Sleeeping time =)

Hej mina kära läsare =)
Jag kom nyss hem med älskling, vi drog sedan till elin och robban vid åtta tiden och såg en film och hade det mys helkt enkelt.. Ni är söta ihop robban och elin kan jag lova er xD..
Nu ska vi sova iaf =),
Och jag ska nog stanna hemma i morgon från skolan för att jaghar svinont i magen..
image2124

Min mobil har raderat alla nummer, skulle vara tacksam att få dem tillbaka.
sååå wriite it down :)

image2125


Time to träna på nautilus, Gyyyym =)

YEah, nu har jag sovit en timma och klätt om mig till gymkläder =), ska dra ner till nautilus och gymma nu.
Någon som med ska dit och gymma ? =)=)..
Sen blir det spårvagn till eneby där jag ska ta hand om mina söta gymnastikbarn..
Trrevligt.. Efter det blire antingen hem till elin eller hem till mig med jimmie, ska ringa och höra med älsk =).
Jaojao..
image2120

image2121

image2122
image2123
Annnnnnaaaa =) vi måste sola nån dag.. =)=)
hah, jag måste bli brun hatar mig som viiit =/. Blääääsch..

Nu kilar jag, hade tusen mega bra, hörs ikväll =)



personligt som personligt som publicerat ^

JApp, jag sitter i skolan nu, Har håltimma till 10.10, jätte kul, eller inte.. Sen ska vi jobba med vårat andra arbete om hm, jaa vad det nu var, jooo typ bakterier och protister, skittråkigt med andra ord. JAJA =)
Men sen så äre slut för skoldagen för min skull, ska dra ner till gymmet coh gymma hade jag tänkt innan jag rar ner på stan. Ska ringa mamma, om jag får tag på henne så hon kan sätta in lite pengar, det är ju inte kul o gå på stan utan pengar.. Hm, fast jag kompå nu att jag inte kan köpa nåt, har så jävla många avgifter..

JAJA, ska ta hål i naveln snarast, har pengar till det =), sen blir det kanske lite andra förändringar, mer säger jag inte =)
JAOJAO, nu ska jag kolla om det går nåt nattåg på fredag, så jag kan komma upp till sthlm säkert :)

Ska ni göra nåt kul i helgen ?

image2118
image2119
Jag ville publicera den sista bilden för att den är så grymt knaas :P
Ser helt borta ut xD..
Bjuda på sig själv =)

Dagens klädnad

Godmorgon alla kära läsare, är ganska pigg i dag, ska nu snart söka på lite grejjs på datorn som exempel naturligt urval, aminosyra, tre teorier enligt charles darwin osv.. Jag har sån press, måste få mvg i allt det jag gör, och det är så himlans jobbigt.. Men han sa, man kan få misslyckas en gång. För det man gör fel då är det man alltid kommer att komma ihåg. Det finns nog en viss sanning i det hela. Och det tycker jag var helt rätt =)

Dagens klädnad då =) :
image2113
image2114
image2115
image2116

vit oversize tröja - B-young (två år gammal eller nåt =))
blått linne med fastsydd knapp - H&M
Kjol - H&M
Ribbade strumpbyxor- H&M
Nerkovlade overknees - H&M'
Ballerinas - Skopunkten.
image2117



Godnatt kära läsare =)

Plugget verkar gå helt okej faktisk, tor jag kommer klara provet i morgon (peppar peppar ta i trä), men hoppas det går bra nu. Ska ta och sova lite och gå up en timma tidigare i morgon för att läsa på det sista.
Sen blir det skola och jag slutar efter lunch i morgon. Åhh vad göttans =D

image2111

image2112

Sleeeep well..
<3

Hemma från gymmet igen =)

Puuussssst, Nu är jag hemam från gymmet. Åhh vad skönt det var att gymma i dag då. Det känns verkligen superskönt =).jag gymmade fritt i drygt en timma, körde framsida lår, rumpa, mage, rygg, axlar & massa armar =D
det är gött.. Jag känner redan efetr två veckor på gymmet att mina armar blivit mycket starkare. Och vet ni vad jag strävar mot ? (A) jooo att klå min pojkvän i armbrytning. ( hooost* dock kommer jag inte göra de xD) ahah men vem vet ;D =) får slå han lite på armarna innan så han blir svag xD.

JAJA, nu fram till nio ska jag sitta vid datan, snacka lite med polare på msn, hinner ju fan inte träffa mina vänner ju. Hm =/ har så mycket nu i veckorna..JAO.. Sen blir det plugg i en och en halv timma och sen dusch och komma i säng vid 11 =).. yes..

Nu ska ni få höra hur min hund pratar xD.
Det är lite kul seeriii :D




Dock ser man inte så mkt..
Men hon sätter jämt igång sådär på kvällarna, lite irreterande när man ska sitta och kolla på tv xD

image2110

30 Januari *

image2107
Nu är jag här igen och bloggar, saknat datorn lite faktiskt =)
Idag har jag haft matteprov, det gick inte som jag ville, urs och fy. IG..
Det kändes helt fel iallafall.
Nu är stressen här.. Kunde veklugen inte sova i natt, vaknade minst två gånger varje timma i natt,
men värst var i morse då jag hade en påbörjan till panikångest..
Jaaanui, stressen tar över mig nästan, det är jätte jobbigt..
Inget planerat heller, allt blir CP..
I morgon har jag växt och djurliv prv, det känns jobbigt för jag har inte börjat träna än, jag som läste förra veckan, dock i fel område, bra vah ! njaaa

Ovan ser du dagens outfit, ganska sköön klädd och helt okej med andra ord.
Nu måste jag plugga en aning, Hade ! =)
image2108

image2109

godnatt..

nu ska jag sova, förlåt för denna dag och dessa inlägg, nu vet ni af hur det ligger till.
Godnatt, i morgon slutar jag fyra, orka.. prov i matte och vevolution på ons och tor. KUL !

image2106
Älskar dig, mer än annat !
<3
070716 the date - will never end.

FYFAN VAD JAG HATAR LÖGNARE. hON DEN JÄVELN SKA FÅ'

Fyfan, jag vet inte vad jag ska säga..
Jag har bett om förlåtelse till jimmie om att jag anklagat han så förbaskat om otrogenheten i helgen. Men självklart, vad ska man tro om man får höra av fem olika personer att han strulat med en annan tjej plus att man får höra det av den tjejn han "strulade" med..  självklart tror man att han har hållt på ..
Jag ångrar inlägget nedabn, det gör jag verkligen, men just då kände jag mig bortglömd och inget värd. liksom otrogenhet är det värsta jag vet. Varför jag var så skarpt säker på att min pojkvän varit otrogen var att det hänt en annan grej denna månad också.. Fast det hela hänger bara på att förstöra..
Och denna gång är jag så pissförbannad, för desaaa fem tjejer och emelie "LEBB" som vi kallade henne i navestadskolan har gått och ljugit om detta hela tiden. FYFAN, hur kan man göra så.. Hur kan man gå runt och ljuga om att min pojkvän har strulat runt som han gjorde med denna människa.. SERIÖST..
Jag blir så jävla flyförbannad över sådant skit, och sådana människor som är så jävla avundsjuka och bara vill förstöra mellan oss.
Men jag sa till jimmie förrut. JAg orkar inte mer, kom och hämta dina kläder och dra åt helvete..
han kom hit, men han la sig bredvid mig och höll om mig och berättade en helt annan historia.. plus att min kära kusin var på samma fest och hon satt med sin pojkvän som känner jimmie i vardagsrummet bredvid jimmie tills tor del av festen och de där fem tjejerna och emelie hade sagt till mig att de var inne ensamma i ett rum och hånglade.. Medans min kusin VEEEEEEEEEEEET att jimmie hela tiden var i vardagsrummet. Och min kusin skulle inte ljuga för mig, det vet jag. Hon ringde till och med mig (när jimmie var hos mig) och snackade och förklarade precis som det var.. Och då kändes det en lättnad..

Men jag var så nära på att göra slut, och det måste ni läsare också förstå.. MEn jag har sagt till jimmie, OM jag får höra nåt liknande då vet du vad som gäller. Då skiter jag i dig, och lämnar dig, emn jag JAG JAG kommer vara den som aldrig kommer gå vidare med någe glatt leende..
Men nu är det som det är..
Jag kommer ha svårt att lita på dig jimmie, och det sa jag till han innan.
Och det är förståeligt..

