tankar som tankar

Jag har tänkt på en grej av många som jag tänker på.
Det är nästan förjävligt när man får de tankarna i huvudet om mobbning. Jag vet mycket väl vad mobbning handlar om och det har tyvärr format vårat samhälle.
Varje dag ser man folk som får en kränkning eller blir slagna ack på skoj. Men det där skämtet är inget skoj för personen oavsett om man skrattar eller inte. Varför skrattar man när man blir slagen, jo det är för att man inte ska känna sig utanför. Hur långt ska samhällets roller få gå egentligen ??

De som inte blir mobbade är de som mobbar.
De som inte mobbar står där i ett gruppgäng och snackar skit, och kränker ner de mobbade i samhället.
Det där skitsncket kommer ändå gå runt som en cirkel mellan alla personer och tillslut kommer det fram.
Man själv hör folk som informerar och vill stoppa mobbning, men det är nåt som inte kommer kunna stoppas så vitt jag vet. Det har nu på de senare åren blivit en allmän grej att man mobbar och kränker. Det har till och med gått så långt att man själv inte vet att man håller på som man gör, om man är mobbare..
Vi tänker inte oss för.

När man blir mobbad, gång på gång så drar man sig undan, man drar sig undan sina allra bästa vänner. Man blir i slutänden själv. Där i ensamheten gräver man sig längre och längre ner och sen orkar man inte med livet. Man har ingen som lyssnar, man har ingen som bryr sig man har inget självförtroende man har bara sin ensamhet, då finns bara tankarna om döden.

Ska det vara såhär ??.
Jag blir så förbannad över att sådant händer, det är sjukt..


hjändelserik dag =)

Jag skrev nyss ett inlägg men dum är jag nog och bara kryssar ner alltihop, vad bra jag är..
Jag har iaf varit på stan och jag gjorde lite snabbköp, dock ej på rean medn det blev en tunika och en bolera för 300 kronor sammanlagt, det är jag nöjd med iallfall.. Ni får se outfiten i morgon kan jag lova ! =)
nu är jag hemma hos älskling och han nörsdar med ett bilspel och jag bloggar, vilken sammanhållbning xD.. nedå, emn vi har faktiskt varit ute en sväng förrut och smällde lite fyrverkerier xD.. eller jimmie gjorde det, jag vågade inte.. JAJA, sova ska jag göra här så det blir riktigt myss. nu ska jag få stopp på älsk med hans spelande, hörs i morgon pusspus
image1925
Våran stad är smyckad med snöflingor, myys =)
image1926
Förtitt på det ajg köpte ^
image1927
Det snöade faktiskt i Norrköping i dag =)
image1928


dagens klädnad !

Då har jag klätt mig och liknande. Ska dra mig ner på stan och sen rringa Jimmie <3
Jag måste köpa en ny piercing till näsan, har tröttnat på min ring alltså.. Men får se vad de blir på stan. Jag bara måste hitta nåt till nyår, wish me luck !! =)

Dagens då =)
image1923



Utepromenad börjar med glatt humör =D

Godmorgon =)
Jag har redan duschat och varit ute med hunden, och det är skönt. när jag var ute med min hund så träffade vi hennes mamma, det var trevligt och glad blev salli, de sprang runt och lekte som inget annat i världen existerade ^
I dag ska jag träffa älsk, äntligen, det var två dagar sedan vi sågs. Jobbigt jobbigt, men vi får se vad som händer, jag måste iallafall ner på stan, får se om han hänger på, hoppas det =D
Bloggar om dagens outfit senare, tog fram varma plagg men insåg när jag var ute att det var väldigt varmt trots allt, så nu blire ändring bland plaggen ..

image1922

Nattinatti <3

Som det vanliga, måste säga godnatt nu. Eftersom min hund har gått och lagt sig så väntar hon på mig att jag ska slumra till intill min älskade hund, lets do it. Imorgon är en annan söndag kommen. Den sista tråkiga söndagen under detta år. Det måste firas med en tripp på stan vill jag lova, vi får väl se i morgon ifall jag hittar något som jag kan ha på nyår. HOPE SOO..

