God tolv slaget !

Gårdagskvällen var inte så lyckad, men jag hade ju älsk med mig och han gör ju bara allt dunderbra så det blev lyckat på ett sätt. Har nyligen kommit hem till mig, jag har prövat min nya bikiniöverdel som jag ska ha till min svarta underdel hade jag tänkt , de blir nice ;D dock har den underdelen inte kommit än, jaja ^^
Jag köpte också en plattång igår av märket OBH nordica, designers är björn axén , så det blir nice, prövade den igår och super som den var blev jag jätte nöjd !

Nu snart ska jag iväg och grilla lite med två tjejer, det blir nice, sen kanske cirkus time för mig och efter det har jag ingen ning om vad som står på led, hör av er om ni vill veta av mig ikväll xD
Hinner inte blogga riktigt mycket idag heller, solen säger ju allt !.
PUSSHEJS <3

Frukost på stan

Yes, jag har nu varit och farit ute i maxi och på stan, har ätit lite frukost med nicke och elin och nu sitter jag hemma hos emme, vi ska dra vidare ner till stan och träffa fillan.. Jag har köpt en bikiniöverdel nu, skitfin, kan visa i morgon eller något =)
image2699
image2700
image2701
Nu måste jag kila vidare ner på stan, seee ya =)

Godmorgon bloggen

image2698
Dagen började lite cp, för jag försov mig och missade provet som jag skulle haft i dag, jag åkte ner till skolan ändå för att snacka med läraren och då sa hon att jag skulle komma på kafferasten på måndag, lite knas. JAJA, hoppas jag akn göra provet dp..

Nu sitter jag på stadsbiblioteket och väntar på elin och Nicke för att sedan bege oss till nåt ställe och äta lite frukost, det är nie, sen kommer jag inte alls ha mycket tid att bloogga för jag ska därefter vara ett tipsmoment för en tjej som ska handla lite kläder till kvällen och efter det ska jag träna mina gymnaster och ännu efter det blir det älsk och fest förmodligen =) jaja så ganska upptagen dag, men det gillar jag ! älskar att ha saker och tingo göra, dock i viss mängd men ja ! =)

Vad ska du göra för roligt ikväll ?? =)

Shopping i lass

image2692
Var på stan med denna sötingen idag, Mikaela <3
och självklart tog vi en tripp till mcdonalds när vi väl var nere och gick xD

image2693
↑↑Jag köpte lite grejs, jeansklänningen på H&Ms barnavdelning, Rutiga tunikan från kappahl, leggings från gina tricot.
image2694
Grå tunika från JC, gul stor tshirt från Wear it och en midjekjol från JC
image2695
Höga vita midjeshorts (vida) från vila, blommig blus från JC, trosor och bh från new yorker
image2696
Korta tights från new yorker, svarta skor från kappahl , röda skor från skopunkten, armband från H&M, örhängen från city life.


Efter en lång runda på stan så är jag ganska trött faktiskt, 3 och en halv timma att bara gå är ganska jobbigt, emn härlig stund med dig micka ! YEEEY =)

Vad tycks om mina fina kap då ? :D


Angående frågan som jag ställde innan jag drog ner på stan:
Det är väldigt svårt med det sitsen, jag befinner mig inte i den just nu att jag har någon vän som ah... Men om det skulle bli skulle jag nog först och främst som ni flesta själva sagt att snacka med han/henne om saken men förmodligen hjälper inte det och då tar jag nog upp det med dens anhärige föräldern eller liknande, men då riskerar man kanske en vänskap, men då säger jag såhär. Hellre förlorar jag en vänskap än att gå på en bra väns begravning och veta om att man själv inte gjorde något åt saken !

En fråga

image2691
Yes så sant så sant, har varit ute i solen nu och solat samtidigt som jag pluggat, dock ser ni himmelsen, väldigt molning som den varit hela dagen här i norrköping, men vart som tusan ändå.
Nu ska jag ner på stan och shoppa med MILLA det kommer bli trevlans ska ni se =)
en fråga som är väldigt intressant.

Om du känner en som röker på eller tar andra droger som är farliga, skulle du "skvallra" och säga det till föräldern eller polisen, eller skulle du inte säga nåt alls, vad skulle du göra ? kanske snacka med han/hon själv ?

