Sjukdomen malignt melonom

Under morgonen har jag kollat runt lite i bloggar, kom in på Kissies blogg där hon hade länkat till aftonbladet om att "Sabina solade ihjäl sig" jag kollade in länken, gick vidare till hennes blogg och läste vidare. Nu sitter jag här uppjagad och orolig över en fläck som jag har under tutten, vad kan det vara, en cancer artad fläck? Detta skrämmer mig jätte mycket. Om en halvtimma kommer mamma och då ska vi in till vårdcentralen och kolla upp den, även en annan som jag har på ryggen, dock är den inte mörk men för att vara på den säkra sidan så.. Urs vad ont i magen jag har, att det kan påverkas så mycket bara att kolla på lite bilder och klipp.
Det jag snackar om är sjukdomen malignt melonom. Jag tänkte visa er ett klipp där hon Sabina förklarar och visar hennes leverfläckar. Jag kan konstatera att mina ser verkligen inte ut sådr, men vem vet ifall min är en början på denna sjukdom. Hellre vara på den säkra sidan..

KLICKA HÄR FÖR ATT SE HENNES REPOTAGE/FILM


Kommentarer
Postat av: Vickan

uhh..jag blev också uppjagad av kissies inlägg, måste gå till en hudläkare o0ch kolla alla mina fläckar.http://vicktoriamurawska.blogspot.com

2009-10-25 @ 01:18:13
URL: http://vicktoriamurawska.blogspot.com
Postat av: evelina

Ushhhh hjälp man blir riktigt rädd :S

2009-10-27 @ 22:46:45
URL: http://loovepeace.blogg.se/
Postat av: Madeleine Larsson

Sv: he he jaa kan jag väl la göra :PAj detta skulle inte jag vilja ha =(Allt bra eller ?

2009-11-02 @ 21:38:42
URL: http://madeleiinelarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0