GISSA VILKA DE ÄR!

Gårdagens kväll var fantastisk med alla girld, jätte trevligt faktiskt, men själva festen var ju inte perfekt, men den dög tycker jag =), jahapp, då var det dags för att packa, städa rummet, städa råttornas bur och sen packa ner kläder och ting till praktiken nu då !! =)ska vara borta i tio dagar och jag åker redan ikväll med minn gullnöt ELIN :D
det ända tråkiga är att jag kommer missa valborg, för vi är inte lediga då. det känns piss !! =/ verkligen jätte tråkigt, jag som har sett fram emot valborg med alla tjejer ju h !! Fan,
men men, får ta dagarna som de kommer, jag och elin kommer ha sjukt kul ändå =D

Länge sen jag körde en "gissa vem kändis" så varsegoda och gissa på vilka dessa personer är !! :)
Vem är han ? vem är hon ? ^^
image2651

Dagens klädnad ^

image2649
image2650

Dagens lilla klädnad då.
En klänning och ett brett skärp under bysten och sen leggings, till ett par ballerina, typ. Det gillar jag ! :D
Vad tycks ??

lite slappt sådära , skönt.

Härligt att träffa tjejerna igen igår. Det var så länge sen men ändå så himla bra, jag trivs med er massa !! =)
Idag har jag varit med E på stan en sväng, eller ja fyra timmar, vi har ätit massa mc mat xD och så tog vi en glass,jag själv har inte shoppat nåt, utan jag fick kolla på när E handlade sina roliga grejs !! =)
Nu sitter ajg och väntar på att älsklingen ska logga in på¨msn, miss him alot, really ! och senare ska jag träffa lite girls igen, det komme bli nice =).
Tar kort på min outfit senare ^^

image2648
o

dagens jag ^

Hej hej, nu sitter jag här igen.
Haft muntligt nationellt prov i dag  i engelska fick vg+ så det är jag helt nöjd med om jag ska vara ärlig, hm sen har jag varit med och besiktat elins mammas bil, kuwwwl ^^ hahaa sen åkte vi och handlade för på söndag drar jag till Hassemans hundcenter. riktigt trelvligt faktiskt !!
ska vara där i tio dagar på APU, med stackars elin ;) neevärss..
Min älskling kommer hem på torsdag nästa vecka, dock får jag inte se han förns två veckor, URS VAD JOBBIGT =/
jajaj, keep it up.
Har tränat mina gymnaster i dag också, de är riktigt duktiga, vi tränade på höga kullebyttor på uppbyggt på trampetten och sedan flickisar i flickisbacka ^^, de var superduktiga =D

Men nu ska jag göra mig i ordning och se vad det blir för kläder inför kvällen med tjejerna ^^
dagens dårå:
image2647

Salli och jag har solat ..

Åh vad skönt, nu har jag solat i en timma men nu ska jag iväg igen. Men det känns verkligen superskönt att kunna vila en stund faktiskt ! =)Och färg fick man lite också, solade i bikini så man fick lite streck runt halsen, men inget överdrivet alltså xD
image2646
Time to goo, vad tycks om outfiten nedan då, kommentera =)

dagens soliga jag xD, eller nåt ^

God eftermiddag, idag gjorde jag ett videoinlägg istället för att skriva för nu är det fint väder och jag ska slappa i en timma i solen, så det ska bli skönt. sen ska jag iväg igen och gå ut med tintin lite snabbt och sen till gymnastiken, och när jag kommer hem så ska jag göra klart mitt fördjupningsarbete. Fan så tröttsamt det är, höll på att somna på bussen i dag till och med, och man hör hur sluddrig och trött jag är på videon. jaja..
Jag tog lite snabba dagens outfit bilder också !

image2643
så blire när man inte är beredd, xD måste bjuda på mig lite nu med tanke på dålig updatering.
image2644
image2645

Maassa stressigt, borde gå i pension..

