Jag är mördaren..

Imorse vaknade jag upp helt skräckslagen. Jag hade nämligen drömt en dröm som jag kommer ihåg så himla skarpt.. Det var så läskigt.. I drömmen så skulle jag på middag med en gubbe, (fråga mig inte varför) så jag kom till han på besök och skulle laga mat. Min pojkvän var också bjuden men han kom lite senaree.. Gubeebn betedde sig väldigt konstigt tillslut med knivar och sprang emot mig och skulle mörda mig. Jag får också tag på en kniv me försöker att springa därifrån.. Dörrren var låst så jag fick vända mig om och hugga han.. Tillslut efter en lång kamp så låg han där på golvet , helt död.. (Det kändes så verkligt)  jag stoppade mordvapnet under tröjan och knöt fast det med ett snöre runt halsen så att jag inte skulle tappa den.. Det fanns inga bevis att han var på mig bara att jag var mördaren. Den tanken var så stark. när min pojkvän kom så åkte vi helt plötsligt på en polis motorcykel, iväg i skogen för att sedan tvätta rent denna kniv och kasta den i skogen.. När väl det var gjort kom vi på att det finns säkert hårstrån och fingeravtryck på besticken och allt, så vi var påväg mot mordplatsen igen.. HELT PLÖTSLIGT ringer min klocka, och jag slänger mig upp ur sängen av förtvivlan.. sen tog jag upp min mobil och läste ett gulligt sms från min älskade..

Gaaah vad läskigt....
rädd för mig nu vah ? =O

Just för tillfället mår jag väl sådär. Det tar så hårt när ens pojkvän inte mår bra. Han ligger just nu på sjukhuset och har fått reda på att han har bukspottkörtelsinflammation.. De ska även kolla upp hur gallan är..
Jag blir galen och så less på mig själv att jag inte har körkort.. Men förhoppningsvis kommer hans föräldrar och hämtar upp mig efter jobbet..

Kommentarer
Postat av: Tobias

Det var riktigt kul ska du veta :D

2009-07-08 @ 11:11:30
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: emma

Kikar in :D

2009-07-08 @ 11:16:04
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Anonym

härligt :) vet du vad du ska ha än?

2009-07-08 @ 12:45:24
URL: http://honheteremelie.blogg.se/
Postat av: isabella l .

Svar: Jag skickade några bilder på honom ur en FRIDA-tidning ;)

2009-07-08 @ 13:15:25
URL: http://issaah.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej du!!

Jag och min syster är med i en tävling där vi kan vinna en liten dator Vi hade vart väldigt tacksamma om du kunde klicka in dig på:

http://asusnordic.com/summertour/?p=351

och rösta på oss... Det vore så himla snällt Det tar ca 3 sekunder du behöver bara klicka på den lilla snäckan bredvid bilden..

Kram// Mia & Mirna

2009-07-08 @ 14:27:36
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: becca

det är såläskigt när man tror att det verkligen har hänt när man vaknar

2009-07-08 @ 14:46:58
URL: http://seiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0