Reklambud =D

image278Jag har fått ett förskräckligt virus på msn. Det var Jenny som "smittade" mig..
Det är en mapp som skickas och det står en massa olika texter till . "Typ se mina nakenbilder" "sexställlningar jag har gjort - visat format av mig och pojkvän" Ahh exempel. Så nu vet jag inte vad jag ska göra..
Är det nån som är bra på datorer??

Min dator luktar jätte bränt nu efter detta virus, måste nog stänga av den strax, är jätte rädd !

Det var en Anders som ringde till mig nyligen angående jobbet med att ge ut reklam om helgerna och han sa att det finns ett ledit område nu för tillfället som jag kan börja provjobba nu i helgen. Så vi får se hur det går. Men det är i mitt område så det är bra. Sköönt att tjäna en
slant cokså ! :)


♦ JEans - Jc / Av natta !
♦Linne - Vila


Guess Whoo ..

Jag kom på en ytterligare greeej om att gissa vem personerna är. Jag har glömt bort det TOTALT. Men modellen var Marlyn Monroe och Tv/ film mannen var Ben affleck. Jag fick lite svar på den saken..

En äldre man, som får rubriken Musik =)


image276
En Tjej som varit mkt känd inom Misic branchen . =)

image277
KOM IGEN OCH GISSA ER FRAM !! =D
SVAR FÅR NI PÅ FREDAG

Filmkväll med Emms o fleer.

Jag ska in i duschen nu, sminka mig och sedan ringa Emme. Vi kommer ha en dundermysig kväll idag med massa gott att äta och filmer o se. Och inte minst sällskapet ! =)
LÄÄÄNGTAR ! =D

Nu måste jag kiiila och ni får ha det dunderbra !!
Ute bio i morgon BTW, ska ni gå på den ?? =D

Emme, stan, ifk, JIMMIE <3

God eftermiddag !
Äntligen kan jag säga att jag fått mig tid att sitta framför bloggen, jag har längtat. Men gjort ganska mycket som tog tid i gårdagen.

   
   

Jag fick ett mail om att jag kom med i mattegruppen på sommarlovet nu mellan 6-10 augusti. Mn nu könns det inte som att jag vill gå den. Jag har redan lst matte A men nu får jag tillgång till att läsa matte B så jag ska väl änå gå kursen för att få en sådan bra förberedelse till gymnasiet. Tiderna är mellan 9-12 och 13- 16 så det är lite tråkigt. men fyra dagar är inte så mkt.
Det ända jag tänker på är att mina kusiner från NORGE kommer till oss den veckan, och så är jag borta. PLUS att agustifestivalen börjar den 8 onde ^. HM..

Fick en bätter bild på resturangen jag och Emme åt på häromdagen "skafferiet " på drottninggatan. Jag åkte från Jimmie idag jätte tidigt på morgonen för att jag skulle till ungdoms.. Så då passade jag på att visa er det bästa fiket i stan xD men nästan ..
Vart gillar du att fika??

Stället ser inte ut som en höjdare men när man väl är inne så förstår ni vad jag menar, sådär småmysigt :)


Bilderna ovan är hur gårdagen såg ut, Jag var med Emme, vi var på ungdoms, sen så gick vi på stan, träffade bland annat Natta som gav mig ett par byxor som hon hade på "billigförsäljning" och det var billigt, inte så menat alltså men byxorna satt jätte bra, lite tajt i midjan men annars så .. Sen åkte vi hem till Emme, kastade ut alla hennes kläder ur garderoben och ränsade typ. Vi ska också göra en försöljning så småningom ! Därefter drog jag till Stan. Träffade jimmie och Jimmiy och vi drog vidare till IFK. Och SEEEN =D så drog vi till vilbergen för att hämta cykeln och cykla till eneby där jimmie bor. På vägen dit blev det en mysare i gräsmattan, mest roligt var när en barnfamilj kom förbigående xD HAh!
JAG TYCKER OM DIG ENOOORMT!!!

café & shopping.

Tjiiiiing !! =)


image259Nu har jag traskat på stan i flera timmar.. Emme kom senare på dagen då vi stack till ett plays och fikade. Vi åt kladdkaka med grädde och drack läsk. Det var hur gott som hellst. Och Resturangen/fiket vi satt på var ett jätte fint ställe.. Jag som skulel besöka den affären och så var den stängd, det är typiskt mig alltså ! Så Emme ställde upp inför i morgon då vi bara SKA till "den" affären. Ni får veta i morgon vad jag menar, lite hemliss här =)





Detta fik låg längst drottninggatan. På den sidan och huset där vaxkupan ligger =) Jätte trevligt, råder er att besöka den för det fanns både middagar, luch och enkel fika.

Jag köpte två halsband på guldfynd. Fortfarande rea. Äpplet var ej på rea..

  
♦Fjärilshalsband - 69 :- (rea - 70%)
♦Äpple halsband i guld 69:-

Nu väntar jag på att Jimmie ska ringa <3
Tycker om dig skarpt mycket..

prövade kläder xD

Godmorgon allt gott folk !! =D

Jag har fortfarande inte hittat min nyckel. Det är sjukt, vet verkligen inte vart jag har lagt den, emn den är hemma i allafall. Det rä jag hundra på ! HAh jag bara grubblar xD

Vi hade fått massa knasiga och roliga (en del snygga) kläder från nån kompis till mamma.. Jag tyckte lite av det passade mig. Men jag skulle nog aldrig kunna gå ut med kläderna. sparar nog bara tröjan ^

 
Kjolen som sitter högt upp i midjan. Typ storlek 158 tror jag, går inte att dra ner mer så den sitter ovanför naveln

Shortsen som är hög midja på siytter väl helt ok, men skulel aldrig kunna gå med dem

Och tröjan som är lite mysig av sig, skönt tyg coh så. Det blir en hemma tröja, dock har den inte med tidigare mode att göra..