Godnatt BTW =)

image1921

Lite girlskväll ^

Hejsan alla läsare..
Jag drog förbi Nivvan lite förrut och sen kom magda, Tessan och jossan dit, vi såg på två av tre hyrfilmer som jag han och hyra lite innan. DE SÖÖÖG ! och det skulle vara skräck.. Mohahahahah okej !!
Jag har tagit lite bilder, men får egentligeninte lägga ut några men förbanimej vad jag kommer lägga ut bilder på nyårafton =D haha ^

Nu lägger jag bara ut de jag tycker blev snygga =P säger vi ^^
image1918
Jossan och magda , tack jossan för godiset, tack magda för chokladen xD
image1919
Nivvan, "jag ser genom fingrarna" XD


u create your own life

image1917
JAPP, det var blandade åsikter i inlägget under, kul att höra. Men jag kollar ju inte hennes blogg bara kom in på den lite snabbt så då fick jag vissa tankar. Men men, vi alla är olika..

Jaja, måste passa på att säga att det inte blev nån barnvakt i dag för min del, lite tråkigt blev lite ledsen över de, för jag fick reda påd det ganska sent och så har min dag blivit till spillo. Men jag är ganska trött också..

Tjejgänget ska ses en liten stund men jag vet inte omjag har lust att hänga på, sen vare bio med en annan tjejkompis och jag blev bjuden, men det vet jag inte heller om jag orkar. Urs vad lat jag är och så klagar jag på att jag inte gör nåt om dagarna. Oj då, skärpning.

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall

JA, jag stör mig jävligtmycket på det här..

Asså ärligt, Nu är det bara inte jag som har märkt av allting den här tjejen håller på med, jag läste runt i lite bloggar och så kom jag till hennes blogg. Asså det är inte normalt att bete sig såhär. Eller vad tycker du =S

Det går övergränsen för en bloggvärd. Gon bör nog skaffa sig  en porn sida

http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se/1188506956_.html#comment

image1915

VAD TYCKER DU OM DET HÄR?

Dagens spel..

Godmorgon får väll jag säga.
De flesta av er har säkert varit uppe ett tag men åhh så skönt det är att bara sova ut när man har chansen vill jag mena. MUMS ;D. Idag har jag klätt mig lite slapp kan man säga för i dag ska jag till E och hjälpa henne med att sitta barnvakt, trevligt trevligt. Sen ska vi sova över där. Så det blir myyys och kul.
Ska kanske träffa R och O om jag hinner, men jag tror dessvärre inte det.

Men men, nu närmar sig nyårafton också, och jag har letat som en galning efter nåt klädesplagg i guld, alltså en tunika. Men det finns inte någnstans i norrköping, eller det kanske gör det.. Men då är det jag som är helt blind..
Eller en klänning i guld. Den som natta har är ju så himla snygg och hon fick tagpå den  i norrköping, men lite tidigare än mig. Åhh så synd så..

image1913

Time for dagens klädnad :
image1914

skjorta - Vila
Tunika - Indiska
Strumpbyxor - H&M

Min hund salli säger godnatt <3

Jag lovade ju er faktiskt att visa mitt stora konstverk och säga godnatt till er alla med min fina bild som jag gjorde igår, och här är den. Sov så sött , hörs i morgon, Nattnatti <3

NE NU BLIR JAG ARG, JAG HAR INTE SPARAT MIN UNDERBARA BILD SOM JAG TOG. FAEN.
då får jag säga godnatt utan en godnatt bild, typiskt =/
Min hund är iallfall jätte trött, jag börjar bli. Jajamensan GODNATT !! =)

image1912

Mellandagsrea på Ellos =) Take a look

Måste bara tipsa er om dessa pumps på ellos.
Jag har beställt ett par nu, de är verkligen så snygga och till priset av 99 kronor, det är ju bara för sjukt bra.. hehe ta en titt på de iaf, mellandagsrean är ju kommen på ellos.. Dags att slå till eller vad säger du ?? =)

image1907

Sedan finns det massor utav annat som är på rean, exempel::

[ 59 kronor ]
image1909

[ 99 kronor ]
image1910

[ 99 kronor ]
image1911
(den sitter jätte snyggt på iaf :) )
image1908

armband.. <3<3

Hejsan alla läsare..
Nu har jag varot nera på stan, hittade inget som det brukar vara.. Får typ panik över att jag inte fixat nyårskläder än. Ursurs.. JAJA, sen var jag hos älsk och vi kollade lite på film och jag fick ett armband av älsk där det var graverat datum och namn. och han fick ett av mig också såklart. Sen åt vi lite tacoos och efetr det drog vi ut en sväng och träffade hans polare. Trevlans.. Nu sitter jag och tnker på vad jag ska göra av min fredagskväll, ut och festa eller ska jag lägga mig tidigt till sängs?. Hm vet inte ritkigt än =)

Jimmies styvpappa Kaj sa "det är ju som att förlova sig " (när man har sådant armband. vad tycker du om det ??. Vi tycker inte det är som att förlova sig iallafall.
image1906



image1905

dagens klädnad !

