Morgonpromenad




Urs vilket väder vi har i norrköping, inget trevligt alls med regn och skiiit.
Dock gillar hunden det som ni ser, det är så härligt att se henne med världens språng när man släpper henne lös. Wihuuuu.. Love her..

jag och jimmie som hade tänkt att ta ett kvällsdopp i sjön senare, tror inte det är så passande till detta väder, hm kanske kanske det ^^  men som ni hört så ska jag vara med jimmie idag, jag ska först hem till han, ensam där, och ta en sväng med deras hund, sen blir det till ungdomsmottagningen, och fixa p-ring på recept igen. Och sen vet jag inte vad vi har för planer kan jag säga.. ^^ Det märker vi ..
Vad ska ni göra denna måndag?
Händer det någe skoj, jag vill veta !! tell me..

Therese Marie fixar design



Nu har jag fixat min kompis design, vad tycks ? =)
BTW, så har jag lite att blogga om i morgon .. ^^
ElisasIam

EMME 17 år <3



Självklart var det bål hos emmelurtt ^^
MUMMA^^





Världens goaste plankstek, MMMMM åt en och en halv sådan, skulle kunna äta mer alltså.
Tack för en underbar kväll allihopa och ännu ett grattis till dig emmelutt :D:D

Aloe vera

När jag blir myndig, då ska jag verkligen sälja produkter för Aloe vera. ITS SUPER



Tänkte bara tipsa er om lite hudprodukter jag använder och hur jag tycker de är på min hud.

♥Till själva kroppen använder jag niveas bodylotion och aloevera gelly och aloevera propolis.
Speciellt när jag ska raka bena så använder jag först nivea sen rakar jag mig och efter det så åker gellyn på och propolin efter det. Det blir verkligen skillnad på en gång och speciellt aloe vera produkterna går in i huden direkt..
I LOVE IT

Kolla mitt torra ben till vänster och mitt ben där krämerna har sugts in, ni märker väl skillnad?!


(plockar jämt bort märket på niveaflaskan)

Jag har jämt haft problem med huden i ansiktet, finnar och sådär, tonårsproblemen u know.
Har prövat på ett dussin av produkter men inget har fungerat, nu har jag bara provat aloe vera kittet till ansiktet i några veckor, men huden känns mycket fräschare och mina finnar, ja dem är mindre.
Hudvårdsprodukterna är till alla hudtyper och man längtar till att göra rent ansiktet både morgon och kväll :)


Detta kostar 1550 ogonvattnet ej inkluderat (det längst till vänster) Och jag säger bara såhär, Desto bättre hyn är i ungdomen desto mer speglas framtiden.
Först rengör jag ansiktet, tar bort smink med det längst till vänster, den tuben och till ögonen använder jag ögonvattnet, då går sminket bort jätte bra, efter det kommer ansiktsvattnet. Jätte härligt med det och det stabiliserar hudens toner. Sedan en mjukgörande kräm och eftre det ännu en mjukgörande..

Jag brukar också på kvällen ta Aloe vera gellyn som jag visade innan, för det är en väldigt återfuktande kräm.

får inte glömma aloevera lips, ett stick som jag tar varje kväll, skönt att återfukt läpparna och så ^^
kostar ungefär 40 kronor..

Nu känner jag mig fräsch,

Vad använder du för produkter till hyn ?
sugen nu på aloevera ? hör av dig med mer information..
( FOREVER = märket säljs inte i butik utan hos återförsäljare)
det är så det ska vara, toppenprodukter, toppen säljare..

Dagens outfit




Den sista bilden bjuder jag på xD, han inte ställa mig till rätta men jaa ^^
Dagens outfit, sen blir det en annan outfit till kvällen då jag ska till EMME som fyller 17 år i dag. GRATTIS TILL HENNE <3<3, och där blire festisch och såvidare.. Jätte mysigt, dock ska jag hem i tid hade jag tänkt, för jag måste sova ut osv..
Nu ska jag träffa jimmie, eller om en och en halv timma, då ska vi äta lite gott, min fruktgrejs såklart :D hehe ^^
Bilder kommer senare såklart ^^

( fråga om ni vill veta vart nåt plagg kommer ifrån)
Idag trivs jag i kläderna .. =D

Dagens händelser




Idag har jag inte gjort så mkt, har sovit hos jimmie , sen så har jag gått på stan med underbaringen som ni ser på bild, min Ollie. OOch självklart så besöker man mcdonalds när amn är på stan. ^^
nu ska jag checka lite bloggar sen blire TYSKA ! =/ urs urs..

