Ny kategori next



Såhär trött är jag nu..
Idag var det sista dagen på Apans glasscafé, det har gått jätte bra coh jag trivs där verkligen.. I morgon är det jobb på det vanliga stället - Farmors kök på kolmården såklart !! Jag börjar 11.30 och slutar halv sex, så en lång dag har jag att se fram emot.. Med andra ord måste jag duscha och lägga mig tidigt ganska snart..

Efter jobbet drog jag och mamma till Gymmet. Hon köpte kort där igår och mamma Marie är riktigt nöjd.. Vi sprang lite som uppvärmning, sen blev det ABS (mage och rygg) och vi avslutade träningen med lite skivstång - biceps, triceps och axlar.. Snart kommer det upp en ny kategori som ska heta nåt liknande med "träningsguide".. Ska försöka uppdatera den minst en gång i veckan för att få en stabil och fast kropp.. Det är väl vad vi alla vill ha, eller vad säger ni ? =D=D

Sista dagen på Apans glasscafé

Då är jag påväg till jobbet igen.. Mamma har semester så jag kunde köra till stationen i Norrköping.. Det gick bra, tränade på lite rondeller och ¨så var det mycket trafik, bara bra !! =)
Får se hur mjukglassarna blir idag då, ni skulle ha sett igår HAHA, de blev antingen jätte höga och smala så toppen höll på att åka av eller jätte små och tjocka.. Efter två timmar kom jag in i det och kunde göra mina mjukglassar något bättre, inte lätt för att vara första gången.. Jaa som ni kanske förstår är jag inhoppare på apans glasscafé, annars jobbar jag på Farmors kök, bara att komma o hälsa på !! =D



Hörs senare <3

Misslyckat "veckans videoinlägg"

Godmorgon SUNSHINES !!
Nu har jag vaknat med lite depp eftersom videoklippet misslyckades.. Men istället så får ni en förhandstitt på hur det blev för vecka 25.. Om du är sugen på att se tidigare videoinlägg så kan du klicka in på kategorin under "headern" (stora bilden ovan)


Jag vet inte vad som gick fel egentligen.. Det var nåt med låtarna som inte youtube accepterades så jag måste göra om allting med nya låtar, lite tråkigt med tanke på att det tar sex timmar för videoinlägget att ladda upp, Men men då kanske det blir två stycken "veckans videoinlägg" till morgondagen för vecka 25 och 26.. ENJOY!! =D

EAST FM:S "veckans bloggare"



Woooow, ni förstår inte hur glad jag är över det..
På söndag mellan 17-19 kommer programmet att sändas då Johan Bengtsson kommer snacka om min blogg !! =D=D=D

Nu måste jag lugna ner mig, ska iväg ut i trafiken och övningsköra.. Det blir rondeller och fickparkering, Wish me luck =)

Vänskapsarmband

När min bästa vän Emelie fyllde 18 i fredags köpte jag ett ursnyggt armband till henne. Jag själv hade sån god lust att ta det själv, Jaa ni vet ett sånt där silvrigt med jätte glittriga "diamanter".. så två dagar efter kunde jag inte motstå priset och det snyga armbandet så jag sprang till Guldfynd för att kamma hem armbandet som var på rean.. Och VIPPPS så fanns det kvar, bara ett !! så jag hade supertur med det.. Samtidigt gick jag in på Albrecks guld och köpte ännu ett silverarmband =).. Jag älskar armband !! Så nu blänker jag med två nya armband på armarna, jag får aldrig nog..




Med diamanter  - 179:- på Guldfynd
det mindre - Albrecks Guld för bara 79:-

Apans glasscafé

Jag satte klockan på kvart i åtta i morse men jag gick inte upp fören en halvtimma där efter.. Seg som jag var klädde jag på mig utstyrseln som man har på kolmården och pudrade min näsa lite..Sen blev klockan så mycket så jag begav mig till bussen.. Sen kom jag på att jag hade planerat helt fel så jag hade en väntetid på 45 min i stan.. Passade på att ta en frulle på MC - donalds , jaa mackorna är ritkigt goda där !! och nu sitter jag faktiskt på bussen till jobbet..
Idag ska jag inte jobba på farmors kök utan det blir Apans glasscafé ! De behövde en extra arbetare där så jag ställde upp.. Fint väder blir det idag också, kanoners =)..