Jenny svarar inte på telefonen när jag ringer både hem och till henens mobil. Hon ligger och sover, men jag kan inte vänta så mkt mer nu faktiskt, måste dra ned på stan och göra lite stuffs xD vad kan jag säga ikväll =D

Nu ska jag sminka mig, klä på mig och ringa jenny och Emme.
Vad ska ni göra i dag ??
Ute bioo ?

Ska ni på ifk matchen i morgon??
Jag ska dit med.. Hm det får vi se ! =)

Nykäär

Det är så underbart att känna din närhet. Du gör mig oerhört lycklig. Du är alltid där för mig, lyssnar coh förstår. Du är en riktigt pojkvän och bästa vän. För ig betyder du så mkt me än vad andra gör, alltså vänner jag känt i åratal. Du är helt enkelt den underbaraste.

Emelie Lotsari - På så kort tid har du visat din sida som bara fäster sig längre och längre in hos mig. Du fastnar i mina tankar och det finns bara en sak det kan bero på. En riktig sann vän. En vän som förstår, lyssnar och känner sig välkommen var och när som hellst.
För dig behöver jag inte skämmas,
För dig kan jag vara mig själv,
För dig vill jag berätta allting till,
För dig kommer jag alltid stå i nöd och lust.
Det är vad vänner består och är till för.

Underbar kväll emd dig Jimmie. Träffade din styvpappa och din mamma, verkligen jätte trevliga.
Vå såg på film hemma hos jimmies pappa först. Sen gick vi till Eneby där hans mamma bor, vi åt lite mat, myste, såg på film och åt jordgubbar med glass. En kväll som aldrig innan !
UNDERBARAST

Jag är nykääär <3

I morgon ska jag träffa jimmie senare på kvällen. Det är Jimmies dag i morgon, han blir 16.. Vi ska kanske på utebion, det får jimmie bestämma. Men i sådant fall ser jag verkligen fram emot att träffa Martina, Elin, Sofie, Louise, Niklas, Erik, Maggie och marre. Hoppas ni alla är där. Ni gör mig lycklig

Tror nog att jag o Jenny skulel vara innan, jag ebhöver gföra lite stuffs på stan så vi kanske drar ner dit om jenny har tid ! =)

Är så Orolig över dig, du svarar inte i telefonen och du sa att du skulel logga in på msn efter vi lämnade varandras famnar. Men inget är positivt. Du är inte inne på msn. Shiiiiit !


Dagens =)

image253Åhhh vad skönt att vakna tidigt idag till ungarna som gallskriker klockan åtta på morgonen.
TACK!

Får väl börja mer fint till er allihopa, Godmorgon. Sovit gott?

Ska äta lite frukost nu och sen ta ett bad. Efter det blir det o bege sig till Jimmiie. Jag som saknat dig jätte mycket =) .

Dagens klädsel ↓
♦ Vit övertröja - B- young
♦ Beige Linne - Vila
♦ Marin blå Byxor - Gina.
♦ Halsband - Guldfynd.


Jag skriver inte en realistisk novell utan den är lite overklig kom jag på i senare drag. Vet inte om det blir så mkt av den. Och när jag skulel börja igår så somnade jag efetr tio minuter. Mihiii ^

Vad ska du göra i dag ?

Börja skriva Novell ^

Just nu är jag bara så orolig över mycket..
Vet fan inte hur jag ska gå till väga..
Måste tanken finnas vid helt enkelt..
Den förbakaskade frågan hatar jag
men ändå ställer jag den.

Ska påbörja en novell nu, alla e så tråkiga på msn, det e sjuuuukt!
Säg inte att mina humörsvängningar kommer nu alltså.
Har varit på topphumör i dag, denna jobbiga dag.
Tycker om dig masssor Emme, en riktig vän är du !!
Du gör mig glad och lycklig.

Hoppas novellen blir någotlunda bra, så ni kan läsa den..
Ska sova..

Imorgon ska jag träffa älsklingen, det var en hel vecka sen vi träffades, emn jag har ju varit i Sthlm, så det finns en anledning.. Tycker om dig massor Jimmie <3

image251
Saknar er redan, vi ses snart igen!

Jimmie <3

Jag är så mycket lyckligare än innan.
Jag älskar att se dig sova, dina slutna ögon, dina mjuka läppar, de får mig bara att känna värmen hos oss.
Du är alltid så himla underbar, det går vekrligen inte att bli en minsta gnista arg på dig.
Det finns allt hos dig.
humor, underhållning, mysig, utstrålning, utseende & tacksamheten.

Tack fr att du finns hos mig !! <33

Hunden King <3

Jag sneglar lite sådär på online sidan. Uppmärker att Patricia är inne. Ska jag trycka på enter och skriva lite till image248henne, eller ska jag fullständigt strunta i tanken. Denna gång kunde jag blunda och skriva vidare till andra. Men jag ser fortfarande att hon är inne. jag blir förvirrad och helt enkelt arg på mig själv. Jag loggar ut.