JAG ÅNGRAR SÅ FÖRBANNAT MYCKET ATT JAG PUBLICERA DET INLÄGGET NEDAN. MEN DET VAR VERKLIGEN SLUT I MIN HJÄRNA OCH JAG PALLADE BARA INTE ,MER. MEN NU VET JAG HUR DET LIGGER TILL

De där fem tjejerna och emeli vet jag vilka de är. Har känt några av dem innan , tidigare ålder. Och då ljög nu så förbannat mycket. Och det hänger tydligen i.

Postat av emelie:
"jag hoppas du vet att jimmie lr vad han heter hånglar med fler än dig och att han är bra påt :)"
Efetr ett tag skriver hon :
"om jag ska vara ärlig kan dt lika gärna vara johanna han hångla med, men mina kompisar sa att dt var mig han hångla med.. var lite för full för att veta säkert"
Hur fan kunde hon då veta hur bra jimmie var på att hångla..
Man hör ju själv hur jävla dålig lögnare hon är !

FYYYYYYYY skam på det här
Förlåt fö allt det här säger jag bara..

RENT JÄVLA HELVETE.

Vafan är du för person egentligen. Hur fan kan du hålla på som du gör utan att ens tycka nåt illa om dig. Du bara tar saker och ting och sen går och låtsas som ingenting har hänt.. FYFAN, fattar inte att det just är du som håller på såhär. Du är den personen jag har störst tillit till, du är den personen jag verkligen tycker om och verkligen inte vill lämna. Men vafan håller du på som du gör. VAH ?.. Jag vet inte vad jag ska göra, sitter här och tjuter och försöker komma på nåt. Jag vill skita i dig, men då kommer jag ångra mig efteråt.. Men vad händer om jag vill ha kvar dig. Vill inte ens tänka tankarna...
Vafan har jag gjort dig. Inte ett jävla piss kan jag lova. Det jag gjort fel har jag sagt rakt upp i ögonen på dig. Jag verkligen älskar dig och vill att detta ska fuungera.. Men vafan gör du när du går runt och hånglar med andra på fester då du inte ens har druckit. VAAAAAAAAH?
Och om du har druckit så gör man inte det ändå.. Men nu är det så att du inte druckit ett jävla piss och det var du som klängde på tjejen och så hånglar du med henne.
Jag trodde du älskade mig JIMMIE, men det verkar inte så eftersom du är otrogen mot mig. Du är fan inte mogen för att ha tjej. Allt jag hört när du var tsm med ditt ex har jag försökt att smälta . Men varför är jag så dum och tror att det inte ska hända när du har mig.. VAH.. hu fan kan de vara sant.
Kärleken gör en blind.
Så jävla blind..

Jag har gjort allt för dig. ALLT, men vafan får jag tillbaka. OTROGENHET..
Och ni som har sagt detta till mig, jag kommer inte bli arg på er, för det är jimmie som varit felet.
Fan, och du madde om du läser detta. förlåt för att jag tog ut all ilska på dig fören månad sen. Okej du gör fel. men jag tror nog fan det är jimmie som vill se dig och dina bilder. Inte hans kompisar..
FYFAN


VAD I HELVETE SKA JAG GÖRA.. KAN NÅN SÄGA DET TILL MIG..
6 OCH EN HALV MÅNAD TILLSAMMANS, ELLER MER?..
HELVETE

varför ens försöka ?

jag försöker anstränga mig emd bloggen, men nu orkar jag fan inte blogga mer de närmaste dagarna. Hur kul är det att blogga utan att man får höra era åsikter.. Åhh fan, blir så trött..
Har pms =( ännu bättre.
hejdå.

FESTINATION

Halåååå, vilken kväll igår HAHA
Så jävla kul.. Träffade icka och hennes polare, lärde känna dem redigt bra xD.. haha ^
Vi hade skitkul tillsammans, förfest hos nån samme, sen bar det av till stan.. Då träffade vi några killar, ett helt gäng.. vi drog vidare till Quebar.. Alla vi tjejrr kom in men inte killarna xD.. haha ^, men sen kom ngra killar dt igen..
Åhh vad vi skön kareoke xD.. haha så jävla kul.. Sen så sjöng jag med en ägare där HAHAa. kunde inte låttexten men jag sjöng på så falskt som det går xD..

Jaojao, sedan drog jag själv ner till mcdonalds i stan och träffade älsk, Han var där med lillis och freddie, också med min kusin och hennes två tjejkompisar och hennes pojkvän.. Myyys xD Becca 19 år.. WEEIIII grattfis i efetrhand :)

Nu lite bilder:
Det är gelevodka xD.. nån grej som samme fixade.
Vodka i dem, men fyfan vad äckligt det varx D
Har du ätit nåt liknande ?? =)
image2100

image2101

image2102

image2103

image2104

image2105

Tack för en underbar kväll :)

underbart vacker röst :)

Jag gör mig i ordning nu, ska träffa lite gils, sen blir det quebar =)
Kollade en sväng på youtube, och såg henne och hnnes inspelning, WOW säger jag bara, skitduktig :)

Vad tycker du ?? =)

Tränar du något roligt ?

image2098
Nu är jag hemkommen från gymmet, åhh vad skönt det var..
cyklade i fem min innan jag satte igång och gymmade, körde lår, mage, rumpa och massa armar i dag..
Jätte skönt och kul..
Det är ganska xocialt om man själv är social faktiskt..
Jag träffade en tjej där, vid 25 års ålder, hon visade mig lite vad hon brukar köra och jag visade henne. Och så gymmade vi tsm lite.. väldigt trevligt.. =)

Nu ska jag in i duschen snabbt, sen ska jag äta pizza MUMS !! :)
image2099

Morgonen är god - Godmorgon !

Godmorgon allt folk, nu ska jag snart iväg och träna på nautilus..
Det ska bli skönt, senast jag tränade var i tisdags faktiskt .. Hmm..
Sen ikväll blir det quebar med några flicks.. Äntligen komma iväg och blinga lite =D.
Men då är frågan, Hmm vad ska man ha för kläder på sig xD..
Får ta och lista ut det nu, tänker iaf komma med klack..
Har inte gått i klack på flera månader nu, gick alltid i det förrut .. haha ^
Jaaniii, nu ska jag fixa mig i ordning lite..
Brb,

image2094

image2095

image2096

image2097

Jahopp, mer bilder bad ni om, och jag ska försöka när jag hinner..
Som sagt, i ordningfixat, påklädd till gymmet , vad mer saknas.
Hm...

Ähh, Vad ska ni göra i dag förresten?, nåt kul ikväll ?? =)



Nu ska jag sova =/

fyfan, när jag försöker så är ni alla så trista =/. hm okej..
JAJA

fixat min syrras blogg i dag iaf !!.
Gick väl helt okej, inte jätte fin men ah..

image2093

Under hundringen då :)

Jag är hemma från gymnastiken nu, ganska sköönt tycker jag..
Jag har tänkt på en grej, har ni förslag på vad jag kan blogga om ??
För jag har märkt att många av er bara försvunnit, Har jag bloggat för lite om nåt speciellt du gillar ??
Kom med åsikter tycker jag :)
ska jag köra nå¨n gissa vem ??..
VAD VILL DU SE I MIN BLOGG HELT ENKELT =)?


UNDER HUNDRINGEN !!

Hittade en massa fint på Ellos faktiskt som jag tänkte tipsa er om..
Denna tröja för 29:-
image2087
Denna tröja för 99:-
image2088
Denna tröja 99:-
image2089

Denna också för 99:-
image2090'
Och slutligen en sjal för 99:- den med..
image2091

Men som sagt, kom med lite förslag =)

HEEEJ,

Hallå, =)
Jag hittar inte min USB-kabel till kameran :( så jag kan inte lägg in bilder..
Men ni,
Ge förslag på lite party låtar då ?? =), min vän fyller 18 om en vecka.. Då blir det partaj..

nu måste jag gå, hoppas ni har de bra !
<3

Underliga kllockslag

Jepps, asås jag är typ lite skrämd här xD..
Men jag har ju tidigare sagt att jag ser 11.11 22.22 osv, jämna klockslag. Men idag har jag sett 11.11 , 12.12, 13.13, 14.14 Och nyss 15.15.
Asså det är lite skrämmande faktiskt.. Hmm =/..
har frågat er om ni också ser sådära, men vad gör ni när ni ser lika klockalag ?..
Jag pussar mina handleder och tror på lyckan :D haha

Iaf, jag kommer hem och blir glad för min hund är så himla glad och välkomnar mig sött. ==)
ta en titt på videon vettja


Nu ska jag sminka mig lite, byta om och sen vidare till gymnastiken.
Ikväll ska jag till älsk igen, och jag längtar redan nu.. =)
Vi har varit hela veckan, df det är så dåligt med bloggandet..
Men iaf ! =)

Hörs sen..
Eller vänta,
Nu får ni gissa vilka två blandraser min hund är !! :D

traktor prov igen =)

HAHA nu sitter jag på traktorlektionen igen, gjorde nyss ett till sådant prov, fråga mig inte varför men förra gången fick jag 56 nu fick jag 60 av 70, Fan vad kul. Denna gång var det helt andra frågor också, dock kom några äldre men som sagt, riktigt kul..
image2085

Weei ;D

snart ska jag hem, ska göra provet en gång till =)
haha jag är knäpp, få se hur det blir denna gång ;D
image2086
Nu blev det sämre, HAHA men ändå bättre än första gången jag klarade det..

