Kosten är relevant !

Nu är jag inne på mitt femte mål idag. Jag älskar att stoppa i mig fullkornspasta och ta en hel del frukter om dagarna. Jag älskar verkligen mat med andra ord och det är ett måste för alla, och speciellt för dig som tränar.

Jag har ett väldigt snabbt matspjälkningssystem som bryter ner det mesta på kort tid så jag behöver äta minst fem mål om dagen. Innan slarvade jag jätte mycket med maten och jag blev tillslut som en pinne och det var fruktansvärt påfrestande för man fick blickar och kommentarer som tröck ner mitt självförtroende..

Men som sagt, fem mål (eller sex) om dagen och det brukar se ut såhär:
FRUKOST
MELLANMÅL
LUNCH
MELLANMÅL
MIDDAG
(MELLANMÅL/KVÄLLSMAT)

Ni som bara äter tre mål om dagen tycker säkert att det är ganska jobbigt med tanken att äta så mycket. Men det jag talar om är inga större mål om dagen. Man bör äta fler mål om dagen fast i mindre satser och det gör att man får en balans i kroppen bland annat..

Som ni kanske vet finns det ju två energilager i kroppen, kroppsfettet och glykogenet. Glykogenet är innesluten av vissa gränser medans kroppsfettet är obegränsad och fylls på ganska snabbt beroende på hur du äter. Om du äter mycket med färre mål om dagen är det större chans o bli fet än att äta mer mål . Det är bara ett tips, börja äta mer mål om dagen men i mindre mängd..

Hur lägger du upp dina måltider under en dag ?
tränar du mycket?

Ät rätt och få balans i kroppen,du får mycket i paketet: ökad muskeluppbyggnad, snabbare fettförbränning och bättre koncentrationsförmåga!!



Grodor




Så fachinerande djur vi nhar på skolan, underbart söta grodor alltså.
Visst instämmer du också till det ? xD

Nu måste jag kila, har fyraåringar att träna..
Efter blir det fys pass =)

Patricia Gullberg xD


HAHAHHAHAHAHHAHA
Jag är trött, men andra redigt trötta och somnar haha  xD

strålande humör!

Jag är verkligen på ett strålande humör just nu. Jag har varit hur glad som helst under hela dagen faktiskt. Vilka komplimanger man fått från olika personer, ni stärker verkligen mitt självförtroende =)

Efter skolan var det snabba ryck hem. Jag fixade mig och hade lite fjärilar i magen inför middagen. När klockan närmade sig halv sex tog jag bussen ner till stan och mötte upp D. Riktigt snygg stil på kläderna måste jag tillägga. Vi drog vidare till en resturang där vi satt från kvart över sex till halv nio. Vi åt riktigt god mat och snackade om allt, munnarna gick lixom i ett på oss och det kändes riktigt bra.

Efetr det följde han mig till Nautilus och jag kände för att springa av mig all lycka och det slutade med en trött coh svettig Tessan. Perfekt inför kvällens planer med plugg, NOT
Har prov i morgon, och det får vi allt se hur de går. Hmm

Sen bestämde jag och M lite inför torsdag då jag fixar frisyren till plåtningen, Jag ska bli blond igen !!!! =D Och jag ser verkligen fram till att bli blond nu när våren coh sommaren är påväg.. På torsdag kommer resultatet av min frisyr upp också =)


NUU PLUGG OCH DUSCH OCH NATTI NATTI

Festination =D





Födelsedagsbarnet pati, 18 !! =D





Blev förfest hos Fillan i lördags och blackhorn på det. Det var supertrevligt och jag älskar mina tjejer så mycket ==D
Dock blev det för mycket dricka för min del och kvällen slutade med illamående.
men jag fick skjuts hem som tur var, dock lite för tidigt den kvällen.
Huvudsaken är den att jag hade de kul, och det hade vi juh , eller hur ? xD

Na de na

Skriver i morgon sweeties

- kraftlös = /



Högskoleprovet!