Torsdag

image2689
image2690
Idag ser jag ut såhär, jag använder mig utav skor från skopunkten, leggings från H&M, kjol från WEAR IT, linne från H&M, Halsband av mormor, jacka från london, solbrills från Åhlens.
Yeeeees,

SHOPPING

Hallå igen, Idag har jag varit i skolan till fyra, urs vad segt men sen tog jag en trip på¨stan och inhandlade ett par solglasögon för första gången xD. jag är helt okej nöjd med dem faktiskt och nu har jag suttit och bestält hem lite badkläder och shorts till sommaren. YEY,
image2685


This is what I bought!
image2686 image2687

image2688
Upp till dig att tycka till nu va ! =D
älskar baddräkten.

Utbildad

image2684Underbaringar, jag har faktiskt haft fullt upp. Jag har varit på utbildning hela helgen faktiskt i truppgymnastik, jag gick trampettkursen steg 1 för er som vet lite mer om den saken och nu är jag utbildad trampett tränare, härligt att veta hur man ska passa, det underlättar en aning mycket. Yes, jag är ganska glad för min älskling är så underbar och jag älskar han så otroligt, att man verkligen kan ändra sig efter ett uppehåll så som han gjorde, åhh ! love. =D

Mer besviken är jag på att jag har inga pengar, urs och fy för mobilräkningen som låg på 1100:- det kändes inte alls kul att se, men ah ska få pengar från hundvakten så det ska nog lösa sig, har en hel del planerat denna vecka, mycket träning, kanske solariet, slappdag med emme med hårfärgning och "spa" ja helt otroligt nice, sen har jag planerat en dag för mig och Ollie, men har inte hört med henne än, men jah ! xD

Igår när jag skulle till älsklingen min så såg vi värsta fina skeppet, och jag var ju tvungen att ta kort så här såg de ut, skitfint och nöjd blev jag med bilden och ljuset =D. yeah, min vecka är påbörjad väldigt bra !

Hur mår ni älskade bloggare, stressigt? fridfullt? TELL ME!

Update

Hej alla kära, jag har inte haft tid att blogga, för jag har haft prov som jag blev tvungen att träna på igår, och det var idag som jag hade provet, dock fick jag MVG skönt !!. haha, men bloggar mer när jag kommer hem. vet inte vad det blir för planer idag faktiskt , men vi hörs fömodligen ikväll bloggen.. <3

Godmorgon


Efter en ny start i bloggen för min del bjuder jag på en videoinspelning, det är också för att jag har nya besökare så ni kan lära känna mig lite mer. Åh yes, jag han att blogga ! , maha,

kisses <3

Therese Marie tipsar.

Många beundrade min outfit i dag, och jag kan lova er det är jätte fula kläder egentligen men om man bara kommer på och fiffar till kläderna så får man en bra uppsättning, ni ska själva få se hur det såg ut egentligen xD..

Elin tro det eller ej, det är din tröja som jag använde idag (A) maha, kolla själva ^^
Ett svart linne och ett längre grått linne över det

image2681
Sen tog ajg ett blått linne som jag hade ovan den gråa.
image2682
Och till slut veckade jag upp den gråa till en kjol. TADA, vilken outfit !! =)
och ett litet gulduigt skärp för att piffa till det..
image2683
Det var ju inte så svårt, så kasta aldrig era oanvända kläder eller kläder som ni inte vet vad ni ska ha dem till, fiffa till det, bara ett tips :D

Nu ska jag in i duschen och sen lägga mig med älsk.
vi hörs i morgon, puspuss <3<3

Går du i någon sport?

Hallå, nu sitter jag på jobbet och försöker sälja lite omega tre, det går inte så värst bra men vi har fel listor och det är pågrund av det som det går som de gör.  Har sålt till mami xD, haha vad nevös jag blev xD. men men ^^
Det tar ungefär 5 minuter innan jag får ett samtal för att det som sagt är fel på listorna ^^, men men, vänta får vi allt göra xD

hittade en film från gymnastiken, det var några år sedan, checka =)

Jag är längst till höger längst bak ^^
Går du i någon sport?

