Snabba ryck..

TJing tjing, nu sitter jag hos patricia. Det var hos henne alla samlades, alltså de som skulle hänga med i våran bil. DVS Patricia, kevin och Jocke. När vi väl skulle packa in packningen insåg vi att det inte skulle gå att köra bilen om vi också skulle sitta i den, så snälla kevin tog sig an att hänga med till stationen med bara packning och stå där ett tag. Vi andra alltså jocke, jag och Pati ska däremot hinna o handla innan vi ska samlas där vid kvart i tio.  Så nu när mamma kommer tillbka blir det snabba ryck..

Jao, nu ska jag bara ta och vänta tills mamma kommer, sedan är vi borta tills på lördag, hoppas ni får jätte trevliga dagar här hemma i Sverige!!.

Tur
Det verkar som om du har litet tur idag och det kan märkas på flera plan. Ett svårt beslut kan bli lätt om du litar på din intuition.

Hälsa
Du har tidigare fått ut väldigt mycket av motion och idrott. Men just nu tycks du ha svårt att komma igång.

Ekonomi
Kanske är det dags att kräva tillbaka alla de pengar som du varit snäll och lånat ut till folk. Du råkar faktiskt behöva dem idag.

Kärlek
Detta ser ut att bli ytterligare en händelselös dag. Det är inte lönt att lägga ner någon extra energi på att försöka få någon intresserad av dig.

Relationer
Vänner växer inte på trän! Tänk på att varaktig vänskap måste underhållas.

Hade bra allesammen !! ♥

Kommentarer
Postat av: `elin

Vart ska du ? :D

2007-06-25 @ 10:13:17
URL: http://justdiamonds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0