Vi hörs senare guys ! <3


Personlig Instruktör - Nautilus



Bra med protein efter träningen, blev en frukt på det också =)


Jag känner redan nu i musklerna hur det stramar. Jag kommer helt enkelt få träningsvärk.. HAHA men det tar jag, och jag älskar det såklart.. Vi köra mycket armar och axlar idag, sen blev det mage på bollen och lite rygg till det också KANONERS !!

I morgon jobbar jag på Apans glassvafe på kolmården, så det gäller att lägga sig nu, måste få minst åtta timmar, annars funkar jag inte normalt hahah .. Godnatt på er gullisar..

BTW, hoppas hoppas att jag blir veckans blogg...

Glömt nycklarna hemma förmodligen





Nu sitter jag hemma, på gården.. Att jag inte kommer in i huset beror helt enkelt på slarv.. Jag har glömt nycklarna.. Fan, igen alltså !!

Nu ska jag väl ta bussen ner till stan, och leta upp mamma, hon tränar.. Sen ska jag träna och unna mig lite, blir träning i bikinin hahah.. jaja, det funkar väl de också..Eller om jag frågar Martin om en stor T-shirt hihi..

Nu måste jag röra mig, ska visa mina nya armbnad sen ...
Tänker på dig S <3<3
saknar dig enormt nu när du är i Cypern, kom hem !!

Sol & bad, o inlines till de !! BRÄNNA

Nu är jag redo och klar inför söndagen !! Jag ska umgås med min vän Martin. Vi ska först dra ner på stan så jag kan få köpa mitt efterlängtade armband, sen blir det inlines som gäller .. GAH !!! det var verkligen nio år sen jagåkte, så får se hur det går hihi... Sen blir det bad och sol på det, hans kusin hakar på, och gym ikväll.. Jaa helt enkelt en heldag med Martin.. Det var länge sedan..
Då var bikinin på, nu är det bara att fixa håret lite bättre och på med bodyn och mina shorts, blir superbra !! =D

 

KOLMÅRDEN - heldag med familjen







'



Helmysig dag med familjen..
Bra väder, så jag gick med bikimi överdelen hela dan, jag var nog den enda xD

EMMES 18 ÅRS DAG..

Ig¨r träffades vi tjejer och bekanta hos emelie i en lokal på deras gård.. Musiken var på och skratten var höga, helt enkelt en underbar stämning på min bästa kompis underbara dag.. Den firades med paket, massa frukter, bål, dans, garv, tårta och palace på det.. Under hela kvällen rabbla jag 90 - 06 - 14 -xxxx för mig själv och Julia Elise Kindblad.. Jaa ni förstår, jag är inte 18 men såklart att jag ville ut och fira med de andra.. Och lyckat blev de... SYND BARA ATT VI VALDE FEL STÄLLE, PALACE DÄR DET INTE ALLS VAR MYCKET FOLK.. Men med ett bra umgänge så hade jag det kul.. Jag lyckades tjäna 100 spänn på vägen till palace genom att se söt ut. Okej, lite hjälp fick jag väl av min kära Vän JOSEFINE också, okej FILLA MED :D:D: taack <3<3..













WOHO VAD KUL !!!! =D

BEAUTYPLANET



Yes det är vad som gäller på beautyplanet.se
Härlig rea med massvis av bra produkter, klicka dig in på bilden till vänster i menyn för att komma vidare till dessa underbara priser..

Varför ska du handla på Beautyplanet.se??

- Fraktfritt över 600kr
- Snabba leveranser
- De har allt på lager
- De säljer produkter som annars kan vara svåra att få tag på.
- Stor utbud för både män och kvinnor
- Välkända varumärken såsom Decléor, Lancôme, Hugo Boss och Biotherm
- Personlig rådgivning för att kunderna ska hitta rätt produkter
-Tips och råd från våra experter finns under "skönhetstips"

Kolmården 11-15


Nu sitter jag på bussen igen påvägtill jobbet..
De bygger om på strandvägen så bussen har stått stilla i drygt en kvart så nerverna för att komma sent är på topp.. Men jag ringde precis till jobbet och sa som det var, duktigt !! XD jag hatar att snacka i telefonen med folk som jag inte känner. Men men nu är det gjort och nu rullar bussen på för fullt.. Idag jobbar jag bara fyra timmar, från elva till tre, det känns riktigt skönt faktiskt =)..