Alla sover här hemme typ. Bara småttingarna på 2, 4 & 6 år som är vakna. De springer runt och skriker som galna tuppar. Men det gör inget. jag bara älskar ungar.. Och Hunden som ni ser på bild bor här hemma. Den är underbart mysig, men det ända felet är att den är så dåliug att gå med ute. Men nu har jag tränat honom i ett par dagar och han gör framsteg. Jätte duktig. Som idag släppte jag kopplet och bad han sitta och stanna på kommando. Jag gick några meter där ifrån och sedan ropa på King att han ska komma. Såsan så sant så sprang han till mig och var urglad.

I morgon blir det lekhuset. Det kommer vara trevligt, sitta och fika med alla och sen hoppa bland bollar, sådär barnsligt kul !.

Kommer nog hem på Torsdag kväll istället, har inte berättat det för Millan än men det ska jag göra ikväll. Jag vill verkligen vara med och stötta, det är vänner till för.

Hade bra allesammen, bloggar mer ikväll eller i morgon bitti <3

Påmin mig !

När jag kommer hem till Norrköping igen så måste ni påminna att jag ska till TRE butiken för att lämna in min mobil.. Hoppas ni inte är lika glömska som mig bara !! =D

OCh hur går det med "Gissa vem" frågorna då.. kom igen nu, lite mer kommentarer vill jag gärna se  ^ Ni är väl inte så dåliga minsann.

hos syrrorna i sthlm =)

image247Hej alla där hemma. Hoppas läget är bra med er. Här är det kanon bra.
Är som sagt i stockholm nu hos mina syrror (millan och ange) och hos Papi.
Vädret har varit jätte fint tills denna dag blev kommen. URS, det spöregnar och solen skymmer sig långt där bakom molnen som är täckt över hela himlen. Trevligt eller inte.

Dessa två dagar som jag har spenderat i stockholm har jag grillat, träffat min syrras barn, umgåts med papi och varit på gröna lund. Det har varit jätte roligt.

Nu sover jag hos min syrras kompis kompis. De är nämligen iväg på semester så vi får soendera våran tid här. Millan sitter barnvakt så det är en anledning till varför vi sover här. Jaojao, de har en schäfer som gör det lättare att glömma min egna hund =). Urvacker hund faktiskt ^^

Har inte alls tagit några kort, det är bara Ange och millan som har gjort. Men de bilderna får jag senare då ni får kika in på dem och ge lite kommentarer ^ Trevlans värre hoppas jag på !

Sthlm..

image246STHLM - Here i come ..
Kommer hem på fredag, vlskomna mig varmt och glatt. Det behövs nog ^
Hoppas ni får en underbar vecka, glöm inte att gissa vem personerna är..
Puss och kram / Therése

Rösta !!

Vore snällt om du röstade på lite bilder =)
http://www.kicks.se/upload/modelsearch/campaign.html#browse/4789


Nivvan och Julii ^

image241Nu är jag hemkommen, mitt på natten hos mami. Jag hade glömt nycken så jag blev tvungen att ringa hem. mamma svarade efter andra gången.. Så det första jag gjorde var att sätta mig vid datan, snabbt som tusan. Jimmie som hade väntat hel natten på mig. Ok, han har snackat med annat folk men ändå.
FÖRLÅT!

Jag har varit med Nivvan och Juli i dag och vi så på film "I see you". Den var jätte bra och rolig faktiskt =)
Vi rökte cokså lite vattenpipa. Det blev den vanliga smaken, äpple .. Vi var med dessa killar cokså ==)


   
Halv fyra drog jag mig hemmåt ! =) Killarna följde mig en bar bit. Tack !


Gissa vem..

Den bilden var ju ganska lätt faktiskt, och ni klarade det jätte bra ju. Klart det är Kate moss.
Våran super modell som också var den första..

Nu Under tiden jag är borta i Sthlm får ni en ny Gissa vem personen är..↓

image239
Ger er en ledtråd, det är också en modell =)

Lägger upp en till gissa vem för er så ni har nåt mer att fundera över ^

image240
Categori : TV ^



????

En häpnad vad fan gör jag på denna sida.. ? det är nån som har laddat upp mitt fotto. emn ok, visst RÖSTSA !!
http://www.kicks.se/upload/modelsearch/campaign.html#browse/4789

Filmkväll..

image238Det blev lite ändringar, ska inte alls träffa Jimmie, nu blir jag ledsen trots att ag har gjort mitt val. =(
Men jag ska träffa Nivvan och Juli ett tag, vi skulle se på nån film ned några =D
Undrar vilken film egentligen..
Kommer hem från sthlm om en vecka närmast bestämt, så att ni bara vet. Då blire inte mkt bloggandes om jag inte tjatat på syrrorna om att låna daatan en liten stund.
Men ni alla får ha det kanon bra tills dess.
bloggar i morgon bitti btw.

♦ Tunika - Vila
♦ jeans - acne
♦ skor - Vagabond

Sthlm i morgon ==)

Nu syrror får ni de exakta tiderna när jag åker och när jag är i Stockholm..
Jag åker 12.55 och anländer till sthlm 15.15.
Kom och möt upp mig vidd buss terminalen..

Nu ska jag bara läsa ett kapitel ur boken, sen ska jag platta håret och dra mig mot Jimmie <3
Jag tror jag bloggar lite senare ikväll också..
Vad har du gjort en dag som denna ??
Glöm inte att besvara min fråga på "gissa vem" :D


Kommentarer ??