Hejsan, nu har jag inte alls gjort mycket, ska borsta ut alla tovor först och sen sminka mig för att bli redo för city here in Norrköping. HAh xD

Dagens outfit är så vanlig och enkel tyvärr, har ingen fantasi längre, ursurs inte bra kan jag säga !! men men, ni får gärna tipsa lite om hur en dagens outfit fpr er är kanonsnygg ?!?!?! :)

image1902

image1903

image1904

Gissa vem kändisen är ?!!

Japp då tänkte jag köra det gamla vanliga som ni äldre läsare vet om.
Jag döper det till gissa vem och jag kommer här nedan lägga upp två bilder, en på en kille och en bild på en kvinna det vill säga två kändisar som ni sedan får lista ut vilka två det är. BARA GISSA PÅ, blir mycket roligare då =)

image1897

image1898

image1899
image1900

Nu fattar ni tangentborden och gissar på tjejer och killar xD !!

Back hoomee. <3

Hallå alla läsare...image1896
Man blir verkligen trött utav att gå på stan och trängas med alla andra som trappar fram nere i city. Åhhhh jobbigt värre.. Jag och Sofie har letat i kanske en och en halv timma efter något i guldig stil som exempel tunika eller en tröja men det finns inget i guld bara en massa silvertröjor och skiiit. JAG VILL HA GULD =O blir typ galen. Till sist drog vi till Skafferiet, our best place ever ;D hehe där åt vi nån baguette med skagenröra, dock tog Sofie kyckling med kurry, SMASKENS.. Tog inga bilder från stanresan men det får duga ^

Då är det snart nyår, och det ska firas med mina älskade vänner, tjejgänget. Nivvan, Emme, Fillan, Tessan, Jossan & Patricia. Missat nån ? haha ingen aning, vi blir nog flera.. Då blire nog fest men nåt positivt är att jag har lite nyåslöften som jag ska hålla =D

Jag ska börja gymma, minst 6 timmar i veckan.
♣ Jag ska ge mig själv godisförbud (naturgodis exklusive.)
♦ Spara 200 kronor varje månad

image1893

Stan next..

Hejsan igen.
Nu är jag klar med all råttstädning och jag håller på att sminka mig nu.
Jag tänkte dra ner på stan lite snart för att kolla in all rea och lite så.. har inte fått några pengar än från pappa är det så att det är någon röd dag i dag också ??. Annars har jag väl bara inte fått några moneys :P haha ^ JAJA
Ska gå lite med Sofie hade jag tänkt, en väldigt snäller kompis. Trevligt juu =)

image1891

image1892




Allt i ett

Godmorgon på er alla.
Nu har jag sovit till tolv, ganska skönt men jag har ju anledning till det så. Jag var ju uppe och fixade med designen igår som jag sa och jag själv blev jätte nöjd faktiskt, och jag lovar er läsare, att nu ska jag inte ändra om designen varje månad ungefär som det blev förut haha ! :)

Idag ska jag städa mina råttburar för det första, sen blir det väl att göra sig i ordning lite och dra mig ner på stan lite, men frågan är vem ska jag gå på stan med ?!. Du kanske vill hänga med ?? Heh =)
Tänkte lägga in en liten dagens innan jag drar mig mo städning..

image1887

image1888

image1889

Jeans - veromoda
Tunika - H&M
vit kofta - B young

Vad tycks om dagens outfit ?



Dina åsikter tack !! =)

Yees, nu känner jag mig duktig här..
Eftersom jag har fått en ny digitalkamera så ska jag ta så himla mycket kort på allting, det kommer ju bli superkul. Nu när jag fixade om min design på bloggen så fick jag ett nytt lyft attt göra min blogg till det bättre.. Nu är jag igång igen med bloggandet och jag hoppas jag kommer upp mer i statestiken, för nu ligger jag runt 100 bara, innan 200 . Men jag kämpar på ska ni se =D..

image1884

image1885

Överseende med bloggförändring..