Nu är jag uppe rfiktigt tidigt denna lördag för att skriva en massa prov. Hur egentligen tänker man som sjuttonåring att betala 400 och göra ett frivilligt prov ? haha
nee men jag är på g, dock är jag inte redo. Har inte kollat igenom andra högskoleprov eller något, men denna gång får bli en test gång ahha. Det kommer inte gå så bra men ni får allt ge mig ett lycka till !! =D

Jag har rast halv ett till två, någon som vill göra mig sällskap?
typ dr på stan eller något ?
Jag kommer att göra högskoleprovet på kungsgård så att ni vet =)


Bild från i torsdags, hantering av Chilensk fågelspindel

Hej darlings ...

Hej darlings !

Efter skolan drog jag direkt till gymmet. Men när jag var framme hade jag ingen ork till att gymma så jag satte ´mig i bastun och slappade i kanske en kvart. Det blev riktigt långtråkigt så jag drog ner till receptionen och köpte en palett till solarierna och tog en tupplur i solariet. Vaknade drastiskt med händerna uppflugna i taket på solariet , jaa jag somnade visst till xD

När jag var klar med solningen och skulle ta mig en dusch ser jag att dörren till ett annat solarie var öppet och solariet stod på. Finurlig som jag var smög jag in och lade mig i det solariet i ytterligare en kvart. Vilken fräckis jag e xD.


Efter solariet kände jag för att dansa, så jag drog på mitt första pass i dans på gymmet och dewt var svinkul =D. det ska nog bli en regelbunden vana hihi . Efter det passet gick jag ytterligare på ett pass, såkallat abs och det brännde svinmycket i magen. JAG ÄLSKART.


Och en glad nyhet till det var att jag fick sommarjobbet på kolmården så nu har ni en ännu gladare brud på bloggen =D=D






Uhlaaalaaa , bruunis jag e xD
Godnatt sweetiies

trötter =/




Weeii wuuu så snygg man är idag. Försov mig, trodde jag men istället började vi tio och tio och jag kommer till skolan tidigare. KNAAS !
noo makeup och man ser så hängig ut och ofräsch, men man får ta sådana dagar också..
Idag har vi rengjort akvarier i skolan (sällskapsdjurs kursen) så nu är man sjukt frusen om händerna men men.

Reptil hantering nuu =)

Lite varma hälsningar

En helt fantastisk dag med solen som värmer ens kropp och underbara vänner omkring sig. Idag har alla spridit glädje omkring sig och alla har verkligen blivit positiva, kanske beror det på lite höstinfluenser?

Nu ikväll var jag hemma hos exets mor och snackade en hel del med henne om allt. Det var ritkigt skönt att träffa henne nu igen efter det tog slut mellanm mig och jimmie. Underbar kvinna är hon allt =D

Är så himla glad, förstår bara inte att livet kan flyta på som det gör ibland. Men nu med nya tag och förbättrad livsglädje kommer jag inte ta steget tillbaka. Jag är en bra person, thats it !

Ha en fin natt, ta väl hand om den och dig xD !

Puss på er älsklingar !
<3


Patricia 18 , grattis !



MIN BRUTTA PATRICIA BLIR MYNDIG OCH HELA 18 ÅR IDAG !!
GRATTIS GUMMAN!!
På lördag ska vi fira denna underbaring och det ska verkligen bli en dag som hon aldrig i hela hennes liv kommer att glömma.
Grattis ännu en gång sötnooos =D=D

Snygg jag är ! ;)


FOTOGRAF : Martin Roth

Troppan



Igår var jag på tropikariet i kolmården med klassen =D
och så var jag helt upptagen med att läsa klart boken så jag tog mig inte tid till bloggen igår..
Men idag blir det ändring på det..
Nu har jag håltimme och spelar biljard med tjejerna, puspuss sees =D

Kvällspromenad



Jag sitter i soffan och läser boken "en blomma i afrikas öknen" som är en verklihetsbaserad bok om en tjej som lever fattigt och hur hennes liv har varit. En ganska tragisk bok och en mycket obehaglig  bok tycker jag med exempelvis en handling om könsstumpning.
Har du läst den, vad tycker du ?