Såhär klädd är jag denna Tisdag





Dearlybeloved.se/shop/


Om jag hade pengar nu skulle jag givetvis köpa dessa plagg som du hittar på Dearlybeloved. Helt otroligt snygga alltså, det är precis i min stil, LOOOOVEEE !!

hemskickat betyg


Nu ska jag ut i solen ett tag, för den skiner =O sen så ska jag göra mig i ordning och därmed visa min outfit för dagen, den är skön och inge märkvärdig. BTW så fick jag hem mina betyg för årskurs ett nu då. 12 avslutade kurser, 9 MVG och 3 VG, jag kan säga att jag är nöjd, men besviken för mitt vg på BASMASKIN KöRNING jaja..
Det får väl bli o läsa upp ämnena efter skolan i trean.. JAJA
Hur såg dina betyg ut ? =)
Satsar du på skolan?
framtida planer?

Phootoos

Godmorgon sweatherts !! , kära nån vad tidigt jag är uppe idag, men det rä så att jag sitter barnvakt, jajamensan, och klart man ställer upp. =) Tänkte visa er lite bilder från gårdagen med Ollie min vän, vi hade det jätte mysigt och snackade om allt och ingenting, på torsdag btw så drar hon med sin pojkvän till bulgarien, Åhh vad nice, vill också dra till utlandet..
jaja, here we goo...







Jag blir sjukt irriterad på det här med studiebidraget, att det ska vara lika för både tjejer och killar. Med tanke på att vi måste köpa p- preventivmedel, vi måste köpa bindor och tamponger och vi måste exempel köpa mer underkläder än vad killarna gör, tycker det är otroligt orättvist, Plus att nu i sommar, då får vi inga pengar, men hur hade de tänkt sig med våra flickproblem?. Asså jag har inte problem så med pengar, men tycker till om att det är rriktigt orättvist !!
Vad tycker du ?


Träffa Ollie

Nu ska jag till min barndomsvän Ollie och relaxa i bastu och bubbelpolen, emn först till hagebycentrum för att köpa snacks. Man ska inte sitta hemma när man mår som sämst, så nu ska jag iväg och nacka skit och försöka få upp leendet.

Men det får jag alltid när jag är med dig Ollie. <3

Bilden tagen i januari 2006, long time ago

Så tacksam

Igår var en dag då allt gick i kras, det blev för mycket, för mycket av alla hemskheter. Det ända jag ville var att allt skulle reda ut sig, det var de ända.. Men inget blev som planerat utan det slutade med ett par ord från mig klockan ett i natt, "Dra åt helvete" , egentligen menar jag inte de orden, men jag var så besviken och rädd att det aldrig ska blir bra igen. Jag ville bara skada mig enormt, jag ville försvinna men där fanns elin. Utan dig skulle jag varit av blodpölar, jag skulle inte klara det utan dig, panik och ångest, att inte veta vart jag har mig själv, att inte veta vad jag vill. Utan din famn där skulle jag inte orkat. Jag skulle stanna kvar ytterligare timmar, dock vare natt, en hemsk natt med spöregn och fullt av blixtrar och åska, men jag skulle stannat ute, få låta allt regn bara trilla över mig, för det jag hade gjort igår kväll, ledde ändå inte till nåt. Jag var misslyckad.

vet ni en grej, jag är så jävla rädd att bli kvar ensam, det har jag alltid varit för mitt liv har inte varit det bästa utav det hela. Jag har kompisar, jag har folk vid min sida men ändå är jag så rädd. Vill inte tillbaka i det förra mörkret. Vill inte dit igen. Jag vill kämpa, jag vill så mycket med mitt liv, men när något sådant här händer känns det som jag trillar ner i den djupa gropen igen, och då är det bara att börja klättra sig uppåt, det som tog mig flera år sist.
Förens nu fattar jag själv hur fruktansvärt svårt kärlek är. Att beskriva hur man känner över en kille är bara av det positiva, men när man väl är där och tjaffsar och det leder till stor oense så är inte det där gulliga som finns hos sin pojkvän. Det är alltid något man är sur på, självklart. Men å andra sidan så finns det så mycket gott i det hela, varför annars skulle man ha kvar handen på sin partners hjärta ? Det är självklart, om man älskar en person så går det inte att slita sig ur det lika snabbt som den dagen då man blev tillsammans, det gick på sekunden.

Att inte ha någon riktig vän skulle den personen som har det svårt inte klara av att leva. Jag har haft turen vid min sida, jag har alltid haft någon vän där hos mig som jag kan skrika, skratta och bara tala för. En vän är något man verkligen ska ta vara på. En vän är faktiskt bättre än massa kompisar oavsett vad ni tycker och tänker. En vän är en pojkvän, en vän är en bästa vän. En vän är något man själv skulle kunan dö för. Jag skulle gjort de..