Dagens klädnad

image2674
image2678
image2679
image2680
Såhär ser jag ut i dag och nu ska jag ned på stan och träffa Icka, det ska bli jätte trevligt och sen är det jobb för min del, jobbar till nio och då far det hem till älsklingen min . Yeah =)
Vad tycker du om mina utstyrsel? =)

Godnatt

Puuuufttt !!!
Nu är jag hemkommen från vårruset och herregud så mycket folk. Såg bussar från kalmar och västervik, de kommer för att springa, hmja ! xD haha men kul var det och bra gick det för min del också, blev jätte nöjd med tiden 22 min på 5 km , har ju inte löpt nåt i år, okej lite på löpbandet på gymmet men det är inte samma grej. Fasiken så trött jag var efter fyra km, och då var det en massa som hejja på mig xD, och så var det skyltar överallt, typ om kör reiset nu, spurta. JAG HÖLL PÅ ATT DÖ.

När jag kommit i mål så blev jag lite paff för att det är någon som knackar på min axel, och det var Älsklingen min, vilken överraskning, blev jätte glad =D

Jag tog inga bilder för jag viste inte vart jag skulle ha digitalkameran när jag skulle springa, men nu är jag slut och jag ble ännu tröttare efter badet som jag tog nyss, det var skönt och i morgon är jag ledig igen. HÄRLIGT.
Idag mår jag toppen !!!
image2673
En liten bild sen förrut xD. maha 
nu ska jag sova, godnatt på er alla <3

Dagens klädnad

image2671
Jaaah, nu ska jag bege mig mot stan och ta ut lite pengar och betala för vårruset och få nummerlapp med mera. och idag slängde jag bara på mig lite kläder för jag ska ju ändå inte göra nåt speciellt, så ja.

Ska ni göra något roligt idag ?

Dagens

Humör: Pigg och förväntansfull
Väder: lite sol här och var
Klädsel: träningsklädd, rutiga leggings o min tränartröja
Frisyr: upsatt, skabbigt med en toffs ^
Planer: Träna med hunden, och springa vårruset
Vill: äta frukost, ska göra de snart..
Borde: gå ut med hunden nu, men tar det efter frukosten.
Yey: Jag ska få springa mina första 5 km i år =D
Ney: får inget studiebidrag pga mobilräkningen var över 1100:- =/

image2670
massa gos massa jobb.
nu blir det frukost för idag är jag ledig, i morgon med ! weeei.
har inte jag nämnt det ?
Bye <3

Vårruset next.. ^

image2669

Yeah, here I come =D
Ikväll är det vårruset för min del, ska springa 5 km i stan helt själv ^ =O, det är såhär att jag inte har hört med en kompis så jag får väl ta rundan helt själv om nu Sofie inte vill släppa in mig i hennes del xD nee då.
Detta ska bli en träning för mig, men jag hade tänkt att springa i startklass nummer 1 .
Och då blir det springa/jogga för min del.
För två år sedan sprang jag vårruset på 23 min då var jag ju bara 14 år xD. haha, får se hur det går idag.
Häjja häjja Tessan


Har du sprungit vårruset någon gång ?
Ska du springa i dag ?

My stile, nice or not ? :D

Yeah, en outfit en några dagar sedan, vad tycker du om stilen ? =D

image2663
image2664
image2665


Idag ha jag tränat för första gången denna vecka på gymmet, har inte hunnit pga skolan ! Men nu ska jag i form i gen och i morgon blir det vårruset för min del.

Har du sprungit vårruset någongång, eller ska du spriga i morgon ? =D=D

10 månader med älsk <3

Hej alla glada .. kanske..
Urs nu var det en vecka sedan jag bloggade, och denna vecka har varit sjuuuuukt stressande, jag har mått psykiskt dåligt alltså, men men, fyra nationella prov, en redovisning och en inlämning säger väl allt angående skolan vah ?! jaah, ganska jobbigt, sen har jag också börjat jobba som telefonförsäljare men det ska jag sluta med förmodligen. Går inte så jätte bra och jag får inte lägga på mig allt för mycket , har inte hunnit tränat på gym någonting faktiskt ! =/

