let us die young, or let us live forever!Italobrothers - Stamp on the ground

http://www.youtube.com/watch?v=cHcVU5cGUNE

 

En låt som jag inte får ur huvudet just nu. Nynnar stamp on the ground, humhum all around.. Känner partystämning i kroppen. På refrängen, man får ju lust att börja typ street:a. Att STAMPA! lixom.

 

Börjar bli dags att komma in i gunget igen, har ju trots allt varit alkoholfri nu i 7 månader ganska exakt. För er som inte vet så drabbades jag av buk-spott-köttels-inflamation i början på juni typ?!?! Efter att jag kom hem från Cypern. Och då iaf fick jag order om att ABSOLUT inte dricka någon alkohol på ett helt år. Inte för att jag är sådär överförtjust i att dricka i mängder, men normalt.

 

Nu har det iaf gått 7 månader, så 5 to go! Jag vet inte om det blir rätt. Ska på KISS på Sthlm Stadion den 12:e juni tror jag det va. Då får min kur vara färdig vare sig den vill eller inte. Måste nog smygprova nån öl innan vi åker dit. Åker på värsta alkoholkicken och blir kanonfull på en öl. Inte så lyckat! Men jag har klarat mig bra. 1 år går fort, för fort! Kan tänka mig bakfyllan första gången efter 1 år. AJAJAJ! Blow my brain out, i don’t care!

 

5  saker jag önkar att jag hade tid med:

#1 Spela gitarr

#2 Träna på gym

#3 Städa & tvätta min bil (Peugeot 406 Coupé 3.0) VROOOOOOOOOOOOM!

#4 Umgås mer med darling på dagtid

#5 Gör klart i lägenheten. ORK!

 

Mycke beror på pengar också, och glidit efter i ekonomin ganska mycke. Åkte dit för fortkörning i oktober, 2 gånger för att vara exakt. Och det blev ingen billig räkning det inte. NEJFYFAAN! Sen kom julafton, nyår, mat, hyra, bil, räkningar, mera mat, mera bensin, kläder.. Svårt att hinna ikapp är ett faktum!

 

Så, nu har jag fyllt ut lite. Återkommer senare idag med ett litet inlägg till darlingen!

 

Szia


Kommentarer
Postat av: Therese Marie

Jag sitter och ler när du skriver så utförligt och fint !! :D hheh pluttis då

2010-02-02 @ 15:15:25
URL: http://ainariel.blogg.se/
Postat av: "mamma" Marie

åka dit för fortkörning..va onödigt det känns. Samma som för mej nyss när bilens växlar pajade pga att jag inte har servat bilen med olja till kopplingen...Jag får hoppas att jag lär mej av mina misstag och beställer årlig service på bilen..ha de bra!!!

2010-02-03 @ 09:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Affiliator.com Alltomlinser.se Erbjudanden24.se
Trackback
RSS 2.0