Hej mina kära underbara , verkligen UNDERBARA läsare !!!
TA ÅT ER VERKLIGEN ! =)

Jag  har verkligen hur mycket som helst att göra men om man strävar nu som fan rent ut sagt så kommer ju belöningen med att komma in på vilken utbildning som hellst !. skolan asså, den kan vara jobbig. Jag har två MVG uppgifter som ska vara inne, ett på fredag och ett om två veckor, men hur kul är det att plugga på praktiken då man kanske inte har så mycket tid där heller. Jag ska nämligen praktisera på ett center där de tränar upp polishundar så det kommer bli superkul verkligen ! och jag sover över där och på söndag åker jag ! yes !!!!! :D:D:D:D

Nu ska jag planera och sätta mig ner och skriva ner allt som ska bli avklarat och vilka tider jag ska plugga till dem också. Det ska bli skönt, hmm ..

jag själv tycker det är himla tråkigt att inte blogga för jag älskar det verkligen och mer eller mindre så finns jag här, och när man ser att ni är glada och kommenterar så blir tillvaron mycket bättre ska ni lugnt veta !!



JAG GARVAR IHJÄL MIG, MEN SAMTIDIGT ÄR DET SYND OM VÅRAN HAMSTER PÅ SKOLAN, TITTA SJÄLVA XD



Iskolan igår, värsta värmen, me looooves !! :D
image2639
DAGENS KLÄDNAD:
image2640
* min fina tröja jag hittade på second hand butiken igår, tillsammans med mina midjehöga jeans ^^
massa trevligt ^^

Updatering igen ..

Godmorgon godmorgon, jag börjar fundera på om  jag har negativ stress alltså, ajg är stressad hela tiden, men på ett sätt trivs sjag för jag kan inte vara något annat än stressad, om jag inte har något att göra så blir jag stressad och får panik, om jag har mycket att göra blir jag stressad för den skullen också, ganska jobbigt faktiskt !
Hm, igår hade jag en jätte fin outfit tyckte jag, emn såklart glömde jag att fota, i dag är den lite sämre, har ingen fantasi känns det som haha ^^, ska nog besöka en second hand butik i dag, ÄLSKA !

Det är avslutning på gymnastiken idag, ena truppen och då ska jag köpa med mig popcorn osv, medans de andra tränarna tar med annat. Hm, men så kom ett möte ivägen, eller ja, jag måste gå kvart över sex när det slutar halv sju egentligen så det är lite typiskt, men vi ska snacka om meriter på skolan för de som måste ha det !.
jaja, får se hur det blir med det..

Slutar fyra i dag, men i skolan har jag arbetsmiljö och säkerhets prov och så ska vi utföra olika hälsokontroller på djur i dag på eftermiddagen. Får se hur de blir, och så slutar jag vid fyra, och halv sex är det gymnastik coh det tar dryg en timma för mig att komma hem. Aschhhhh stressigt, och så tänkte man gå på stan innan. Hm får se om det blir så då..

Igår tränade jag med E på NAUTILUS och vi körde abs pass och sen spinning, jag höll verkligen på att ge upp alltså men tillslut så tog jag av mig mina mjukisbyxor och då blev det mycket lättare på spinningen. Hmm, det cvar ganska skönt, men konstigt nog har jag ingen träningsvärk alls !.  Fasiken =/

JAJa, nu har jag babblat en massa redan så nu får jag inte glappa mer tycker inte jag.
Men hoppas ni förstår varför jag inte bloggar lika mycket längre !!
PSSST; jag har sån stress att jag glömde äta frukost i dag och så glömde jag att vi började 10.10 så här sitter jag i djurhuset =/



Från tävlingen:
image2629
Mina tävlingsgymnaster (ollie och dessie är också tränare)
image2630
image2631
GRATTIS TILL ERAN FJÄRDE PLATS TJEJOR !! !:D



Bilder från skoldagen (måndag):
vi alla låg ute och jobba/ skratta i solen ^^
image2632
Elin hittade en nyckelpiga, huhu ^^
image2633
image2634
Min lilla sjal och min älsklingsväska , en av dem iaf - handtaget lossnade igår, snyfft
image2635


Jag var cokså på stan och fikade lite innan träningen ^:
image2636
Jag har börjat dricka cola xD värsta beroendet :D:D
image2637
image2638

MASSA KRAMAR TILL ALLA SOM TAR HÄNSYN TILL


Från tävlingen i söndag, Östgötagymnasterna, Riktigt bra kört ändå :)

UPDATERING

Heej, jag är en väldigt upptagen tjej som ni kanske vet , men nu väntar jag på en kompis som ska hålla mig sällskap en liten stuund på stan och sen ska jag träffa en annan kompis och träna på nautilus. Så jag kan tvärr inte dra på ett möte idag med gymnastiken, men det får jag hoppa tyvärr !.
Hm, jag mår väl sådär, fick reda på en grej igår om min systers föredetta pojkvän som omkom i en bilolycka, Och tårana kommer hej vilt så det är en jobbig period, kände inte han skitbra men jag kände han plus att det var över ett och ett halvt år sen vi sågs, så det är blöandade känslor här som var.