Hej nu är jag hemma.
Det är faktikt ganska skönt att komma hem och sätta sig framför datorn en liten stund.. Jag har myst med älsk och sett på massa filmer, det älskar jag !! Så jag har inte haft så mkt tid för bloggen just, men det kommer med sina dagar ^

Jag hade tänkt att ändra om designen nu i bloggen [ IGEN SÄGER NI ] hahaa, men jag har faktiskt tröttnat på denna juldesign så nu tänkte jag försöka ändra om till lite mer vanligt .. Så jag hoppas ni står ut med all ombygnad, det kommer ta tid.. ^

Det är en tjej på bloggen som har stört sig så mycket på att hon inte kommit på det där namnet på vem jag liknar, men nu kom hon på det och då vill jag fråga er om jag liknar michelle phiffer som läsaren sa ??
Vad tycker duu ??


image1875
Vad tycks om min underbara väska då från Nuknuk.se ??
Jag gillar den skarpt iallafall..

Staaan next

Godmorgon allesammen !!

Nu har jag sovit jätte gott hos min älskling.. Vi såg på en läskig film igår som heter "fear of the dark". på en skala från ett till fem får filmen en trea kan man säga.. Det var lite overkligt men inte så farligt..
Har du sett filmen ??

Nu har jimmie precis gått upp, han är en sådan segis nui vet på mornarna.. Men nu är han uppe.. Och vi ska dra ner på stan lite med hans lillebror som vi hade lovat . Sen blir det hemfärd till jimmies mamma och då får jag bara hoppas på att mamma kan komma och hämta mig ikäll.. =)
Jappjapp, nu ska jag göra lite frukost.. Vi ses sen =)

(vi tog lite bilder igår med min nya dogitalkamera , emn jag lägger bara in en sålänge )

image1874

lite testbilder jag tog med nya kameran:)

Japp då var jag nöjd.. Fick inte den digitalkameran jag ville ha men den jag fick var nog helt okej alltså, tog lite provbilder så får ni se :)..

image1866 image1867

Så ser den ut.. Den har grymma funktioner. nån breddgrej som gör bilderna supersnygga =)
lite exempel som jag tagit sådär lite snabbt. men måste lära känna kameran lite :)

image1868

image1869

image1870

Julen uppdelad i två =O =)

Nu blire mer firande av julen så slut är den inte.. Vi kommer äta julbord i dag i gen, se sköna julfilmer på tv och öppna julklappar.. Men inga julklappar under gran inte, nej de får bara ligga där på julafton ^ HOHO

Yees, är inte så julfin, ska köpa nya kläder till NYÅR hade jag tänkt^^
image1864 image1865

Jaa, jag snodde faktiskt Nivvans tröja, den är sååå fin ^ haha =)

Sammanfattning av händelser...

Jahopp då var jag här..
vi har ätit jätte gott både julmat coh julgröt, julgröten visste jag inte ens om att vi hade ätit, dock tycker jag inte om det.. HAha.. Jag tänkte sammanfatta lite i ord vad jag hr fått än så länge.. Jag får mer julklappar i morgon.. och jag vet att jag kommer få en digitalkamera så jag tänkte fota allting i morgon men nu ska ni få höra.. =)

Ett nattlinneimage1861
♣ en väska
♣ En tröja
♣ strumpor
♣ siverarmband med graverat datum och namn
♣ tidningsbehållare
♣ shorts
♣ parfym och deodorant.

Sen kommer jag få av pappa & mormor och morfar Olle..
Just de, av Ollie också.. hon ska ha mitt paket med^ :)
Eller jag har inte slagit in det xD

image1862

Lite julstämmning vah.. Jovisst !! :)


GOD JUL ALLA UNDERBARA BLOGGARE OCH LÄSARE

Godjul på er. Kan ni tänka er att den stora dagen är kommen..
Dock tycker jag inte det är så jätte kul ..
På julafton ska det vara snö såklart, men här i norrköping finns verkligen ingen snö som hellst.. Nu har min hund salli fått öpna ett paket, hur glad som hellst ==D

image1860


...