Vi hörs sen, sola åt mig i detta vackra väder..

grafräknare + Matte D



Jag har pluggat lite matte D nu under kvällen.. Och använt min nya miniräknare som jag fick av min systers man (1400:-) .. När jag kom hem häromdagen låg det en miniräknare på min säng, marknadens bästa grafräknare för cirka 1600 som jag hade fått av min granne.. Hur jävla snällt är inte det.. Men nu har jag lixom två grafräknare.. HM..

Den vita fick jag först, när jag kollde i instruktionsboken var det bara på svenska. HÄPEN =O men sen när jag fick den andra miniräknaren så blev jag chockad över hur tjock instruktionsboken var hahaha.. Och på engelska dessutom.. GAH !!

slutpratat om miniräknare och Matte, okej jag älskar det, måste erkänna det.. Men ah inte så många som vill lyssna på kanske..

Jag ville säga godnatt helt enkelt !! puss på er sötnosar =)

Body från Monki 180:- (rea - 90:-)



kolmården - jobba, matkassa - café



Nu sitter jag i solen och väntar på att få börja jobba..
Idag jobbar jag mellan tolv och halv fem, ganska kort pass.. Tänkte hoppa lunchen så att man är riktigt hungrig till ikväll då det blir grillat med familjen.. Hoppas bara att irritationen är över efter tjaffset med mori morse, så typiskt oss.. Jag har väl inte blivit vuxen helt enkelt.. Lillskiten...

Det är lite småkul när jag sitter här på bänken och ser alla besökare. Flera kommer fram och frågar mig om vart kamelerna ligger, när bamse kommer ut, vart man kliver på linbanan med mera.. Lite småkul fakitskt.. Men nu måste jag nog flytta på mig, borden börjar bli fulla, då kan inte jag sitta här vid min lilla mini data xD

Så eran tur.....

Hej alla underbara läsare !!
Jag har varit med Sebban hela helgen och bara haft det llmänt trevligt.. Då känner inte jag för att sitta och blogga och vara sådär osocial, men iallafall ett inlägg ska jag iaf bjuda på..
Idag har jag varit på stan med Sebban, han shoppade några piké tröjor medan jag shoppade en korallfärgad body från monki, en orangae tröja från Monki och ett par klackar ifrån skopunkten.. Täkte visa r det i morgon..

Jag har stora funderingar på hur jag ska få denna blogg stor..
Får se ifall mina planer funkar, det är mycket tid med bloggen - men jag älskar ju att blogga..
Men ni är ganska dåliga på att kommentera märker jag, säg hej och presentera er ?? xD
har ju trots allt lite mer än hundra läsare om dagen, vilka är ni ?? känner ni mig ?? vart bor ni ?? =D

TELL MEE !!!!!!

( ni som känner mig, visst är hon på bilden lik mig ? xD that isnt me !!!! ;) läskigt värre...)

Midsommardagen i bilder..

Dagen började med att träffa mamma och äta på resturangen Athena på kungsgatan..
Fläskfile med hemlagad bearnessås och oxfile och potatisklyftor i ugn..
MUMMA, aldrig ätit något godare..




Sen träffade jag Fillan och Emme.. De gjorde snygga kransar och grillat till det också..
Fillans bros kompisar var där och sen kom pati och almir cokså..







Sen hämtade vi upp Sebban och begav oss till Lundby..
Där partajandet var !!