Fredag i dag..

image236Nu de senaste timmarna har jag saknat dig Jimmie så himla mycket,  Jag har gråtit så mina ögon är svullna och knallröda, Jag har skrattat så jag fått knip i magen, städat min Råttas bur & sovit min förbaskade middag. ALLT I ETT STUP. Jag är både jätte glad över en massa, men i det glada finns känslorna som bara brister.
Patricia, det ända jag vill är att du ska FÖRSTÅ. Inget mer, så dig vill jag inte höra ett ord ifrån tills den dagen du har förstått. Till den dagen du verkligen vill förstå. Du beter dig som en person jag aldrig skulle tänka tanken att ha som vän. Faaan asså.

Jag har varit med älskade Emme i dag. vi hade planerat att that thing skulle ta 20 min typ. men det tog två timmar. Det är sjukt. Så emme kom väl hem runt 13 då hon skulle packa och göra i ordning sina mackor. Det skulle hon hinna på en halvtimma.. För halvt två i dag tog hon bussen emd sin familj till Göteborg. Nice =)

Jag har varit på stan, inte köpt något där precis, måste lära mig att spara pengar som är OMÖJLIGT kan jag lova. Jag köpte bara Loka (hallon och grape, har ni smakat den?) Den är jätte god iaf . Sen köpte jag tuggummi, bulle och godis.  Jag har fixat med en massa grejor, lite sådär privata. Så nu hoppas jag att vikten ökar. Jag längtar jätte mycket =)=). Sen hoppas jag att man kan få igång kroppen lite mer, springa minst en gång i veckan runt strömmen och därefter köra lite styrka. Ska förmodligen sluta i gymnastiken. Ingen satsar ju i det längre så jag orkar inte. Börja i dans är nåt jag verkligen vill igen. Dansstudion kanske.. FÖRSLAG??

Nu har jag precis ätit nån slags Wook röra med nudlar, det var smaskens. Ska smälta ned det innan jag börjar och läsa vidare i min dunder bra bok =).

Denna lilla skylt satt på busshållsplatsen när jag skulle ta bussen ned till staden. Där bor min fd bästa vän. Då fick man en tanke på henne igen. som jag verkligen inte ville. Men ahja, om ni inte har nåt att göra i morgon så kan ni ju ta en titt där ^.


I morgon åker jag upp till Sthlm - till mina systrar och Pappa. Det kommer bli jätte kul. kommer träffa min systers barn också. De är verkligen urgulliga. Så tider och de ska jag meddela er syrror i kväll så att ni vet när jag kommer upp ^

Nu ska jag bara kolla min bilddagbok - http://ainariel.bilddagboken.se


Livet leker.

image235Det är så jobbigt att veta att du inte bryr dig om mig längre. Du har alltid funnits där vid min sida, alltid tröstat när jag hade det som värst. Men nu är det andra vägar du vill vandra. De bortifrån mig. Du förstår inte att du går fel. Men du kommer förstå när du väl befinner dig i knipan. Men då finns jag inte längre kvar för att hjälpa dig. Du har förstört för mig och jag vill inte ens höra ett ord från dig mer.  Det har tagit på mina krafter. Det du inte förstår är att jag alltid har hållit in väldigt mycket som jag tyckt fel om dig, har bara inte kunnat säga det till dig. Du kan ju inte ta kritik och då är det ingen mening för min del att slösa tid på mitt snack och i slutänden leder bara snacket till oense mellan oss. Kan du inte bara vara dig själv, som innan.  Inte den kalla personen utan hjärta. Saknar dig ändå!

WHO is it ?

För varje vecka får ni gissa vem personen som jag lägger upp är ^.  Låt mig se hur bra era kunskaper är !! :):) Svar får ni nästa fredag den 27 ^ GISSA PÅ!! :)

image234
Ni får en ledtråd, det är en modell =)

Mjukisbyxor och boken.

image230Dagens händelser är inte så många, ska ta och börja läsa boken som jag lånade häromdagen.
Har varit med Emme i dag, och vi uträttade lite grejjor ^ Det var ju godiiie .




Utebio med MASSOR! :)

Åhh kära blogg, har inte kunnat skriva av mig som jag har velat, men annat kul har hittats på ..
IGår träffade jag Jenny, Emme, Angelika & Jimmie som var beräknat. Vi drog senare på kvällen till Utebion, där det var jätte mycket folk. Då träffade jag bland annat, Cissi, K, Sigge, Martin, Kimma, Matte, Alle, Sofie, Maggie & Dennis mfl.. Älskar och snacka med dig Sigge, du rä så skön, och du förstår verkligen vad man pratar om ! ÅHH..

Sen drog jag och Jimmie hem till han, vi åt lite kvällsmat och myste oss till sängs =) Underbart trevligt !
Du rä så underbar Jimmie, betyder massor för mig. Hoppas vi kan hålla i hop en längre tid. Du är helt enkelt en så underbar och vacker person som gör att man faller direkt.. <3 Vi har ju bara varit tsm i tre dagar ^, det känns så mkt längre.. Du är bara så himla BÄST !!!