Igår visste jag , mitt hjärta visste att jag hade någon där som skulle göra vad som helst för att jag skulle må bra. Du satt med mig ute i regnet och höll om mig, du pratade med mig och lugnade mig. Du övertäckte mitt tomrum. mitt tomrum som jag har haft för placering av en riktig vän. Vet du Elin, jag älskar dig, du är helt otrolig, folk borde ha en sådan riktig vän som dig. Alla borde alltid få ha en sådan vän.
JAg är så tacksam. så tacksam !


Ett sms, 00:47, Ett rop på hjälp . 5 minuter, sedan kom jag till platsen . Svordommar, själmordstankar och sorg ekade ut i natten . Ett hjärta har krosats, men ingen kan hjälpa henne . Kanske lite närhet, och uppmärksamhet från en vän? Regnet piskade ner, och hon såg inte . Hon såg inte framför sig vad som hade hänt, hennes hjärta gjorde ont . Bara smärta fanns där . Tårar rann, och det var kallt . Man hörde åskans muller genom natten som blandade sig med all sorg . Det var som att vara med i en film, hon bara sprang och ville försvinna . Jag höll fast beslutet tag i henne och sa '' Vi gör det här tillsammans '' . Skrik och ennu fler tårar bara rann . Regnet fortsatte att piska ner . Mer sorg och fler rop på hjälp . Det var som att vara med i en film, fast den här gången var det verklighet .

Låt inte dewt här hända dig igen, jag finns här och står bakom dig när du faller .
Jag älskar dig Therese Olander <3 !


Jag måste bara veta

Hur är en bra, underbar och bästa pojkvän för dig ?
Hur ska en bra pojkvän vara egentligen ?
Vilka negativa händelser förekommer för dig (om du har pojkvän)?





"ååååh din stil är så snygg :D du är faktiskt en av mina stilikoner här på blogg.se :D du matchar allt så snyggt som jag aldrig skulle våga men det blir ju helt fint så då vågar man ta på sig allt :D shorts med instoppad tröja blir min outfit imorgon =) kram"

Jag blir helt otroligt glad när jag ser denna kommentar, det glädjer mig till max och jag känner att jag någonstans kan lyckas ! Tack underbara THERESE <33


Spenderat tid

Tjaa goddiieees ;D
Flera härliga stunder och dagar med the girls och jag har bara inte orkat blogga, de händelserna får man då ibland ta tycker jag.. Yeeees, I torsdags var jag med emme på stan med de andra tjejerna också en lite stund sisodär, och sen övernattade jag hos emme sööt, fräschade upp oss till midsommarafton såklart.. ^^
ch midsommarafton tillbringades hos JULI där vi GRILLADE våran egna mat, Wiihhuuuu ^^ sen så bar det av till Lundby och mån tr, där bodde ju en FD kompis till mig xD... huhu.



VIN + Sockerdricka + jordgubbisar, love (dock ej mina drinkar)

Grillmästaren JULI =D


KANONMEGA GOTT !!!





PUSSILINUTTI ^^ btw - nöjd med sminket ^^,



TINA TESSAN FILLAN <3<3


NICKE & EMME, SÖTNOOOSAAAAR

My red nails ^^

Vi blir så pussiga när vi druckit lite smått ^^, gull gull.

En hel del bilder, en massa till finns ^
men bilder gillar ni väl, right ? ;D

Vi kunde inte fixa skjuts hem så det blev att slagga över och på morgonen blev vi hämtade, sov kanske en timma i natt omen slocknade när jag kom hem faktiskt ..
Får se hur det blir med bloggandet framöver nu, jagf mår inte bra, är så mycket som har hänt.. Så skönt att dricka och tänka bort allt, men dagen efter finns de tankarna där ändå och jag gråter för varje gång jag lägger mig och ska sova. Jag trodde du fanns där för mig när du skulle komma hem. Jag trodde vi sa att jag skulle få snacka ut i din famn. Jag trodde verkligen det =´(

Klädval

Igår var en ganska jobbig dag, en väldigt jobbig dag och jag mådde inte så speciellt bra. Därför bloggade jag inget mer än just på morgonen som ni såg..
Nu vet jag inte vad för kläder jag ska ha på mig, allt känns så gammalt jag har. jag sitter också och kollar av lite utgiftre och inkomster med mera. Är ganska pank faktiskt.. Hm, känns inte så jätte kuul. Och så har jag inget sommarjobb så nåt att göra i sommar kommer inte bli av typ.. eller joo lite men inte alls mycket alltså.. Jaja..
någon som vill skänka pengar, yes här finns jag och tar emot xD

hm, ska kolla vad jag har för kläder att välja mellan idag då. BRB

Träna gymnaster




Jag har under den senaste veckan märkt att jag börjar bli smalare igen, men jkag vågar inte väga mig, tänk om jag har gått ner under 50 nu igen.. Nee det tror jag inte men tänk om..
JAJA, nu ska jag iväg till gymnastiken och träna mina gymnaster till klockan fyra, hm, fem timmar..
Det kommer bli superkul, dock kommer jga inte kunna passa så mkt idag pga min förbaskade träningsvärk .. haha