De var en del av bilderna, jag hade det svinkul.. Lite synd att väret var sopm de var men inget att klaga på¨!!=)
härligt folk... Skönt att festa med killen också..
Nu måste jag kila, ska möta emme !!=)

krocken på Häradsvägen

Tänkte berätta lite om en händelse igår som var bland de värsta jag varit med om..
Jag och min syrra angelika skulle hämta jonathan, hennes son på dagis vid tre tiden. Det är rusningstrafik i stockholm och massor av bilar som är ute på vägarna. Dessutom ska alla söder ut och det var mer bilar än vanligt. Iallafall så åker vi på Häradsvägen förbi skolan i slutet av vägen om man säger. Där var det 30 km i timmen men det blev 50 ganska snart igen och vi gasar på. När vi kommer upp för backen så ser angelika en bil som beter sig konstigt. Han backade in från vägen - halvt på trottoarkanter till en infart och utan att kolla sig för så kör denna idiot bara rakt ut i vägen och ka svänga till vänster. Och där kommer vi i 50 Men eftersom angelika såg det här så kunde hon bromsa in och slänga sig på tutan direkt SOM TUR VAR !!! men hon fick inte stopp på bilden eftersoim att det hade regnat och vägunderlaget var blött så vi sladda in i den skåpbilen med 30 km i timmen.. Jävlar vilken chock vi båda var i. Sen när det började släppa blev jag asförbannad och skrek allt möjligt till idoten och det enda jag såg var ett livrätt ansikte som blängde på mig. Självklart var han också chockad.. Efter det började jag gråta hysteriskt. Jag var så jävla rädd och angelika var jätte rädd över att det hände mig något. Hon frågade mig hela tiden men båda vi var oskadda som tur var.. Efter ett tag så svängde vi in så de andra bilarna kunde köra förbi och så givk idioten ut .. Han var jätte orolig för mig , han visste att han gjorde fel och det underlättade saken verkligen.. Men men.. Våran bil klarade sig helt okej, och vi två var oskadda, också han men hans bildörr var helt intryckt.. Jag säger det, om vi hade kommit i 50 km i timmen så hade han nästan varit död, sån jävla smäll..

Nu inser man verkligen hur bilbältet hjälper. Om inte jag skulle haft bilbälte skulle jag antingen slagit i huvudet i panelen eller åka rakt ut i fönstret.. Med andra ord förstår jag vilken jävl tur vi ändå hade..
Allt gick bra, men jag har aldrig i hela mitt liv varit så rädd som jag var i den situationen...

Har u varit med i n krock`??

Nu ska jag fira midsommar, vi hörs sen med massa bilder !!!

på motorvägen..


Nordens största biograf

om några timmar ska jag hem, kommer sakna dessa härliga dagar.. Att bara slappa och ta det lugnt och komma ifrån norrköping bland annat..

Jag får bjuda på mig själv xD





HAHA okej, folket satt bakom oss...... =D

Olja + sol is the shiit

Godmorgon alla söta läsare..
Vad ni är duktiga på att kommentera, not !! =) men men skitsamma, skulle ju vara lite småkul bara..
Igår såg jag och min Syster Angelika på bio, Duplicity blev det och ärligt talat nu, jag fattade ingenting mer än att de blev blåsta, men varför.. Gaaaah !! Jag och min syrra, vi är inte helt dumma i vå¨ra huvuden, men vi fattade inte ett skit alltså hahahaha. VILKET SKÄMT... Någon som har sett den filmen som kan göra mina frågetecken till punkt istället ???

Idag ska vi försöka få lite sol på oss också, kanske blir Årsta med fusksol för det är verkligen jätte mulet här.. Och jaa jag ska vara brun till Midsommar då jag ska bära en vit klänning !! då måste man vara brun och fin xD
så därför tänkte jag lägga in lite bilder från gårdagen då vi hade det jätte skönt i solen, hoppas man kan få lite bränna bara att kolla på bilderna xD.. njaa men okej !!

mobilbilder!!!
Nu ska jag äta lite frukost..
Har du fått lika bra bränna som jag eller ;) visst vah, visst vah :O

" Vad glor du på "


Nu blire Skärholmen, shopping och fika till de..
vi hörs sen, då jag ska sukta er med lite sommarbilder xD

SE YA


Videoinlägg - vecka 23 & 24



Nu är den klar, äntligen. fick göra om halva videon i morse när jag insåg att den förra var 1.3 GB och att amn bara kan ladda upp en video med högst 1 GB på youtube. så jaaa. allt blev lite ihop pressat, emn vafan !! HERE IT IS !!


jag tror jag överlever...