Lite dagens skola =)

Hallååå jaa, nu har jag ätit lunch och det var inte så värst gott =/ fisk i skolan är bara inte min grej tyvärr =/, tycker ni om det ??..

Iallafall så är det en tråkig dag iaf :P riktigt tråkig tycker jag, är ganska trött också.. men det funkar väl. Jag sitter på lektion nu ska egentligen jobba med ett fördjupningsarbete till tre men jag orkar bara inte just nu..
Idag ska jag gymma på nautilus =) sen blir det hemfärd till min älskling..

Ni har inte gett era åsikter gällande p-ring, är det nån som använder det ? hur är din erfarewnhet och hur har dt funkat för dig osv ?? =) skulle vilja veta..

Lite dagens bilder och en video.. så kul har vi xD
image2082
Jag går upp i vikt snabbt xD. det talade spegeln om för mig :P
image2083
image2084

Saknar era åsikter =)

dagens outfit :)

Yes like u saw igår på videoklippen, så hade jag en jätte trevlig dg med min elin =).
HEHE.. Jag börjar om tio minuter drygt, jag har tagit en outfit bild i dag men den blev inte så bra dock. JAJA
HAr inte Jätte snygga kläder på mig, blir så slapp när jag är hos jimmie ;D.
Åhh vad jag älskar han, han är underbar i både det hemska och det bästa, jag lovar er xD..
Men ibland blir man lite störd dock ..

Outfiiiten då !! :)
image2080
image2081
Jag har på mig en stickad oversize tröja från gina
Tunika från gina
Leggings från H&M
Skärp från lillebrooor.

Rolig dag med Elin =) <3




Jag och min kära Elin hade riktigt kul i dag xD, vi var på stan och åt en massa gott osv =), sen drog vi hem till mig en stun och sen vidare till gymnastiken, då märkte jag att vi var en och en halv timma förtidiga . AHHA så vi körde lite hopp osv, det förklarar videorna ovan xD..

HAHA ^
Jag har skitkul med dig elin, du är underbar.
Det bästa är att vi tar hjälp av varandra när nåt gått snett, det älskar jag med dig, att du lyssnar, förstår och verkligen står för de du säger.
Tack <3

DÖDA ER SPERMIER xD

image2079
Hej o hååå, nu sitter jag i skolan fast jag inte behöver det. Är klar med alla datalektioner, men min kompis elin har lite kvar så jag väntar på henne för hon ska hänga med mig hem i dag, trevlans :D =)

Har varit hos ungdomsmottagningen i dag och snackat lite, skulle ha satt in p-stav men jag ville inte, så jag fick en annan p-metor, det vill säga p-ring.. Det ska nog fungera bra hoppas jag på..
Jag tänkte bara på om det är nån av er läsare som använder p-ring ?, skulel vara kul oh höra hur ni upplever det..
Skriv på =)

Visst tog jag en söt bild på den fina tavlan där spermierna strävar mot ägget. Jag strävar mot att döda dem, bra vah =D. hih =)

OBS: JAJA Nu ska jag bara vänta tills filmen har laddats klart sen får ni se filmen från lite delar av skolan, rundvandring ute vid djurhuset !! :)

Så här är filmen :)

Titta vad som faller ner, snööö ^

Hallojsss =)
Blev lite förvånad nyss av att snön hade fallit ner på marken här i norrköping. Det trodde jag aldrig men då hade nyheterna rätt då, konstigt nog.. Idag ska jag vara med Elin, en underbar vän från klassen, hon ska hänga med  mig när jag ska träna mina små gymnaster, lite kul sådära =)
Sen blir det hemfärd till älsk, ska sova hos han tis, ons och tor, så ni får vara berädda på dålig updatering tyvärr =/ Men men,, Nu ska jag börja jobba igen..

Har ni snö också ?? =)

image2078
Framsidan på våran skola, ni ska se sommaren =) SNYGGT :)

dagens outfit :)

Hellå, börjar om två minuter från och emd nu..
Ytter outfit, dagens sminkning och nåt mer var det ^. inne dags outfiten kommer på lunchen :)
image2075

image2076
image2077

Tycker om er !! :)

HEjsan , jag är tillbaka med bloggandet i morgon, urs så tröt jag är nu, har tränat och planerat en massa i dag, nu blir det läggdags.. Tycker om er läsare, glöm ej det :)

Får se om jag hinner, så kanske det bjuds på lite grimarser i morgon, vill iaf försöka vara med och tävla xD.. HAH ^ men jag vet inte om jag hinner, tror det få bli på torsdag i senast fall. HAh, men bilder ska bjudas på ;D

dagens klädnad..

image2074
Hallå alla bloggläsare, sitter i skolan nu, skönt de..
Idag blir det fullt upp typ, ska efterskolan på två möten angående gymnastiken, sen ska jag till gymmet en stund. Jag måste också hinna med att träffa min älskling för jag måste hämta min almanacka som jag glömde hos honom igår.. JAJA

Vad tycks om dagens klädnad?

Sleeping timee..

Åhh vad skönt det är att träna, tycker inte ni det också ?? =)
Har varit på gymmet, tränade 2 timmar i dag, gick på ett pass Step och Abs, jätte skönt, det varade i en timma. Sen gymmade jag i en timma typ.. Hm, i februari ska jag ta hål i naveln också kul de :D snygg till sommaren vettni ;)
Men skulel egentligen tagit hål i naveln nu denna månad men avgifterna är inga roliga tyvärr så det blir inget.. =/

JApp, tänkte bara höra om ni ville se lite bilder från gårdagen, har ett litet mattips eller efterrätttips om ni ville ha de ;D.
Oj nu blev det TRE T i "efterrätttips :P " jaja ^

Nu blir det sängdags , eller snart iallafall, är ganska trött  hoppas ni haft en bra dag !.
Hörs i morgon..

image2073



Dagens outfit :)

YEah nu är jag fixad och lite så, skönt att fixa iordning sig gför jag har gott hela helgen typ utan smink, urs så äckligt ful man känner sig. haha ^.. men sen ska jag ju gymma så det var ingen större idé att jag gjorde mig i ordning, JAJA :D lite pics då på klädsel osv :)

image2072
HAHA xD
'
kjol - Carlings
Strupbyssisar - Av emme
over knees (har de nerkovlade - H&M
Svart glittrig tröja - av Ollie - H&M
image2069

image2070

YEees, vi hörs ikväll :)


Tappowear party.. Eller hur de stavas ;D

HAllå alla bloggisläsare :D hehe ^
Nu är jag hemam igen, laddar min kamera så jag ska ta lite pics på kläderna i dag, nu blir det sminkning och platta håret, snart kommer lite gäster :)
Tappowear party, =) trevlans...
Sedan blir det gym för min del =). kul kul ^^

Bilder kommer snart..

HEllå :)

Hallå, jag vet att jag är en dålig blggare , jag ber om ursäkt men jag har bara inte tid att sitta framför datorn om dagarna längre. I går och i dag har jag varit med älsk, vi har ätit gott tillsammans och sen har vi lagat en god efterrätt, jätte gott blev det verkligen.. MEn men, Nu ska vi köra lite monopol, haha fyfan vad dålig förlorare jimmie är xD. vi körde lite förrut .. haha ^ men men, ska se ifall jag har kabeln med mig..

hm

Yess, då blir det lite bilder från både igår och i dag =).

Gymmet
image2066
Gymmet nautilus :)
image2067

JAhopp, där dog batterierna, det fick bli två bider från gymmet då..
Jag trivs jätte bra och fyfasiken så jag ska träna till sommaren, :):)

I morgon ska jag på taperwear party elle hur det stavas, eller mamma ska ha det hemma. =)
Sen ska jag gymma =).

Men nu blir det att duscha ..

See ya.