Nu har jag tagit break från läsandet och tagit min sista promenad med hunden. Jag har ätit gott med svampstuvning, och är redo att börja med en inlämningsuppgift i svenskan, jaa idag var en skön ledig dag, i morgon är en skön skoldag, för vi ska till troppan =D

Power & Abs - Övningsköra




Idag har jag varit ledig ifrån skolan, och det har varit supersköönt !
Jag drog till gymmet och mötte upp Jessika där. Vi körde Power och abs och det kändes sjukt bra.. Efter det tog vi en liten relax i bastun och snackade om lite händelser.

Efter det kom mamma och vi drog till Lindö och övningskörde. Vi tränade på att krypköra i branta backar och starta i backar.. Det gick jätte bra xD, dock luktade det en aning bränt i slutänden ahahah, Gasen i botten xD

Nu är det bara åtta månader kvar tills jag fyller 18 och ska ta körkort, det ordnar sig xD..
Har du körkort ?
jag har faktiskt traktorkörkort, det ni !! =D=D

Bubbleroom


Igår kollade jag in på en hemsida där jag hittade en hel del baskläder som skulle sitta fint. Tänkte precis skriva nu när man känner att ¨våren börjar komma igen behövs det en liten färgklick men så kollade jag precis ut och det snöar, herrejösses !

Bubbleroom
JAa jag snackar helt enkelt om saiten bubbleroom.se som går på reklam hela tiden här i Norrköping xD
otroligt snygga klänningar och kläder allt från ett billigt pris till några tusenlappar..
När jag får pengar då..

Mina älskade Råttor




Idag lååg jag kvar i sängen i aknske två timmar framför datan och tänkte på allt och alla.
Det är så många tankar i huvudet men det kommer bli bra med tiden.

Jag har städat och donat, och nu ska jag lägga in en tvätt och efter det blir det att fixa med lite bilder och bilda ett kollage till bloggen. Jag ska också försöka hinna med att flytta över lite filer från min andra data till denna lilla minidator. Allt på mindre än en timma, LETS GOO

Tävling, Motala

Hela dagen, då jag tog mitt första kliv ur sängen och till klockan slog halv tre kunde jag inte slappna av. Jag tror nog att jag var den nervösaste av oss alla. Som tränare ska man vara lugn och lugna ner sina gymnaster men jag uppnådde inte det målet. Klockan halv tio begav vi oss från Norrköping till Motala för att mina gymnaster skulle få tävla för första/andra gången. Det gick kanonbra och ena laget kom tvåa på trampetten, det var ritkigt kuuul

OCH NI TJEJER ÄR SUPERDUKTIGA !!

Lag ett: Tvåa på trampett, delad sexa på tambling av sju lag
Lag två: Femma på trampett och fyra på tambling

Det gick som sagt riktigt bra för er alla tjejer hihi =D






Efter tävlingens slut, då kunde jag käka min frukost.
hahah herreguud, ingen mat på nio timmar efter sömnen..
Nu ska jag äta kvällsiismat .

Imorgon tänkte jag lägga upp ett kollage , vi hörs puss

Trendfoto.se

HERREGUD VILKEN JÄVLA DAG!
Huvudvärken har nåt max gränsen, ögonen är sprängröda och näsan rinner. Det blir inte bättre av situationen. Det känns så oerhört skönt att jag och Jimmie har rätt ut en stor grej som har förstört våran vänskap. Just nu känner jag mig bara så jäkla lurad och utnyttjad så det finns inte.. Jag förstår inte att jag varit så blind men det enda var väl nog den dära trösten.. Nu är jag glad, väldigt glad att det inte är sådär spänt och kallt mellan mig och exet men är så förbannad på en annan person som skiter i detta överhuvudtaget, att amn inte ens brys sig när man gjort fel, jag förstår inte vart saken hänger ihop. Jag förstår bara inte..