Har suttit här sen halv tio, med vissa uppehåll..
Vi åkte till stan , och snackade skit med pernilla, min andra syrra och hennes jaa såkallade man.. sen när vi kom hem satte jag mig vid datan och fortsatte med min video, den håller på attt laddas ner till datan nu och den är på hela sex minuter, nästan sju..  bara bilder och musik, det ni !! =D

Nu ska jag äta min tredje kockosboll, sen hoppa ner i sängen..
har en viss S i tankarna , gaah miss him, and my best friend såklart !!!

videoinlägg...

jaa precis, jag håller faktiskt på med videoinlägget för vecka 23 och 24, ^^
Uppskattas det eller inte ?

TELL MEE READERS!!

Sommaren är kommen..





Solen har varit het mestadels av dagen, sen kom de där förbaskade molnen, STICK!!
denna vecka är jag ledig och då ska jag förbaskat ha bra väder...
imorgon ska de vara fint väder här i sthlm också, och då ska jag passa på och steka.

Har ni det lika fint som jag ??=)

Bredäng - Sthlm


Nu är jag påklädd och klar för solen och värmen , jag och syrran Angelika ska dra till något bad och bara sola, jag hade glömt bikinin hemma så jag har lånat en, lite förstor men den funkar allt xD, ingen som känner igen mig här uppe iaf, eller är det någon stokholmsbo som läser min blogg kanske ?? ;)
när jag kommer hem till norrköping igen så ska jag verkligen fixa till mitt hår sådära snyggt som det var för två månader sedan xD jag lider, lid med mig !! =)

Vi hörs, jag tar med mig datorn till "stranden"

Huvudstaden Stockholm



Gaaah, ful - utan smink - jag får bjuda på mig själv helt enkelt....


Nu är jag i stockholm, underbara stad.. Njaa jag vet inte ifall den är så underbar men det funkar väl, storstad som storstad xD.. Min Syrra Angelika kom ner till Norrköping och hämtade upp mig, sen fick jag träffa min systerson och Thomas.. Det är så gulligt av min systerson när han ropar på mig  ...
- " Moster Therééééééése "

Aw vilken gullispluttiiis.
Måste bara säga grattis till STINALEE inför graviditeten, åhh jag vill också ha bäbe !!
Nu ska jag sussa och drömma om min älskade Sebban, miss u hun =)


Underbaring till max

Hallå alla underbaringar =D
Har sovit hos min älskling  inatt, jätte mys med dig Sebban !!
Idag har jag en del att göra innan jag drar mig upp till stockholm där jag ska träffa mina syskon, systerson, och pappa Stefan.. Är lite smånervös faktiskt.. Men det ska bli kul att träffa dem..
Påväg till stockholm ska jag sitta lite med videon för vecka 23 och 24, det lär bli en hel del bilder kan jag lova, men sådant är ju kul, hoppas videon uppskattas ?!!




Nu ska jag göra i orning burarna och välkomna våran lilla dvärghamster till familjen, as gullig !! =D
djurfantast.. :D

Kolmården - farmors kök




När jag kom hem igår möttes jag av en sprallig och jätte glad vovve.
Det var faktisktr hennes födelsedag, hon fyller hela sex år.. Herregud vad tiden går fort xD
Hon fick ett grisöra av mig .. snällt !!

Nu ska jag till jobbet idag igen, 11.30 till 18.00 lång dag tycker jag 1!
Efter det blir det träning med min personliga tränare Martin !! sköönt =)

gårdagen, student 09










Tack för en underbar dag älsklingen =D!
Hade ni en bra studentdag ?

Korallfärgad klänning + 12 cm klack


Kort sammanfattninng av dagen då..
Dagen började med stress och ännu mer stress. Jag målade naglarna i morse som jag sedan insåg att det var sjukt dåligt av mig att göra på morgonen.. Det kletade ut sig överallt. Jag fick inte upp parfymlocket, ena nageln flög iväg när jag skulle sätta på mig mina klackskor, och halsbandet fick jag dessutom inte på mig. KATASTROF.. Väl nere på stan träffade jag elin, vi gick på olivias student, sen tog vi en tripp på stan där vi fikade, jag handlade även en klänning på H&M rean !! Sen bar det av till Sebban då jag fixade lite ytterligare med smink och naglar och vi begav oss sen till kungsgård för att fira Nathalies Student =).. därefter drog vi till Nathalie, släkten var  samlad(nathalie är kusin med Sebban) .. Vi drack och åt och hade det allmänt trevligt.. Tack ör en underbar dag.