Godmooorgon :)

Godmorgon, har ganska brottom nu, börjar om fem minuter så nu blir det hurry, vi har tråkiga djurkunskap grund i dag, vi gör inget på lektionerna typ, sån det är inget kul, jaja... Tog en snabb dagens klädnad, inget snyggt bara väldigt slappt, ikväll kommer jag klä mig mer "snyggare" för då ska jag trill älsk, 6 månader <3 =)

image2065
Jaoppapp, skönt med träning i dag på gym, yes, det behövs lite för min putiga mage där nere..
HAh, ta det med en nypa salt !

Godnatt =) på återseende i morgon :)

HAllooojs :D
JAg är typ mega glad, dock vet jag ej, det hänger nog i sen förrut, klarade ju körkortsprovet i traktor.. Weeei så glad jag blev.. Nu har jag tränat mina gymnaster eller mina två grupper då. Jag säger mina hela tiden men det är bara inte jag som tränar dem utan det är tre andra till, mikaela , Ollie och Sara.. Det är jätte kul och man ser verkligen framsteg. Weeiii.. Nu sitter jag här lite orolig dock, jag har glömt engelska boken i skolan och jag har läxförhör i morgon, men det ordnar sig.. Skastrax ta och lägga mig och i morgon är det en ny dag..

♣Morgon - dagens aktiviteter:

    Skola - slutar 11.30, skönt det iallafall.
          Gymma till runt tre tiden.
                   Gå på stan med mami
                         Köpa lite frukter osv till efterrätten som jag ska tillaga i morgon, jag och älsk firar 6 månader.
       Sen blire hemfärd till älsk. VÄRSTA MYYYS <33

Bjuder på lite crasy pics ^

image2063
image2064

JAG KLARADE PROVET

YES YES YE SYE YES YE YES YES YES
Jag klarade traktorkörkortsprovet, fick fan glädjetårar och nu försvan klumpen i hjärtat..
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

image2062

jag lever =)

Hallå alla bloggläsare, trevligt att ni hänger kvar och läser min blogg. Nu har allt startat igen med barngymnastiken som jag är tränare för. Jag har ytterlöigare en barngrupp, eller rättare sagt tävlingsgrupp som tvränar 2 timmar i veckan, så nu blir det lite mer att göra.. Jag har också börjat gymma, mycket trevligt, har träffat en tjej där som är skitsnäll och hjälper mig med diverse ting. Helt enkelt har et blivit väldigt lyckat. Jag ska försöka träna, måndag tisdag, torsdag och fredag. får se hur planeringen blir men iallafall 3 ggr gym i veckan, sen kör jag ju andra pass som bodypump, abs, kickboxning och stepbräda. Skitkul. Trodde aldrig att jag skulle längta så som jag gör .. HAHA, en bra star i allafall,

Och en annan grej, nu äter jag frukost varje dag, i´m glad :)

Lite bilder från föregående dagar.. ::
Nehe, det funkade inte på denna data, kommer in bilder vid lunch då..
Men nu vet ni att jag lever 

Träna träna bort fettet :D

Nu är jag här igen, kollade på statestiken nyss och såg at igår hade jag 160 besökare, jag bloggade knappt igår, hm, underligt =).. JAo.. Nu är jag pepp humör och ska verkligen ta tag i min blogg.. Vet ni, jag är trött på min design nu igen =O hahah hur kan det vara möjligt egentligen.. Lust att göra om den men njee orkar inte.,.

image2061
 Nu är frågan den, någon som vill träna med mig ?? (A), tänkte träna i morgon kväll..

Dagens klädnad !!

Nu sitter jag i skolan, eller på lunchrasten vill säga. jag ska snart gå på engelska lektion och sen blir det mattelektion, efter det blir det möten hela dan. WEEIIIII, or something..
Jag ska okcså till Nautilus på möte för att få mitt kort där =)

Dagens klädnad då !!
image2060
förlåt för mitt utseende idag ^ HAHA

Arbete om flodhästar..

image2059
Jag håller på med ett arbete i skolan om flodhästar som jag kanske har nämt, de är ju trots allt världens gulligaste djur tycker jag.. Jag funderade på att jobba med råtta eller hund, men jag ville ha nåt mer ovanligare.. Så det fick bliva flodhästen..

Visst är de söta ??
Vilket djur skulle du vilja utforska och jobba med om du fick de till uppgift ?

Tips om tävling hos mariavuitton.blogg.se !!

Jag brukar vanligtvis inte vara med och tävla såhär i bloggar, och orsaken är ju den att jag aldrig vinner, har nästan gett upp hoppet.. Men nu känner jag för att göra ett nytt försök och tävla lite om ett par SATIN PUMPS VÄRDE 700:- Jag smälte enormt när jag såg pumpsen på bloggen där MARIA har hand om tävlingen..

Tävlingen avslutas i dag klockan 21.00 så var med du med nu och gör som jag, tipsa om tävlingen i bloggen och länka sedan till henne om både att du har skrivit om tävlingen i bloggen och vilken skostorlek du tävlar för..
Jag kom nu på att jag hade glömt skriva skostorlek.

Jag vill jätte gärna vinna de röda pumpsen i strl 37, nu hoppas jag påvinst..
Good luck to mee..

image2058

Klicka här för att komma till tävlingen

Dagens outfit ! :)

Godmorgon, gick o lade mig fyra igår ungefär och nu gick ja upp vid två tiden. Vilken sömnistuta.. Men i dag blir det att sova tidigt ska ni se.. Hade jätte svårt att sova i natt men det beror huvudsaken på att jimmie inte sover med mig och håller om mig.. MEn i dag kommer jimmie, framåt kvällen iallafall så det känns skööönt =)

Känner ni lika dant med det här om att sova själv ? eller har du bra sömn osv ?

image2057
Jeans - Carlings
rosa polotshirt - new yorker
randig tubtop (under) - H&M
Cardigan - Indiska?



Godnatt =)

image2051
image2052
image2053
"Vattenfallet =D"
image2054
image2055

Jag spenderade kvällen med härliga vänner-
Skönt att klomma ifrån allt ibland..
Jag älskar min digitalkamera =D
Jag älskar också min jimmie <3

Godnatt
image2056

Ännu en gång, jag ber om ursäkt. <3

image2050
Jag tar dagarna som de kommer, just nu är det jobbigt, lite för jobbigt..
Det är mitt fel och jag vet det till hundra..
Men jag ångrar inte att jag talade sanningen.
Men jag ångrar att jag gjorde detta från början.
Jag var för svag för att tala sanning, och jag får igen nu.
Det är bra för min del, men jag förlorar en värdighet..
Det ordnar sig, men tiden oroar mig..

dagens outfit =)

Hej igen, jag är i skolan nu, är ganska trött och sliten. har inte sovit så mkt för jag har pluggat som fasiken igår kväll. Men nu är läget bra. Jag har ju börjat träna på nautilus, eller inte köpt kort än men det ska jag givetvis göra. Dp blir det att gymma tre dagar i veckan och sen gå på kickboxningspass och ABS pass då man tränar mage och rygg. Jag ska verkligen käåmpa nu =D. hehe..

Jag har prov i morgon, väldigt jobbigt, men jag får väl kämpa på =)..
Förra provet vi hade var igår då det var matteprov, det var ju busenkelt tycker jag =) .
Sen hade vi prov i slutet av förra terminen och det hade jag inte tränat på, jag fick ett halvt poäng från MVG , FAAAN vad retligt =O men men sådant är livet.. Jag fivk VG+ i djurkunskapen men det ska invägas med röjsåg och APU, och röjsåg fick jag MVG i, jaja får se hur det går..

Nu måste jag plugga vidare, sitter på lektion, vi håller på med ett arbete om att man ska söka fakta om en art, jag valde inte hund eller råtta utan mina gössingar ;D, flodhästar, ME LOVE :D HEHE

Dagens outfit !!

image2047

...

Jag är lite off om ni undrar..

<3

skolans djurhus =)

Tyvärr glömde jag usb sladden hemma så jag kunde inte blogga på lunch rasten, Osis..
Jag har varit hemma i en timma nu, varit ute med hunden min och sen inte gjort mycket mer, försöker ladda upp en video på youtube, men det värkar inte fungera så bra tyvärr..
Men jag tog lite bilder iaf inne i djurhuset, hoppas videon funkar att ladda upp senare ^
Heh-

Gissa vad detta är för dryck !! =)
image2039
Djurhuset :)
image2040
Entren i djurhuset :)
image2041
Reptilrummet
image2042
Sköldpaddor..
image2043
Hunddagiset =)
image2044
en liten hund på hundagiset :)
image2045
Jätte stor kaniiin =)
image2046


Nu fick jag brott med annat, se ya later =)

Dagens outfit iallafall.

