1 November 2007 // Hur gammla är ni, vart bor du?

Godmorgon på er allihoppa =)
Jag har sovit väldit gott och jag somnade runt halv elva igår kväll. Det var ritkigt skönt och sovmorgon fick jag.. Dock känns det riktigt jobbigt att sova själv, urs urs, tar mig ungefär en timma att somna in, inte bra !

(
Jag fick en fråga om varför jag översätter min text, det är fär att jag har brevvänner i Tyskland och i New yourk som tar en titt på min blogg, jag har ockås upptäckt att det finns flera av utländska tittare som kommenterar inlägg å varför inte göra en översättning så de också förstår.. Och jaa, jag är en sådan person, när jag översätter så kan det bli att jag skriver Och och i istället för And och I haha det är bara en ovana.. Plus att min engelska inte är den bästa, men stå ut =D
)

Idag ska jag träffa min pojkvän lite innan jag ska sitta barnvakt och innan han ska äta med sina polare. Så denna dystra dag kommer spenderas innomhus. Men det är ganska skönt också.. När jag sitter barnvakt ikväll så ska jag plugga hade jag tänkt. Jag pluggar till traktorkörkortet som är obligatoriskt på våran skola.Och nu snackar jag om det riktiga körkortet så det gäller att hålla i.. Det är två böcker på flera hundra sidor vardera som vi ska läsa ut .. Sen är det ju självklart alla trafikregler som vi måste lära oss..
JAJA nu ska jag inte babbla om mig,

Jag tänkte bara höra med er,
Hur gammal är du och vart bor du i detta avlånga land?

image1528
Jag gick lucia år 2005 i kyrkor i Norrköping


Translation:
Godmorning everyone. =)
I have slept very well tonight, I fell alseep around half past eleven yesterday and I woke up for twenty minutes ago. But I have a problem with sleeping because I have a boyfrind and when he sleping in he´s hause couldn´t I fell asleep instant when i "wnet to bed" . Usually it takes me one hour to fell asleep . =/
But now i´m awfully happy because I´m gonna see my boyfrind today but not so long because he is going with him´s friends to a resturant today around five o´clock. BUT, i shall be a baby- sitter today for my siblings/brother and sister around five so we can only be at five o´clock.

In my school we are going to do a greatly big test about tractor. It´s compulsory. When we have done that test have we a real tractor driving lincens here in sweden.. So you understand why i´m gonna to study this all the baby-sitting time today ?? =D It´s very imporntant to be passed this test becaouse we get certificate on this.

Oh i forgot the questions, How old are you and where are you coming from ??
Yeah that´s my day, see you later.
<3<3


Kommentarer
Postat av: Linnea

Jo :) jag fick hjälp med det igår! men tack att du tog dig tid att förklara, dock i onödan men!

Ha en bra dag :)

2007-11-01 @ 13:04:59
URL: http://linnealundstroem.blogg.se
Postat av: Kimpa

Svar: Varsågod, ta åt dig. För det är du!
Ha en bra dag!

2007-11-01 @ 13:45:58
URL: http://kimbellander.blogg.se
Postat av: Max

Vill du ha fler besökare och sidvisningar till din blogg så bli medlem i länken nedan :) Det är inget fusk, utan det hjälper dig att reklamföra din blogg så att fler upptäcker den och läser. Jag är själv medlem och det funkar!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=lightroom

2007-11-01 @ 13:52:03
URL: http://lightroom.blogg.se
Postat av: sofie:)

jag är borta över dagen. men kvällen? vad sägs om det?:)

2007-11-01 @ 14:10:19
URL: http://wernerson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0