Gott nytt på er

Gud vad jag har latat mig idag, jag och min pojkvän har legat i sängen jätte länge, han gjorde en underbar frukost till oss båda och så fick jag en nyårspresent av honom. Världens bästa pojkvän helt enkelt!! =)
Vi har även ett på filmen EDEN LAKE idag, fan vad dåligt slut alltså, urs!!

De flesta gissade rätt på Paranormal activity och visst var det den filmen jag blev så jävla rädd för.. Jag hade så himla svårt att sova i förrgår natt. Jag var LIVRÄDD. Om du inte har sett den så gör det inte själv om du verkligen vill se den filmen.. Jag FLÖG bak av rädsla, det värsta jag varit med om. Aldrig blivit så rädd i hela mitt liv (nästan) men seriöst, vad tycker ni som sett filmen??

De som gissade rätt (klicka)

Sen får ni se vilken outfit det blev =)
fan vad roligt att så många röstade !!!


Gissa filmen !


De flesta rösterna har jag fått på nummer två på inlägget under! Och jag är nästan säker på vilken outfit jag ska ha i morgon. Det blir nog nummer två eller ett =)=)
Ritkigt roligt att så många röstade, supergoa allihopa

Nu inväntar jag min älskade pojkvän, det blir mys som vanligt  - kanske framför en kommedi denna gång. Aee, måste berätta om den nya filmen vi såg igår, den var så läskig att jag flög bak med full hals och sen kom gråten. Jag var så rädd. Kan ni gissa vilken film?
Ni med rätt svar blir länkade!!!!


Hjälp mig välja !!
Har du egna förslag? kom gärna med dem.. =)
Har lite småpanik..


Fotografering + frisören


Idag har jag färgat mitt hår och klippt mig, färgen framhävs inte så jätte bra men en förändrang blev det !! =) Jag är supernöjd iallafall.. Sedan har jag även plåtas lite av Martin och tagit körkortsbild :D
HAHA jag hade för stort huvud, vi försökte förminska den och behålla propositionerna men det gick inte så vi fick förminska mitt huvud xD Men det blev helt okej !! =)=)

Puss från mig (A)


Bara lite känslor


♣ Att det ska gå rykten om tt jag hånglat med Jimmies kompis på lilla dansgolvet.. WHATAAA ??? =/
♣ Att ett visst ex till Sebban skriver "gammal kärlek rostar aldrig".. urs vad irriterande =S
↑ Love them


Summary

Fy skam på mig..
I fredags när jag var ute på otten kom en bloggläsare fram till mig och berömde mig och mitt bloggande. Men herregud så dålig jag har blivit på att blogga. Jag tycker min design och allt är bara så tråkigt GAH!! Tycker inte ni det??

På julafton var jag med min Sebastian. Jag drog hem till min familj, satt lite barnvakt och åkte pulka med mera med mina småsyskon, fan vad roligt det var när jag, Sebban, Linda och Viktor åkte ner för backen TILLSAMMANS på en snowracel (stavining?) hahah så jävla sjukt roligt. Och hur mysigt är det inte med massa pussar av sin älskade pojkvän i detta snöiga väder xD Wow jag är så kääär!!
Åh tack för alla fina presenter ifrån familj och pojkväns familj med mera. Superglad för allting!! Framåt kvällen drog jag och Sebban till Stavsjö där hans föräldrar bor. Där träffade jag släkten igen och vi åt en hel del gott. Jag är så himla välkommen hos hans familj och släkt, känns ritkigt bra!

Juldagen spenderades först hemma, sen vidare till min familj och äta lite julmat.. Jag drog vidare till Josefine och sen drog vi tjejer till Otten. Jag var helt nykter den kvällen (Har jobbat hela helgen) men jag hade lika kul som när man dricker.. Fan vad jag och Jossan dansade haha !! riktigt grymt =D u goo girl ;)


Nu under helgen har jag jobbat som jag visst har nämnt. Det har varit en hel del problem faktiskt denna helg med att lås har frusigt fast, en get skadat frambenet, ödlorna och majsormarna har kvalster (så har ivomec behandlat dem) jaa ni förstår allt detta har dragit ut på tiden!! Men fan vad skönt jobb jag har.. Så himla skönt att komma dit helt osminkad (det är en annan sak sen på bussen hem, inte så lika kul att vara osminkad xD) vara för mig själv och spela hög musik (inte för högt så att djuren blir lidande) och samtidigt jobba med något jag älskar , DJUR! wow vad bra jag har haft de =) Dock var nog detta min sista helg, vet inte riktigt hur schemat och planerna för nästa termin ser ut.. =/


Då var det avklarat!!


Någon som känner igen sig??


