Gratis prylar..

Det rä sjukt helt gratis, såg att kenza hade fått hem sitt första paket !! presentkort på mq 500 kronor helt gratis, gör som jag Kenza och Tessan bli med lem på denna sida och värva vänner du också så får man hem gratis prylar !
http://gratisgen.se

hjälp mig med värvningen och sätt igång du själv. Man kan vinna massa olika, presentkort, videos , nano, digitalkamera, ja en hel del !! ville bara tipsa =)
image2534
 
gå till startsidan och följ stegen ! :)

TRåk dag,

Hej bloggen, jag är inte off det skulle jag inte säga, men jag är ganska nere på ett sätt, ni vet när man har så mkt frågor och de få svaren.. Det känns lite jobbigt ibland.. men jag lever och har mitt underbara stöd, tack vänner <3 !'

Idag gick tydligen en heldagsträning före tjejkvällen som var planerad, hon var tydligen smått sjuk och inte orkade med tjejkvällen, men gympan gick bra.. hm^^
Lite irreterad bara xD så jag ska inte alls hitta på nåt skoooj, blir väl bloggen i stort sett och sen ut med hunden och ha lite småttigt kul med henne.. ^^
vad ska ni göra ?? =)

image2533
Jag saknar en perosn ganska mkt , men det ordnar sig

Gårdagen!

Svårt att blogga nu för bloggen är jätte krånglig och seg för min del i över fyra timmar
Fyfan allt var så jävla bra igår ska ni veta, alla dansade och stojjade runt och hade allmänt skitbra och så slutar det med massa blod och massa tårar . Helt jävla obegripligt hur det kan gå och hur de beter sig !.
Mot slutet så höll en kille på med mig, vi dansade från en början men sen började han gå mer in på mig, och jag brister i skrik och säger sluta och släpp mig osv. Men det gör han efter ett tag. Han blir vansinnig och säger till mig att jag ska dra härifrån att jag inte är bjuden och massa skit, han blev väldigt förbannad och tillslut så drog han ut från rummet. En halvtimma senare stängde festen och jag, juli och tessan drar ner sålänge och väntar på de andra, och så helt plötsligt kommer en jävla vodkaflaska och något annat rakt i en av tjejgängets  huvud och det började blöda hastigt. Båda var ju helt chockade och sen ser jag hur hon himlar med ögonen, men hon var vaken hela tiden skitbra !. Men det var skrämmande med allt blod.
Men i efterhand åkte några upp med henne till akuten och hon fick sy två stygn men det var många skrapsår i  huvudet. MEn det är ju huvudet som blöder mest så allt var så chockande..
Det konstigaste är att alla nämner en kille men ingen såg nåt riktigt, men man kan ju koppla killen som höll på med mig "tjejen " som fick vodkaflaskan i huvudet, att det bara var fel person där nere. Ingen vet så jag ska inte dra några slutsatser
Jag fick nåt på min fot, så jag har den uppskuren nu också, men det är helt lugnt, mitt är inget. Plus massa blod i håret så nu måste jag in i duschen. Jag nämner inga namn men att "tjejen" mår bättre och är hemma säkert hos sig nu.

image2530
image2531
image2532


Jag måste också säga att jag kom hem vid 6 idag morse, så jag har sovit i några timmar bara men det funkar. Dock har jag blod i hela håret och jag bara NEEEEEJ ska träffa en bloggerska vid tolv nere på stan, hemskt. och jag har inte hennes mobilnummer och så skulle jag logga in på datan och meddela det . Men då hade proppen gått i hela huset förrutom i ett rum. Då letade jag överallt efter skarvsladdar och tillslut fick datorn lite ström och nu bloggar jag..
Är otroligt hungrig så ska dra och äta nu..
Men sen kanske det blir nån fika innan jag drar till gymnastiken ! :)

Ute outfit =)

bloggar lite snabbt, för nu ska jag iväg på fest,
Jag sminkar mig alltid extra starkt när jag är lite sorgsen, konstigt nog,..
image2527
image2528image2529
Måste hurry nuuuu, hoppas ni får en underbar kväll.
Vad tycks förresten ?? =)



Lite dagens,

Hej allihopa ! ^
Jag har nyligen kommit hem från mötet med kvinnan som hade den där hunden som jag skulle passa nu i några veckor. Himla trevlig typ och underbart skön var hon. Hon litade verkligen på mig från första början det bevisar ju att jag både fått nyckel till hennes lägenhet nu plus 1000:- kronor i pengar. Inte bara det, hon gav mig sitt bankomatkort så att jag själv fick gå ut och ta ut pengarna. Huh ?! :D
Så då blev man lite småttglad, en tusenlapp extra till London lixom..

Jag kommer sammanlagt få 2000:- kronor för de här veckorna, något riktigt bra.
Hon har en chäfer som är sjukt galen alltså, hah ^, men det glädjer ju bara en själv.. ^^

Nu ikväll ska jag träffa tjejerna, vet inte vilka som hakar på men det kommer blir kul, ska bli fest.
Jag känner bara för att hitta på något nu hela tiden, det lönar ju sig inte och vara hemma själv och ligga och gråta hela tiden över vad som hänt lixom !. nej , jag får försöka vara stark nog, Men jag har själv inte insett detta än, men det svåra kommer väl med tiden. Urs.

Pics från igår:
Åt  wok med olivia igår ^^
image2522
Sen var mamam omtänksam och gjorde våfflor.
image2523
image2524
image2526

Jag älskar ju dig,,

070716 - 080326 <3

Det blev nästan åtta och en halv månad mellan mig och jimmie. Nåt som jag aldrig kommer glömma, det gör man inte med den första kärleken. Det är jobbigt det där när man älskar en person och gör slut i samma stund, det är nästan obegripligt att det gått till så just nu. Jag känner inte själv att det är slut mellan oss och att det är jag som är boven som just sagt de orden till han.
Det är verkligen ingen lättnad för mig, har inte kunnat sova någonting alls inatt och när jag tänker på att orden "det är slut " så faller tårarna lika mycket som nästan aldrig innan.
Det har varit helt sjuuukt mellan oss den sista tiden. Massor med tjaffs och massor med bråk, det har verkligen inte varit kul och vi båda har sårat varandra innerst rejält under de senaste två månaderna. Men jag säger den, ett riktigt förhållande utan bråk håller inte med längden och om det inte finns någon avundsjuka så är man inte riktigt kär. Det ska finnas avundsjuka för då är man den där personen som bryr sig om sin flickvän, sen är det ju en annan sak om man visar det eller inte. jag vill också klargöra för mig att i ett förhållande så är det båda som ska kämpa till hundra procent, det är båda som ska ta ansvar och ta initiativ och göra tillvaron bra annars funkar det inte, det var väl den största orsaken till varför det gick såhär mellan mig och jimmie, men jag vill verkligen inte klandra honom på allt heller men just nu så känns allt så tungt och jag tillslut orkade bara inte mer, orkade inte försöka mer, det kändes så himla hopplöst då för stunden.
Jag vill inte säga att jag ångrar att jag tog det här beslutet för jag vet att det inte håller i längden ändå. Men innerst inne är det jimmie jag vill ha men att det sista lilla som saknades måste finnas dä för att det ska fungera. fungera mellan oss.
jag är djupt sårad över det här, jag som trodde på annat som ej blev bevisat. jag är djupt tacksam för er kompisar som står mig närmast att ni funnits där och verkligen satt sig in i mitt problem och hjälpt mig med det här också. Det har inte varit lätt, det kommer aldrig bli.
Men jag vill heller inte hoppas så mkt, jag som har fört vidare orden de att om vi är gjorda för varandra så kommer vi med tiden hitta tillbaka till varandra. Om du verkligen älskar mig och bryr dig så mkt om mig som du sagt så kommer väl du tillbaka med tiden om månader och verkligen har tagit åt dig av allt jag förklarat.
Och verkligen vill sätta foten hårt och påbörja ett nytt förhållande där det är båda som tar ansvar, ringer varamndra och bara är hyggelit tacksam att man har den flickvän/pojkvän som man har.
- Att man tänker till lite extra innan man utför
- Att man visar och säger allting hur man tycker och känner
- Att man håller det man lovar
- Att man ska försöka med allt till hundra procent, hela tiden.
- Att man verkligen visar i allmänheten att det är vi som är tillsammans

