Phootoos

Godmorgon sweatherts !! , kära nån vad tidigt jag är uppe idag, men det rä så att jag sitter barnvakt, jajamensan, och klart man ställer upp. =) Tänkte visa er lite bilder från gårdagen med Ollie min vän, vi hade det jätte mysigt och snackade om allt och ingenting, på torsdag btw så drar hon med sin pojkvän till bulgarien, Åhh vad nice, vill också dra till utlandet..
jaja, here we goo...







Jag blir sjukt irriterad på det här med studiebidraget, att det ska vara lika för både tjejer och killar. Med tanke på att vi måste köpa p- preventivmedel, vi måste köpa bindor och tamponger och vi måste exempel köpa mer underkläder än vad killarna gör, tycker det är otroligt orättvist, Plus att nu i sommar, då får vi inga pengar, men hur hade de tänkt sig med våra flickproblem?. Asså jag har inte problem så med pengar, men tycker till om att det är rriktigt orättvist !!
Vad tycker du ?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så härliga iblder du har tagit :) gillar den längst ner påd ig och din vän ser så härligt skön ut :) ha en skön tisdag...

2008-06-24 @ 11:07:00
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: ellenp

Härliga bilder :)



Det är inte rättvist i allafall. Håller med dig.

2008-06-24 @ 11:15:35
URL: http://ellenpaulsson.blogg.se/
Postat av: BrutalSlakt

P-piller är ju inget måste men har man fast förhållande så tycker jag att man ska dela på kostnaden. Annars så är det väl rätt vanligt med attityden att killarna ska stå för kondomen och de är dyrare än p-piller. Bindor och tamponger tycker jag dock man borde få mer pengar till eller att de ska vara billigare. Men jag tror inte de räknar in att man ska köpa det för studiebidraget utan det är nog föräldrarna som ska stå för.

2008-06-24 @ 12:30:49
URL: http://thecarina.blogg.se/
Postat av: Melina

härliga pics!

2008-06-24 @ 12:31:05
URL: http://mmelina.se
Postat av: bella

åh, MANGOSKIVOR! jag blir helt i extas, så sjukt gott! det ser onekligen mysigt ut! ha en riktigt skön dag :D

2008-06-24 @ 12:44:08
URL: http://brutalabella.blogg.se/
Postat av: Evelina

Härliga bilder och drinkar :)

2008-06-24 @ 12:45:12
URL: http://evvvelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0