Tack till underbara och bästa Emme! tack för att du alltid finns när jag behöver dig <3
Stort tack till Elin, Nina, Jonna och pati ni är helt underbara ni också - att ha sådana underbara vänner som får en att garva efteråt är något jag nu vet att jag har och aldrig släpper taget om.. TACK!


Fotograf: Martin
TRENDFOTO

Påtal om annat och om igår så hade vi det jätte trevligt och tog en massa olika bilder. En del bra blev det väl men ingen klockren sådär, lite synd men men nu när jag börjat ta lite bilder igen så ska jag inte tappa ner på det, får försöka lägga ner mer tid åt det istället.. SUPER kul är det iaf !!

Nu behöver jag ta ett glas vatten med brustablett i och reda ut ännu lite problem..
Ber om ursäkt för dagens temperament, men man kan inte alltid vara glad !

Fotografering i morgon


Tränat idag, och det var väldigt jobbigt
Efter träningen hängde jag med Martin (fotografen) till hans studio för att checka så jag kommer rätt i morgon. Jag kikade runt lite i studion och så kollade vi på lite bilder som han hade tagit. Wow så duktig han är =)

I morgon ska jag testfotas, inget allvarligt så utan mest för skoj. Sen ska vi kanske fotta lite till gymmet heheh..
Nu är jag fruktansvärt trött så ska gå och lägga mig direkt.. Vi ses i morgon iaf ! =)

Pussissar

Dagens dagen




Idag har jag mina leggings på mig som jag sydde igår. Jag har också en äldre väst på mig som jag tycker passar bra till kläderna..

Idag ska jag träna mina gymnaster och efter det drar jag nog till gymmet och kör lite kondition. Min rygg börjar bli mycket mycket bättre och jag körde till och med höga kullerbyttor igår på träningen så gymmet ska nog ¨gå bra idag xD

Nu har jag projekt och företagande, men jag blev utslängd ..
Neee då, de går igenom ett prov som jag inte har gjort än men jag får väl smyga in snart, vi ses. Pussiliipuss

Sytt leggings




Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och unnat mig med sådant jag tycker är kul.
Jag sydde ett par leggings som ni ser ovan, de blev bra och jag tänkte ha dem i morgon till skolan =D
Sen har jag duschat och varit på lite ärenden, hämtade också ut årsförbrukning av Yasmine, bra att ha !

Ska köpa tyg när jag får pengar, då blir det leggings med dragkedja, kjolar med dragkedja och så ska jag fortsätta på ett mönster som ska bli en tröja.. det blir nice..

Nu ska jag fortsätta att läsa boken om en ung fattig tjej som tillslut lyckades i livet med en massa motgångar, älskar att läsa verklighetsbaserade böcker =)

Pusspuss

Oseriös, javisst!



Varör ska alla bloggare vara så seriösa framför kameran?
Jag är inte alltid seriös och jag älskar att hoppa och studsa runt, jooo jag har varit gymnast i åtta år, det kanske säger mycket men ändåå.. Ähh här bjuder jag på lite stojjiga bilder xD

Jag sitter och väntar tills mina fyraåringar kommer för vi ska leka och ha kul idag på gymnastiken, sen efter den timmen kommer sju till nio åringarna och då blir det allvar .. Noot ^^

Vi hörs senare pussilipusss

Todays outfit !

Det är lite kul när man stiger på bussen då man får en massa blickar på min klädsel haha, jag älskar att klä mg eget men idag känner jag att det inte var så himla speciellt förrutom mina leggings xD..