Simone Aka Fattybom

Denna brud är så jäkla grym.
Först när jag kollade in hennes blogg så tyckte jag att hon såg allmänt bichig och kaxig ut. Men när jag läste tillbaka i hennes äldre inlägg och klev in i hennes vardag och livsstil så kände jag hur jäkla cool den människan är!!
Om ni vill ha någonting att läsa en viss kväll ta er tid och gå in på hennes blogg och bara njut av hennes liv och inte minst hennes personlighet! Hon har så stark personlighet så att dt speglar av sig. Fan vad jag älskar brudar som henne! uuu go girl..

Klicka på bilden för att komma vidare till hennes sida..

Ouupss: det ska stå "kläder och skor" inte kor..


JULAVSLUTNING

Vet ni vad, jag har alltid legat över minst 100 läsare om dagen men för någon månad sen sa det bara pluffs och jag var nere på 30.. Konstigt att alla bara lämnade mig utan ett avsked, känns ju lite sisodär vah ?! haha
Men men, det är väl det jag förtjänar, jag som updaterar som en kråka! - oj vilka fördomar det blev för stackars kråkan...

Det blev en lyckad julavslutning för våra gymnaster!!
Jätte snällt av gymnasterna med er julklapp hihi. Fick ett stort fat med massa godis på, bland annat massa dumle.. Gottens =) Tack Tack!!


HERE I AM - Körkort på de =D

Jaaa, niii guys!!
Hur är det med er?? med mig är det helt okej. Har haft KÖRKORT nu i två dygn, faaan vilken lycka det var när jag klarade uppkörningen. Körkort är ju verkligen någonting man väntat på i flera år nu, och även det att kunna gå ut och festa med sina brudar :D fan vilka roliga helger jag har haft hitintills.

Hur ser helgen ut för mig då??

♦ Japp i morgon ska jag gymma som ni ser, det var ju över två månader sedan kanske.. Det värsta är att jag märker av det. Igår fick jag nästan lite panik över hur "tjock och fet" jag ser ut och det slutade med att jag inte ville gå ut och festa med brudarna.. Jaja alla har väl sådana dagar eller hur ??

♦ Idag är det luciafirande med mina gymnaster. De ska visa upp vad de kan bland annat frivolter på matta och lite strecktar på trampett =D även en dans som de har lärt sig, kommer bli superkul =)

 

Hur ser eran helg ut?? =)


Orkar inte..

Såhär känner jag mig om dagarna - Ibland orkar man inte bry sig om utseendet xD

BTW var detta en bild ifrån dagen efter mitt födelsedagspartay !! :D hahha


HJÄLP WSPA rädda gatuhundar och andra djur ifrån misshandel

WSPA

Krig, svält, dålig hygien och fattigdom ger anledning till en omfattande global kris. WSPA arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och vill nedsätta det ökande antalet gathundar genom att införa humana kontrollmetoder på flera nivåer. WSPA:s mobila kliniker, som är utrustade med nödvändiga instrument och mediciner, gör det möjligt för veterinärer att komma ut till landsbyar, där det inte finns någon veterinärvård att tillgå. I ett långsiktigt perspektiv arbetar WSPA med att informera och utbilda människor om djurs behov.

WSPA

Genom att vara stödmedlem och bidra med 100 kronor i månaden kan du hjälpa WSPA att befria djur över hela världen från den grymma misshandeln som bland annat hundarna i Kairo utsätts för.

Om du blir stödmedlem för WSPA kommer du få updateringar av deras arbete härmed i en tidning, där u kan se den stora skillnaden du gör genom att bidra med minst 50:-..


Det kostar mycket tid och pengar att samarbeta med regeringar att uppnå lagstiftning som förbjuder misshandeln av djur.
samt att bygga och etablera reservat till rehabilitering av några av de djur som du är med och räddar. Därutöver ska vi ändra människors uppfattning om djurskydd genom undervisning och upplysning till barn och lokalsamhällen. Vi saknar dessutom konstant medel till att kunna erbjuda akut nödhjälp till djur på världsplan.

Jag i samarbeta med WSPA vill förändra situationen. Hjälp till du också genom ett litet bidrag.. Klicka på bilderna för att läsa dig vidare och hjälp till !!

Tack på förhand.


Skrattanfall

Skrattanfall mina damer och herrar. Detta höll man ju på med för kanske sju år sedan när man var sådär ynka 11 år xD men igår när vi var på SACO mässan i sthlm så uppförde vi oss ganska onormalt. Men vadfan, snacka om ont i magen och hur kul hade vi inte ? ENJOY

 

Nästa inlägg ska vi göra skillnad, mer info kommer!!


RSS 2.0