En fråga, Har du problem med vikten?
jag menar svårt att gå upp i vikt eller svårt att gå ner.. Tell me if u want

Vad är snyggast

 



1 ? =högst upp till vänster
2? = mitten högst upp
3? = längst ner till vänster
4? = längst ner till höger

Ja vilken outfit är finast ??

HOPPET !!!!!!!!

..... Att veta att ingenting händer, att veta att det inte finns några bevis gör att själva livet känns helt jävla hopplöst. Men att verkligen forsätta i livet med tunga steg genom alla fucking hemska år så ger det resultat.
Om en människa är psykist trög från en början går det inte att ändra på den saken och därför har jag och min familj aldrig kommit ifrån det där, de där snälla olaga hoten. Det är snällt med tanke på allt annat som den dära har förstört för oss, det är snällt med tanke på allt annat som hänt. Som alltid kommer sitta som ett ärr i hjärtat.
Men nu , just nu sitter jag och tjuter , jag stor tjuter av all jävla lycka som finns just nu, jag känner äntligen hopp och att kunna med STARKA steg gå framåt. Jag känner hopp för ÄNTLIGEN SÅ FÖRSTÅR POLISEN ATT DET HAR VARIT NÅGOT FEL I DEN MÄNNISKAN I ÖVER 7 ÅR. ÄNTLIGEN FÖRSTÅR DE OCH FATTAR BESLUT. fatta lyckan alltså, fatta.
Äntligen kan jag känna mig glad av att jag fortsatt livet , att jag kämpat i livet med allt.
MEN jag skulle så himla gärna vilja en sak, som jag verkligen hoppas kommer att hända..
SJÄLVMORD TA DET !!

Hoppas du läser, hoppas på ett sätt, för nu för första gången känns det bra , känns bra för att du ska få lida !
YEEES !!!        ='(    =')


Dagens







Jag är faktiskt ganska besviken för att när ni kommenterar i min blogg så blir jag ju självklart hur glad som helst för att det oftast handlar om mina inlägg osv. Men jag hatar att folk ska skriva SVAR: tack så mkt. och inget mer, vad är det lixom ?? blir så galen på sådant, bara för att ni vill locka till er läsare och att amn ska försätta kolla in din blogg ?, men seriöst, jag pallar inte med sådant, det rä ju en annan sak om jag frågar vart du köpt den saken osv, men inte bara skriva SVAR : tack.. Ni läser ju inte ens mina inlägg, som det nedan om frågestunden..
nee blir bara så himla irreterad men jag står för min åsikt nu !

Nu ska jag sätta mig framför tv och ta det lugnt, plugga lite tyska också.. Vi hörs.

Det är jag som är

... Therése Marie och är 16 år gammal, fyller sjutton den 26 nov, så det är ett bra tag kvar. Jag lever hemma med min mor och mina två halvsyskon och självklart djuren, dvs hunden Salli, råttorna SAnita, Gråvita och rita och inte mninst kaninen som dock ej är min utan min systers. Jag lever i ett radhus i Norrköping och där trivs jag dessverre, men hoppas på flytt i senare tid.. vi kollar runt. Men allmänt så bor jag oftast inte hemma, är ofta hos min pojkvän Jimmie som bor på två ställen i norrköping, myys.



Intressen är nåt som är stort hos mig när det gäller sporter och fritid. Jag har alltid velat Truppgymnastik men alltid så himla mycket mer så som, dansa, rida, fotboll, gymma jaa allt på samma gång, dock går det inte för på fritiden själv pluggar jag en hel del, jag är truppgymnastiktränare i fyra grupper och jag själv tränar truppgymnastik och gym. Det går lixom inte att klämma in dans som har varit en stor del inom mig, lixom man kan ju inte glömma bort vännerna, dock har det blivit så att kontakter har man förlorat pga att jag har ör mycket på fritiden och inte har tid. Det känns inte alls kul, men på ett sätt trivs jag för jag klarar inte av dagar då ajg inte har någonting att göra, speciellt inte när det är sommarlov, när alla har sommarlov det är en annan sak då jag har ledigt emdans alla är i skolan då känns det skönt att bara slappa. Jaa det är många tankar om saken vill jag säga..
På fritiden och helgerna, då passar ajg på att unna mig själv med att vara med vänner och självklart festa och ha kul, träffa nytt folk med mera, det är ju bara kanonkul i min mening. Och självklart behöver man inte dricka för varje kväll men det är en kul grej inom det hela också tycker jag..