Nu är jag hemma hos älsk =) igår var det tio månader för våran del, grattis till oss =D
Jag kommer blogga en gång om dagen nu för tiden, förmodligen. men kommer inte sluta iallafall. Saknar era kommentarer osv,, !!  =)
Hoppas ni mår bra alla läsare ! =)

image2661

Gullpungar alltså, heeej ! <3

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ <3
Jag lovar jag har saknat er alla verkligen och att bara ha den där bloggkänslan alltså.. Min data har varit paj i några dagar och joo jag har faktiskt haft tillgång till andra datorer men då känner jag att jag hellre skriver ner allt på en gång istället hemma hos min underbara dator, som snart måste bytas ut .
BRB ska diska..
20 min- lovar <3

Jag ber om urskt igen , hahaha, men min data krachade igår igen, får se hur den är i dag ^, idag ska jag ut med tinitn och sen på utbildning, jag har fått ett jobb.. :)
Hörs kanske ikväll !

dagens lilla jag då..

Hallå everyone ^^
Sitter på stadsbiblioteket och degar. Har olat i en timma i dag, blev inte mer men ah det var ju lite iaf. men sen så är jag tom och inte alls har någonting att göra så de blv avfärd till biblioteket, för min data hemam är cp . typ så..

Dagens klädnad iaf :
image2656
image2657
image2658
image2659

Leggings: köpenhamn
Skor: skopunkten
tunika linne: Ellos
skjorta: av jimmie/florida
halsband: av mormor

Lite allämt sådära !

Maha, jag är tråkig jag vet, men ska försöka förvbättra mig, men det är så skönt nu när man är ledig och bara umgås med en massa vänner och pojkvännen såklart som man har varit med varje dag nu sen tisdags, helt underbart att ligga där i solen och mysa, helt underbart att ta de där glassarna och unna sig i solen. Jaaa HIMMELSKT bra med andra ord. Jag vet inte det här med bloggen, alltså just nu är jag inte alls stressad och har det skönt men jag bloggar inte. Bloggen blir nästan ett stressmoment för mig tyvärr. Dock älskar jag att blogga, men jag missar ju så mycket annat också har jag märkt. Och det är inte bara jag som klagar på mig själv utan nu ärdet vännerna som klagar, eller kompisarna, de klagar mer eller mindre. men jag håller ju egentligen på med nåt jag verkligen älskar, det är ju bara så..
Men ah !

Kom till sak nu Tessan,  - joo ärligt talat vet jag inte hur det blir med bloggen hädanefter !
Vill ni ha kvar mig som bloggerska ?
Det ni ska veta är att jag ÄLSKAR er läsare =)

Jag ska ut i solen nu i några timmar hade jag tänkt, ja ni hörde TIMMAR, och sola och försöka få lite färg. Jag ska slappa som fasiken i det underbara vädret. Sen ikväll får vi se vad som händer =)

image2655
Bild från prakytiken med en sju veckors valp.

Dagens lilla majTessan^

WIhuuuuuu ^
-jag är hemkommen från min praktik i Flen dvs Hassemans. Det har varit SUVERÄNT bra där och jag gillade stället enormt och kommer med utan tvekan att besöka dem igen. De gillade mig och jag gillade dem och stället och alla deras härliga hundar.
Otroligt ! =)

Jag fick MVG i allt jag gjorde, det kändes också skönt ^, rätt glad faktiskt.. =)
Idag är det väl helt okej väder må jag tycka ^, ska snart klä på mig för denna vecka är det ingen skola för min del, men så superbt  ^^, men jag ska försöka pluggaoch göra klart några arbeten som är ett måste, och nästa vecka så har jag fyra nationella prov, i engelska och i matte. Åhh om jag inte får mvg på nationella i matte så blir det bara vg, helsike ! =/. men så äre om man inte är ett mattesnylle.

Senare får ni se på lite bidler från praktiken och så får ni veta vilka personerna var under ^^
Dagens klädnad:
image2652
image2653
image2654
Urs vad dåliga bilder; men de får duga ^
Skjorta - Av jimmie/florida
Tunika - från toxic
vita leggings - av mamma/ullared
ballerinanätstrumpor - av mamma/ullared
Ballerinaskor - köpenhamn

Fick en god parfym av jimmie också, tack älskling <3

RSS 2.0