Jag är 18 fyllda år =)

07.27, mamma ringer och grattar mig, hon påminner mig om att den tiden för 18 år sedan föddes jag..
Det är sant, nu är jag stor, jag är vuxen och jag är myndig. Jag har livet i mina händer.
Nu är det inte mamma som ska ringa och boka saker, det är jag som måste ta ansvar. Det är jag som ska kunna betala räkningar, jaa ni förstår. Jag ser faktiskt fram till detta, att leva på egen hand.
Jag har underbara vänner, som finns där, tack för alla gratulationer. Jag har även Sebastian som jag älskar så skarpt mycket. Jag har min familj, min mamma som betyder allt för mig. Jag har ett lyckligt liv!!

Älskar er =)


Igår var vi i full gång..

Resultatet blev riktigt bra men enkelt, bilder kommer ^^
Nu ska jag iväg till mina gymnaster!!


Rensar vår walk-in closet ^^

Visst ser det hemtreligt och städat ut hos oss nu? xD
Sen är det även plugg som gäller för mig, måste verkligen rycka upp mig när det gäller skolan..

Vad gör ni idag?Jag lär få en lön på 600-800 denna månad ! =D

Bli medlem genom bilden till höger eller klicka på bilden här under! =)

Affiliator.com


På förhandsvisningen 19/11-09

Ska ni också se den mest efterlängtade filmen NEW MOON?? =D


Vaccinationssprutan

Äntligen hemma ifrån skolan denna Tisdag. Jag sitter med armont, jag har nämligen tagit vaccinationssprutan idag med klassen. Jag tyckte att sprutan gjorde ganska ont men det är nu efteråt som det är värst. Redan någon timme efter sprutan kände jag hur det bultade i armen.. Jaa.. Har du också tagit vaccinationssprutan?
Efter det var det direkt till trafikskolan, tack mamma för skjutsen =).. Det gick väldigt bra, dock gjorde jag bort mig en gång men det var bara slarv, som tur är..
Efter skolan drog jag till telenor för att hämta ut min mobil, men nu är det så att den mobilen som jag hade innan finns inte kvar så de hade gett förslag till en annan mobil som jag skulle få istället men den ville jag verkligen inte ha så nu är jag på jakt efter vad jag ska köpa för mobil. Jag visar senare vad det blir, ni får även hjälpa mig !! :D


Livet på Himmelstalund

Hej alla underbaringar.
Måndag idag och en ny skolvecka framför mig. Idag har vi hållt på med årt projektarbete i skolan där vi gör en hemsida om skolan (hemsidan är ej klar än, men när den är klar så visar jag er =)). Och snart är vi färdiga, det känns suveränt bra så som vi har jobbat. Efter skolan drog jag till trafikskolan och betalade för lite mer körlektioner samt gjorde ett kunskapstest. Körkortet är ruskigt nära nu !! :D
Nu är jag hemma hoss oss, vi ska snart åka och handla och sen ska vi iväg och kolla på hans föräldrar när de dansar, och vet ni xD. Jag och Sebban ska börja bugga nu efter nyår hihi, allt för dig älskling <3 Men nee, det känns faktiskt kul thihi !!

I morgon är nervositeten på topp igen..
gaaah !! Mer information i morgon..Therese Tillstånd

Har legat och dragit mig i sängen fram till nu. Har läst boken om Therese tillstånd nu i över en timma och man kan inte riktigt slita sig från boken. I morse vaknade jag av att min pojkvän lägger armarna om mig och kysser mig i nacken. Han skulle upp och jobba men det blev lite svårt för honom att kliva upp när det är så varmt under täcket. Dessa dagar då himmelen är grå vill man ju bara dra sig kvar i sängen, under duntäcket och bara mysa med varandra, men icke sa picke!!

Idag har jag och Sebban varit tillsammans i ett halvår. Jag tycker det går skitsnabbt och jag bara älskar att få vara med dig.. Du är en så ofantligt underbar pojkvän, aldrig haft en bättre än dig. Jag känner fortfarande pirr i magen när jag ser att du kommer med bilen och parkerar den på din parkeringsruta, då jag vet att du kommer hem och kramar om mig som aldrig innan. Jaa du min mysbabe, jag älskar dig!