Framtiden, jaaa då ska jag förmodligen bli veterinär men jag vet inte riktigt, det hänger över lite nu på polis med sökhund faktiskt. Men som sagt tidigare så går jag på Himmelstalundsgymnasiet/ naturbruksgymnasie här i Norrköping och där går jag inriktningen djurvård, och det gillar jag skarpt. Nu till hösten har jag valt NV inriktning och då som ni hör blir det mycket teori, matte kurser till E och kemi och fysik, det blir helt enkelt att ligga i, jag ska ju också ha MVG i alla ämnen som känns oerhört jobbigt och därmed förklarar att jag inte bloggar så skarpt mycket då jag går i skolan för det är mycket plugg av det hela. Men men, ny klass i höst, det känns skönt på ett sätt och hoppas att ajg klarar detta år bättre än första året.. Har redan tre VG känns inte så bra med tanke på att ajg ska a alla MVG. men men.. Jag läser också kurser på distans för att få mina meritpoäng. Det är poäng som jag måste ha för att komma in på veterinärhögskolan och diverse, jag behöver 2.5 pioäng i merit men skolan ger bara 1.25 så det blir att läsa tyska nu i sommar bland annat. Jaa om ni har läst hela texten nu så märker ni att tränare, gym , gymnast och skolan tar mycket tid..
Men men, jag satsar till en bra framtid, då jag ska ha barn och villa..

Filmer från skolan och lite röjsåg dära.



Nu till frågestunden tjejer och killar, ställ era frågor för idag kommer jag inte kunna blogga så mkt utan det blir ikväll.
Så ställ frågor om vad so helst i viss mängd =)

Lite allmänt

Nu är klockan strax över två och här sitter jag vid datan och har de trevligt, nee då jag har faktiskt myst med älskling, jag har fått en hel kroppsmaassage av älskling på våran 11 månaders dag, den ni ^^,  Det behövde jag efter gymnastikträningen kan jag lova.. Jag började gråta när vi körde styrkan för den var så hård och min kropp är inte van vid det och herregu vad hemskt det var, men jag bet ihop och klarade styrkan trots allt. Åhh vad bra det gick på träningen också, körde flickis flickis , och så körde jag bväldigt fina streckt till uppbyggnad och kullebytta efter, har annars bara kört gruperad dubbel.. JAaa haha ^^, ni kanske inte förstår mycket men jaa, ni som förstår kan ta del av texten xD

Jag kommer få världens träningverk i morgon xD..
Vet ni ännu en grej som gjorde mig gla idag, jag har faktiskt fått besöksrekord i bloggen, 370 st har ni varit idag, det glädjer mig enormt det !! :):)



Jaa sådära har det sett ut idag kan jag lova er ! =/, urs urs vad hemskt..
Det har blixtrat och donat och åskat, icke trevligt .. hoppas på bättre väder i morgon tycker jag ^^
Har vädret varit lika tråkigt hos er eller ? (A)

GODNATT ! <33

Dagens klädnad




Dagens lilla klädnad då..
Det är bekvämt och skönt och passar bra till regnet och molnen utanför tycker jag ^^, hmm.
Ska ner på stan möta upp jimmie lite och sen vet jag inte vad jag gör, kanske drar till micka, och hoppar lite studsmatta innan vi drar vidare till gymnastiken, Whoo knows ^^
Min data är knäpp och jag kan inte öppna min fil som jag skulle haft till själva presentationen av mig, får se hur det blir med den filen.. hm !!
Vad tycks om outfiten då ?


11 Månader

Godmorgon sweeethearts !
Idag är det Måndag och en nyc vecka på spel, åh vad härligt det käns, och vet ni, det är inte vilken måndag som helst utan min och min pojkvän jimmies 11 månaders dag YEEEY. Det käns väl helt okej faktiskt, jag hade planer att träffa ahan idag, men det hade tydligen inte lilla jimmie så vi ska bara träffas en snabbis tyvärr. Men ikväll blir det Truppgymnastik för min del igen, åhh vad jag har saknat gymnastiken, helt otroligt faktiskt ! =D
Igår vann jag kjolen, idag "krönades" jag på aktiva listan ( get through your way ) det känns ritkigt härligt må jag säga.

Och självklart har vi våra armband på handlederna fortfarande, lite gulligt sådära tycker jag, Fast det är många som tycker att det klassas som förlovning, WHY?? vad tycker du ??