Igår var det tävling och mina  gymnaster tävlade för första gången och kom fyra av nio lag !. skitbra om man tänker sig tre månaders träning tillsammans.. Yes !! =)
Nu blir det att satsa stenhårt på dem !! fan vad kuul.

Jag har glömt kabeln men bilder och fimer får ni se i morgon. Nu ska jag ut och vänta på R i solen, Åhh vad härligt väder vi har här i norrköping !!! =)

INGa bilder, men då ser man ju hur mycket ni läser min blogg och mian inlägg !! ^^

Truppgymnastiks Tävling next ^

Pirr i magen ska ni veta !
Det börjar ju bra att jag ska dra hemifrån en timma än sagt, alltså skullejag gått hemifdrån för tio min sen men det var ju helt fel, jag skulle lämnat ytterdörren vid 9.20 kom jag sedan på. Eller O uppmanade mig xD
Mina gymnaster ska tävla i dag, i trampett, hopp och matta ^^, de har ju bara tränat i tre månader drygt och detta är deras första tävling, får se hur det går xD

image2628
Kommer hem någon gång ikväll förmodligen.
Lycka till mina små gymnaster !! :D
Går du i någon sport ??

The ending of the evening..

image2627
Godnatt ♥♥
Saknar dig jimmie älsk <3

Försäljning:

Har ju under dagen fotat lite till försäljningen och kontot på blocket, men jag måste tyvärr skjuta upp det med blocket men tänkte lägga upp lite kläder här på bloggen och se ifall det är någon som är intresserad, skriver inte upp pris utan det kan vi bestämma själva, och jag rekomenderar låga priser så att ni vet ! =)

♣ Grönt linne från vila i strl xs..
Intresserad ??

image2624

♣ Blå tröja från JC i strl S
Intresserad?
image2625

♣ Vit svart kort tröja från Gina tricot i strl S
Intresserad?

image2626

Jag vill få bort lite kläder nu, får inte plats i garderoben alltså !

Badkläder såklart !

Vad ska man ha för underdel till denna söta topp då ? =)

image2618
image2619 image2620



Åh jag kaninte bestämma mig, vilken är snyggast till sommaren att ha med ett par shorts ? =)
image2621 image2622



image2623
Är inte denna del hur vacker som helst ??
Vad tycker du om plaggen ??

Blocket.se , behöver hjälp !! :)

image2612
image2613
Hm, kläderna på första bilden är fotade men de som ligger i sängen måste jag fota, sen ska jag filma lite så det blir mer intressant, men jag förstår inte riktigt hur kostnaderna blir om man vill lägga upp flera bilder på blocket ??

Någon som kan hjälpa mig ?? =)

(ska in i duschen och fota dagens outfit lite senare, dock har jag inga planer idag, vill du leka med mig ?? )

Salli slappar, vi städar. hmm ^^

Hej jag håller nu på att göra iordning lite saker och ting, ska öppna upp ett konto på blocket.se och sälja lite kläder hade jag tänkt.. så ni får ta en titt där sen tycker jag ^^.
Så nu är det full gång här hemma och det tas kort med mera..
Hmm, medans min hund ligger och slappar ute i solen.. (dock skugga på bilden xD)
image2611

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, i dag vill jag träffa en tessan,(bloggerskan) så hör av dig om du kan ses !! =) för vi har inte snackat om överraskkningen än så att ^^

Sen kanske det blir en sväng med familjen till mormor och morfar olle. ^
Men nu ska jag fortsätta ta lite kort..
Vad ska du göra idag ?