Det är det jag lever upp till.
Är vi vänner nu då ?
Det är klart att vi kommer vara vänner efter det här men att det kommer just ta tid för att man har andra känslor än just vänkretsen. Det kommer också ta tid om det blir vi två igen. 'Allt kommer ta tid men att man gör det bästa av situationen. självklart är vi sams , det är nåt starkt man måste ha efter ett förhållande, för att kunna gå vidare eller att kunna påbörja nåt nytt.

Nu har jag fått skriva av mig och förmedla lite händelser.
Sårad som man är kommer du alltid ha ett så förbaskat stort utrymme hos mig.
Jag älskar ju dig


"Som du skrev så har det varit två tuffa sista månader och om du skulle ge dig in i ett förhållande nu på en gång direkt igen signalerar det att han äger dig och kan styra och ställa som han vill så jag tycker att det var det bästa du kunde göra, även om det låter fruktansvärt hårt.

Eftersom att beslutet kom från dig är det hos dig kommandot ligger och om han verkligen älskar dig och vill satsa till 100 % kommer han så småningom att inse vad som gått snett och varför och se till att ändra på det som satt käppar i hjulet och så kommer ni att hitta tillbaka till varandra.

Men om han inte älskar dig fullt ut så kommer han att lägga ner kampen snart och då står du fortfarande med båda fötterna på jorden, med styrkan att du vågade säga ifrån. En styrka som innebär att du kommer att ge dig respekt och få folk att uppskatta dig för den du är, utan att ta dig för givet

Det du precis har gjort är att du satt värde på dig själv, något allt för få vågar göra. En styrka jag ser upp till ska du veta <3"


- Tack för de speciella och underbara orden Elin K, du förstår och inser direkt vad det bästa är och det är så sant som du skriver ! Tack <3

Gårdagens kväll blev myys,

Hejsan alla underbara bloggisläsare =)
Jag är hemma hos jimmie tråk , han ligger och sover som alltid och här sitter jag och vetifan vad jag ska göra. Jag har inte ätit mat sen igår morse dock har jag ätit godis, men jag vågar inte gå ut och ta nåt att äta hemma hos hans pappa, dock är det lite annourlunda hemma hos hans mamma.
JAJA..

Gårdagens kväll var jätte mysig med Jasse, Natta och Ollie, vi hade det supertrevligt och drak vin och alkoläsk ^^, det var göttans.. Sen får vi ju inte glömma att vi hade världens godisskål med massa godis i, SUPERPT!!
Jag tog inte så många bilder utan det var mest Ollie som gjorde xD, men jag tog på vinet och glöggen och själva godisskålen xD
image2519
image2520
image2521
Ikväll ska jag på arbetsintervju så lycka till till mig xD, min första också =O ^^
Hoppas ni får en underbar onssdag ! =)

Dagens klädnad, elelr kvällens iaf

Mys mys, jaa jag satsade på en mysoutfit lite snabbt sådära ..
Fem minuter kvar, I have to go..
Ska träffa Ollie, Natta och Jasse, vi ska äta gott och dricka lite samt se på nån film..
Myyys.
image2516
image2517

BTW kolla snön i Norrköping,
image2518
Have to go hörs ikväll/natt.

Monkii clooothes ;D

Äschhh då,
Angående att bli återförsäljare för kläderna jag hade som inlägg för några dagar sen går tyvärr inte om man inte är myndig, och jag hatar det här med att inte vara myndig, alla blir det nu ju =/.
Men får se vad mamma säger och om hon kan ställa upp med den delen, annars är det bara att vänta tills  jag fyller 18 då. Haha, en annan rolig grej var att hon som ringde upp mig sa att nu sitter hela kontoret och kollar på min blogg =D det fick mig att le, jag som kämpar så med bloggen ^^

Jag tycker vi får njuta av lite kläder från MONKI istället och nu sålänge..
=)
image2513
image2514
image2515
De har sjukt snygga kläder, eller vad tycker du ?? =)

Äldreboende xD

BRRRRRRR
Det är ju så oerhört kallt här i Norrköping, och tack för era underbara kommentarer angående mina nytagna bilder i förra inlägget.. Inget har blivit som planerat i dag, först krånglade det till sig med TESSAN  och sen med emme och sen med jimmie så nu ska jag vänta på svar från Jasmine om jag kunde vara med henne och Olivia, hoppas hoppas, annars är denna dag en verkligen otursdag xD
hahaha =D

Igår var jag ju på mammas jobb som ni kanske kommer ihåg, jag jobbade där och förberedde mig inför min MVG uppgifft. Jag älskar mamma som verkligen ville vara med och medvärka, vi tog skitroliga bilder xD hahaa jag bjussar på några (A)

image2509
image2510
image2511

HAHA xD Lägger nog inte in de resterande bilderna, då kommer mamma få sprattet xD
Tack kära mamma för att du ställde upp xD
Är vi något lika ? =D

OBS; ikväll bloggar jag om hur man kan få in annonser på bloggen!
image2512
Tog bilden igår kväll ^^


Ute och går i snöovädret, ^^

Hallå =D, nu har jag varit ute i kylan och i snöovädret, världens snö här nere i Norrköping, det är helt sjukt att det kommer så här tids.. JAJA, det blir inget med att träffa Therese Idag - den andra bloggerskan om den där överraskningen som ni vet, hon kommer inte ut från ytterdörren för den är igensnöad, bra vah ! hahaha
Så vi kommer träffas på fredag istället !
image2506
image2507
image2508
Men som sagt, var ju ute en promenadis med hunden min nyss, sen har jag också planerat in att jag ska träffa Emme idag och vi ska dra på stan en stund och sen blir det lite barnpassning om jag orkar xD.
hehe..





Ursäkta min barnsliga röst xD hahaa
så blir det när man har hund xD
Vad hon lyssnar på mig då =/ nooot xD


Uppladdat av Ainariels

Lite pics,

Bloggen krånglar för min del =/
Jag kom till skolan förrut och självklart ska det inte finnas någon på skolan så jag kunde inte ta reda på någonting. Det kändes lite trögt för idag ska jag ringa hon som hade frågat mig om hundpassningen, Men men får helt enkelt säga som det är.
Angående mitt hår så blir jag oerhört glad när ni säger hur fint det är osv, Tack, men jag har bara slingat mitt hår en gång i mitt liv och det börjar gå ut, så jag håller inte på och färgar det osv som vissa trodde =), men bra att ni frågar..