Nu ska jag äta lite frulle och sen tänkte jag skriva en presentation av mig själv och försöka ändra format på en film så nu får se lite från mitt livs perspektiv, se så. !

BRB <3

( armbandet står det datum när vi blev tsm och namn på)

Sommarkväll







Haha, sista bilden är ju för sööt xD kolla hunden min xD ^^
hehe har varit med micka ute i lindö och badat lite och haft det allmänt trevligt, efter det kom jonsson och plockade upp mig och vi träffade elin och nicke en stund, vi drog en macka på shell och åkte runt i stan emd mera. Trevligt trevligt..
Nu ska jag sova, härliga bilder vah ! :D

hehe såg att jag var med på aktiva listan, det fick mig ett leende på läpparna ^

Vinnare av kjolen

WOho, vad glad jag blev när jag fick meddelandet att jag vunit kjolen som SANNAKUMLIN har sytt själv, då blev jag glad så den kommer hem till min kära brevlåda snarast ! wihooo




PÅTAL OM INSPIRATION:



Självklart är det denna underbaring FASHION TOAST, sjukt snygga kläder och det flödar av mode och inspiration kan jag lova, checka !! =) meee like alot.

Fredagsfest & Lördagsfest







Fredagen då då, jag vaknar upp hemma och ser att en spyskål ligger framme, mitt rum var städat och kläderna låg vikta på en stol i badrummet, jag var dyngfull och kommer inte ihåg någonting efter jag klev in i hemmet i fredags, Som jag sagt innan, Ursurs, första rejäla fyllan alltså. Inget att skryta om , inget att göra om !
Det var så att jag hade slängt alla kläder hej villt i badrummet som mamma sedan på morgonen vikt och lagt på stolen men spyskålen hade jag minsan tydligen lagt dit själv. Hm hm..









Otroligt härlig kväll, och söta elin som sitter i knät på Alex fyllde 17 år för någon vecka sedan, så var hos henne och firade lite, det var trevligt tyckte jag och vet ni, jag drack inte en endaste droppe ^^ men jag var ju som sagt ganska illamående efter fredagen. haha ^^
Killarna fick för sig att klä av sig och spela pingis med en stege som nät xD lyckat värre :D huhu, skitkul iaf ! :)

Det var en hel del bilder men kul har jag haft denna helg, nu ska jag äta mat sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Hur ofta festar du ?




Gissa vem

Yes, nu ska jag med familjen till folkparken en liten stund, och då ska jag passa på och plugga lite tyska som är ett måste nu under sommaren. Yes yes, Deutsch ^^
Sen efter det ska jag förbi Jonna och hämta min USB kabeloch då hade jag tänkt att bjuda på lite bilder från fredagen och i går kväll, det blir nice ^^ =D!!

GISSA VEM:


Hoppas du får en bra dag, hörs sen ! =)

Tjejkväll hos Elin <3

På tal om gårdagen så var den skitbra innan jag fullständigt skämde ut mig. Jag drack helt enkelt för mycket och jag har en tendens att känna påverkan på en gång efter timmar, men inget innan så jag kan aldrig veta om jag druckit för mycket eller inte. Men det gjorde jag och det slutade i spyor och deckning i bilen hem. Jaa !, inget att skryta om men det var första gången och aldrig mer shot med ren vodka, citron och salt. Aldrig ! sen det där vinet, urs vad äckligt och han jag satt bredvid på pub Wasa bara drick upp ölen då. haha jag hällde med andra ord upp vinet i ett ölglas och själklart så dricker jag det snabbt och när jag skulle ställa mig så var jag helt borta, Illa illa., idag är det helt okej, mycket värre i morse men ja, just de måste berätta om i morse, fast det får jag ta sedan när jag kommer hem.
Glömde min kabel hos jonna till kameran så bilder får ni se i morgon när jag hämtar den.
Tog kvällen outfit med mobilen nu iaf ! :)




Berätta om din första rejäla fylla ! ^^
eller den värsta du varit med om, kul o veta (A)

Festination



YEah, like u see, idag blir det fest med jonna på en nattklubb, det kommer äga, idag dricker jag vin och en liten aqua tini Yeah ^^, hoppas kvällen blir lyckad, vad ska du göra i kväll ??

Självklart blandar jag ut vinet med sockerdricka, mumma =D
vad brukar du blanda ut sprit/vin med,??
dricker du ens alkohol? =)

Jordgubbisar



Nu har jag smugit och fotat lite jordgubbar och grädde och självklart ätit lite. ACK sa mamma det blir efter maten, ajdå.. jag får väl sukta er lite innan dessa jordgubbar kommer slanka ner i magen min.