Dagens klädnad^

image2607
image2608 
image2609
image2610 

Dagens klädnad, YEah i like it =D
gör du ? ^^

Update:

Hallå allihopa !
Igår han jag inte blogga en ända gång för vad gjorde jag, joo jag var ute med Tintin, min sköthund i tre och en halv timma (han var hemma hos oss en liten stund också) sen så tränade jag mina gymnaster och efter det träffade jag E för att sedan gå och sola^
haha jag solade för första gången och jag fick lite färg men inte så värst, men ska nog köpa solkort för det var ju inte alls så läskigt som jag trodde, och skönt var det, javiss ^^

Nu sitter jag på biblioteket, helt handikappad för min mobil är urladdad och jag kan inte ringa de samtal jag vill men men, ska snart hem ändå och äta lite och hjälpa mamma som klagar hela tiden !!

image2604
image2605
image2606





BTW så hittade jag ett videoinlägg ifrån londonresan på flyget påväg hem xD

Hur mår ni alla ?? =)


Tillsammans är vi bäst ! <3

Mitt och jimmies datum är den 16 juni då vi blev tillsammans, det tog slut för en månad sen eller ett uppehåll med andra ord och samma datum , idag alltså blev vi tillsammans igen, det är lite komiskt, men just den 16 , de två siffrorna är en stor betydelse för oss.
Kommer sakna dig bejb nu när du ä borta i över två veckor i Florida fan !.
Men när du kommer tillbaka ska jag kyssa och krama ihjäl dig älskling !!

image2603

Yoga i klassrummet på idrottslekion..

Hallå, alla bloggisar ^^
Nu har vi haft Yoga i skolan och på idrottslektionen xD. hehe ^^, det var ganska skönt men höll på att somna precis efter xD och så har vi ytterligare två lektioner innan vi slutar.. jaja ^ får väl lov att gå vidare xD.
I morgon åker J till florida, i 17 dagar, orättvist asså !! hmjaa.
men men, nu så ska jag snart påbörja "växt och djurliv" lektionen ^^ vi ska förmodligen ha praktiskt och kolla och identifiera olika stenar xD hahaa hmjaa !!
ska ut med sköthunden och sen träffa J idag, vi skulle gått på bio men inget roligt att se ju, eller ??

image2600
image2601
image2602
YOGA i ett klassrum, det ni ;)
det har vi upplevt iallafall xD

Frågeställning eller inte ?

image2599'
Sitter på stadsbiblioteket och surfar lite xD.. ganska skönt för nu har jag nära till gymmet mitt :D
hehe, ska köra stenhårt nu på BODYPUMPEN, och sen ska jag hem och äta massa och bara ta hand om mina små djur ^^ haha vilket roligt liv jag har, hehe men jag gillar att ha saker att göra på ett sett, dock blir det jobbigt om man dubbelbokar nåt, men jag har ju min almanacka så det händer inte så ofta, men jaja.

Vilka är det som läser min blogg egentligen ?? =)
berätta lite om er tycker jag ^^
hehee är det någar killar som läser min blogg ?, vore kul att veta (A)

Tänkte också höra om ni vill ha en frågeställning på bloggen där ni får fråga mig om lite allt möjligt ?? =)


Nyheter från Cocoo.se ^

Hej och håå ^ =)
Nu är jag hemma från skolan och vi fick sluta lite tidigare än vanligt, riktigt skönt faktiskt. Idag är en fullproppad och planerad dag och jag försöker så gott jag kan att blogga för det gillar jag enormt, men att nuförtiden har jag inte så mkt tid längre. Men I will go for it ^
Ska in i duschen nu strax, sen klä om till träningskläder för jag ska därefter dra till vrinevi och träna mina gymnaster för nästa vecka är det uppvisning ^^, hih. Sen blir det färd mot stadsbiblioteket i en timma drygt, måste slutföra mitt artarbete för jag ska redovisa det nästa vecka redan, Hm.. och sen drar jag en runda till gymmet och kör kondition och bodypump hade jag tänkt. Kommer dö.

Efter det blir det städning hos råttorna, och gå ut med hunden och slappa framför datorn, eller om jag tar en titt på engelskan, har nämligen nationella prov nu på torsdag, joo upsatsprovet ! urs


NYHETER FRÅN COCO
image2594
image2595
image2596
image2597
image2598
Åhh vill ha det sista armbandet !, nu i rött ser ni :D:D
priser kan ni ju checka själva ^^,
COCOO
Måste kila.. Take care.. ♥

DAgens outfit ! =)

Heeeej, , förlåt för dålig updatering, men det kommer nog inte bli mer än två inlägg om dagen hädanefter för att jag är så upptagen, hoppas det inte strular till det med erat läsande =/,
Idag har jag varit ute med min sköthund och jag fick sällskap av J , och det var mycket trevligt =)
Sen så har vi kollat på film och nu så ska jag sova över här. men vi hörs i morgon, ska gå upp tidigt trots att jag börjar skolan vid halv tio, men måste hem och sminka mig med mera ^^

Men dagens outfit då;
image2592
image2593


Pictures from London ^

Godmorgon, igår segade hela min blogg och jag kunde då ej blogga, otroligt tråkigt faktiskt !
Hm, var och tränade igår och det var superskönt, och jag tänkte ta och sola också men det vågade jag inte tillslut, måste verkligen ha någon som sätter mig igång med solariet xD. hahaa Någon som vill sola ?
Teessann.blogg.se - Har du lust att träffas i morgon och ta en fika på stan eller något? jag slutar 16 så efter det vore bra.