Två pics från idag i väntan på spårvagnen..
image2503
image2504
Nu ska jag vila, sen duscha och äta innan jag drar vidare till mammas jobb..

Dagens upplägg med mera.

God morgon allihoppa ! =)
Idag blir det inte mkt bloggning tyvärr, jag är nu hos älsk och sen ska jag till skolan för att höra om jag kan ha hundpassningshunden på skolan högst två dagar i veckan. Sen blir det färd hem  och sen till mammas jobb där jag ska arbeta med min MVG uppgift angående arbetsmiljö och säkerhet.
Sen efter det vet jag inte, är hemma vid halv tio ikväll..

image2500 image2501 image2502 
Ska du göra nåt kul idag ?

Gårdagen då, det var jätte trevligt, kom hem till william vid halv sju och vid sjusnåret drog vi till bussen och åkte ända ner till resecentrum  där vi gick ifrån till Hedvig kyrka. Konserten eller hur man kallar det var helt otroligt bra faktiskt, och jag tjänade 200:- för att ha en sovandes William i hans pappas knä. HAh...
Filmade lite igår... hehe ^
Nu måste jag kila hörs sen.



Har du sett jesus christ musikalen ?
Uppladdat av Ainariels

Kvällens utstyrsel , ^^

Hallå, nu har jag bytt om och såvidare, jag ska strax röra mig mot mina grannar där jag ska ta hand om William i dag, Barnvakt med andra ord. Vi ska ta bussen ner mot stan och sen till Hedvig kyrka och där ska vi kolla på när hans mamma sjunger i kören..
Har bytt om lite och gjort mig i ordning, lets see.
image2496
image2497
image2498
image2499
Vad tycks om outfiten ?? =D

Therese Marie tipsar,

image2493

♥ Halsband från Nuknuk - 129:-
♥ Väska från Nuknuk - 269:-

image2494
♥Parkas från HAlens - 889:-


Detta skulle inte sitta helt fel faktiskt, eller vad tycker du ??
ALSKAR den där Parkasen =D

Dagens lilla klädnad..

image2488Nej urs, känner mig inte alls bra till mods, mor och jag tjaffsar och det känns bara skit plus att jag har jätte stark nackspärr som gör allt ännu värre. Det är också jobbigt att jimmie inte ringer mig då skiter jag i det med. Urs, blir så snabbt känslig och ledsen så inget blev som det skulle idag, staden sin är stängd men jag skulle ha tagit en promenad med salli till Sofie ist, men det känns bara skit det med nu. Förlåt.
image2489

Måste bärga mig, för ikväll så ska jag vara barnvakt åt william igen, men vi ska dra ner till Hedvig kyrka där hans mamma ska sjunga men när william blir för trött och uttråkad så åker vi hem och nattar han osv..
jaja, nu vill jag bara att min älsk ska ringa, men den tanken är hopplös.

Hoppas ni mår bättre ?!

Godmorgon,

Godmorgon alla Kära läsare.
Snart ska jag gå ut med hunden, en pipande sådan och sen så ska jag käka lite frukost och se allmänt glad ut. Jag har fått sådant morgonhumör alltså, ännu värre har det blivit. Hm hm..
Men men, upp med leendet så får vi hoppas på att jag ska träffa SOFIE.. Vi ska nog ta någon fika på stan i dag, det skulle passa bra faktiskt. Hm..
Nu är jag kanonhungrig och det skulle inte sitta fel med detta:
Visst ser det gott ut xD ?
image2486
image2487
Dröm bort dig Tessan, riktig frukost ska det vara !
Hörs snart..

NAttinatti ^,

Nu under kvällen har jag umgåts med mina råttor ett tag,
det har varit dåligt med den biten just nu de senaste veckorna faktiskt.
Men de fick lite gottigt att tugga på också, päron, äpple, skinka, foder osv..
hehe tog lite bilder:
image2484
image2485


Djur är livet, det bara är så !
säger nattinatti nu
Kärlek <3



Ung mamma, födde sitt barn vid tretton år..

Det känns jätte bra med att några är intresserade av kläderna och jag tror nog att jag ska försöka satsa lite på det om jag nu får jobbet, inte klart än, men ack så snygga kläder.
Under tiden kollade jag runt bland andra bloggar. Jag har aldrig fastnat för bloggar som handlar om unga mammor men idag fastnade jag totalt i en blogg och jag har suttit och läst den bloggen i två timmar. En fjortonårig tjej som blev gravid när hon var tretton år (1993a) . Hon bloggar inte så ofta men försöker med det minst en gång per dag. Jag har stor förståelse till henne och jag är själv så himla stolt att en så ung tjej klarar av allt detta med ett så stort stöd och så.. Dock är pappan sjuk i huvudet..
BESÖK DEN:  MAJA

image2483
BILDKÄLLA: MAJA

Vad tycker du om riktigt unga mammor ?

BTW, nu ska jag ta och sova och försöka drömma mig bort lite ^^
Tack för de otroligt fina orden i dag !


Vad sägs om detta ? ^^

image2476


♥ Silver/trä halsband - 149:-
♥ Lime/avokado/brun tröja - 349:-
Mörkbruna shorts - 349:-

image2477


Demi tunika - 399:-

image2478


Brun/nypon tunika - 399:-
Nypon tunika - 229:-
Bruna leggings - 149:-

image2480


Röd/vit/marin klänning - 399:-
Röd/vit/marin blus - 299:-

image2481



Made with love halsband - 129:-
Silver halsband - 129:-

image2482


Hallon/vit Tunika - 299:-
Hallon tunika (höger) - 199:-
Caprijeans - 499:-
Halsband - 149:-



Yes, visst är det sjukt snygga kläder?
Det är så att jag snart ska få hemskickad information om "capricollection" för att sedan i sin tur bli återförsäljare för detta företag. (det beror på hur många som är intresserade av dessa kläder)
Jag har vissa planer som modevisningar (hoppas att kompisar ställer upp)
och sen när jag får hem kläderna så fotar jag dem på mig och säljer via bloggen.

Vad sägs än sålänge ?? =D

Salli Bralli ute och tränar xD,

Nu har jag varit ute med hunden och lite sådära, idag ska jag bara ta det lugnt, äta påskmat hade jg tänkt. Jag vet inte om Nautilus har öppet i dag, har inte tränat på över en vecka så det måste sättas igång så snart som möjligt, får ju inte tappa formen till sommaren xD


Har inte tränat min hund på över en och en halv månad, så jag körde lite träning i dag och man märker att hon är lite slarvig och sådära, dock ser man inte mycket på hur vi gör men det får duga, länge sen jag filmade ju =)
Nu ska jag kolla över lite bloggar osv !!


Uppladdat av Ainariels

GRANNAR.SE ,

Hejsan alla tuppar xD
Måste få en inlevelse i påsken...

Då har jag suttit och kollat över hur det blir med hundvakten och såvidare som jag nämnde i morse. Hoppas det fungerer att jag kan ta med mig hunden till skolan , det handlar ju bara om två dagar i veckan, men vi får helt enkelt se !! Jag tänkte tipsa er om det jag håller på med, många frågar hur jag får tag i alla jobben och varför jag har så många hundvakts/barnvakts jobb genom tiden.