Min syrra ska tydligen komma till norrköping lite snabbt, blev jätte förvånad när hon ringde , huhu, får träffa henne igen, var ju ett par månader sedan med andra ord. Yes, hoppas hoppas.

Nu ska jag äta, visst är jordgubbar sommarens höjdpunkt om man tänker sig i mat? (A)

SOMMARLOOV , jippie !






Yes nu har jag sommarlov i nio veckor. Fyfan vad jag är bra xD
åh längtar till studenten som fasiken alltså, två år kvar, yes yes ^^ det går snabbt. ^^
Åh jag fick MVG i ETOLOGI, YEYEYEYEYE var på gränsen där alltså men jag fick det ! Det gjorde min dag bra ..
Ska träffa Paulina, min kära vän som flyttar till NORGE i morgon, sen ikväll blir det partajjaaaaa ;D
Jag börjar den 19 Augusti, när börjar du ?

Therése Marie


Denna kombination av Eldtecken leder till ett intellektuellt stimulerande och utåtriktat förhållande. Jimmie, ett Lejon och Therese, en Skytt, borde trivas bra tillsammans. Ömsesidig respekt och smicker värmer hjärtat. Therese tycker om att ha rätt, medan Jimmie har för mycket stolthet för att medge att han har fel, så här kan det slå gnistor.

Jag tycker horoskop kan stämma väldigt bra överens, detta är ett kärlekshoroskop som jag gjorde på spray.se
Älskar dig jimmie <3

Tror du på horoskop?

Gorgeous dresses


Kolla bara de så underbara klänningarna jag fann på OASIS
Helt otroligt fint till brun sommar vacker hy ! yes

Dagens outfit

Hej allihopa !
Idag har jag inte alls gjort mycket i klassen/skolan men det har varit trevligt ändå. Fick MVG i kretslopp och Växt och djurliv, YES , dock så hade min depression visat sig denna termin som påverkat betyget lite men det var ingen fara.  jaja, i morgon slutar jag skolan och 9 veckors sommarlov ligger framför mig ! yes..
helt underbart och efter skolan ska jag börja tvåan på gymnasiet ack i en ny klass, men det ska väl fungera ändå minsan ! :D yes yes.. Idag vetni vad jag ska göra då ? xD
jag ska träna på nautilus gym nu denna dag, ahha en månad sen sist kanske men det ska bli skönt, det blir ABS och BODYPUMP och kanske lite gym där emellan och kondition. YEY..
GRATTIS NATALIE FÖR DIN UNDERBARA NOVELLVINST, otroligt imponerande av att komma två av alla nior i hela sverige. You gooooo girl !!!



* Jeans från BIKBOK
* Tight linne från london - super market
* körsbärs linne från London- camden market
* klocka - gammel gammelmormor eller nåt ^^
* väska - Second hand

Vetni tjejer och killar, jag har äntligen gått utan smink utan att skämmas ! :D yees framsteg och aloe veran hjälper min stackars hy ! =D it makes me glad..


Outfit för dagen


Yes jag kommer få MVG i djurkunskap !!! =D=D
weeei, sitter i skolan nu och ska snart ut och plocka blommor såom vi sedan ska analysera xD haha ^^, sen slutar jag skolan för dagen, min älskling ska också komma förbi och så ska vi senare dra upp till badberget förmodligen. Jaja får se vad vädret tillåter ..

Nu måste jag kila, vad tycks om outfiten ?? :)

Pluggdags vid sjön





Idag har jag varit och pluggat med Elin, och det var jätte skönt att sitta där vid vattnet coh bara njuta av solen och snacka ihop oss med mera och ställa lite frågor till varandra, det är ett måste igen tycker jag elin oavsett om vi inte kommer gå i samma klass nu till tvåan, det var underbart härligt och din humor förlänger mitt liv alltså !, LOVE U

Vet ni en annan grej, min bloggkommentarsfunktion fungerar igen. YES HAPPY !! :D
tack Roland för det , det fick mig ett leende på läpparna faktiskt :)
Nu ska jag sova med älskling, vi ska ha det mys, var ungefär en vecka sedan vi sov hos varandra . ^^ loove u honey..

När har du sommarlov?

Läsa på distans


Yes så sant så sant alltså, jag ska nu ötöver skolan schema läsa kurserr för att få mina meritpoäng föär att komma in på veterinärhögskolan. Med disiplin ska jag nu påböja att läsa TYSKA på liber hermods. Man läser med andra ord på distans, jag sitter framför en webkamera och mic medan en lärare sitter på distans vid en annan dator med samma utrustning och genom det genomgår jag en utbildning. Det som känns bra är att jag bara behöver ha GODKÄNT i dessa kurser som jag läser utöver skolans schema, resten är det ju bara MVG som gäller ! :)
men men, nu ska jag ta mig i kragen och läsa så mycket som möjligt på sommarlovet så man har en hel del klart efter lovet.. JAJA
dags att påbörja kursen nu då !