Godmorgon på er alla.
Jag har inte sovi så bra inatt, det gör jag aldrig själv så att säga men i natt vare verkligen att jag rullade och tänkte ganska mycket så jag somnade vid halv tre.. Dock somnade jag vid nio igår och gick upp hlv tolv, helt atomatiskt och tog en dusch som jag inte orkade innan, sen gick ja och lade mig. Men men, nu är jag uppe igen och i dag blir en hård dag. Slutar 14.00 skönt det, då blir hemfärd och städa burar och så skulle jag göra nåt mer som jag inte alls har nån aning om i dag, men det låg jag och tänkte på i går.
Hm...
joo plugga såklart, till matteprovet som jag har i morgon..
Usch usch..

Tänkte fota lite i djurhuset i dag om ni vill se ?!, lägger in lite pics på lunchen.
Nu till dagens outfit..
image2037

image2038

Halsband - av mormor
Hood tröja - Carlings killavdelning
Tunika - Gina tricot
Leggings - H&M
Benvärmare - Indiska.

[ Sorry för dåliga biler ]

Godnatt mina kära =)

image2035
Jag har fått långa naglar;D hahah neeedå, men längre är dem iallafall än innan, nu ska jag lacka dem lite hade jag tänkt =)

Jag är verkligen supermega trött, ska ta och läsa i traktorteorin nu ett tag och sen kolla igenom matten som jag har prov i på onsdag, har inte jobbat nåt i detta kapitel typ, men det är skitsamma..
Hatar att ligga på VG + åhh, blir irreterad att jag inte kan få det där MVG nån gång i matten.
JAJA, jag klagar och besvärar.. Men så är väl livets gång..

I morgon:
Blogga om djurhuset på skolan
♣ Blogga om dagens outfit
♣ Blogga om "under hundringen"
♣ Blogga om nautilus.
♣ Träna på Nautilus (första gången jag gymmar)
♣ Träffa älskling ♥

Ska snabbt in i duschen och sen blire pluggaa..

En fråga till er:
image2036
Godnatt / Tessan <3

Nu blire lite svårare, !! GISSA PÅ..

Förra gissa vem var ju en självklarhet, hahaha alla svarade rätt och självklart var det Tyra banks..
Nu fasiken ska det inte bli lätt , Gissa på ni, hoppas på att ni är lika duktiga ^

image2033

image2032

Tog bort ledtådarna :D

Skooooltime over !!

Japp då är jag hemkommen från skolan...
jag är helt slut, det är faktiskt sjuuukt alltså, är jätte trött och det har bara gått en dag =/.
Och i dag har jag massa telefonsamtal som jag måste klargöra, känns bara så sjukt jobbigt. Måste planera in tider och allt för min nya barngrupp och allt. Stressen börjar komma, har matte prov på onsdag också.. Det känns ju inte jätte bra att göra det matteprovet för hur mycket kommer jag ihåg såhär efter lovet, dock var det mitt fel för jag orkade inte göra det förra terminen pågrund av stress.. JAJA nu ska vi inte snacka mer om det här, för jag måste kila nu, men jag kommer tillbaka lite senare då alla samtal är avklarade.. Puuuuh

Lite pics från skolan;
Patricia
image2028
De har målat en fondvägg i alla klassrum i en ny färg, SNYGGT =D
image2029
Herjedalen som det heter, värsta mysstället, cafeteria och myys
image2030
image2031

Frukost äre vad jag åt =O

8.11 Vet ni, jag är så duktig nu för jag sitter och äter frukost. Jag har värmt två mackor i micron med ost på, och det funkar väl, och sen tog jag bara ett glas mjölk, men ändå. Bättre än inget.. Nu ska jag äta frukost varje dag.. Det är ju ett måste för min kropp. JAJA nu ska jag äta klart och göra mig i ordning..

9.10 Nu är jag här igen, och ska strax börja röra mig mot stan hade jag tänkt.. Slutar skolan vid 16 är hemma halv fem, fem då kommer äldkling förbi förmodligen !! =)

Dagens outfit..

image2026

image2027
Kofta - Gina tricot
Tunika - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Knästrumpor - Indiska
Skor - Skopunkten
Väska - Nuknuk

Skoldag då =D jippie ^

Godmorgon får jag väl säga..
Nu är det en timma och 40 minuter kvar tills jag ska bege mig till busshållplatsen oh ta bussen till stan och sen spårvagnen till himmelstalundsgymnasiet. Åhh ni fattar verklign inte hur jobbigt det var idag att gå upp ur sängen.. Det var hemskt.. Denna vecka börjar jag skolan iaf, nästa vecka börjar all träning med mina barngrupper i truppgymnastik, och då är man i full fart igen. Och jag saknar verkligen min kära truppgymnastik, det är sjukt lessamt att jag inte går kvar, jag sluta när det gick som bäst.Jaja, Men nu går det inte att göra nåt åt det..

Ska sminka mig, äta frukost och blogga om dagns outfit innan jag drar iväg till skolan..
Har ett ganska skönt schema i dag ska ni se ..

Man märker på min hund Salli att det är nåt fel. So fort jag reste mig upp i morse så låg hon kvar som en sömnstock.. HAHA jaja ^

image2025

Take some time in the bathtub..

image2023
Med tända ljus ska jag ligga där ensam i mörkret i det där kalla karet.
Det får väl duga för söndagen, mer behövs ej bjudas på.
Självklart kommer saknaden över älsklingen upp, men det får man tåla ..
Har spenderat både lördag och söndag med honom så nu får jag ta mig i kragen och do things on my own.
Det är livets gång och jag klarar det självklart ! =)

In i duschen, ta bort allt smink, måla och fila naglar, smörja in kroppen ta på sig nattlinne och sussa.
Hörs i morgon, då helvetet börjar igen- skolan !
byee <3

GIssa vem kändisen är !!

HEjsan =)
Fick höra att "gissa vem " inte är så kul, men jag hara alltid kört det och det är min ursprungliga grej så jag tänker fortsätta med det om ni verkligen inte tycker det är urtrist ??
Gör ni det ??

Förra gissa vem skulle ju självklart vara Ashlee Simpsons.. som de flesta av er gissade på =).
Nu över till nästa Gissa vem..

image2021

image2022

GIssa på ni, man ser ju nästan direkt vem det är, eller? xD

Tillbaka med bloggandet ikväll =)

Hej alla kära läsare, är hos jimmie och jag har glömt kabeln. men när jag kommer hem så ska jag gottgöra er med svar åp "gissa vem" och en ny gissa vem.. Skulle ni tycka det var kul med en liten tävling i bloggen, eller sk jag skippa det, upp till er =)

På kvällen är jag tillbaka iaf, hoppas ni får en supertrevlig dag iallfall =)
vi hörs då, Puspuss

OBS; jag har bilddagboken som ni flesta inte vet, heter [ ainariel ] där också =) Checkaaa.. =)

Snaaaart blire utgång till älsk..



Min älskade hund ä ju bara för sööt xD. haha
dmphund ;D

Väntar på mat, sen ska jag dra till älsk, åhh vad jag saknar han !! den plutten :D:D

Förslag på frukosttips , Tack !! =)

image2019
Nu är det bakdags hemma hos oss, eller mamma fick bara ryket av att baka bullar.
Dt blev en aning mycket smet, emn det måste innebära massa bullar.. =D=D
Jag älskar bullar och massa småkakor som de flesta vet som känner mig xD..
Och nu ska jag till älskling och jag hinner inte smaka en ända bulle, jag blir arg..
På tal om mat, eller frukost rättare sagt så hatar jag verkligen att äta den där första förbannade måltiden på morgonen.. Asså jag tycker frukost är så himla äckligt, jag hatar det vanliga brödet. eller bröd överhuvud taget :S
Asså jag behöver lite tips på frukost, vad man kan ha till frukost.
Jag måste verkligen börja äta massa på morgonen, men det har blivit väldigt äckligt..

Vad har du på mackorna? , vad dricker du till frukost? , har du nåt tillbehör till frukosten? ,
Vad för mackor älöskar du mest??

GE FÖRSLAG BLIR KNÄPP HÄR HEMMA !!! =P

Lite dagens ..

Hallojs ;D
Klockan är snart tolv, så häligt, gick ju inte upp alls för sent idag.. Läget med mig är på topp faktiskt, hoppas det är lika så med er.. Nu ska jag ta och läsa mina kommentarer på preventivmetoder, började läsa igår lite och då kändes det inte så bra när jag såg de första kommentarerna. Men men vi får helt enkelt se, jag har tid den 22 januari så då får vi se om jag drar dit eller inte och avbokar. JAJA
Jag ska vidare till älsk i dag, trevligt värre.. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske spela lite kort, det har vi aldrig gjort tillsammans, och jag är en tävlingsmänniska och vill verkligen äga folket jag kör mot, så yes, knske det kanske, så blire väll nån film också.. Superbra !!