Vi börjar från början:
Jag blev medlem på Grannar.se där jag betalade 90 kronor för att publicera min annons i sex månader, och det är riktigt lönsamt tycker jag. Här kan ni se hur jag skrev min annons::

image2474

Och efter det så har folk kontaktat mig genom tiderna, jag publicerade inlägget den 10onde Oktober och har haft den sen dess. Jag har fått många förfrågningar om jobb och tagit några
Här är exempel:

Jobb jag har tagit..
* Ut och gå med hund på lunchtid 60kr /halvtimma fick jag då
* Barnvaktpassning 50kr / timme
* Hundvakt och ut och gå med hund - Detta jobb i dag.

Jobb jag ej kunnat ta/vill ha
* Servering på en killmiddag - 80kr /timme
* Städhjälp - 400 per gång
* Ut och gå med hund på kvällar - 70kr / timmen

Så det lönar sig verkligen att genom en bra annons om sig själv och publicera det så hör folk av sig.
Lägg ut en annons du med, lite extra pengar är bra att ha !!


image2475

Glad påskkärringar , ^^

image2473
Godmorgon alla påskkärringar xD
Jag vaknade av att en Kvinna ringer mig angående om hundvakt. Helt nyvaken så ska jag försöka förklara om jag kan vara hundvakt eller inte, men då kom jag ju på att på skolan kan man ju ta med sig hundar under dagen och detta fall gäller inte alla dagar så det ska nog fungera ska vi se, men ska som sagt höra om saken med min mentor. Jaja, hoppas på det iallafall ^^

Igår fick jag påskägg som ni andra får idag ?! jag fick det stora av mor min och sen 100 kronor. Snällt mamma ! <3
Sen så förvånadsfullt fick jag ett gullit litet påskägg av familjen jag hjälper med barnvakten, då blev jag jätte glad ! =)

Så nu blir det nog inga mer påskägg eller påskpresenter, Har du fått påskägg och påskpresenter? =D


Glad påsk,

Tack för alla underbara tips som ni gav mig angående vilka affärer jag ska besöka i London, ett stort tack till det !
Tack för att du Lovisa?! skällde ut mig lite där angånde mina stora stavfel i inläggen ^ det glädjer mig på något sett och nu ska jag verkligen tänka på det innan jag publicerar inlägget :)
Nu är jag hemma från barnvakten och William somnade vid halv tio så där satt jag framför TV och kollade på Animal police in miami ^ typ xD.
image2472
HAHA min hund ligger på kuddhögen xD hon brukar aldrig ligga där, så knaas hon är xD, "hon är så bortskämd så hon får inte plats i övriga sängen xD" jaja,
Nu är klockan halv ett snart och jag ska ta något att äta och sen pallra mig till sängen eller om Jimmie kommer och hämtar mig, vi får helt enkelt se ^^

GLAD PÅSK  !!

Hurrry up Tess!!

Hej nu är jag hemma från stan och från mina friends,  =D.
Jag shoppade inget för jag måste spara alla mina pengar jag har för det blev lite sent planerat att jag ska Till London nu den 10 April ^^  så himla kul :D
FÖRSLAG FÖRSLAG på secondhand butiker i london, MÅSTEEE =D älsa..???

Jag måste kila nu, men kom gärna på förslag assås !! och ge förslag på andra buteiker jag bara måste besöka ??? =D

image2470
image2471
hahaha xD, bjuder på bilderna, vi hörs sent ikväll !!

Långfredagen,

Urs vilket dåligt humör jag är på, det är sjukt.
Och så har man skitungar till syskon som bara skriker och stojjar på morgonen klockan åtta.
JAG VILL SOVA FÖR FAN !
Å^hh så pissjobbigt..

Dagens upplägg BTW,
image2465 image2466 image2467 image2468  image2469

* Frukost
* Dusch sminkning osv
* Stan en sväng med Emme och Tessan
* Träna gymnaster med Ollie och Dessan
* Sitta barnvakt åt William
 
I have to go, vad ska du göra i dag denna Långfredag ?

family, ^^

image2462
hihi my mother, me an viktor and linda ^
Mamma ser flintis ut xD, men nej det kan jag konstatra att hon inte rä =D hehe..
Vi alla har typ lika dana ögon xD
JAja xD

Idag har jag tränat mina gymnaster i två timmar, sen har jag träffat tjejgänget och vi fikade på coffe haus elelr hur de stavas =D. Mycket trevligt som alltid !
Och nu är jag hemma och blir superglad av de fina kommentarerna om min nya desig, jag själv är jätte nöjd ^
heh, skönt att komma hemifrån och träffa annat folk. Nu är det äntligen påsklov, det är ockås superskönt (A)

[glömde ta daghens outfit, eller iaf snygga bilder tog två men där ser mn intemkt ]
men de får duga...
image2463
image2464
Nu ska jag sitta och nörda lite BDB och msn =), sen läggdags.. ^^
Har ni haft en bra Torsdag ?

OBS; svaret på gissa vem är ju såklart Kirsten DUnst !! Goood work !!

Gissa vem , ^^

Hej hej =)
Blev inget bloggande igår kväll ^ men det är sådant som händer. Snart slutar min lektion och jag har PÅSKLOOOOV hehhe så himlans skönt juh =D
Du har väl cokså påsklov nu ?

Tänkte köra en gissa vem kändisen är lite snabbt, sen ikväll får ni veta vem det var ^^
Vem är hon ?


image2461

Överraskning =D

Hejsan =D
jag har en liten överraskning xD eller en rolig händelse för mig och bloggen osv.
Jag ska nämligen träffa en tjej (Teessann.blogg.se) på påsklovet och ta en fika på stan, inte bara det, vi ska nämligen snacka ihop oss lite om en förfrågan till en riktigt stor grej, mer får ni veta senare. hehehe jag tycker det kommer bli en superbra grej !! få gång bloggen lite också..

KUL

Nu ska jag till älskling,
Vi hörs senare förmodligen !!

image2460


Snygga jackor, eller vad sägs ? xD

Hallå hallå, nu är jag mindre stressad ! =)
Som sagt så gick matte provet jätte bra, det kändes så iallafall, och sen övade jag och tre tjejer till inför redovisningen i morgon som också gick jätte bra. Nu känns allting som en lättnad, det är skönt !!
Har prov i morgon igen Växt och djurliv. får se hur de går..

Tog en ytterbild på min outfit som jag lovade !! ==D
image2455
Älskar min väska (A)
hehe nu ska jag ansöka om ett jobb om telefon försäljare, får se hur de går xD.
BTW så vill jag jätte gärna ha nån parkas, nåt liknande..
Kollade runt lite och gillade dessa jackor.. GE MIG

image2456
↑ snygg och ganska lätt sådära
image2457
↑Mer stilren och härlig krage !! :D
image2458
↑ Älskar färgen och denna parkas, blev kääär =D

Vad tycker du om dessa jackor ? (A)

Dagens klädnad =D

Nu har jag ätit lunch i skolan, det var påsktallrik, mumma :D
Jag hade matteprov förrut, och det gick jätte bra. YES :) men jag gör ju alltid slarvfel så jag kommer nog bli lite missnöjd. Vi hade rymdgeometri, skala geometri, vinklar och phytagorasats om jag nu inte glömt nåt mer. hehe =)

Tack så mkt för alla fina kommentarer om min nya design, det glädjer mig =)!!
Men sopm sagt, måste få hjälp med hur jag får menyn till den andra sidan =/

Tog lite snabba bilder på inne outfiten, sen får ni se ytter (A)
image2452

image2453
En fråga ;)

Vart kan man se att jag är/var gymnast på bilden? =D

Ny design, Vad tycks?