Väntar på att jimmie ska komma, det behövs kan jag säga..
=' (

image1859

Om det är fest så äre xD

image1857

...

Jag mår inte riktigt som jag borde..
=/
image1856




Idool..

vad läskigt att ligga runt 85 unika besökare per dag, det var 200 innan, men jag frstår er till max !! =)
jag längatr så efter min digitalkamera..

Nu har jag varit på stan med Mami. Jag köpte armand till mig och älsk som vi velat ha ett bra tag.. så det blir myys, vi ska gravera in namn och datum. Trevligt ..
Sen har jag köpt en julklapp till Maamiii, och det blev jätte bra, nu har jag bara kvar en present till, eller julklappsom det heter xD.. Men det är ingen fara ..
Idol var i stan, marie picasso sjöng, och det lät väl helt okej men hon kom inte upp i tonerna två gånger. Hmm..
Men rysligt bra röst alltså. JAJA :)

image1854image1855 Mami sötnoooows xD

Ska du köpa marie picassos nya skiva ?? ==)
Filmade lite när hon sjööng :)



Herregud vad konstigt det kommer att kännas att se KENZA på reklambilderna och vårkollektionen för ur och pen. Väldigt konstigt men så himla kul för henne, Grattiss:):)

Skolavslutning

Hejsan, =)

Skolavslutning i dag, långtråkigt men bra !
Jag är trött, och inte alls bloggsugen emn det är för att jag inte vill ta kort längre med mobilkameran, längtar såååå efer min nya kamera.. Jag ska köpa canon som finns i nåt inlägg nedan. Wow vad kuuul =)
Så är såg jag ut i dag. jag vet, tråkigt att koftan var blå, jag är lite färgblind, har en i svart :P trodde jag tog den emn så vare inte :P
image1853

shoppade en klänning och en tröja i dag :) myyyysens :D

Lite småttigt :D

Åhh hejsan alla mina läsare, jag ber ås mkt om ursäkt för att jag intehar bloggat på senaste tiden, men nu fan, har kollat på ny digitalkamera och den är verkligen super så jag ska börja ta riktiga och skarpa bilder hädan efter, WOWOWOOW :D jag är glad i allafall :;)

Igår hade jag och ollie kul på stan xD..
Förssmak..

dagens..

Att jag jämt måste säga förlåt när det inte är jag som gör felet..
FAN

image1850

Jag måste välja...

DEN:
image1848
Eller den:
image1849


Vad skulle du valt?



Slotttet..

image1843

Då har min familj varit och ätit på slottet med massa släkt och vänner till min "morfar".
Det var riktigt trevligt, väldigt gott med all mat. Och tack för en härlig dag .. =)



(Ni som irreterar er på varför jag hade nattlinnerna på min blogg kan ta och tänka igenom vad ni säger innnan ni öppnar eran förbaskade käft. Det var inget TIIIIIIIIIIIIIPS utan det är vad jag önskar mig. SVÅRT ATT FÖRSTÅ ? =O, irreterande jävlar..)

Dagens outfit ..

Godmorgon får jag väl säga =)..
Jag vet att jag inte är så bloggaktiv nu den senaste tiden, men jag väntar tills jag ska få hem min digitalkamera som tar sin tid, oh då kommer det här med dagens outfit, och andra upplevelser bli roliga på kort.. jag tar ju som sagt bara kort nu med min kamera på mobilen 2 mega pixels kamera.. Urs urs..
Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska på på middag på löfta slott. vilket jubeleum :)

image1841image1840

Vad händer i dag för din del?

Godkväll

image1838




Hallå härliga människor,
Idag har det varit en jätte fin upplevelse, åhh så himla underbart - men kallt i slutänden..
I morgon ska jag till Löfta slott och äta middag. Min mormors sambo fyller 80 år så då blir det firande på slottet ..

Yapp, nu blire mys med älsk..
Jag ställer en fråga..
Har du varit kär någongång??

lycklig..

Jag vet att jag lovade er fortsättningen...
den får bli i morgon..