Nu till dagens outfit !!
image2017
Tar nog av mig strumporna xD
Stretch jeans- Vero moda
Polotröja - H&M
tröja - MQ

[ nu blire duschen coh sen sminka sig ]


image2018

Fest hos nån =)

Godnatt får jag väl säga med lite sprit i kroppen.
Jag drog till becka och sen drog vi till haga faktiskt.. Där vare fest och kul hade vi.. Jag är lite påverkad men inte alls mycket, det är skönt att det kan vara så ^^
JAg tänker bjua på lite pics här innan jag går och lägger mig =)


På bussen =)
image2014
BEcka, Tessie och jag på feten =)
image2015
'BEcka och hennes pojkvän :)
image2016


Godnatt allesammen =))
<3

Preventivmedel , ?

Hejsan alla mina besökare,
bland har jag bara lust att släppa loss framför kameran och bara dansa som fasiken helt enkelt.. Vet ni, jag ska dra upp till en fritisgård och låna en danslokal, för jag hittade min skiva till alla mina morderna låtar, ohh vad sköönt att bara släppa loss i dansen.. Dock ska jag försöka komma ihåg min tävlingsdans, men lyssnade på låten igår och bara WHAT, vilka moves hade jag här egentligen hahha xD. JAOJAO, sen kanske jag ska börja dansa nu till terminen, Just de, det var en grej jag måste ta upp.
* Ringa och kolla över danslektioner i modern dans..

Och vet ni en annan grej, jag ska börja gymma hahahahhaa och ytterligare HAHAHAHA xD.. jag garvar inte åt att det är nåt dåligt men lixom JAG med äckliga MASKINER.. hur ska det gå ihop =P hahaha. OMG, jag ska testträna på tisdag redan, helt själv hahah OMFG, vad ska jag ha på mig för kläder :P hahaa jag har ju tränat trupp gymnastik innan och kommit med leggings eller andra taijta blommiga och fula shorts eller de där rutiga xD.. HAHAHAHa det kan jag ju inte göra nu när jag ska gymma. HAHAHa fyfan, masa killar som tränar och bara pumpar, och så kommer jag den där spinkiga lilla saken som ska tro sig kunna träna på gym. Naee fy skam på mig xD. men så är det bara..

JAg skulle inte blogga om gym och dans nu utan snarare om preventivmetoder osv.. Jag har nu i sex månader gått på p-piller, eller snarare minipiller. HAHA gått på, jag är trög.. ah men iallfall och så igår var jag och snackade lite med en på ungdmsmottagningen och då berättade jag för henne att jag glömmer ta mina piller osv hela tiden.. Så hon föreslog att jag skulle sätta in en p-stav , Asså jag vet inte om jag vågar det ritkigt,
Är det någon av er som har p-stav och som kan berätta lite om det ?? Är det nåt ni rekomenderar ?
Det kanske är nåt för person till person, emn jag vill ändå höra lite åsikter av er..

image2011
Till och med min hund kollar snett på mig, njaa skippar dessa kläder till gymmet vah ?

image2012

Hah njaa, gym är noginte min grej helt enkelt.
Förslag på klädesplagg !!????!!!!
image2013



Dagens outfit =)

Nu vaknade jag och såg att klockan var [ 19.19 ] Oj då, jag blev en aning trött kanske.. Urs vad seg jag är nu, vill göra  nåt alltså, orkar inte plugga, vill inte plugga, fasiken.. !!
Har inte lagt in dagens outfit än men den kommer här hade jag tänkt..
Den är varm, skön, emn kanske inte ärldens finaste. Ähh vad faiken,
Ska nog köpa den fina skjortan jaghittade igår påstan, den blev ju lite poppis här på bloggen, det känns ju bra de, nu när jag tänker efter så har jag inte någon direkt skjorta, okej en med knyte där nere, men hur snygg är den då.. JAJA, ni ska få se den nån dag =)

Till dagens outfit då..

image2008

image2009
Stretch jeans - veromoda
Kofta - gina tricot
Tunika / linne- gina tricot

image2010


FIxat och donat..

Halloojs igen =)
Jag har duschat, ätit frukost och varit ute med hunden nu, mums vad härligt..
Det är såååå förbaskat kallt ute, inte sant ?? =O
Men men, jag är faktiskt sugen på att åka pulka faktiskt. Måste göra det innan skolan börjar, på måndag =( jag vill tjuta, men tårar komer inte ^ , Men iaf, jag ska nog plugga lite senare för jag måste klara traktorprovet som jag inte gjort än. Det är ite min grej av prov som de har upplagt, jag får hjärnsläpp precis innan jg gör de.. JAJA.

image2005

image2006

image2007


Time to shoooweer ^

Godmorgon..
Jag och min älskling var uppe nästan hela natten. Vi kunde verkligen inte sova så vi låg där och bara snackade om allt och ingenting. Det var verkligen sjukt så mkt vi babblade, och där har vi orsaken varför jag bloggar så sent..
Jätte kul att så många gissade på min "gissa vem" kändis, och ni har nämt det rätta svaret kan jag lova och det kommer nog senare i dag..
Jimmie ska dra hem vid sex tiden och då vet jag inte alls vad jag ska göra, någon som vill träffas en stund ??
JAojao, nu ska jag in i duschen och sminka mig, sen blir det dagens outfit som gäller. '

Byyyee <3

image2004

Min älskade jimmie <3

God kväll mina damer och herrar..
Jag skojjade bara.. = ) Jimmie kom lite efter halv sex i dag, sen dess har vi bara umgåts och haft det myyys =). Han är otroligt bäst !! Och nu har vi ätit kvällsmat och duschat så framför tv ska vi sitta ;D..
Jätte trevligt!!
Om två veckor firar jag och jimmie 6 månader. Åhh vad tiden går snabbt..
Lyckligast med jimmie..

Time to see on TV =)

image2003

Godnatt <3

Gissa på som fasiken nu =)

Då har jag fixat och donat lite med bloggen xD..
Har tillagd, en bild vid rubriktexten och sen så har jag framställt en räknare till bloggen om hur många besökarejag har per dag och vecka.. Nu så är den typ nollställd men det kommer väl stiga sen xD.

Nu så tänkte jag köra gissa vem igen, ni får reda på rätta svaret på gissa vem för en vecka sen lite senare i dag.
men nu bli det en förändning.
Har märkt att det vrit ganska lätt innan men nu är det bara ett öga och en mun som ni får se. Hoppas ni klarar det galant. Gissa bara på..


image2002

image2001

Mina älskade Råttor =D

Hallojs igen =).
Jag är jätte glad nu, för vet ni =D. Min vita råtta går i hop med de andra två råtterna nu så nu är alla tre råttorn ihopparade i en och samma bur, åhh vad härligt det är.. Eftersom råttor är flockdjurså måste de ha sällskap och nu har min stora råtta det. I´m glad.
Har städat BUREN nu =O skönt att inte säga burarna ^ hehe , och fint blev det minsan ska ni se..
image1996
image1997
image1998
image1999

trappade på stan en liten snabbis..

Japp nu är jag hemma igen, Det gick jätte bra på ungdomsmottagningen iallafall :)..
Tog lite bilder ute förrut på min ute outfit faktiskt, har ju aldrig visat den så här kommer den iallafall..
image1993

Jimmie svarar fortfarande inte i telefonen, urs och fy skam på han..
Jag han inte äta frukost förrut men det får väl bli dags att ätas just nu tänkte jag, klockan är ju ändå innan tolv..
Jag är verkligen jätte pigg i dag, känns så skönt på nåt sätt.
Ska ut och leka med Hunden sen, och efter frukosten ska jag nog städa råttornas burar.
Japp i dag blir det ordning och reda..
Vet ni, jag hittade en snygg skjorta på stan i dag.
image1994

image1995

Ungdomsmottagningen..