FRÅÅÅN

image2450

TILL

image2451

Vad tycks ?? =)

det ända jag försökte med som jag nu vill ändra är att få menyraden på höger sida, Hur får man det ??
För jag har prövat med allt känns det som.. Hmm Annars är jag jätte nöjd..
Tack Jasse som gjorde den fina HEADERN till mig ..





Lite händelser ,

Tjenare snyggingar..
Ska snart ta och äta lite, sen plugga lite matte ^ och ja därefter blir det gymnastik, sen hoppas jag på att älsk ska höra av sig eller kanske komma förbi en stund..
Myyyys =)

Har lite att göra ikväll känner jag, ska nog försöka få till nya designen på bloggen =D spännande spännande juu =)

Vi matade fåglarna i dag på våran etologilektion (A)
Det var myyys, kolla så fint det är i norrköping =)

image2429

Sen fick det bliva två egobilder xD
En som jag tog i morse och en nu i eftermiddags =)

image2430

image2431

Update, nej urs måste gör om min design när jag kommer hem, har nog en ljusare header !!


Nu slänger Misha Barton av sig kläderna i en scen av hennes nya film "closing the ring"
Hmm att hon vågar, men det rä modigt och hon har inget att sämmas över.
Vad tycker du ^-) ?
image2432




Nu blire mat!
image2434

Dagens klädnad =)

Morgon godmorgon =D
Jag började 10.10 i dag, riktigt skönt faktiskt =) och nu sitter jag i skolan och håller på med det ruttna arbetsmiljön och säkerhets uppgiften.. Jag fick MVG på provet som jag hade sist, Yes =)..
heheh, tog lite outfitsbilder i morse (A), blev väl inte värst så bra men det får duga !!
image2424
image2425
image2426
HAHA jag bjuder på den xD
image2427
Så stora bilderna blev, men det får duga =)
vad tycks då ? (A)
hehe
Nu måste ajg fortsätta med arbetet ! ^^
image2428

Matte är knaaas ^

image2420

image2421

image2422
Sånt här kul håller jag på med i matten.
Jag är verkligen inget mattesnylle men jag är inte dålig heller xD.
Ligger på vg, men jag hatar den stressen med att allt jag måste göra ska vara betyget MVG, så det är jätte jobbigt..
Matte A är tråkigt, har redan läst den i nian så bnu vill jag bara ha kursen avklarad och börja med matte B.
ska ju läsa ända upp till Matte E för att få meritpåängen där..
hahaha

Hur många kurser i matte har eller ska du läsa/läst ??

Sovdags, i morgon blir det designomvandling på bloggen, ska nog ha header 2 men vet inte än, fortsätt kom med åsikter =)
image2423

Vilken header blev snyggast ? =D

Hallooojs, nu har jag pluggat matte (A), urs vad krångligt det blir ibland.. Hmm
Det gick väl helt okej, jag som är smart coh glömmer min biologibok i skolan då, =O kan inte träna jag som har prov på torsdag.. Hmm
Men nu har min kompis iaf blivit färdig med de tre olika headerna ..
Jag vet verkligen inte vilken jag ska välja, vilken tycker du blev snyggast ? =D

Nummer ett ?:

image2417
Nummer två ?:

image2418
Nummer tre?:
image2419


Fottat lite och lekt med snön (A)

Nu är det jul igen, nu rä det jul igen åh julen varar än till påska....
Herreguuud vilket väder det är, helt otroligt hemskt, jag som trodde att våren var påväg, eller det var den ju, och nu så dör alla blommor som väcklats upp. URS OCH FY för det här =/
image2408
image2409
image2410
image2411
Lite skoool bilder (A)

image2412
image2413
Yeees, och dagens outfit .. ^^
image2414
image2415
image2416

Massvis med bilder, men det gillar ni vah ? =DD
Vill att älsk ska höra av sig, emn nja får se hur deblir med det..
Nu blir det plugg, URS..

Therese Marie snackar fakta ! ,)

Hej mina kära bloggläsare och vänner osv .
Jag har som ni ser inte bloggat under hela helgen och jagvet, det är så himla dåligt men om man har det stressigt eller bara har tänkt att ta det lugnt och komma ifrån några dagar så fick de bli som det blev.
Nu har det varit ett tag sen då jag var aktiv med bloggen och att den gick bra som då, men hopplöst är det inte utan jag ska köra igång nu så got som jag kan och försöka le trots stressen.
Thats life i think !

En kompis till mig frågade om jag ville ha lite blogg och design hjälp och varför ska man tacka nej till något sådant, nej nej så nu väntar jag på att få bloggen lite ompysslad och såvidare, har tänkt mig färger i grönt så får se hur det blir, hon ska göra lite olika "stilar" av headern också så på tis eller ons så får ni tycka till om vad som blir snyggast ..

Idag är det 8a månader mellan mig och jimmie, det går så wonderbart snabbt. Det är helt sjuuukt.
Ja vi är fortfarande tillsammans efter det som har hänt, har fått en annan förklaring men vi båda blev sårade och det förstår vi helt och hållet. Men men får se hur detta funkar nu !

image2407
I fredags var jag med jassie och lite annat folk uppe på en fritidsgård. där var också Jimmie som spelade fotboll men det gick skit xD. haha ^
Igår så var jag med jimmie älsk, hela dagen, jaa vad gjorde vi ? Hmm, vi sov till typ 4 på dagen och sen åt frukost och drog sen vidare till stan och handlade snacks och så ;D sen blev det färd hem till Jimmies mamma som bor på andra sidan stan. jaaa och där såg vi på film och fettade oss med mera.
Hmmm,
Idag har jag varit med jimmie, xD sen har jag suttit barnvakt åt William som jag tidigare har suttit barnvakt åt , ja i fem timmar. Men det var helt okej Åh vi hade de trevligt.-
Nu hade jag tänkt att plugga för det blir en massa jkla prov nu framöver i skolan och massa nationella prov, URRRRRS !!!!!

JAJA mycket snack, men det behövdes tyckte jag =)
Lite frågor till er. om mig och dig..
1. Haft en bra helg, har du gjort något speciellt ? =)
2. Varför läser du min blogg?
3. Hur länge har du läst min blogg?
4. Hur gammal är du, vart bor du?

Yes ta coh svara på frogorna så hörs vi i morgon efter skolan vid 16.00
TAKE CARE



Dagens klädnad ! =)

image2404Godmorgon =)
Jag är så dålig har inte kommenterat och varit aktiv i era bloggar nu på en och en halv dag, jag känner lite panik där, men jag har haft så mycket att göra juu =/.. Men jaa..
Idag ska vi med klassen till linköping till nått "ungt företagande grej"
Så jag kommer hem runt ja, 16.



















image2405

image2406
Klänning, tröja - Second hand
Svart tunika - Gina tricot
Ribbade strumpisar - H&M
Väska - Second hand
Skor- Second hand

Där ser ni mina fynd on me ;)
vad tycks ? =)

Second hand.