Bästa Sebban <3

skolavslutning =====)

Gaaaaaahhh.. 450 KCAL av bara två 40 ml chipspåsar,  xD herreguuud vad mycket det är. Jag kunde inte motstå en festis och lite chips precis efter träningen, vilken ful ovana..
Jaa jag har fysat lite idag, sen ångbasta jag och solade ännu en gång. Ah jag solade SUpER igår och idag vanlig då, höll på att döö efter en kvart men ah.. lite färg har man nu till i morgon, STUDENTEN =) dock är det inte jag som tar studenten iår men är så glad för alla mina vänner som gör de. grattiiis till er gullisar !!=)

Idag hade jag skolavslutning WOHOOOOOO!! =D och jag hade en klänning och mina ganska nya högklackade klackar.. VET ni =O såklart att klacken har gått sönder ='( så jag lämnade tillbaka dem och fick en presentcheck ist.. JAJA



fint väder till studenten..



Sitter på lektion..
Vi har redovisningar just nu om olika hundraser =)
Det är riktigt intressant !!.. Sitter och kollar lite på vädret, hoppas torsdagen blir lika solig som de säger för då är det studenten här i norrköping och jag hade tänkt att bära min nya klänning. hoppas hoppas på fint väder..
Nu måste jag lyssna vidare..

sebbsann min då..

Hej gullisar..
Idag drog jag till skolan vid ett ungefär =) jag orkade inte gå upp för det var så mysigt med sebban.. Men när jag väl var uppe drog jag till skolan och det enda nöjet var väl att jag fick MVG i idrott.. jaja, hem till S igen och äta och vidare till gymmet.. Och nu sitter jag här hemma hos Sebban och tänkte sända er en update från min sida.. Man måste ju passa på och umgås när han väl är hemma här i Norrköping !! Gaaah jag är käär <3


Igår hade Sebban köpt hem doftgrejer till badet och mysat till det.
gullet mitt då <3


Nu måste jag "få ändan ur vagnen"



Som ni ser så har jag fyra arbeten som jag ska försöka hinna med nu innan klockan fem då jag äntligen ska göra någon nytta med min kropp. Jag ska nämligen gymma ifall jag hinner med det. Jag har fem timmar på mig och då ska jag försöka bli klar med dessa arbeten.. Det är sista veckan nu och jag har till och med två redovisningar denna vecka. Jag får verkligen inte kasta yxan i sjön nu om jag ska få mvg i sällskapsdjur.

vi hörs senare i pausen

Godnatt kära läsare



Rekord på unika besökare idag, på jätte länge nuu, kuul !!
Nu ska jag försöka sova utan att kleta ut mitt nagellack.. Blir nog ett bad innan så det hinner att torka in ordentligt.
Hörs i morgon. Ser inte fram emot pluggdagen, dock ser jag fram emot S

Att köra på stolpen..





Jag - Det var väl inget där bak vah?
Mamma - Neeejdå !! det tror jag inte..

Båda kollar fundersamt på varandra, jag släpper på kopplingen och åker framåt.
Mamma kollar i sidospegeln och ser två stolpar.
Vi kollade ännu en gång på varandra och började asgarva ..
Båda gick ur bilen och såg stolparna, vi blev knäsvaga av garv.
bilen klarade sig xD

Ni skulle varit med, herregud vad kuul =D=D




Osminkad skönhet




Visa sin osminkade jag och se glad ut xD bortse från solpuder..
När haglet avtagit drar jag och mamma och käkar thaimat.. GOWWT
Snygga armband vah ? - fillans såklart =)

Ida:s lokalfest













vad tycker ni är bäst..
Lokalfest eller privatfest ??

Privatfester tycker jag är klart bäst när rätt personer är med. Det som gör att lokalfesterna kommer på andra han är att det oftast förstörs och att polisen kommer. Det finns då också större risk för snatteri... Men lokalfesten igår var superbra !!