Har du läst några kurser på distans, något liknande sätt ? i sådant fall vilka ämnen och hur går det/ gick det för din del ?!
GODNATT ALLESAMMEN ! hoppas ni har haft en bra dag ! :)


Dagens klädnad




Såhär ser jag ut i dag, härligt emd solen skinandes och då blir jag själv på bra humör, nu ska jag bara ta på mig lite solpuder och mascara, Finished !!


Gårdagen

Fyfan vad kul jag hade det igår med Mills och de andra tjejerna i mjölby, dock fick vi betala 300 kronor för taxi dit, det kändes inte så bra, sen 100 kronor för färd hem. Skit också ! men men, jag hade det svinkul igår, och det var massa dans i slutet och vi alla bara röjde loss, HÄRLIGT FOLK ÄR NI!






















Idag blir det släktträff hos jimmie, och jag är varmt välkommen, jag är lite smånervös nu redan ! ^^

En viss saknad i det härliga


Idag ska jag dricka det där mumset, härligt och nyktert ska det blir ! :)
Jag ska vidare till mjölby lite senare med micka gumms, sen blir det tåg hem i tre kvart !.
Nu är ilskan över men min blogg är fortfarande cp så att ni vet, men men Om jag ska veta vem som kommenterar så får ni skriva eran bloggadress i NAMNFÄLTET !!

Ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss och alla minnen som vi delat, ibland när jag tänker på dig så känner jag hur mina tårar faller ner på kinden.

Update

Bloggen är under reperation, för jag måste själv åtgärda felet som har uppstått så jag inte kan se era kommentarer, Blir så irriterad !

Jag blir förbannad snart här, är det någon som ser vad jag menar, när ni kommenterar så syns inte eran bloggadress emn själva kommentaren syns,  och jag kontaktade dem igår och de sa att jag måste göra om altl från början, och det är precis vad jag har gjort, men det funkar inte! blir galen, BEHÖVER HJÄLP!


Jag ringer till bloggen och de lägger på i örat på mig två gånger,  VAD ÄR DET HÄR FÖR SKIT. !

Ut en stund



Nu ska jag iväg en liten stund, träffa jimmie älsk lite sen vet jag inte vadsom händer, vill du elka så ring ?! jag är sugen på att grilla, vore myys. =)

Tycks om kvällens enkla outfit då ?
Jag kommer nog inte frysa idag för har bränt mig lite så det hättar upp min kropp ;D vi kör på de ! :D

Hemma är bäst..




Hemma från wasaparken efter tre timmars solning, oh ja ! min rygg är röd som en tomat, emn färg fick jag allt. Och så blir det o pressa i morgon med, härligens .. :D
Hm, jag kan inte se eran adress när ni kommenterar, är det någon som har samma problem eller liknande ?, det är ganska irreterande. Men jaja, får hoppas på ett de går över..

Har du några planer inför kvällen ?

Wasaparken

Det konstiga är att ni kan kommentera men eran adress publiceras inte, plus att jag inte kan se kommentarerna när jag är inne på min blogg. WIEEERD !! och klagomååål här..
Nu går jag fram och tillbaka och smörjer in mig med de fyra krämerna samtidigt som jag sitter här och bloggar. Älsklingen min ligger fortfarande och sover men jag själv ska stra dra vidare och träffa Jonna och sen blire solning i wasaparken. Myyyys, Idag använder jag min baddräkt som överdel och mina nya shorts från ellos, bara checka och njuuuut =D hehee älskar baddräkten alltså :), men men den blir att sola ryggen med men sen blir det ombyte till min bikini, Trevlans trevlans =)
  

MAha utan smink och grejer, jajaa, nu ska jag bkli brunare ^^
Har du fått någon bränna än ?

Onsdag den 4/6

Nu har min blogg flyttats över och därmed har ajg inte kunnat blogga, men here I am ! =D
Igår var jag på partaj och handlade hudvårdsprodukter för 1550:-, så nu ska fanimej mina finnar bort, om det inte händer nåt efter tre månader får jag pengarna tillbaka, det känns skönt på ett sätt =)
ALOE VERA såklart, och de har hjälpt mamma vid besvär av psoriasis och min pojkväns mamma säljer aloe vera så hon har berättat en hel del om det, ganska intressant att själva gelen som de använder sig utav finns i liljeblomma eller nåt, grymt coolt ^^





Tycker du det är värt att köpa hudprodukter för 1550 kronor?


RSS 2.0