Hallooojs =D
Har fyndat lite second hand i dag =)
Gubbskor, 75:-
axelremsväska , 50:-
Tröja, 35:-

image2399


image2400

image2401

image2402

image2403
Allt är så mycket snyggare i vekligheten =D
hehe,vad tycks ? (A),


Lite händelser

Jag är jätte stressad nu, måste iväg, hinner inte med bussen så jag kommer att komma försent till gymnastiken men men, så fåre bli ibland.. när jag kommer hem ska jag svara på era kommentarer osv.. =)
Och då ska jag också visa vad jag har shoppat på second hand i dag ! =D me loove ==)
image2393
Dagejs klädnad, ynklig och dan, me loves linnet (A)
image2394
varit opch tränat i dag också =), körde konditions på löppband, sen armar och mage =)
Nu måste jag kiliiiing =D

Vad har du gjort i dag ?? =)

Flodhästarbete

image2392
Jag jobbar nu med mitt flodhäst arbete.
Jag älskar flodhästar =)
Vi hörs senare då mitt bloggsuug lär bli bättre..

Vad är ditt älsklingsdjur =? (A)

Tack !

Yeees I´m happy again ! =D
image2391
Bloggar lite senare, nu blir det mat osåvidare..

Träning träning,

image2389 image2390
Yes nu har jag varit och tränat mina truppgymnaster och sen drog jag till gymmet.-
Det var hård träning idag igen, som jag beskrev igår så tränade jag boxing men i dag gick jag på passet Bodypump. O herrejösses så jobbigt det är.. Samma idag så sprang jag på löpband, och jag har nog bätt4re kondition för det var samma känsla jag hade idag som igår.. hehe Kulkul =)

Jag som har slappat och varit ledig från skolan i dag, skönt..
Har hört att många andra också varit lediga ?, har du det ??

Nu ska jag duscha, äta och nattanatta mig =)
hörs i morgon
Hjärta <3

Britney spears får vekopeng,

image2388Britney spears får veckopeng för att hon ska kunna klara av sina pengar och därmed minska med allt som går snett för henne. Hon får  "bara " 10000:- i veckan som sätts in på hennes konto..

Jag kommer ihåg då jag var upp till elva år och fick min veckopeng. HAHA den låg väl på 50 kronor eller någonting, helt sjuuukt (A)..
Men med åldern så fick jag mitt barnbidrag föratt jag kunde ta ansvar för pengarna.
Känns lite tråkigt att det blev som de blev med britney, dock är det väldigt bra ändå, men i livet  måste man lära sig ta ansvar. Thats it.

Har du också haft veckopeng?
(A)

Nu ska jag plugga lite, sen iväg till gymnastiken och gymmet. se ya !

Therese Marie tävlar,

Japp nu är jag igång igen och tävlar (A),
Den här gången är det en tävling hos Rödebäck och tävlingen går ut på att man ska ladda upp en riktigt galen eller fulaste frisyr som man haft.
Det man kan vinna är ett presentkort på MODEAKUTEN.se där de har riktigt snygga kläder . (1000:- )
HÄR ÄR MITT BIDRAG:
image2386Jag kommer ihåg den gången mitt hår såg ut såhär, kommer ni ockås ihåg när jag laddade uppp denna bild på bloggen ? xD. hehe jag hade inte kammat det på kanske 4 månader och så blev det som de blev. Det var de hemska jag gjort asså, då jag skulle borsta ut allt. URS OCH FY.

Om du också vill vara med och tävla, gör likadant som jag senast den 13 Mars då tävlingen avslutas, du bör ockås skriva en kommentar att du är med och tävlar. !!

Lycka till till mig xD !!

Träning, träning ,

Jag höll på och dö igår, typ liknande xD
Jag drog till gymmet igår kväll, vid sju tiden. Sprang på löpbandet och helt plötsligt kändes det inte som att jag sprang utan gick, vilken konstig känsla så jag sprang på där i en halvtimma och körde 5 km . HUH? jag lixom. hahaha =D
Sen drog jag ner och körde ben och armar..
Därefter gick jag till receptionen och kollade ifall det fanns nåt roligt pass att gå på. Då var det ett pass Boxing som lät lockande.. Jag frågade lite hur det var, om man ska vara två och två. Men allt skulle fixa sig, kör ett pass vettja, sa han i receptionen ..

well,well - Jag höll på att dö, det hade gått 15 minuter och jag bara "shit vad har jag gett mig in på " hahahah det var verkligen den tanken och jag sa det till min partner som hade kört boxing i flera år, så hon körde på med sina sparkar och slag, jag var död redan då hon började xD hahah, sen vare min tur, och jag orkade ingenting typ xD
hahahaah
Men det konstiga är att jag inte alls har någon träningsverk, OKEJ jag ljög, i ryggen, och armarna har jag de, men annars ingee xD. hahha
Vi körde ju massa mage.. Hmmmm..

Neee, men jag ska bli stark och få värsta konditionenn. Och vet ni en grej till, jag ska börja i truppgymnastiken igen, fast bara en dag i veckan, och bara för skoj skull, så det blir inga tävlingar för min del för det har jag inte lust med. Men fan vad gött allt känns.
(ta bort ordet allt )

image2385
The gymnastic <333

Tränar du gym?
aerobics, abs, joga, bodypump, kickboxing, boxing?
TELL ME..

Frukost time , !

image2384
Ny vecka och jag måste nog tänka om i nya banor.
Jag har tänkt på det jag skrev för någon dag sen, att det får ta en eller två veckor tills ni får reda på vad fan det är som händer, rent ut sagt. Men hur kul är det att vänta på något negativt då ? det är ju inte det ni läsare vill höra, Jag som precis hade fått igång min blogg och den var aktiv och så, så ska det hända en grej som trycker ner mig helt totalt och bloggen går tillbka till sitt ursprungliga, den ej aktiva. Nej men ni förstår vah ?
Denna vecka tänker jag ta det lugnt med bloggandet, men jag kommer ialllafall blogga, men inte lika ofta för jag är fortfarande nåt otroligt sårad och tankarna finns där hela tiden. Jag avgudar KENZA för att hon är så stark med att gå vidare, dock är min grej inte den samma princip som hennes, men ja.

Ny vecka, frukost på bordet, detta åt jag i dag, mycket gott och jag blev kanonmätt.
Jag brukar faktiskt aldrig äta frukost men nu är det en ny vecka och nya banor ska tänkas igenom.
Äter du frukost ?


I have to go
I must hope to do the best for me,
thats it !

BTW

BTW, så fraktar äntligen TOPSHOP till sverige..

Kärlek bara sårar..

Tårar faller när jag tänker på de stunder vi haft,
tårar faller när jag tänker på det som pågår.
Jag kan inte inse, det ni andra gör.
Jag kan inte låta allt försvinna, men jag vill det så gärna.
men ändå vill jag inte.
Idag, när jag satt där i soffan ensam, utan dina armar om mina
kände jag hur hjärtat började banka snabbare, jag kände att tårarna var påväg.
Men jag är stark, det här ska inte få mig nere.
men jag är inte stark, jag är svag, hur ska det gå..
tårar blir till flöde, jag blir delad, inte den hela Tessan längre
Jag förstår inte, förstår verkligen inte,
om du verkligen älskat mig..
om det verkligen har varit jag för dig.
Att det varit jag du tänkt på när det romantiska kom fram, då jag älskade våra stunder tillsammans.
Tänk om du blev skraj, rädd när du fick se och känna den riktiga kroppen, min kropp, att det var försent att kunna såra just då i början.
men att du klarade att göra det då jag älskade dig som mest.
Det är inte slut, det är inte slut.
Men jag är rädd att du har gjort slut på mig.

