Gårdagens updatering..

HAllå bloggare, godmorgon får jag väll säga. Idag hade våran skola studiedag och det var riktigt skönt, gick upp nyss faktiskt. Men jag blev väckt i morse av min pojkvän pågrund av att han skulle till skolan vid 7 haha . Men men, thats life.. I dag är det fredag, ska städa råttburar, städa rummet och städa garderoben. Sen ska jag också fundera på vad jag vill ha för digitalkamera. ÅHHH jobbigt detdär. =/
image1756

Han inte att blogga igår, slutade skolan 12 drog ut med hunden gos kvinnan sen hem till pojkvännen i eneby, hjälpte han med läxorna. sen var det gymnastik för mina gympabarn i två tmmar, jimmie hängde på och sen drog vi hem till mig. Det var myyyys =D

Gårdagen outfit:
image1757 image1758

Idag blir det ny gissa vem så hänga på =D

Kommentarer
Postat av: bea

hej!
okej, konstigt att de inte kommit än, de borde ha kommit igår. får hoppas att de kommer i början på nästa vecka! vanliga brev brukar ju inte försvinna :)
tråkigt att du har/haft det jobbigt, men jag tror inte livet är så perfekt för nathalie som du kanske tror, även om hon mår bra och har en underbar familj!
sköt om dig :)

2007-11-30 @ 14:44:56
URL: http://kladforsaljning.blogg.se
Postat av: tilda

hmmm.. http://www.techshout.com/images/casio-exilim-exz75.jpg är jättebra :D

2007-11-30 @ 15:07:49
URL: http://aouch.blogg.se
Postat av: Felicia

om du menade om det var okej att du skrev ett liknande inlägg så är mitt svar; SJÄLVKLART! det är bara bra att så många som möjligt tar upp detta, istället för att stoppa huvudet i sanden och blunda för problemen..
min syfte med inlägget var att folk skulle reagera och vilja sprida det här vidare!

2007-11-30 @ 15:34:07
URL: http://ohberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0