Kvällen bjuder på mys

Ska träffa lite tjejer nu för massa godis och snack på det.. Vi hade bestämt att vara här, men nu vet jag inte riktigt vart vi ska vara för det finns en viss N som är lat xD lika så jag dock.. Jag har inte gjort mig i ordning, orkar inte det, och just nu vill jag inte visa mig ute xD är i ett HATA-MIG-SJÄLV-STADIE..14 November ; 09

HEjsan alla gullisungar!
Idag har jag varit på öppethus på vår skola. Det har varit rätt segt men allting gick som planerat.. Nu är jag äntligen hemma igen och jag ska för det mesta bara ta det lugnt idag. Känns väldigt skönt att ta en lugn helg nu efter denna vecka i skolan. Är så fruktansvärt skoltrött, kan någon spruta in lite ork i huvudet på mig tack ?!

Jag var inne på brandos.se och kollade in lite skor för någon vecka sedan och sparade dessa bilder. Har de inte sjukt coola skor där eller?? Wow (Brandos.se)


Vill du också tjäna pengar som jag ?!

Gör som jag och Tessan gör.. Vi tjänar pengar på flera olika sett men det mest effektiva är nog på Affiliate där Tessan har tjänat stora summor pengar varje månad. Lika så jag och nu är jag igång igen!! Gör som vi, bli medlem på Affiliator.com.. Och tjäna pengar du också genom att berätta för andra att den hemsidan finns =)

Se så snabbt man kan få upp saldot..
Klicka här för att bli medlem du också =)

Affiliator.com

Affiliator.com


This is it


Nu ger jag er chansen!!

Erbjudanden24.se


Jag ska på förhandsvisningen ! =D

Wohhooo, jag är inte något jätte fan men varför inte ta till vara på sitt erbjudande. YEY det här kommer bli grymt, först ska första filmen visas, sen visas andra filmen av Twilight ;D Någon mer som ska se The moon på förhandsvisningen ?? :D


Videoinlägg

Jovisst är det bloggläsare som saknar mina videoinlägg..
Igår när jag jobbade på gymnastiken så flamsade jag runt lite innan mina tävlingsgymnaster kom, check it xD


6 November ; 09


Brrr....

 


Nelly gör mig kär..


Körkortet närmar sig

I fredags hade jag halkan som jag berättade och det var så jävla kul. Idag hade jag min femte körning och jag blev godkänd på tätorts - körningen. Gud så glad jag blev hihi.. På fredag har jag nästa lektion då vi ska ut på mindre landsväg, riktigt kul !! Jag bara längtar till körkortet.. Teorin då ?? jooo jag har blivit godkänd på fas a, b, c och är nu på fas d.. Det flyter på och allting känns ganska rimligt ändå =)..
Nu får vi hoppas att det går på ett rullande band ^^

Första skoldagen idag, och jag klädde mig enkelt =)Godnatt ifrån mig

create animated gif

 
Vad håller jag på med just nu?


Bli medlem du också !!

Klicka på bilden eller här för att komma till sidan..

Jag har varit väldigt skeptiskt mot dessa saker men varför missa chansen till presentkort på nelly, bli medlem du också och få gratis presentkort!!

BUSENKELT


 

Hur många poäng måste jag få ihop?
När du samlat ihop 400 poäng kan du få ditt första presentkort, på hela 150 kronor på Kicks, Åhlens, Nelly.com och H&M! Är du tillräckligt flitig och har skaffat ihop 600 poäng kan du växla in poängen mot ett presentkort värt hela 250 kronor!

 


Överskattade skor

Helt ärligt, jag överskattade skorna..
När man gick med dem så kände man att klacken var sjukt ostadig. Dock var de supersköna att gå i men nej de funkade inte för mig.. Någon mer som känner som jag ?

600:- rikare..


RSS 2.0