2010-03-21

Hejsan alla trogna bloggläsare.. Varför läser ni denna urusla blogg egentligen ?? Det finns väl inget vettigt kvar att läsa.. Hm, ni förvånar mig verkligen med statistiken !!!

Min trogna pojkvän har under tre dagar arbetat med servering och dukning och jag fattar inte hur han orkar. Så vi har somnat i varandras famnar på över tre dagar vilket känns jobbigt. Fast i natt väckte han mig och ville pussas ;D men dessvärre kunde inte jag sova, så inatt gick jag upp och satte mig och åt godis haha..

Igår var jag med mamma på candyland, där vi shoppade en massa godis, och efter det drog vi till mcdonalds och åt. Fan vad FET jag börjar bli, jag måste verkligen banta.. ;)

Under dessa fyra dagar har jag bara varit hemma och brytt om mig själv. efter en svår vecka känner jag mig helt utvilad och är redo för skolan i morgon..




Skyddat inlägg, klicka på bilden


Tessans.tk

Samma blogg men nytt namn!!
jag har bytt namn till TESSANS.TK men man kan även skriva in den vanliga adressen alltså Ainariel.blogg.se

Ville bara säga det, återkommer när jag mår lite bättre. hoppas et är bra med er !!! <3

Jag tävlar

Denna klänning är underbar, och är från Nelly.com, love it !! =)
Gå in på facebook och tävla du också!!



Goldy Dress SEK 699, Motel - NELLY.COM


När livet är lite svårare

Just nu försöker jag tänka på annat än det tråkiga.. Jag tänker bland annat på hur underbar pojkvän jag har som stöttar mig i allt. Han är helt klart bäst! och jag älskar honom. Jag tänker på mina underbara vänner som lyssnar och förstår när man har det svårt. Tack för det! Jag vill även säga att jag älskar Nivvan, hon är en sann vän, men det har hon fått bekräftat innan, och inte bara från mig.. Du är bäst..
Jag tänker på min mamma, som är den starkaste människan som existerat i mitt liv, och tack vare henne så lever jag det liv jag gör idag, ett lyckligt sådant! jag älskar dig..

Ikväll är det final för modevisningen. Jag vet inte ifall jag orkar gå den, men jag hoppas på det. Dock så ska mina vänner göra annat, det kulle kännas mycket enklare att gå med deras stöd.. får se hur det blir. Håll tummarna !!



Älskling vet precis vad jag gillar ;)
PUSS

 


 

Klicka..

UPDATE: Hemligt inlägg alltså ↑


Erkännandet


Skyddat inlägg (klicka)


1/3-10

Snart ska jag röra mig mot gymmet.. Jag ska testa mig själv och min kunskap om gymmets maskiner och hur man lägger upp ett bra tredelat schema. Detta är självklart till min fördel med tanke på att jag förmodligen ska börja jobba där efter sommaren.. Och till sommaren, beach 10 så ska jag ha snygg platt mage, och en fast snygg rumpa =D och jag vet precis hur jag ska göra för att uppnå målet, bara den där dumma motivationen finns där hela tiden.. =) Men självklart kommer jag träna hela kroppen för att uppnå dessa mål + lite till ..

Så här kommer jag dela upp kroppen i ett tredelat schema:
* Bröst, axlar och triceps
* Ben, rumpa och vader
* Rygg ochbiceps

Mage kommer jag köra vid varje tillfälle nu till en början, men sen kommer jag även trappa ner på det.. Även mycket springa på löpband kommer planeras flitigt under denna termin.. Jag är redo! :D



BTW, vilket jävla snöoväder det var här förrut, hela jag blev dyngsur !! haha

RSS 2.0