Idag ska jag träna mina gymnaster, hämta ut p-piller, sen blir det hem och fixa naglar, duschen och lite sådant. Jag är bjuden på fest men har ju skola i morgon så jag får se hur det blir med den delen xD.. Och så vill jag meddela att jag är allmänt glad idag .



Försov mig i morse, alla kläder är i smutsen, Braa !! noot xD
när jag tar bussen hem får jag gö´mma mig under kappan, idag är jag ful ! urs och blää

Måndag den 16:onde

Snyggingaar !!

Hela min vecka är förstörd, pågrund av min rygg.. Men jag får skylla mig själv som klantar mig när jag är full ^^. Jag ska försöka posera snyggt nu på torsdag iaf, dock är det bara testbilder och det får gå lite hur som hellst, men sen blir det mer allvarligt..  Blir irriterad att jag inte kan träna denna vecka nu när jag har börjat seriöst med konditionen.

Jag måste ha lite förslag på vad jag ska ha för kläder nu till torsdag, så kommentera vad du tycker !!
Jag lekte lite med kameran förrut så jag tänkte bjuda på lite oseriösa bilder. Tyck vad du vill !! :D:D:D


 





*Urs jag gilllar inte detta datum, den sextonde.. ne ne tänk på annat nu!!
kyss på er godingar

UPDATEE !

Godmorgon alla snygga läsare!

Jag vaknade nyss och fick lite panik över att jag sovit så länge, men det förtjänar jag allt efter de två senaste dagarna då jag inte ens har orkat blogga som ni kanske har märkt.. I torsdags sprang jag sju kilometer på band och cyklade en mil på en kvart och det kallar jag SUPERBÄSTA TESSAN för..

Igår hade jag praktiskt prov på praktiken, och det gick väl sådär, kände att jag kunde ha städat mer när jag fick blickarna på det jag hade gjort.. Efter skolan drog jag till stan med min Nina, vi åt lite ( _ _ donalds ) och sen drog ajg vidare till gymnastiken för att träna mina gymnaster. Efter det var jag döööd och ville bara hem men jag drog till smedby där alla mina bruds var ( + pablo, almir xD ) och det blev en sk "misslyckad" kväll för det blev ingen fest, dock finns det massor idag men självklart kan ingen hänga med för det är hopptävling i morgon.. WIEEE WIUUU! not


Efter 1.7 mil tog jag det lugnt på gymmet, in i ångbastun och sen solariet, där låg man helt död och tackade för färgen !


Hade reptil avdelningen i torsdag, det var lite läskigt men nu håller jag en orm nästan helt utan rädsla.. Bra Kämpat till Cassie får jag lugnt hälsa henne !!

Det var längesen jag fick en ros, men då gjorde Jonni två rosor till mig i pappersform, skitduktigt juuuh, Tack Gullet ! ;)


Bara fem dagar kvar nu till plåtning, yes vad kul det kommer att bli !! ==DD

Ex-gymnasten Tessan ! =D




Kom hem för ett tag sedan, jag körde bil hem huhu .. Har tränat mina gymnaster ikväll och de var duktiga om vanligt. Nu har vi också hyrt dräkter till tävlingen den 21 Mars så det känns skönt att ha lite planerat iaf =)
Anställningsintevjun gick bra idag , kändes så iaf¨, så vi får hoppas på det bästa =D

Om precis en vecka ska jag plåtas , det kommer bli superkuul ! =D

Jag älskar gymnastik, älskar du någon speciell sport du med ?? ;D;D

Grand Hotel

Nu sitter jag spänd på grand hotel och väntar tills jag ska in på gruppintervju.. Det kommer att ta ungefär tre timmar och vi kommer göra olika övningar.. Jag har ansökt som köksbiträde på kolmården så hoppas jag får jobbet nu =)

Har du sökt sommarjobb ? =D

Taggad och redo,




Var inne hos reptilerna idag. Jag tycker ormarna är lite äckliga, har aldrig innan varit rädd för dem men efter hanteringen i ettan då  jag höll i en orm fick jag chocken när huvudet var framför mitt. lite lebbigt sådärra