Jag har känslan av lycka när det gäller livet.
Äntligen vet jag vart jag har mig själv och jag har styrka till att stå på mig.
Jag är verkligen lycklig och det är ni vänner och du jimmie som har gjort mig till den personen.
Jag vet inte hur jag ska förklara i ord hur glad jag är att ha er.
Mitt liv har inte varit lätt, det är det inte nu heller men jag känner verkligen att jag har lyckats.
Jag har lyckats med alla övergångar, alla problem som dock blir skuggan i själen men bara skuggan, det vet jag.
Jimmie, du är helt underbar, trots de fel vi alla gör.
Du har gjort mig kär, du har gett mig självförtroende, du har gett mig styrka.
Du GÖR så att jag vill leva.
Har aldrig varit kär nån gång innan, inte som nu. jag är verkligen kär.
Skulle inte kunna släppa taget om dig. Saknar dig varje dag så det skulle vara för jobbigt om du inte fanns i mitt liv.
Nu släpper jag tårar, vet inte varför . Men det är nog lyckan och saknaden som gör att tårarna bara rinner.
Men jag är glad så JÄVLA glad att du finns vid min sida.
tack så jävliiiigt att du orkar med mig, jag är inte så jobbig men jag förstår dig när du nämner mina humörsvängningar, sorry =D
Fem månader på¨södang, herre gud vad snabbt det har gått.. Åhh vad jag älskart..
Du är bäst jimmie, verkligen bäst !!..
Älskar dig, lämnar dig inte.
Du är bara min !


Vi är oss SJÄLVA =D

image1830 image1831
image1832 image1833

Som rubriken lyder xD Vi är oss själva ^ =D
Skridskoåkning i skolan på våran gympalektion, mytcket kul. Jag hade mina skridskor från 70 talet, grymt bra !!
Sleeeep weeelll =)

Drömmens gång...

Fortsättning följer....

Nästan varje morgon vaknar jag upp,  ligger där bredvid min älskade skönhet som så sött försöker blunda och somna om. Nej det är dags att gå upp, Jag sitter på min skönhet coh småguppar och kittlar honom tills han får nog. Då reser han sig coh klär på sig.. Den vanliga rutinen på morgonen utförs, toalettbesök, frukost och säga farväl till föräldrarna eller kicki och kaj. Vi drar oss mot enebykyrka och tar spårvagnen där som vanligt, eller hur var det vanliga egentligen ? . Jaja, jag och jimmie tar spårvagnen tillsammans iallafall, det är en annan sak när han åker själv.....


Min kompis vet vem min pojkvän är. Hon går på hållplatsen innan jimmies hållplats. Kompisen sätter sig alltid längst bak i bussen för att hon vet hur jimmie beter sig. Det är vanliga syner. När jimmie stiger på spårvagnen sätter han sig bredvid en tjej vid namn Sara, Han sätter sig alltid vid henne och hon är den påflugna personen. Men nu i början visade hon inte det riktigt det kom mer vid senare tiid. När jag skulle gå av spårvagnen gick jag längst fram i spårisen för att hämta en tidning, jag sneglar snabbt åt jimmies håll och ser att han håller henne i handen..

Tankespridning..

Nästan varje morgon vaknar jag upp,  ligger där bredvid min älskade skönhet som så sött försöker blunda och somna om. Nej det är dags att gå upp, Jag sitter på min skönhet coh småguppar och kittlar honom tills han får nog. Då reser han sig coh klär på sig.. Den vanliga rutinen på morgonen utförs, toalettbesök, frukost och säga farväl till föräldrarna eller kicki och kaj. Vi drar oss mot enebykyrka och tar spårvagnen där som vanligt, eller hur var det vanliga egentligen ? . Jaja, jag och jimmie tar spårvagnen tillsammans iallafall, det är en annan sak när han åker själv.....


Bara början på DRÖMMEN fortsättning följeeer. det dramatiska, det som kanske finns sanning i *.-)

Oriflame..

Ingen som är intresserad av oriflame??
Ingen som vill bli försäljare??

Ny råtta, namnförslag?!

HEjsan mina bloggläsare, powerpoints provet går jätte bra i skolan, har fredag på mig också..
Provet som jag hade i djurkunskap gik väl också helt okej..
Yeeess.. Nu är det bara "några prov kvar". MEn det ordnar sig..

Har köpt en ny råtta idag, hon bor med min andra  4 månaders råtta. De går än så länge bra ihop. Den lilla 5 veckors gamla råttan som jag köpte i dag är väldigt kaxig..

NAMNFÖRSLAG!!!