Grattis ännu en gång ida ! =)

Om ni vill ha bilder från festen, adda [email protected]

everyone can follow my blog!!



Guten tag, liebe freundinen!!!!
Jaaa godmorgon på er alla eller helt enkelt:
God morning everyone !! =D

Dear Robin !
In left on the sidemeny can you translate my blog into Germany or in inglish if u want. Doesn´t u know that?
So  u can follow my blog as everyone does. ; )

Igår var det en en super härlig fest hos Ida. Lokalfest, massa folk och jag dansa med mina tjejer och hade det svin kul !! Ni kommer att få se lite partajbilder från festen lite senare.. Nu ska jag fixa lite things at home så vi hörs !! =)

Wow, sjukt imponerande



Vad säger ni brudar =O
Till hösten är dem här i DIN SKO butiken.. Klart som fasen att jag ska ha de till höger, lovely..

Mina nya jeans, bikbok




Idag har jag på mig mina grymma jeans =)
idag hade jag utvecklingssamtal i morse 8.20, annars kunde jag ha åkt till skolan vid lunch - frustrerande.. Jag kommer att få fyra vg (eller tre) och resten MVG denna termin (mvg i  - idrott och hälsa, Matematik B och C och aknske Sällskapsdjur).. Får lite smått panik.. Då har jag lixom Vg i sju ämnen totalt av 22 ämnen. Men det är inga dåliga betyg , men om man måste ha MVG i allt så är det riktigt dåliga betyg..
Nästa termin läser jag Matte D, Fysik B, Kemi A, Engelska B, Svenska B, Tyska steg 4, religion och samhäll A..
Jobbiga ämnen, inget jag direkt ser fram emot..

Min sebban .. ;D

Det spööregnar, fy skam vilket väder det är här i Norrköping.. Har sovit hos min pojkvän denna natt och idag gick han och jag och kära emme på stan och shoppade ytterligare.. Det var 50 % på allt i bikbok butiken i stan så jag köpte ett par jeans, as cooola !! och emme köpte en skitfin klänning till midsommar, och en snygg korallfärgad övertröja.. wow vilka kap..



Till sist vill jag visa en bild på min snygging xD


SNÖÖÖGGG !! =D

biljard e sämst , eller jag e .. ?!




Nu lyssnar jag på circus, nana  anana
Men nu är jag förberedd inför trafiken, så please stanna hemma !!
SEE YAAA

vad tycktes om videon då ?     =O

Veckans videoinlägg - vecka 22



HAck i sista låten, ähh det duger allt !!
Nu är det sängen, i morgon kommer min Sebban hem, yes !! =)
NATTIIII

I väntan på....




Sällan lixom



Lila naglar

Här sitter jag i klassrummet med nervositeten på topp. Är riktgt nervös inför det praktiska provet i sällskapsdjur.. Vi ska fixeraa, könsbestämma och kunna hantera reptiler, fåglar, chinchillor, alla smågnagare på djurhuset.. Åh så nervös jag är.. Jag har startid klockan 14.34 då jag börjar inne hos rfeptilerna. GAAAAH !!! =D

Inatt skulle jag ladda upp min film på youtube.com men det avbröts tydligen så ska göra det lite senare idag..  Nu ska jag fortsätta med mitt hundras arbete och försöka dämpa ner min nervositet..

Kvadralplattor, poppa, femoralporer, prianal, palperingsnål, konvex, herbivor, omnivor, carnivor, fixera.......
GAHH !!






Fixat och klart till student & midsommar

Funderar på vad jag ska börja med. Antingen blir det att fixa naglarna med mitt nya lila nagellack, love it.. Eller så blir det att fixa "veckans videoinlägg" .. Eller kanske både och samtidigt.. Jaja vi får se helt enkelt =)

Har varit på stan idag. Köpt lösnaglar och två nagellack och en parfym på det.. Det blev en med 40 ml bara, måste vänja mig med den parfymen (är känslig) .. Sedan köpte jag en klänning av Emme (ej använd) som hon absolut inte ville ha.. Så nu är midsommar och studentklänning fixad , perfekt !! Jag kommer glänsa ^





Nu ska jag klippa till naglarna, sen filmklipp =D

RSS 2.0