Jag har också rengjort och städat ute hos kaninerna, och det kändes i armarna kan man lugnt säga =)
Efter skolan jobbade jag till sju, och därefter gick jag på fyspasset.. I morgon är jag ledig ifrån gymmet och tänker vila upp mig till på torsdag då jag har som mål att springa en mil på under en timma, hoppas jag klarar de xD
Nu har mamma anmält oss till vårruset, och det är ju en lite tradition alltså ahha. Fattar inte själv att man springer vårruset ahhaa, men pengarna går ju till välgörenhet så det känns helt okej !! =)

Nu är jag nervööös, plockat ner anställningspapper, betyg ifrån grundskolan och gymnasiet och fixat med referenser.. I morgon gäller det, hoppas jag får jobbet !!  Kålmården..



Therése Glaaad !




Nu är det säkert att nästa månad då kommer min önskan att gå i uppfyllelse =D jag är så otroligt glad att jag fick chansen till de.. Jag kommer att bära olika outfits ifrån vila förmodligen och sen kommer jag bli sminkad av en makeup artist och sen kommer de fixa till mitt hår, klippa av det och färga det.. Jag ska stå hårmodell helt enkelt !
Weeiiieuuuu =D=D

Det kommer bli spännande, och nu innan kommer jag plåtas lite för att känna på hur det är framför kameran igen.. Kuuul !

Imorgon ska jag på anställningsintervju, tror det är den sista, jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, med tanke på att  jag ska koppla någonting jg har med kolmården, förslaag ?? xD

Morgonrutiner


Nu på morgonen försov jag mig, eller jag hörde inte att klcokan ringde, helt sjuukt =/
Fick skjuts av mamma så att jag kom i tid och då började jag med morgonrutinerna hos fågel och akvarierna..
Nu idag jobbar jag och Cassandra i grupp och vi har nu utfodrat hos smågnagarna, karantän och i sjukrum och ska nu efter rasten vidare in till fåglarna och utfodra där .. Vi får hoppas att vi hinner det innan lunch så att vi kan hantera lite andra djur, maybee ormarna.. Uhh läskiigt !

På bilden ser ni den underbaraste fågeln, den kommer jämt fram när man går förbi voljären. jag tycker bara mer och mer om fåglarna , de är charmiga av sig ! =D

facebook väntar på mig..

Helgen ..






Helgen har varit hur underbar som hellst.
Det har varit en hel del misslyckade kvällar men som räddades av mina undebara vänner och sötnosen =D
Nästa vecka ska jag på intervju inför sässongsjobb på kolmården. Häromdagen ringde jag upp för en intervju och de ställde en hel del frågor och beslutade sig att skicka mig vidare till nästa audition , så det känns toppen bra !!

Sen blev jag erbjuden sommarjobb på djurhuset ifall inte en viss person kommer tillbaka efter mammaledigheten, men det återstår att se..

Träna träna träna, ååhh jag älskar det coh kan inte slita mig bort ifrån de..
Idag körde Robban slut på mig igen, jag kommer sluta som en bodybuilder xD haha efter det solade vi och bastade i ångbastu, det var myys =D

Nu ska jag fortsätta med facebook och efter det blir de badkaret och sängen.. Vi hörs i morgon, ännu en vecka som praktikant !

påväg till robbsan




Dåliga bilder.
men jag ska glädja er, kameran som var borta 'är nu uppfunnen, den var hos jonna xD
så i morgon blir det lite bättre bilder.. Nu ska jag vara social med Robbsan !! =D

The end of praktiken xD


Fram med diskborsten och gno så armarna svider, tills jag inte orkade mer, tadaaaa en pose!!