Såhär klädd gick jag för att vädret
var som det såg ut ;/


Men sedan blev klädseln såhär när
solen kom fram ^
(denna väg tar jag alltid till bussen ! * )






GODMORGON =)

image215Idag är jag faktiskt jätte glad. Vet inte varför, men hela dagen kommer pryda av en massa roligt =)
Det känns bara så fantastiskt bra. Har fått en underbar vänskap med både Emme och Jenny, jätte skönt !!
Jao, jag ska väl äta lite frukost nu, MÅSTE RAPPA på. Sen ska jag ringa Emme.  Och vi ska drsa till ett place ^, sen ringer vi Angelika och Jenny och vi ska umgås och hade bra ^
Sen ikväll ska jag träffa mitt EX Tom, det kommer bli super kul. Han är som en bästa vän.. Och så ska jag träffa min Kille. JAG LÄNGTAR !!! =) =)


Åhh vet ni vad konstigt jag såg igår, glömde ju skriva det :P HAHA En hund inne på H&M. Det var lite knas. Och ingen sa till ;O

Men jag var nog mest den konstiga personen. Först s¨gick jag lugnt förbi han med hunden. Tänkte inte så mkt på saken. Sen efter ett tag bara "var det en hund o_O " så jag hade redan åkt upp för rulltrappan så jag åkte ner igen, för jag viöle ha fotobevis. Så åkte jag ned och skulle ta ett foto, och han såg mig, så jag vpågade inte. Gick förbi dem en gång till =P och i sista minuten kunde jag knäppa ett foto xD. DOCK INTE BRA.. men ni ser ju. EN hund på H&M


Min lilla OUTFIT today..



♦ Tunika klänning från H&M
♦ Halsband från Guldfynd (70% rea) -  Ta en titt !!

Rekord.. :)

Måste bara meddela att jag har slagit rekor på Sidovisningar .. 140 Styckna har kollat in min sida idag.. Jag är jätte glad =) Nu ska jag sussa, hade bäst !!


Jenny <3 :D

image210


Åssa det går inte att undvika skratt med dig Jenny, du är en helt underbar person. FYFAN vad kul vi hade idag, det var verkligen jätte länge sedan jag hade så kuul :) Älskar dig gumms :D

Jag har värk i magen på grund av allt skratt.. ^^
Träffade Nattas bröder i dag, lite senare. O¨ckså en kompis till dem. JAG ÄR SÅ DÅLIG PÅ NAMN.

Saknar Dig Jimmie, i morgon ses vi..

GODNATT!

Staniss rea ^

image207När jag väl var nere på stan gick jag förbi stads biblioteket och kollade runt lite efter några böcker. Jag kom då på själva filmen, notebook som många utav er har rekomenderat. Så istället hörde jag om det fanns boken notebook. Hon trodde verkligen inte det, emn helt plötsligt fick hon upp den svenska översättningen av notebook. Jag bev jätte glad. Så nu innan jag ser filmen ska jag läsa boken, alltid kul.

Boken heter som ni ser, Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Jag köpte ett nytt bibliotekskort bara för att jag ville ha denna bok =)

Jag har hört att det ska vara mycket rea på guldfynd och andra smyckes affärer, så jag drog mig förbi guldfynd och plockade åt mig lite småttigt :)



1. Örhängen - Kostnad 59:- Reapris 70%
2. Halsband - Kostnad 59:- st   - Reapris 70%

(Sorry för mobilkorten. SUDDIGT)

Nu har jag hittat en digitalkamera på Blocket.se som jag ska få hem. 1500:- kostade den. Den duger sålänge. Har ju inte lust att lägga ut så mkt pengar  på en digitalkamera just nu..


Dagens..

image206Nahepp, nu orkar jag inte sitta hemma och tråka längre.. Jenny om du läser min blogg så är det bara att ringa på mobilen vettu .. Jag åker ner till stan har jag bestämt mig. Det är rea på guldfynd, kanske hittar nåt sött där. Vem vet =)

För det första vet jag inte alls vad jag har för kläder på mig, dålig och knas kombination men jag är trött idag, bryr mig helt enkelt inte xD ..Hah !!

Åhh måste städa mitt rum ser jag, också min råttas bur. Det får bli av ikväll.

Hörs sen :)

ASOS

image205Måste fråga om det bara är jag som älskar dessa Flip Flops ? =O

Jag tycker de är urgulliga, har verkligen lust att köpa hem dem.

Vad tycker du ???


JEnny dag Today ! :)

image202Godmorgon allt bra folk. Jag är hur trött som hellst. Tänkte gå upp innan tolv, som jag då gjorde för att jag skulle ringa Jenny. Hon ligger o sover xD så jag bara jahopp.. Åhh så är vädret inte bra idag heller, börjar bli trött på det här nu med självaste vädret. Så jag kunde ju inte sola som jag ville . Nu ska jag ta och äta lite frukost och göra mig i ordning. Jag o jenny skulel ha badat i dag, emn det har jag ingen större lust med så det kanske blir stan och hallvars. 






Det blev jag o Jimmie igår iaf, jag e jätte glad. Du rä helt underbar och för varje gång jag lämnar din närhet saknar jag dig enoormt mycket. Men i morgon ses vi i alla fall :)

Lite dagens..

Lite dagens bilder.. Kommer upp mer sedan..

image193
Morgonsol är underbart ! :)

  
image196
   

Det har varit underbart väder i dag.
Har varit på landet med Emelie och Mikaela..
De ville inte vara med på fota så de blev lite naturbilder här ^

Utomhusbion..

Det var underbart trevligt igår kväll. Träffade Jimmie, som jag tjatat om nu i ett par dagar. Har ju verkligen saknat honom, ni förstår ändå inte :O.. Men i allafall, så träffade jag jimmie vid sju tiden. Vi gick en lite sväng och sen träffade vi hans polare och så spelade vi lite basket. Jag sööög, men annars var det jätte kul. Basketkorgen var ju högt upp =D tyckte bara jag men ändå ^
Senare på kvällen gick vi ner till ebersteinska där utomhusbion var ^ . Träffade upp Emme, och så satte vi oss bland Elin, Louice och Martina och dess polare.. Där satt vi inte länge efterssom v inte fattade någonting av filmen. Men det gjorde inget. Jag fick en pratstund med Martina också, den pratstunden var något jag behövde. Tack!
Många tror att jag o jimmie är tsm, men det är vi inte så ni vet ^
Louise , du är bara för gullig alltså. Vi fattade till sist vad du menade med ditt flumsnack xD
Elin, Du rä bara för gosig.. Finns inte många bra som dig gumman !