Mina råttor hemma heter Rita och Sanita..
image1829
Fem veckor gamla råttan :)

ORIFLAME sista chansen

Då har oriflame produkterna kommit..
har nu packat i ordning till er som besällt..

Nathalie (naatta.blogg.se) - måste tyvärr säga att det var lite slutsålda produkter av det du handlade, (2st lime duschcreme) + (läppglans hjärta).. Men resterande fans, Ber så mkt om ursäkt !!
Kosnad= 158:-

Men ni andra kan ta det lugnt..

Bloggar lite senare om det jag köpt.. Vill du ha en hemskickad katalog ?? så kan jag fixa det..
Köpte deras mascara för en månad sedan och jag säger WOW så bra den är, ni ska få se lite bilder sedan ^^
Denna katalog räcker till på fredag, sedan kommer en ny katalog. PASSA PÅ ATT HANDLA TILL JULEN !

OBS: DU KAN KOLLA I KATALOGEN PÅ INTERNET..
oM DU HITTAR NÅT FINT, HÖR AV DIG TILL MIG HÄR PÅ BLOGGEN SÅ FIXAR JAG DET !!

http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml




dagens....

Nu står jag upp i skolan, hah, och tänker blogga lite onm dagens outfit...
Den e ganska vanlig och den duger väl :)
Vad tycker du om dagens outfit??

image1827 image1828

Wake up light..

image1825

Åwhhh, skulle det inte vara skönt att vakna upp med ljuset än att vakna upp till det där fruktansvärda ljudet eller låten som man har tidigt på morgonen.. Sen måste man resa sig upp och tända lampan och ahh, shiit things like that.. Åhh jag tror jag vill önska mig detta i julklapp, får se =D

image1826


PROVVVV

vad ska man säga..
Har fyra prov nästa vecka. Här sitter jag och inte gör ett dugg.
Vi har inlämning i ett projektarbete, traktorprov, Djurkunskapsprov, ett annat djurkunskaps prov, Naturkunskapsprov, powerpointsprov, inlämning i engelska Oj det var visst 7 olika saker som ska vara klart. Och jag har inte börjat plugga än, har ångest.. Faan då !!..
Fick MVG i datorkuskapen i Wordexamen plus mvg i röjsåg, känns bra..
Men nu, hur ska det här gå.. G i allt eller =O..
Måste ha mvg..
åhh...
Press.
press
press

image1824

Färgning?

image1822

Nu sitter jag här, gick upp för en halvtimma sedan, suttit och gnuttat lite på¨en kexchoklad, men jag mår inte alls bra om jag får säga de. Har jätte ont i magen.. Urs =/
Men det lär väl bli bättre..

Har tänkt på en grej, vill du också bli säljare för oriflame ??
Man får 20% av det du säljer för
Om du kommit upp till 2000 blir du gruppchef och får 30% av det du säljer för plus att du får smink för 5000:-
Du måste vara 16.
Hör av dig till mig : [email protected]
(om det går dåligt med försäljningen så spelar det ingen större roll)

image1823
Ska jag färga håret brunt ??.
(jag börjar nämligen få mörkt hår nu, och mitt riktiga blonda försvinner , hur ska jag göra)

Nu ska jag äta frukost..
/Thess..

Händelsefull dag...

image1817

Såhär ser jag ut i dag, nu skajag sminka mig och fixa håret lite..
Sen blir det resturang med älskling, Ollie och raymond..
Efter det blir det bio och filmen saw 4..

image1818

Vad gillar ni att läsa i min blogg ?? =D

image1814
Jag har räknat ut att det är 23 % av er läsare som kommenterar min blogg. Ni resterande, vad är ni för typer egentligen ? =) Vill ni läsa nåt annat än det jag skriver, jag vill mena, jag kan ju blogga om lite annat också. Jag vill ha så många läsare som möjligt och därför frågar jag er =)

( längst ned på inlägget står "kommentera här<3" klicka där och skrolla ned så du kommer fram till en ruta där du kan skriva egen kommentar)


Weelll, jag har sovit gott och jag är väldigt glad utav mig,  idag blir det bio med älsk och en av mina bästa kompisar och hennes pojkvän, det kanske blir lite kina resturang innan om pengarna räcker till..

Nu tänker jag ställa er en liten fråga:
image1815


EGOPICS....

