Sytt en kjol


Idag testade jag min nya symaskin, jag tog en tröja som jag inte använt på jävligt länge och sydde om den till en kjol. Jag har inte lärt känna maskinen riktigt än men jag ser fram emot att sy mina snygga leggings och en jätte fin uringad tröja i ryggen Mummms vad bra det kommer att bli.. Tycker bara det är så svårt med tygen xD jag vet inte alls vad jag ska välja haha..

Jag var och handlade nålar, tråd, måttband och sax och lite tråd med mera idag. Har ingen aning vart jag har mina äldre saker.. Jag sydde för 2 och ett halvt år sedan en hel del, men nu hare inte blivit av något xD..



Blev lite nöjd, men kan bli mycket bättre om jag är lite mer noga..

julafton

Den spenderades ju hemma, och det var underbarrt och sen ringer Pati och vi drog vidare på en fest huhu ^^ att dricka på julafton är illa xD haha men men det var trevligt.. jag var hemkommen den natten klockan fem ! hahhah jaja <3









JAg fick en symaskin som jag har önskat mig så nu fasiken ska jag leta reda på tyger, någon som kan tipsa om affärer ?? =) åååh vad kul det kommer att blir :)
sen fick jag en hel del smått, tyvärr inga pengar men det går ju an ändå ..

Fick ni något ni önskade ?? =)

Ingen jul utan snö





Men lite lite julkänsla finns det väl..
Hur är det med din julkänsla ? xD


God jul allesammen ! ( mycket bilder idag )

Jaa nu är äntligen julen kommen, dvs julafton ^^
Det blir en seg och lugn dag här hemma med julmusik, klappar och massor med god mat , det är en julafton för mig. Tyvärr bor släkten i Norge men alltid kul att vara en samlad familj.
Igår var jag hemma hos jimmie, vi såg på film med hans familj och åt kex med massor av godsa ostar (till viss del xD ) och sen blidde det sent och vi lade oss. Idag gick vi upp vid nio för att äta tomtegröt, inget för min del, men det var helt okej ^^ med lite kanel och socker på såklart ! hihi och nu sitter jag hemma här och inväntar tiden..
Det blir kalleanka såklart, uttråkande xP och sen blir det mat och julklappsöppning och senare ikväll hoppas jag på att träffa min jimmie för vidare bege oss hem till hans fars familj.. jaa =)

I förrgår;



hahahahahah Mamma då, du ser lite kärringaktig ut må jag säga xP dum jag e !!
var med min vän elin på stan och gojjsade runt

IGÅR;




Var med min kära jonna på stan igår, vi shoppade de sista julklapparna och jag köpte min nyårsklänning ! jag var även på humör för o bjuda på¨fika, snäll jag e =)
sen var jag ju hemma hos min älskling !
Mysiga bilder vi tog, dock var jag ju ganska trött som ni kan se ^^

OUTFIT FÖR IGÅR:



Hur ser JULAFTON ut för er idag då ?? =)

Jultomten, jag önskar mig en bärbar data !

Jaa nu är det bara två dagar kvar till julafton, och jag längtar massviiiiis till det !! jag vill öppna min julklapp som lockar, hoppas det är en symaskin för då skulle jag bli jätte jätte mega glad hihi ^^  och det där med laptopen, det får jag nog köpa själv ^^ men iaf..

Igår var jimmie här och vi lagade tacoos , eller jag gjorde det och vi båda var typ assura på varandra. Iaf så åt vi det och kolla lite på tv, det var en asseg film, men den gick att se tills jag somnade haha..
Sen hade vi massvis myyys . jaa underbart !



Vad önskar du dig i julklapp ?

En helmysig kväll med taccoos och singstar.

Och grattis jossan i förskott får jag väl säga ännu en gång ! Hon blir ju hela 17 år i morgon, det är sååå stort ! =)=) hon fick bra presenter ifrån oss alla tycker jag, jag skulle inte tacka nej åt presentkorten på monki inte..
Yes, så jag tänkte visa er lite bilder ifrån gårdagen, filmen som jag spelade in när supersjärnorna sjöng singstar har jag inte tid med just nu, för jag ska städa hela huset hade jag tänkt innan jag drar hem till jimmie, sex dagar nu sen vi sågs.. Jävligt skönt att vara ifrån varandra också..





Sedan drog jag och emme vidare till hennes pojkvän och hans polare, där satt vi typ till halv fyra och snacka och drack lite smått, EMME DIN TVINGARE ; )

Ny bloggdesign

Jaa, nu har jag suttit här säkert i 24 timmar med att fixa fram denna nya desig. Och det var fan värt tiden för jag är skapligt nöjd med min nya design =)..
Idag ska jag ner på stan lite snabbt och köpa en present för ikväll ska vi tjejer hem till Jossan för kalas ! roligt roligt ska de bli hihi

Igår såg jag ut såhär :




Jaa som ni kanske ser har jag blivit ännu mer brunettare xD
jaja måste kila, vi hörs !

Veterinär, Tyska, Grattis, Shopping

Herrejösses vad mycket jag har att berätta för er egentligen, om bara tiden fanns till *-)

Först och främst vill jag säga att jag är så STOLT över mig själv med tyskan som jag läser på distans. Förra veckan skickade jag in min första uppgift och det var att svara på en massa frågor, översätta texter, skriva ett brev till en "tysk vän" och spela in en fil då jag sitter och snackar på tyska xD hahaa . Det blev rättat och jag fick VG :D jag är såååå sjuuuukt glad för det var ju trots allt ett och ett halvt år sedan jag läste tyska på grundskolan.. Jag har tydligen möjlighet till mvg, det gjorde min födelse dag !! =D

JAa som ni såg har jag fyllt år, HELA 17 weeiiii ^^, eller inte så jätte kul. Jag hade en finfin dag, och fick lite småttigt och sådära i present, inget märkvärdigt faktiskt .. Mest glad blev jag nog över det fina halsbandet älskling gav till mig. Och han var ju självklart med mig på min födelsedag och gjorde den till en av de bästa ! <3 Åhh så mysigt vi hade det med tända ljus och hela rubbet...

JAg har kollat på en ursnygg tröja, föll pladask för den, men när jag skulle prova den blev jag SJUKT besviken. Den satt ju skitfult på min kropp ! blääääh för den ! :D


Denna vecka har jag börjat att träna igen, har ju varit ifrån gymmet i över tre veckor.. URS
Men igår körde jag AFRODANS och ABS ! det kändes skönt. Och i morgon blir det gymmet igen efter träningen av mina gymnaster =D



Om dagarna glider jag runt i sjukt fula kläder, men jag orkar bara inte klä upp mig så det får bli som det blir, dock har jag min snygga jacka på mig ! =)
NU ska jag försöka göra nåt med min blogg, jag är irriterad på designen !

RSS 2.0