Blev dock väldigt besviken och ledsen på en nära person. Kunde bara inte fatta att det var henne jag snackade med. Det var jobbigt. Härligt att det inte bara är jag som ser..

När utomhusbion slutade var Martina jätte snäll och kunde skjutsa hem mig till Atrium. Men när vi kom fram till moppen var den uppbruten, och hela sadeln var förstörd. on fick ringa hem till sin farsa och han var jätte snäll och skjutsade hem mig .. Tack ^^

Det var ju massa personer däär som man träffade. KUL! ==)


<33

Någon som kollade på utomhusfimen i dag ??

Gillar dig jätte mycket Jimmie, du är underbarast.
Ska sova nu hade bra allesammen :)):

Enkelt linne..

Har ett linne som jag köpte för ett halvår sedan. Har aldrig använt det. Men frågan är om jag ska göra det eller inte, det är ju alltid lite skönt att skänka kläder till fattiga.

 

Vad tycker ni ??


Är det någon av er som är medlem på Facebook.com ?
Det är iallafall en jätte trevlig sida som hela europa kan få medlemskap i :):)

Ännu en fråga, Vilka besöker min sida egentligen ?? Jag vet ju bara antal efterssom ni inte kommenterar så vilka smygläser ?? :D

Klagomus ^

Dagen är kommen, weiii så kul och mys jag ska ha.
Längtar enoooormt ^ heh !

Jag vill faktiskt säga som många här på bilddagboken. Så många besökare jag har men det är ingen som tar sin tid att kommentera inläggen. Är det pågrund av den förbaskade koden eller vad handlar det egentligen om ?

Hah, Vilken klagomus jag är ^


Jag läste nyligen en novell av Natta (naatta.blogg.se) och den var verkligen jätte fin. Gillar ditt sätt att skriva och genom din smarthet får du fram så många fyndiga lösningar. Jag råder er att läsa den. :):)

Nu ska jag bara invänta tiden tills klockan slår fem. Ska träffa Jimmie då. Sen blir det utomhusbio.
Det är så kul att många drar dit - fillan, Pati, Emme, Jonne & Marre vet jag ska kila dit iallafall.. Många mer, Ska du dit?

Bloggar lite senare.. Kanske tar en runda på stan innan också, vi får helt enkelt se.
Fruuukost !!! Mumma .








Far away <3

Nu har jag kommit hem.
Jag gick själv till smedby i dag för att träffa Fillan och Pati.
När jag väl var där kändes det fel. Vet inte varför.
Jag o Pati brukar alltid skratta och ha kul. Men i dag fick jag inte fram någonting...
Kul att du berättar så mkt om dig, jag lyssnar och förstår!
Men ibland vill man själv ha förfrågan..

Jag hade tänkt att kolla på film nu, men så kom jag till snäppet att jag inte har någon speciellt bra film hemma. Har inte hunnit hyra någon film heller, Osis.
Har du några tips på bra och romantiska filmer?
Skulle också vilja se någon gymnastikfilm.. Tips!!

Ville avsluta med en fin refreng till låten skriven av gruppen Nickelback..

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you?ll be with me
and you?ll never go
Stop breathing if
I don?t see you anymore

http://www.youtube.com/watch?v=j4y-RzVGrHg


Imorgon ska jag träffa dig Jimmiee, Lääängtar sååå :)


Hade bra allesammen !!

Inget som beräknat ..

Jag vägrar att stå dig nära.
Jag vill inte känna mig tvungen att se dig.
Men jag blir hjälplös när du frågar mig om någonting.
Jag som hatat/hatar dig över allt annat i värden.
Men ändå kan jag inte förstå hur jag bär mig åt.
Jag bara måste infinna mig hos dig.
/ T


Det finns inte så mycket att påpeka än min surhet som finns inom mig. Blir så besviken när ni visste om det flera dagar innan. Men det brukar ju vara så att jag kommer i andra hand. Jag är van helt enkelt.
Kan bara inte fatta att ni orkar att hålla på så länge med samma dumma grej. Bara skjuta upp allting eller helt enkelt sudda bort det som jag trodde skulle hända.
Men ahh, leva vidare trots allt. Ha ett leende på läpparna trots allt.
Får väl se vad som ska hittas på ikväll då. Vad ska du göra?!


I morgon få jag träffa dig Jimmie, har längtat så mkt :):) Men dagen är ju snart kommen.
Vi ska dra till utomhusbion på kvällen som sagt.
Ska du också dra dit?! :)



Nu ska jag väl ta mig en glass, och bara ta det lugnt tills något händer.
Hade bra allesammen !! :)

http://www.youtube.com/watch?v=k6EQAOmJrbw
Jag bara älskar den låten !!


blockeringar--

Var tvungen att sno länken från Elin.

http://blockstatus.com/msn/delete-checker

På den länken kan man se vilka som har blockat en på msn.
För det mesta var det bara folk som jag inte kände.
Men jag blev verkligen förvånad över att Anton Wiksell hade blockat mig. Den var ju schysst ;/;/

Ajja.

I dag har jag inte gjort mycket, läst igenom lite dagböcker bara. Gillar att läsa din blogg natta :):) den e kulig trots allt ^. Jag har köpt naturgodis och loka i dag BTW

Hade bra allesammen :):)

Borta bra men hemma bäst..