I´m wounded.

Låt det vänta en vecka eller två, så ska ni bannemig få veta precis allt.
Vi får låta tiden gå sålänge.
I´m wounded.

Away,

Jag måste ta ett avbrott i någon/några dagar.
='(

Gissa kändis,

Hallooojsss, nu är jag hemma från VRETA GYMNASIET som ligger i Linköping. Vi satte oss i en sal först och sedan var det två paket somman fick välja emellan, för de ovana rittare och för de vana. Jag har lixom ridit 10 gånger men jag kände föär att rida ut med sju andra tjejer .. hehe =) (den vana gruppen xD), fyfan vad kul det var, dock var den hästan jag hade riktigt seg så jag var tvungen att skänkla på hela tiden. FÖRBASKaT jobbigt. hhahaa =)
hhahah shit vad hon tjejn jag red bredvid ibland blängde på mig xD. hahaha jag har ju inte alls någon bra koll på hästar osv xD

jaja, snart ska jag sitta barnvakt och efter det blir det att ladda upp de få bilder jag tog, men min kompis elin tognågra somjag lägger upp på bloggen ikväll..

NU TILL GISSA KÄNDIS;
image2383
Vem är hon ? xD

På vretagymnasiet

HAllå, blev lite paff när jag skulle försöka att logga in på en av vretas datorer och kommer in på mitt lösenord här.. hehee Trevlans, men tråkigt, jag som lämnade kabeln i bussen haha XD

Vill bara påminna att ni röstar väl fortfarande på mig hos SICASTYLE för på fredag så slutar röstningen, =)) och amn får rösta på samma person hela veckan en gång per dag, så nu vill jag ha eran hjälp xD. skulle vara trevligt, MEN må bäste kvinna vinna ! :D:D

Byyee måste kilaaa...

Hemma hos elin,

image2381
Halloooojsss =D
Nu är jag hemma hos min söta vän Elin, som såg knaaas ut på bilden xD, jag väckte henne med 5 sms (ibland så kräks jag, Hennes melodi xD) jaooo, och så var jag framme med digitalkameran, och elin poserar xD

Jaojao, Idag ska vi två plus några till på skolan upp till VRETA GYMNASIET oh RIDA HÄST hahahaha, jag rida på den där ryggen, hmmm, får se hur de går iaf xD
Har ridit i två veckor så jag kan ju galloppera, lite iaf =)
hmmmmsss,, nu blir det frukost och sen färd till skolan ..

Hoppas ni får en bra onsdag  , hur ser eran dag ut?
(tack för alla fina kommentarer, bloggar om outfit senare ikväll, för jag kommer inte ha tillgång till ata nu förns 6 ikväll.)

Jagvar hos älsk igår, df blev det ingen mer bloggning efter fyra =/

image2382

Sommarlängtan,

image2379
Fick hem min frida tidning idag och en räkning om jag ska fortsätta prenumerera eller inte..
Vet inte rikitgt faktiskt, känns inte som jag läser frida tidningarna längre =/ jaja..
Kollade lite snbbt i tidningen och såg en jätte fin bikini, men så hittar jag den inte online på nätet, Irreterande.. men en sak är säker iaf, att jag ska skaffa mig denna till sommaren:

image2380
Den är öppen i ryggen bara ett fint knyte där bak. Jag ska inte ha den och bada i men så himla snyggt till några härliga passande shorts juu.. Måste införskaffa mig en sådan =D
BTW, så gick provet som jag hade i dag jätte bra faktiskt.. Hoppas på högsta betyg  !=)


Jag har en förbaskad sommarlängtan, har inte du det ? (A)


Underbar klädsel,

image2377
Micha bartons klädstil är ju bara så fruktansvärt fiiin =D
älskar verkligen hennes nuvarande stil.
eller vad tycker du ?? =)

Besvara frågan i inlägget under,

Nu är jag förbaskad ! Inte på er men fan, jag kommer till skolan vid åtta tiden och nu säger de att GRUPP FYRA som är färdiga med just det vi håller på med har sovmorgon till 10.10 =O gaaaaahhhh, HATAR när vi inte får någon information, plus att vi skulle ha droginfo senare på eftermiddagen, men den hade tydligen ställts in igår och det fick man ju reda på .. INTE, Helvete !

JAJA, hoppas ni mår bra iaf och kommer få en underbar dag ! =)

Dagens klädnad iaf ;
image2373
image2374image2376

Väska, nuknuk
vit övertröja, gina tricot
linne, gina tricot
Byxor, veromoda
skor, Skopunkten

VAD TYCKS? xD

preventivmedel,

Halloooj alla bloggläsare =) Som ni ser har jag ändrat min visningsbild, vad tycks ? =)
Sedan har jag också lagt in en annons för Parfym.se, och ska under denna vecka lägga in lite andra annonser ..
Från cooco och Accesoara =)..

image2372Angående preventivmedel
så vill jag ta upp det här med P-ringen som jag snackat om innan osv. Jag har en kunskap om det hela men det är någonting nu i efterhand som jag undrar över, nämligen den att När jag tagit ut pringen (man har den i tre veckor, tar ut den en vecka och sen sätter in en ny igen efter en vecka) så får jag min mens som man ska få men den slutar nämligen efter fem dagar. Då undrar jag de två återstående dagarna innan jag sätter in en ny pring, Kan jag ha sex utan att bli gravid då ?, med tanke på att jag inte har nåt preventivmedel som skyddar i kroppen ??. Måste veta, om ni inte vet så blir det ungdomsmottagningen igen, Jobbigt. =/

Jaja, Era åsikter nu, Vad använder du för preventivmetod, hur funkar det ?

Framtiden,

Nu sitter jag och håller på och gör mina individuella val som man ska göra i gymnasiet. Hmm det här kommer bli kämpigt, som jag berättat innnan måste jag läsa utöver skolan schema andra kurser som ger meritpoäng för att komma in på veterinärhögskolan , Jag ska också försöka göra mitt första högskoleprov nu i höst för och se hur det ser ut. HAHA , sen ska jag försöka göra det varje termin och om det är så att jag får 1.9 eller 2.0 på nåt av de högskoleproven så kan jag spara det i fem år, så då har jag ju det klart, om de vore så.. =)

image2369

image2370

Jag ska bli veterinär ! så äre bara.
Nu måste jag fixa det, sen blir det och plugga till "miljö och säkerhetsprovet " som jag har i morgon, och plugga matte.

Pssstt; har en fråga angående Preventivmedel sedan som jag måste ta upp. =)

Vad är dina framtidsplaner/ vad jobbar du med ?

Veckans blogg?,

Hallojs, jag har blivit nominerad till veckans blogg hos SICASTYLE så om du tycker att jag är en "veckans blogg " så måste ni rösta på mig.. Blev helt förvånad att jag just hader blivit det, men så kul så nu får ni ta och rösta på mig.. =)

Lite regler:
♣ Du får bara rösta på en blogg. Så röstar du på en blogg på måndagen får du hålla dig till den bloggen resten av tävlingen om du röstar fler dagar under veckan. (man får  altlså rösta varje dag )

♣ Du skriver mitt bloggnamn, AINARIEL.blogg.se =)

image2368
Jag tävlar mot Lillix, hsomihg, rodeback & matildahammar

Hörs sen, Kärlek <3

Rihannas snygga outfit,

image2367
Åhh ajg verkligen älskar den här outfiten. Svart som annars är så tråkigt tycvker jag men med de där lacktightsen och väskan så piggar sig hela outfiten upp sig, mycket mycket bra !! :):)

VAD TYCKERDU?

