gymkick!

Imorse gymmade jag med min vän och vi pressade varandra hårt i maskinerna vilket kommer att resultera i träningsvärk, men inte nog med det.. senare framåt kvällen drog jag och mamma och körde BURN på ACTIC.. Så idag har jag tränat en hel del och jag har även varit duktig med att cykla.. vad har hänt med mig? haha I morgon är det dags för vilodag men sen kör jag igång igen..

Snart ska jag införskaffa mig en bättre dator..
Har jag berättat att skärmen är sönder? hhaha det är hemskt när man ska läsa mail och liknande, att man inte ser texten.. haha kolla själva:smått iirriterande!!
Ni missade inte bellatyrashow va ??=)


Inspireras av Caroline

Igår träffade jag min underbara vän CAROLINE och vi tog en lång promenad med min hund. Vi var säkert ute i över två timmar och jag fick se deras nybyggda hus i rambodal, så vackert!!=) Vi snackade om allt möjligt och jag fattar verkligen inte hur hon orkar GÅ (ibland cyklar hon) till stan varje dag fram och tillbaka. Hon är ju verkligen en sådan brud som inspirerar mig med det men även hennes 13 timmars träning i veckan. HON ÄR GRYM.. Och grym är hon utöver träningen också.. såklart

Så påtal om träningen tog jag fram cykeln igår och trampade ända till stan, TILL GYMMET och körde FYS.. Jag dog och jag dog ännu mer när jag fick se den fitta bruden på bilderna.. Vilket är mig! jag måste verkligen komma tillbaka till den där snygga kroppen med slank mage och snygga fräscha ben. JAG ÄR SNYGG NÄR JAG ÄR FIT !!

Pusst, nu fick jag det sagt.. hii

Nu ska ni få veta en hemlis, JAG DÖÖÖÖÖÖR!!

psstt, jag hade min skinnjacka på mig, så jag väger väl kanske 58 något.. OCH JAG SKA GÅ NER MINST 5 KG..


Yoga

I morse körde jag yoga tillsammans med min mamma. Det var riktigt skönt att slappna av och bara njuta av inre ro. Efter det tog vi en 22 minuters solning på Nordic club, väldigt skönt !!

Här hemma rivs plankor och tak. Tre jobbmän (läs: snygga ungdomar) är här och river vårt tak eftersom vi har fått fuktskador. Pinsamt värre när de kom, då stod jag i dörröppningen i träningskläder och helt osminkad och väntade mig två gubbar som skulle fixa taket.. HAHAH lite paff blev jag allt.

Jag kan heller inte fråga dem ifall de vill ha kaffe, för jag kan fan inte brygga kaffe hahaha, urs så dålig jag är ;D
Det känns som på landet, gammalt ruckel.. ahha


Nytt i garderoben

250:- H&M:s barnavdelning

500:- från ELLOS


RSS 2.0