Jag kan inte själv förstå hur mycket jag saknar dig Jimmie.
Det är verkligen sjukt hur mycket tiden kan betyda.
Snart kommer du hem till Norrköping.
Om två dagar, söndag då ska jag kyssa ihjäl dig och bara känna din närhet.
Utebio på kvällen också, det kommer bli myyys.



Jag är iallafall hemma nu från våran lilla trip. Vi har varit i många städer, mest i söder..
till exempel, Värnamo, Åminne, Hånger, Halmstad, Skåne, Västervik, Jönköping och Gränna ..
Det har varit jätte skönt.. Tiden har inte gått så snabbt faktiskt. Jävla skitväder i söder alltså.
Men det har varit jäkla skönt att ha sin stuga att sova i. tycker det är så mkt bättre än hyrestugor.
Här hemma har jag ju hört att det har varit fint väder faktiskt.. ^
bra borta men hemma bäst äre ju faktiskt..

   
   


Sommer trip in sweden..

Ögonen klibbar, läpparna är små torra och så kommer vi till näsan som bara rinner. I princip.
Äkta morgonpigg Or something.
Nu ska jag, mamma & mina två syskon Linda och viktor dra oss in i bilen som är fullpackad med massa bus hit och dit.  Vi ska dra oss ut genom länet åt två håll. Kanon bra..
Vi ska passera? ahh men det är tänkt att vi ska passera Mjölby där det ör översvämmning.
Det låter lite sådär onormalt.
Sedan ska vi passera i norr. Vi ska ockås till sommarstugan i Värnamo.
Jag kommer hem på fredag. så det blir bara att jag är borta i fyra dagar.


Det är nu jag vill att tiden bara ska förvinna. Och det kommer den göra förhoppningsvis.
Slippa sitta framför datorn och hecka nu när man är små sjuk.
Ok, jag är bara genomförkyld och har feber, men det tar verkligen på krafterna kan jag lova
Men jag har någonting att länka efetr när jag ligger där på stranden vid våran sommarstuga.
På söndag kommer Jimmie hem från Göteborg. och då ska vi mysa..
Sen blir det utebio den kvällen också..
Lite sådär små skygga mysigt..
Me love.

Ni får hade kanonbra nu tills på fredag, det är bara att ringa, för på lördagen ska jag inte alls göra mycket så om nån har lust att hitta på någonting så HÖR AV ER. Vore lite bättrree..

Utpräglande..

Det är så typiskt att allting måste komma på en gång.
Att allt negativt måste infalla då jag mår som minst bra.
Men det är inget vi kunde göra nåt åt och inget vi kan göra nåt åt nu heller.
Det är så starkt nog att leva sig kvar hos mig, inget man kan ändra på.
 Det utpräglade momentet är nog att få mig nere.
What ever, same like before..


En kul nyhet är att jag och min bdb kompis Bella ska tillsammans skapa en modeblogg som ni alla måste kika in på senare när vi fått igång den. Vi får nu allt hoppas på att det kommer fungera bra, nästan säker på det ^
Vet ni någon mer sådan här hemsida med just blogg som man kan använda sig utav?
exempel : www.blogg.se osv.. ^


Shoppa i små lass..

Hellu, I´m back again..

Jag e så ledsen på mycket och ingenting. Blir bara så skarpt irreterad när allting kommer omkring. Varför kan ingen lyfta på luren och slå en pling. Det är väl inte lika besvärande som att komma förbi en stund. Jag vet fan inte vart jag har människorna längre. Jag vill inte bry mig, men om jag bara lägger av så förvinner ju ni in i intet.
Det ska inte bara hänga på mig allting, det är fel.

- Det går inte beskriva hur mycket jag älskar dig.

Bevisa sådant då! gör någonting så jag förstår. Men äh, jag vet mycket väl att jag kommer i andra hand. Jag var nöjd med det innan då jag inte hade någonting att förlora men nu börjar jag tröttna. Jag vill inte öppna min tjäfft framför er, för då skyfflas alla fel över på mig istället. Vill inte höra skit, när jag väl kommer med irretationer.

Igår träffade jag Emme, vi drog till linköping och shoppade lite. Det blev runt tusenlappen, emn jag fick så enormt mycket fint tycker jag :) So i´m really glad.!

1.  2.  3.

1. -tröja zoul / MQ kostnad - 299:-
2. - Tröja Sian Tropez / Sisters kostnad - 399:-
3. - Plånbok björn borg / åhlens Kotnad - 229:-

Idag var jag med mamma på stan. Vi skulle bara kolla runt lite men det blev lite köp. Mamma köpte en sjkorta och ett par byxor - som jag kan ha =)
Jag själv köpte en tröjja på rean :)



Gina tricot - 100:- kostnad från början 200:-  Tyckte den var ganska sööt :):)



ORkar inte lägga upp bilder..

Jaa, nu är jag tillbaka till bloggen här då. Jag längtar inte längre till att skriva blogg. tycker att det börjar bli ganska tråkigt pågrund av att ingen kommenterar och besöker min sida. Ok jag har gått över en viss gräns (100) som jag är glad över. Men nu de senaste dagarna har besökslistan legat på 50 om inte mindre. Det kanske beror på hur dåligt jag skriver eller hur uttråkade ni blir utav min sida.
Har ni några tips på förbättringar?!