Det är inte många som är uppe såhär tidigt ser jag, ni som har missat den fina bilden under på snön som kommit xD: haha skojjar^.. Now it´s time too faar away to cityy, för att sedan besöka ungdomsmottagningen, vi ska snacka och lite så bara =). Sen blir det väl att träffa älskling. Jag skulle ringa han nu på morgonen och det gjorde jag men han verkar sova. Jahopps, då får man dra ner på stan själv.. ^^
Jag slår vad om att jag kommer bli mulad av honom senare. Bra att han inte läser bloggen iallafall =)

Dagens outfit !!
image1991
image1992

Tunika- av Emme
Tröja - H&M
Leggings - Av emme

[ jag gillar ju dina kläder iaf Emme :D ]

Have to hurry !!
bye <3

Godmorgon alla bloggläsare =D

Japp mina norrköpingsboor, på med vanta, mössa och halsduk för NUUUUUU är snön kommen kan jag lova er. WOW, vad härligt det är att se att marken är fylld med 10 cm snö, min hund älskade det okcså och sprang runt som en galning här på gärdet. HAH, äntligen är den kommen men såååååå sent..
Undrar hur mycket snö de högre upp i landet har, någon som vet?!

Yees, nu ska jag platta håret och sminka mig och äta frukost sen måste jag gå tio i nio. Oj inser nu att jag måste skynda mig, Byyy theeen. !!

image1990

Godnatt i dramatiken ^

Japp då ska jag väl säga lite godnatti till er då.
◊ Ungdomsmottagning
◊ Träffa älsk
◊ Blogga om "gissa vem"
◊ Blogga om dagens outfit
◊ Blogga om mina råttor'

ungefär som ovan kommer min dag att se ut som i morgon..
Hoppas ni hänger på så jag får bjuda er på piccs
Godnatt Theeenn..

Nu till mer dramatiska grejer, Hah, såhär ser min statestik ut, under 90 dagar

image1989

370 besökare under onsdagen den 2 januari
över 1000 besök på bloggen ^ Wooow ;D

Biofilmen "förtrollad"

WOW, Jag har slagit rekord på unika besökare, 350 stycken än så länge. Det är jätte kul att se vill jag lova =)
Nu är jag hemkommen från stan och bion, ni som inte vet så såg vi förtrollad, och den var superbra verkligen =D..
Men man kunde ana vad som hände i slutet faktiskt och början var väl inte så bra. Men det var bra gjort kan jag lova.. Så den rekomenderar jag att se.. Det blev mycket skratt HAHA, speciellt från min höga sida xD.
HAHA jag hördes nog ganska mycket under filmens gång..
Så om du är på skratt coh glatt humör så ska ni verkligen se den. Annars kommer ju I´m legend ut snart, den har jag sett och den är superbra tycker jag faktiskt !! =)

Japps, nu ska jag sova, ska upp ganska tidigt i morgon.. Have a nice evening guys !!
Byyye <3

image1987
image1988

Nu är det brådis ner till stan..

I Neeed to huryyy !!

Japp måste ta bussen ned på stan för nu äre bio time..
Sen blire färd hem till Tessan med lite girls
Vi ska se filmen Förtrollad som jag sagt..
Hoppas ni får det underbart,

Kvällsouftit !
image1984image1985
Ingen ring längre i näsan, nu blire en enkel plupp ^ vad tomt det känns ^
image1986

[ Gärna fler åsikter i inlägget under ]
Byyyee <3

Livet för min del har inte varit så bra som nu. Läs med förståelse.

Jag älskar att läsa igenom mina texter som jag skrev för ett år sedan. Då jag inte alls mådde så bra. Det stärker mig för jag ser vilken jävla framgång jag har gjort. Men ändå blir man leden när man så väl läser texterna.
Men jag gav aldrig upp, Jag gav aldrig upp. ALDRIG.
Hoppet som man aldrig trodde fanns, var ändå beskyddat runt sig själv. Det fanns i det osynliga.
Ni som har det jobbigt, kämpa på, lova mig det !!

Här är två texter jag skrev:

Ingenting på jorden är så dyrbart som känslan att vara önskad! Att vara en dotter till en mördare, att vara en dotter till en våldtäcksman är detsamma som att inte vara önskad. Tyngden är lika stor att bäras vid. Alla måste vara önskade för att kunna gå vidare i livet. Ibland känns allting som att börja om igen, att gräva i marken som är fylld av kol. Man kommer ju ingenstans men ändå fortsätter man för att visa att man inte är den person som alla tror. Men man stannar där man var innan. vissa gräver väldigt snabbt och lever lyckliga, andra gräver inte alls och plågar sig själva, och de som vill gräva, bara försöker sig in på nåt omöjligt, kommer ändå ingen vart. Misslyckat.

Från början trodde jag på lycka. Det fanns lycka runt om mig och den lyckan finns fortfarande, till en viss del. Men min lycka går i ett negativt kretslopp. lyckan finns hos mig, den avdunstar och bara försvinner, finns bara inte där, men den kommer tillbaka. Men när den väl kommer tillbaka behöver jag den som minst. Då jag har det värst, då jag inte kan förlita mig på allt lyckligt som vill komma. Att bara tro och vara på den nivån jag var för tio min sedan. lyckan vill inte förtränga sig genom ondskan, därför vill jag att lyckan ska finnas när jag är lycklig. Men den stora önskan är att lyckan ska förbli hela tiden.

 Negativitet, negativitet och ännu mer negativt. När tar du över? När får jag bli den lyckliga personen? kommer jag klara det?

Som jag sa igår till min bästa kompis. Nu när nästan allting hänt mig så återstår bara en sak, att ta själmord. Har inte lyckas innan men den dagen kommer väl också. efterssom allt annat har hänt. Eller också att bli mördad, det återstår att se. negativt på saken, negativt på livet. jag har det jag önskat mig, en vän jag kan lita på, en jag kan gräva ner mina känslor i, en som förstår och en som alltid funnits där och alltid kommer att stanna kvar vid. jag förstår att du vill allt så väl, vill ha mig kvar, men det är inte lätt när ondskan alltid finns hos mig, den som inte vill försvinna. ondskan kan inte hjälpas, det är ni som kan hjälpa mig att få bort den om ni börjar tänka på era uttryck, börja tänka om hur ni verkligen vill se det på. Men att livet skall fungera korrekt behövs inte bara en vän har jag kommit på. Det måste finnas ett samhälle som man trivs i för att lyckan skall finnas där runt om en hela tiden. Det kan du göra någonting åt. Om du börjar tänka om, hur du själv vill bli behandlad så kan ett bra samhälle framträda. Tidigare, innan ni börja anmärka allt på mig kunde jag sticka ut. Jag trivdes i mig själv. Men nu tänker jag på allting ni har sagt. Det ända jag är glad över då jag blir lycklig, det ni inte anmärkt och som jag inser är att jag har är fina ögon. När ni säger det till mig, som händer då och då, värms mitt hjärta enormt mycket. Jag blir lycklig. Men vad är sannolikheten att bara gilla sina ögon och att inte gilla resten av kroppen, vad det leder till. Det har ni avgjort. Det är redan klart. Ni ville, från hela början att jag skulle må dåligt när jag hade det som värst, nu har ni fått det ni velat. En individ som inte är önskad.



Det finns så mycket saker som jag skulle vilja ta upp. Jag blir ständigt besviken och tappar min glädje och det som vi kallar för luft. Sömnlösa nätter, lider, jag somnar igenom att gråta. Livet är en gåta och jag tackar för att förlåta. Överheter bestämmer vårt liv, men söker bara efter makt. Jag ser ingen som är uppriktig eller står för det dom har sagt. Livet, det rullar på men man väntar sin domedag. Jag tänker på det som betyder nåt, som jag inte ens har. Jag vill inte prata, vill inte hata. Försöker skapa nåt som tar mig tillbaka till stunderna, jag saknar, jag vaknar. För jag pallar inte med drömmarna som sliter på mitt samvete. Det är inte jag som skapat detta vidriga helvete. Det finns inte mycket hopp i min smutsiga vardag. Lever mitt liv, men drömmer tillbaka till det som är förbi. Jag döljer mina fel, men det finns för många bevis.


image1983

Shopping ===D

Hejsan alla bloggare och bloggläsare.
Nu har jag varit nere på stan en liten stund, det var inte alls mycket folk så skönt var det kan jag lova =)
Jag shoppade lite smått, en tröja elelr vad det är och örhängen och ett nässmycke..  Jag blev jätte nöjd för tröjan var på rean alltså var det 50% på den och då kostade den bara 75:- Jag har en brun sen tidigare som ni kanske vet, men denna var nog snäppet finare ..

image1980
Tröja ginatricot 75:- (rea)
image1981
Örhängen ur och pen 50% på allt alltså blev detta 29:- för de två.

Nu är det bestämt att vi tjejer ska på bio lite senare. Vi ska se "förtrollad" så nu hoppas vi på att den är bra !.
Tack för tipsen nedan, det finns ju mer biogångger xD..

[ vill rekommendera att ni ska se i´m legend, den är superbra !! ]


Bio ikväll med tjejerna, maybe !!