Dagens utstyrsel,

GODMORGON,
Igår var jag hos min pojkvän och df kunde jag tyvärr inte svara på era kommentarer och vara aktiv. jag priroriterar annat istället för bloggen i vissa lägen =)
Jag sitter i  skolan nu, börjar om 2 timmar ungefär, lite trist men då kan jag ta tag i bloggen..
Just nu sitter jag och funderar på vad ajg ska hitta på idag, jag hade tänkt och tränat men jag är så himla förkyld och kommer inte få ut nåt av träningen ändå.. Hmm. jobbigt läge.. =/
Men ajg ska nog träna, eller får se xD.

Dagens klädnad:
image2363

image2364

image2365

image2366
Jeans - Gina tricot
Polotröja - New yorker
Svart linne - H&M
Jeans väst - Second hand.

Godnatt

image2362
Det går inte och ladda upp mer bilder =/
Jag är hemma hos jimmie nu, min älskling för er som int vet..
Nu blire massering och mys, jag ska upp tidigt i morgon. Hmmm skola =/
hoppas ni haft en bra dag iaf.
Kärlek <3

Obs; svarar på kommentarerna i morgon !

Dagens upplägg,

You make my day jessika bara ett telefonsamtal kan betyda så himla mycket.
Nu känns det mycket bättre..

Nu ska jag in i duschen och sen fräscha upp mig lite innan jag drar till min älskling, Vi har inte setts på en hel vecka, hur klarade jag det egentligen ? =D. ahhaa det känns ändå så himla skönt att jag klarade det ändå =)
HAh kom och tänka på ens sak, jämt när jag ser ett jämt klockslag som 14.14 som jag såg förrut så pussar jag på mina handleder, och det gjorde jag förrut på bussen, sen när jag kollade upp så blängde ett flertal på mig xD. Pinsamt =D

image2356 image2357 image2358 image2359
♣Duscha
♥Sminka mig och platta hår
♦ Ätaaa.
♥Dratill älskling


Under tiden får ni gissa vilken kländis det här är.↓

image2361

Gått en runda med hunden min,

image2355
Yes, nyligen varit ute med hunden o glad som hon var fick hon rycket och hoppa över ett lågt staket flera massvis gånger xD hahah. Som ni ockås ser är det SNÖ här i norrkping, trodde aldrig att det skulle komam snö för det spöregnade för det första sent igår kväll.. JAJA..
Just nu vill jag bara ha Sommar.

12.12 YEs, tur i dag då, klockslaget ni vet =D
Ska göra mig i ordning snabbt nu och pallra mig ned på stan och gymmet strax,
Hörs sen =)

Therése Marie Tävlar,

Jag är jätte sugen på och duscha men det kkan jag ju inte göra innan gymmet såklart..
Hmmm.. Kollade runt i lite bloggar där det var en tävling om balsam och schampoo från Aloevera :D och så sugen man blev o duscha igen.. xD och deras schampoo är superbra, Therese Marie ska tävla !!
image2352 image2354
Jag är med och tävlar om ett schampo och balsam från Aloe-Vera butiken i Marias blogg.
Var med du också! =)
Tävlingen avslutas den 11 mars 12.00

Aloe Vera Schampo 250 ml Extra milt och vårdande schampo som passar även för känslig hårbotten. Rengör skonsamt medan Aloe Vera och utvalda örter, som nässla och blåklint ökar cirkulationen och ger glans.

Aloe Vera Balsam 250 ml Hårbalsam med Aloe Vera, speciellt avsett för slitet, skadat och permanentat hår. Ger glans och liv åt torrt, livlöst hår.




Gymmet next ! :)

Godmorgon Godmorgon =)
Har sovit bra faktiskt och nu är jag pigg och redo inför ett träningspass, eller gympass på gymmet hade jag tänkt. Ska snart ta coh äta lita frukost och sen ut med hunden min, och vidare till Nautilus Gym .
Jag är fortfarande förkyld, ont i halsen och slemmet är ökat xD Trevlig jag är =D. haa, men nu efter två veckor ätr jag trött på och inte träna, så nu är det hårda taghade jag tänkt !! =)

image2350
Det ser ut som jag färgat håret, hmm knaas, jag har bara lite slingor på ovansidan =/.
Måste fixaaaa..
Gymmar du nåt skoooj ? =D

Snart läggdags,

image2348

image2349
Ska snart lägga börja klä om till pyjamas osv..
Har gjort klart några tavlor som ska upp på väggen, men många bilder återstår.
Me loves..

Åhh jag älskar verkligen det onyttiga, OBOY, Gör inte du ? =D

Melodifestivalen,

image2347
Jag tyckte att dagens låtar var ritkigt bra förutom första låten.
Fast jag tyckte Bengtzins låt var för lik en av carolas låtar, så jag tyckte att Nordman skulle gått vidare..

Vad tycker du ?

Nicky Hilton,

image2345

image2346
Okej hon har alltid varit smal men nu börjar det gå övergränsen.
Nästan alla kändisar svälter sig sjävla, det känns så himla jobbigt faktiskt, dock skadar det ju inte mig men hennes hälsa då. Nej tycker det är hemsk.. =/
vad tycker du ? =/

Accesoara.se // Älska

image2341

image2342  image2343 image2344

Åhhh så snygga grejer de har, Om man hade pengar alltså.. Hm
haha xD.
Jag är verkligen pank alltså haha xD

Dagen, dagen & yteerligare dagen.

image2340Idag händer inte så mkt vad jag vet nu, vill hitta på nåt med elin som nästan var helt bestämt men får se hur de blir med den fronten..
Jag har inga jeans som passar längre, skitjobbigt, allt fett på siddorna bara väller ut xD.. hahaa mina syner ni..
Jag känner för att dra mig till gymmet faktiskt. ganska skönt, har inte gymmat på 2 veckor ungefär, emn nästa vecka sätter jag igång i gen som vanligt, också med ett Personligt träningsschema som jag skaffade mig på "madeinlumpen.se" så nu blire hårdträning så jag får bort min hemska sida.

Det är många som inte vet, men efter all mobbning så har jag blivut osäker på min kropp, men magen är den största delen, jag vet att jag är smal men jag har lite fett där nere som jag inte vill ha och då kommer svackan och jag har knappt vågat visa min mage för jimmie min pojkvän, och jag skämn så mkt för de. men all mobbning tog på det hela.. känns bara så värdelöst lixom..
det ända jag är nöjd med på kroppen är mina ögon, allt annat har jag blivit mobbad för (i yngre ålder) så  jag har svårt att se mig som fin. Men jaja slutpratat om det nu..

Vad gillar du mest på din kropp ??

Tårarna rinner..

image2338

Ibland känns allt bara så överdrivet jobbigt, att det inte är någon där ute som vill förstå. Men på ett sätt känns det skönt att någon fångar upp mina värdefulla tårar, den som bryr sig men som inte är av samma art.
Sadness.

kramar Tess :)

jag vet att min blogg suger nuförtiden, men jag har ett yttre iv ockås än bloggen..
bara så ni vet de. är lite off. !

RSS 2.0