Denna vecka har jag varit med Pati, vi har rökt lite vattenpipa och haft det allmänt trevligt och roligt xD. Vi har småtjaffsat om lite förbaskade betyg. men ändå har både vi överdrivet bra betyg xD så jag visste inte vad vi höll på med egentligen. Båda vi kom in på djurvård på himmelstalundskolan. Det är vi mycket glada för ^

Jag har också varit med jonne <3
Mamma skjutsade mig till hemköp på kungsgatan där jonne kom och hämtade upp mig med hans cykel. Göll. Sedan hälsade man lite smått på brodern och mamman. Vi såg senare på film, kommer inte ihåg vad den hette. Det var en tecknad i alla fall. Ganska bra, inte direkt min humor. Men när jonne skratta böev det bara det aoutomatiska att jag också gjorde de. Hih^

Jag träffade Tom igår. Tog tåget till honom i linköping vid fyra. han mötte upp mig vid centralen och så traskade vi vidare ill ett cafè. Det var jätte fint där, myspys. Sedan gick vi ut i regnet och gick mot bussen. Åkte hem till tom där vi snackade om allt möjligt, tittade lite på tv och lyssnade på hans kompis mp3 . Goodiee.
Vi glömde bort tiden så jag han precis med tåget till norrköping, emn sedan fick jag gå hem. Ringde pati men hon hade ingen lust att komma o möta mig o_O sen ringde jag Nicke men han svarade inte =P vilka dissar..
när jag nästan var framme träffade jag på Arantxa och Sebbe. Sebbe satt och masserade Arantxa på busshållplatsen. Sebbe hade tydligen varit duktig o sprungt från åselstad till atrium :) heh. men mitt på natten o_O haha ^

Idag skulel jag åkt till stockholm och shoppat men det bev ändringar. Jag och Emme åker istället till Linköping och shoppar loss där.. men det jag kom på nu var att Emme skulle köpa löshår, men vart ?! hah..
Ajja vi får se om jag bloggar lite senare. Ni får ha de kanonbra tills nästa gång ?!

OBS: det är utomhusbio på söndag,
vilka ska dit ?!

hade bra allesammen !! :)

Minigolf, SÖRPING ^

Hej härliga solmorgon !! :) eller rättare sagt kväll. Vad tiden har gått fort idag.
Mamma kom inte och väckte mig vid halv ett. Jag gick upp då och sedan ut med hunden.. Mamma ville at jag skulle följa med till sörping. Där åt vi glass och spelade minigolf. det var jätte kul. jag ledde jätte länge men de sista banorna gick det piss och mamma fick bara hole in one hela tiden då. Slutligen van hon med ett poäng. Fasen :O
hehe men kul hade vi. Därefter drog vi till en pizzeria och köpte hem pizza. Och nu sitter jag här, vid datan.

Nu väntar jag bara på att pati ska komma, vi ska till ensjön en sväng.. Se vad som kan hittas på där :)

   
 


ODENSE^ våran vänort.

Jao, då var man hemma från en helt underbar vecka med mi◊na underbaringar. Odense, en stad som jag måste bosätta mig i nån gång i livet. Helt underbart där !! Loooove <3
Vi har gjort en massa dessa dagar. Det har varit allt möjligt. Vi har varit på Zoo, Terrarium, Bowling, Åkt goocart, besökt HC Anderssen omgivning och museum, shoppat i massor och så har vi varit på Tivoli i köpenhamn.
Jag har gjort en massa missar och pinigheter;  never forget ↓

◊ När vi var och bowlade körde jag jätte bra. många srikar och en gång då jag verkligen var peppad så springer/tippar jag lite lätt fram för attt sedan kasta iväg klotet. Jag sätter ena foten på själva banan som är as hal, däerfter kommer andra foten och WIPPS sa det och så föll jag baklänges. Slog i armen men ähh. när jag kollade på mina medspelare så höll de för munnen, också andra som fanns där. Sedan började jag garva och ALLA i bowlinghallen gjorde lika så. Urs vad pinsamt det var. HAAA never forget ^

◊ Vem glömmer inte mitt frågandet efter mobilen ? alltså det var stup i ett jag frågade över vart min mobil var. så hade den antingen legat på min sovplats eller i väskan.

◊ När vi skulle duscha, eller rättare sagt jag och angelika. Jag satte på ena duschen och den var askall. Jag satte på andra och den var kallare så jag fick panik så jag raskade mig snabbt till en annan dusch mittöver och precis i vändningen halkade jag och satte mig på rumpan. MIN SVANSKOTA DOG!

◊ På bowlingen gick två av mina naglar av. Jag som har sparat dem väldigt länge. Sedan på gocarten gick en nagel av. När jag kom hemså fick jag låna en nagelsax och jag klippte av alla mina långa naglar. Nu ångrar jag det skarpt.. Snyfft^*

◊ Jag lånade Marios headset som jag sedan slarvade bort.  (jag hitttade det dock sista dagen och i sista minuten)

◊ Det värsta var när vi satt på resturangen då jag inte hittade mitt legitimation och bankomatkort. Jag fick verkligen panik. När vi sedan kom hem till lägergården hiittade jag aldrig den där heller. Vi ringde till Zoo för jag anade att jag hade tappat det där. Eller jag visste det. var ju näst inpå hel säker att jag hade tagit med mig korten till Zooet. är min ledare ringer så säger den andra personen i luren att mina kort hade blivit upphittade av en liten pojke. vadå lättnad ?! jag fick glädjetårar :)

Om ni vill "läsa" er mer till just vad vi gjorde på vilken dag osv så kan ni kolla in min bilddagbok. www.ainariel.bilddagboken.se /www.bilddagboken.se sök på ainariel.

lite bilder ....









sov gott nu, hade bra allesammen :)



RSS 2.0