Yes, i´m here again.. Men jag ska snart dra mig ner på stan, ska köpa lite block och sådär till skolan hade jag tänkt, Urs vad tråkigt. Men sådant är livet.. Jag börjar skolan på måndag tror jag, inte alls kul, har två eller tre provn den veckan också.. Njaa inget jag föredrar !!.

Ikväll ska nog tjejerna se på bio, men då är den stora frågan, vad ska vi se.
          Här är lite filmer som går på bio just nu;

image1976
image1977

image1978

Här är topplistan just nu;
image1979

               Hörs sen, byye <3


DAgens utstyrsel- 2 januari 2008

image1970

Vet inte om minyatyrerna blev nåt bättre xD
Njaa.

Här har ni dagens outfit iallafall, den är riktigt mysig och jag gillar den faktiskt =)

Hood tröja - av Emme
Tunika - Gina tricot
Leggings - Av Emme
Skärp - Vila

image1975

Fåt lite nya kläder, bra att fylla ut garderoben..

Yes, förra inlägget tog mig en och en halv timma att göra, urs vad jobbigt men om man vill ha nåt fin får man ju lida pin som det heter :D eller snarare "om man vill vara fin får man lida pin", jag använder mina ord..

Jag har fått lite kläder av emms, sådana kläder som hon skulle kasta och då gav jag mig på henne, haha ^, jag tar gärna emot kläder.. är så trött på mina egna kan jag lova..

image1962 image1963
image1964 image1965
image1966 image1967
image1968 image1969

♣ gul grå hoodtröja.
♣ grön tunika
♣ grå tunika
♥ rosa bolero
♣randiga tights, (sovplagg)
♣ Gula leggings -
♣sen fick jag gråa leggings
♥ svarta leggings
♣ & bruna leggings..

                THANKS EMME DEAR <3

VAR BERÄDD PÅ MASVIIIS AV BILDER, NYÅR 2007

Mamma värsta snäll, hon skjutsade mig till älskling för att jag var tvungen att hämta en hyrfilm, sen skjutsade hon mig till haga för att hämta hem de andra filmerna plus massa kläder jag fått av emme och USB-kabeln till min digitalkamera.. Sen drog vi förbi mcdonalds (urs vad tjock jag är xD ) och sen hem. Ah och nu har jag kollat igenom bilderna, fyfan vad gött alltså =D

Yeaaah, min lilla oufit då =D
image1935
Förfest hos Tessan själv ;) - vi gjorde oss iordning först
[ på bild emme med plattång och sötis Tessan =D ]
image1936
Vi åt tacoos och det var göttans =D
[ påbild har vi sötis magda som hällerupp cola och Nivvan like a poser ]
image1937
[ på bild har vi magda och blyga jossäään för kameran =D ]
image1938
Nivvan började sätta igång med drickat väldigt snabbt, jag själv är retro xD
[ på bild, Nivvan oh jag själv ]
image1939
Sedan kom vi alla igång, musik på och skrattet on :D
[ på bild har vi henka & micke ]
image1940
Här är det fullgång med ätandet, den ända bilden jag har på tina jöö
[ på bild, Tessan, Tina och Karen ]
image1941
Här börjar nivvan bli lite snurrer xD. hon hade ju sin mobil at unna sig med när hon var tvungen att vila xD
[ på bild, Nivvan och Emme ]
image1942
Japp typ tio min efter kortet blev taget blev det att sova xD
[ på bild, Nivvan ]
image1943
Mingggeeeeel =)
[ Tina, Tessan, Henke, Emme och Jossään ]
image1944
Vi körde upp lite fyrverkerier ;D åh vilken bra fotograf jag är xD
image1945 image1946
Nu fick vi nog, Tessan väckte nivvan och nu vare fullgång med skrattet xD. ahha
[ Tessan & Nivvan ]
image1947
Toa bild like always =D
[ Bild på Emme och mig xD ]
image1948
Sedan drog jag och emme på efterfest med killarna.. Vi drog till ektorp..
Det var väl ite sådär jätte kul, men många man kände så det var helt oke så. Bra musik också :D
image1949
Bonde som vi träffade där hade druckit lite väl mycket. Han var flummer i Emme xD
image1950
Sedan kom aratnxa och, kommer inte ihåg namnet, emn jätte snälla tjejer ;D
image1951
Sedan kom Steffie och Malin dit =).
[påbild Steffi, Emme och jag ]
image1952
Då blev klockan tolv och alla drog ut på en gård i ektorp och small raketer och allt.
fyfan vad det blåste men kul som attan hade vi :D
[ nivvan och jag påbild ]
image1953
Japp såklart vi skulle smälla, Tessan var på G :D
[ påbild Tessan, Nivvan, Henka och han, kommer inte ihåg namn ]
image1954
SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL på er med älsklingstjejoooor :D
[ Tessan & Nivvan ]
image1982
ENDA bilden som Fillan kom med på.. Hon hade varit med några andra innan sååå ^ .
Och juli är i THAILAND, jag vill också.. :D haha ^
[ påbild, Fillan och Tessan ]

image1958
[ påbild, Nivvan, Tessan, Alexandra och MAlin =D ]
image1959
Denna bild får jag avsluta nyårsafon med !"!
image1961

Jag har iallfall haft det suuuuperbra kan jag säga er :)
Tack för en bra nyårsafton och hoppas ni allla andra haft en bra sådan xD

Oriflame, kära oriflame..

Japp då är 2008 redan kommet, så härligt asså, lägga allt det dåliga bakom ryggen. Detta käns som en jäkligt bra gräns som jag har överstigit. Dock har ju bara siffran efter 200 ändrats, låter lite sjukt att säga, Gott nytt år då ;D. JAJA =)

       Oriflame, den nya katalogen är kommen
                Time to shoppa..     
                       Det finns fortfarande härliga erbjudanden kvar för kanonpriser.
                                     http://www.oriflame.se/prod/offers/index.jhtml

'Exempel på erbjudanden ::
image1930
Ansiktsbortagning för 49:- ↑ ordinarie pris 100:-

image1931
Kombinerat scampoo och balsam 59:- ↑ ordinarie pris 100:-

image1932

Återfuktande cerat (riktigt bra) 39:- ↑ Ordinarie pris 75:-

image1933
Kroppsgelé som gör huden fastare och späntsigare 85:- ↑ ordinarie pris 170:-

Jag tycker du kan ta och kolla den aktuella katalogen ,med massa bra produkter..
Köp och bli nöjd, det blir jag !! =)

image1934
http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml
http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml

(om du är intresserad av något du vill köpa så vänder du dig till mig, så fixar jag det )

Eller vill du bli försäljare som jag ??.. Hör av dig så berättar jag mer,
OBS, du måste vara 16 år minst !! :)




gott nytt år på er alla älskade läsare :D

WOW, Så sjuuuk rolig nyårsafton oavsett om festerna blev det sämre, emn att vara med alla er gullisssar till tjejgäng så blir allt bara så jävla lyckat.. Började hemma hos emme, åt mat där. Hon kunde inte äta för hon var sjuk men där satt jag som ett troll och tog två portioner xD. ahhaa ^. sen sminkade vi oss och lite såvidare.. Åt sedan efterrätt, chokladpudding med grädde och massa frukt HAHAHA xD.. sen drog vi till Tessan på förfest.. Där var Maggie, Jossan, Nivvan, Tesan, Karen, Tina, Micke,Henke, Armin. Ah har jag glömt nån ?? :P ah iallfall, vi kom dit vi sju, var där till 10 kanske sen drog jag emme och killarna till ektorp på efterfest och där på gårdfen stod vi vid klockslaget och fyfasen så jävla kuldet var och vad vi skrek hahahah xD:.

Jag tog det jävligt lugnt igår, drack fem cider bara så det var bra. men lite påverkad blev man nog allt xD.. flummet blir ju ännu mer när tjejerna destofullare är xD ahhaa ^ naeee men iaf, så kul vare iaf..

VET NI DET ROLIGA, NEJ, URS OCH FY PÅ MIG, JAG GLÖMDE MIN USB-KABEL HEMMA HOS EMME.SÅ NU MÅSTE JAG TILL HENNE FÖR ATT VISA UPP ALLA MINA 200 BILDER =P  
                                       
Nej jag ska sorter ut de bästa ;D men mycket bilder blir det ^
         
BÄSTA DUMMA KOMMENTAREN AV MIG..
NÄR DET SNÖADE

    - Hör ni snön nu eller WOWO äntligen :D
(det var menat, ser ni snön :P )

image1929

RSS 2.0