Idag har jag mina höga jeans och min söta tunika med rosett, fast istoppad, bilder får ni senare se för nu måste jag göra mig i ordning och börja på min engelska uppsats innan jag drar till skolan ^

More pictures from London:
image2588
image2589
obs, min nya jacka..
image2590
image2591

Nu måste jag göra mig i ordning.
Vi hörs sen alla godingar ! hoppas ni får en superbra jobbar/skoldag ^

LONDONS shopping i stora bilder...

Yes, nu har jag ätit mat, och det serverades den svenska rätten, joo Köttbullar och stuvade makaroner. Mumma med svensk mat ibland sådära, men jag skulle ju inte tacka nej till allt friterat som vi åt xD
Ni skulle ha hört mig när jag inte förstod vad engelskmännen sa, "jag brister i Excuse eller i det svenska ordet VAH" haha Urs så knäpp man kan bli ibland xD

Nu ska ni få se min shopping från storstaden LONDON ♥

RING - Ser ut som jag är en gamling till händer xD
image2573
Jeans -
hög midja
Linne - Med söta små knappar
image2574
image2575
image2577
Tunika -
från Topshop

image2576
Vitt linne -
Sorry för visat mycket naket..
image2578
Två sjalar -
image2580
Armband -
image2581
Söött linne/tröja ^^ -
image2582
Scarf -
image2583
Tygskor  -
ÄLSKAR
image2584
Jacka -
Är mycket mycket snyggare i verkligheten =D
image2585
Guldigt skärp -
image2586
två par svarta tights och två par beiga ^ -
image2587

JAG ÄR MASSA GLAD!!!
nu ska jag iväg och träna på nautilus =)

Hemma från London.

YES, nu är jag hemma från London, ganska skönt men ändå RIKTIGT tråkigt tycker jag ^^
jag har haft det superkul med min kompis E och vi har shoppat en hel jäkla massa och hittat på annat bus.
Hm, men vädret var lite till och från och det i sin tur gav mig halsbränna och nackspärr, OKEJ inte nackspärren men ändå ^,
Jag har tagit över två hundra kort på massa byggnader och ting, också på oss själva såklart, men jag väntar på att få lite bilder av E också så det blir lite mer urval, så jag tänkte visa lite bilder på byggnader och ting just nu och senare idag så får ni se vad jag har shoppat och lite andra grejjs. ^^

Och så måste ni få höra lite oturshändelser, flyget, kontrollen, london Eye Ja osv ... ^^
image2561
image2562
image2563
image2564
image2565
image2566
image2567
image2568
image2569
image2570

Nu ska jag packa upp lite och sen blir det att ta kortpå det jag köpt, och pröva de grejer jag handlat på marknaderna xD

Weeei, så spänd xD

image2560Hihi, nu sitter jag hos elin framför hennes söta dator xD needå, men vi ska försöka sova strax ^^, men sen blir det uppgång vid fyra tiden i^morgon bitti för halv fem åker vi till Skavsta, Härligt haha ^^
Nu sitter jag och letar vart jag kan hitta inlägget då ni kommenterade och tipsade så flitigt om butiker i london, Hmmm ska göra nya försök och försöka hitta det ^^ hehehe, men hoppas jag kommer hem med lite stuff iallafall xD..
hehehe ^^, FYFAN så kul vi kommer att ha det ska ni se ^^
huhu.. het spänd och trött, men nu ska jag försöka sova en blund trots allt ^^,
Har du varit i england/ london förrut ?? =)


Packar såååå bra ^^

Nu harjag packat och är klar för färd hem Till E, dock ska jag och mor min handla lite snacks och såvidare till flyget i morgon och lite sådära... Jag tog med lexikonet såklart xD.. hehee det är ju ett måste =D
Kommer blogga lite mer ikväll / natt och sen blir det väl varje dag på kvällen i london. Nu väntar en underbar resa för mig och E, YES! =)
image2558
Klart man rullar ihop kläderna xD
image2559
Jag fick igen den. YES :D hahhaha
Men nu ska jag bara tömma mobilen med äldre bilder och sen blir det updatering av en massa londonbilder !! :D 