Jaa efter fågelavdelningen fick jag göra rent i ett fiskakvarium ( +en sköldpadda) och det kändes i röven efteråt hahaha.. idag har jag verkligen haft en olycksdag.. När jag skulle utfodra hos fiskarna i morse gav jag ASIEN mat till afrika biotopen bland annat, det är inte min dag helt enkelt..

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blire 116 till lindö som gäller. Miss jaaa
Blir en liten outfit bild innan jag drar hade jag tänkt hihi ..
Nu väntar värmen och duschen på mig, brb ^^

Är inte fåglar charmiga?



Det var lite kul förrut  när jag skulle ta av mig min övertröja då "någon" busvisslar . Förvånad blev jag och fattade inte riktigt vart de kom ifån, men efter upprepade gånger förstod jag att det var ena nymfkakaduan som visslade hihi, passande tillfälle dock..

Nu är jag klar med utfodring och med rengöring och vet inte riktigt vad jag ska göra härnäst..
Igår bloggade jag inget och det berodde på att jag åkte till romme ed några tjejer, min kamera var ju borta så jag tg inga bilder, bara fåtal med mobilen så jag kommer visa dem lite senare.


Djurhuset



Nu är jag på praktiken igen. Jag har tappat min kamera någonstans så nu har jag ingen kamera så det får bli bilder från mobilen såålänge. trist fan =/
Nu praktiserar jag på djurhuset igen, håller på med fågelavdelningen med utfodring och med städningen och det går jätte bra =) dock är det lite jobbigt hah.. Idag hoppas jag på att få träffa

Djurhuset



Äntligen klar med utfodring och rengöring inne hos fåglarna, nu får vi se helt enkelt vad jag kommer att få göra till halv fem xD efter skolan är det packning som gäller !!
Imorgon blire lååååååång bussresa, och upp tidigt tidogt ;D

Godmorgon bloggen

Åh vilken natt. Jag har bara sovit ungefär tre timmar i natt på grund av den jäkla växtvärken i båda vadern. Det gjorde så himla ont så jag börja tjuta, men åhhh vad tacksam jag är att ha Heat lotion från Aloe vera ! :D den hjälpte mig jätte bra !!
Jag försov mig till och med och vaknade tio min innan jag blev tvungen att dra mig till skolan. Nu när jag har praktik börjar jag klockan åtta och måste åka hemifrån vid klockan sju. Urs urss..
Bjuder på lite bilder från gårddagen, jag som trodde att våren var här =/



Hörs sen <3

På praktik..


Nu har jag utfodrat och städat hos fåglarna på skolan, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men rasten är iallafall slut..
Vi hörs senare =)

Apu på Djurhurset



Yees, såhär kommer jag se ut nu varje skoldag för nu ska jag ut på APU och den praktiken är på skolans djurhus.
Nu måste jag sminka mig, vi hörs senare !

chill dill..

Ikväll har det varit en trevlig kväll. Först träffade jag min barndomskompis Jessika och vi drog till gymmet. Där visade jag runt lite och så, och i morgon ska hon köpa gymkort där! åhh vad kuul :D
Efter det drog jag hem till Jonsson , och vi såg på Beck tillsammans, guud vad bra de filmerna är alltså hehe.. I morgon börjar min praktik, och jag ska vara på djurhuset på skolan, och det kommer nog bli väldigt spännande . Jahooop, tiden rann iväg, och det blir väll sängdags för min del. Härligt med lite sovmorgon i morgon iaf .

Sov sött snuttisar !


Looove that mini computer ! =D



skit tyska..

har suttit hela dagen med att skicka in det förbaskade uppdraget i tyskan, men jag kan inte bifoga ljudfilen så allt sket sig.. Jag skickade in uppdraget iallafall så får vi se hur man ska lösa det med ljudfilen.


igår kväll träffade jag underbara elin, det var trevligt..
Nu ska jag slappa och ta det lugnt tills jag ska iväg med min bror till gymnastiken =)

Vilka hundraser är min hund ??
Kan ni det ? hihi


RSS 2.0