Måste packa.. London next ^

Yes, fick reda på etologi provsaret idag, och MVG blev det, blev oerhört glad och paff faktiskt !! YEEESS !!! =D
Nu har jag varit nere på stan och träffat J och E och växlat lite pengar, massa trevligt =D
För i morgon bitti drar vi till skavsta och london !, weeei så kul =)
Det ordnade sig med pengar så det ska väl räcka..

Fick en massa svar på frågan som jag ställde för några veckor sen om vilka affärer man kan besöka, jag ställer gärna den frågan igen, SÅ KOM MED FÖRSLAG PÅ AFFÄRER OCH SÅ ! =D
Nu ska jag börja packa, men här är dagens outfit iaf =)
image2556
Herregud alltså, trodde aldrig att jag skulle bli brunett eller råttfärgad oi hela mitt liv, men det början väl gå över dtill det stadiet med åren nu, så nu ska jag börja blondera mitt år, för brunt vill amn inte ha xD
Urs vad fult det ser ut nu.. skäääms, trodde inte att det syntes så väl men jaja. ^^
image2557
Jag målade naglarna igår för första gången på jätte länge. hurhur rött blev det ^^
Nepp nu måste jag packa ^^ see ya !

Läggdags ^

YEs yes yes, jag har blivit antagen på ett jobb =D=D=D
YEs det var skönt att få veta nu faktiskt, men tyvärr så missade jag tiden skulle kommit igår som första gång, men de skickade till min gamla emailadress så det var färför jag ej kunnat kolla, men hoppas det ordnar sig ändå.
YES !!
Det stod att jag gjorde ett stort intryck på dem, HUH??
men bra de, ^^

Sen har jag fått inbjudan till två andra jobb, angående hundvakt och en om barnpassning på en lite bäbis. Åwhh!!
Det får jag ta hand om nästa vecka å jag är hemma från london osv..

image2555
Typ så såg jag ut i dag också !! =)
tog inga bilder knappt och denna var den bästa..
Imorgon blir det sista dagen jag bloggar, och då lovar jag er en aktiv bloggning, för sen blir det london till på söndag , men jag tror jag kan få tillgång till internet om kvällarna i london, men det får vi självklart se hur de blir med den delen =)

SLEEEPTIME^




Den här låten är så fucking bra rent ut sagt, jag vill dansa !!, eller hur girls ?? =D

Upptagen som struten i sig.. =/

URS vilket prov vi hade idag, det var väldigt svårt men hoppas på VG iaf =/
För MVG blev det inge för mig....
'
Hmm ^, nu måste jag strax kila, så busy som jag är, ska till Gymnastiken och sen blire ut med min sköthund och man kanske får sällskap av J då =), hoppas..
Hm, nu sitter jag och äter en massa godis, för det har jag förtjänat kan jag lova xD..
Så som jag pluggade igår... haha
Aldrig gjort på länge, men sen i efterhand känner man sig bra =D


image2554
Är du duktig i skolan och sköter den ? :D

Plugg, plugg, plugg och ännu mera !

Yes, och så ligger det till, och det är orsaken till varför jag priroriterar skolan före bloggen just nu, när man ska ha mvg i allt så blir det lite press ibland, men men nu fick jag lite tid över till bloggen, och jag ser att många drar sig undan pågrund av att det är dålig uppdatering osv, inge kuuuul ..
Ni får ju inte länna mig pågrund av de ju ! ^^

image2548
image2550
image2551
image2552 

image2553

DAGENS STUFF ^

Måndag - Ny vecka, nya tag !

  Yes here I am !

Helgen har varit helt okej, hänt en massa skojsiiigt och massa annat lite knas sådära, men härligt med lite festande och stoooj !
Jag har min kabel hemma hos E så jag kan inte lägga in några bilder, lite småsurt faktiskt !
Hmm, nu är skolan igång igen och i morgon har jag Etologiprov och det är skitsvårt verkligen, urs urs, men men om man inte har tränat så får man skylla sig själv, i dag blir det med andra ord rå´plugg och desvärre lite möten. Men det ordnar sig allt ^,

( Hädanefter blir det inga namn nämnda i bloggen för det har hänt identifieringar och att folk läser min blogg för att ta reda på vad vissa andra gör som jag umgås med, så nej, det blir endast den första initialen ! )

image2547

Hoppas du får en superfin dag alla läsare =)
Nu blir det uppdatering ska ni se :D


5 april - Tintin och Salli gick bra ihop ! =)

image2543
image2544
image2545
Nu har jag varit ute med min hund i nästan fyra timmar. Så himla skönt att dra ut i solen som har skinit hela dagen i dag och få piggna till lite. Elin kära min elin hängde med mig och gick ut med tintin, det var mysig och riktigt trevligt och hundarna gick tillslut bra ihop, men i början, nästan kalabalik för båda är mer eller mindre Dominanta hundar, men men, det gick bra !! =)

Nu ska jag äta, in i duschen och traska vidare mot emme därefter och ikväll blire fest =D yes !!!

5 April - Dagens upplägg !

1. Är du personen som gillar att vara mer upptagen och att ha saker och ting planerat?
Eller
2.  Är du personen som inte vill ha så mycket planerat och tar dagen som den kommer?


Jag kom bara att tänka på det i morse när jag skulle gå upp, dock drog jag mig tillbaka till sängs i över en timma, Äkta mig när man väl har all tid för sig, nästan iallafall ^^

Idag, eller snart , vid tolv tiden ska jag åka buss med hunden min till Kungsgatan och möta upp min kära vän Elin, vi ska också ta och hämta upp min sköthund Tintin så de får leka lite tillsammans, jag är ju med andra ord alltid ute med min sköthund fyra dagar i veckan och 2 timmar på vardera gång, så det kommer bli trevligt får vi hoppas !

Sköthunden Tintin!

image2541

My lovely hund, Salli ^^

image2542

Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det väl avfärd ! =)
Ska du göra nåt riktigt intressant idag ? xD

Hallojs..

Hallååå ^, jag vet att det är dålig uppdatering, men sådant få vi ta nu tycker jag ^^
Hmm har nyss kommit hem från mötet med en kompis, vi åt lite glass och hade det trevligt i det soliga vädret.
Jag har haft ett pov i dag som gick hyffsat bra, dock tror jag ej på MVG men men, VG iallafall. Hm, sen hade vi engelska läxförhö. ROOLLIIIIGT ^^ eller  inte..
HMHM..

Om en vecka, eller nästa Torsdag ska jag till London, och jag längtar enormt dit faktiskt :D
Få shoppa loss en aning och sen bara se hela stade och träna på engelskan en aning xD sen kommer vi bo på ett ungdomshotell, så hoppas på killar där xD nae ^^, plus att jag komme ha tillgång till internet där, så bloggning på kvällarna kommer ske ^^

Nu snart ska jag och träna mina gymnaster med ollie och Dessan, sen blir det gymmet för min del faktiskt =), får se vad som gymmas idag xD Det blir iaf kondition och armar och mage, ^^

Har ni det också soligt oh fint och är sugna på glass ?? (A)
Vi hörs/ Tessan


Dagens lilla jag ^^

Hallå, och godmorgon, min data hemma är helt off så jag kommer inte in på den så det kommer bli dåligt bloggande på eftermiddagarna när jag har slutat skolan med mera..
Jag vet inte om jag hade lovat att förklara hur man kan gå till väga och ha anoonser på sin blogg ???
Om ni fortfarande har intresse för det så akn jag ta upp det samtalet sedan xD

image2538
Dagens lilla outfit, kanske för uppklätt för en skola men jag känner mig ganska fräsch ändå =)
Gul tröja - av Emme
Tunika - gina tricot
Leggings - H&M
knästrumpor- H&M
Skor- Skopunkten.

Vad tycks ? =)

Therese Marie klär sig..

image2535
image2536
image2537
Hej alla bloggisar och läsare =)
Nu har bloggen klarnat upp sig, för det har varit ett avbrott om ni nu inte vet om det och det ordnade upp sig igår, men då hade jag helt enkelt inget att komma med, xD men egentligen har jag en massa att berätta , men men vi får ta det med dagarna. Idag ser jag ut som jag gör på bilderna ^^
Älskar den rosa stickade tröjan som jag fick av emme, Tunikan är från H&M och leggingsen är från H&M


Vad tycks ?? ^^

RSS 2.0