Oj så jämt det var, men Marie van, det ville ju inte jag, men jag tror nog att amanda kommer klara sig riktigt bra hon =)

Då tänker jag avsluta kvällen med lite egobilder genom tiderna..
image1803 image1804
Där hade jag fina ögonbryn, miss them ...

image1805 image1806
Ett år sedan ^^

image1807image1808
Det var en gång man använde photoredigering

image1809 image1810
Det var en gång jag lekte med sminket och duschen..

image1811
Det var en gång då jag fick mobilen, det blev massor egobilder
8 månader sen..

image1812
Det var en gång man trodde man var så snygg.. (HAHAHA)

image1813
det var en gång man körde gymnastiiikkk..
HAH

Jag inser att detta inlägg inte är så intressant juu HAHA så jag slutar =D


VEM VINNER EGENTLIGEN??

SÅKLART AMANDA VINNER, KOLLA BARA HENNES SCENSPRÅÅÅK. hON ÄR HELT ENKELT BÄSTA AV DEM TVÅ..
Okej, marie har verkligen sångrösten, men inte scenspråket som amanda !! =D=D=D=D

AMANDA AMANDA AMANDA AMANDA AMANDA



MARIE PICASSO EN SUPERBRA TVÅA !! =D



VAD TYCKER DU ??

ORIFLAME ORIFLAME ORIFLAME ORIFLAME

Japp då var det dags för oriflame här =)

Jag är säljare för dem för att jag köper smink och accesoarer som inte är djurtestat och då är oriflame ett bra exempel. De har SUPERBRA priser och jätte härligt sortiment. Och det som är så bra är att nya katalogen har kommit.. Ni måste bara kika in..

http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml

OCh tveka inte om någonting fint där. köööp =)
Om du vill hanågotning skriv i inlägget vilket nummer det är, du ska ockås skriva vad det är för produkt och antal..

Om du vill ha mer info adda mig på msn: [email protected]
Om du också vill sälja för oriflame så adda mig på msn.. =)



FEnomenmagasinet och Vretagymnasiet ^

Oj då..
Tiden har bara inte funnits till att blogga, skönt att jag inte känner ångest över det iallfall, som jag gjorde innan..
Tog ingen outft bild i dag men ähh, =) it doesnt matter..
Har varit i skolan till sex i går. först var vi på fenomenmagasinet med klassen i linköping, sen åkte vi till vreta gymnasiet och åt middag, och vidare åkte vi till ladugårdarna, och nu luktar jag GRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS trevligt..
NJAAAA

Idag har jag varit hos tandläkaren, inga hål som vanligt, och glad är jag :) sen har jag såklart varit i skolan ^
Har sovit en blund nu och är lite peppad inför kvällen, vet inte riktigt vad som händer, men något blir det =D

Lite pics iaf ^
image1792 image1793 image1794
image1795 image1796
MOHAHAHHHHAHAHHAHAHHA =D
image1802image1797
HAHAHA CP STÖÖÖÖÖRD :D
image1798
image1799
MUUUUUUUUUUUUUUUUH
image1800
NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖFFF
image1801

SLUUUT :D


Skoliiiis och staniiiis ^

Hej alla mina glada bloggläsare :)
Nu har jag varit på stan och i skolan såklart.. Är lite sjuk men det ordnar sig. HAr druckit blåbärsoppa och nyponsoppa hela dagen idag och jag mår faktiskt bättre ,. men ont i magen har jag fortfarande =/
Vad härligt att så många av er svarade på frågan under, skönt att höra hur ni resonerar.. Efter många OM och MEN skulle nog jag ockås behålla barnet om jag hade en pojkvän som finns där för mig..

Köpte lite stuff på stan ^
image1786 image1787
* grå tunika från gina tricot 149:-
* grå någonting från ginatricot
* Rosa polot-shirt från 'New Yorker


Tre svarta skor från skopunkten. Jag utnyttjade ta tre betala för två =)

Nu snart kommer älskning, se ya <3

vad skulle du göra?

image1785

HEEEEJ =D
Mina kära bloggläsare..
Jag har legat i sängen hela dagen tills nu om man bortser från skolan och avslutningen på gymnastiken.. Jag mår verkligen inte bra, har sjukt ont i magen och så har jag spytt fyra gånger.. så jävla jobbigt..
JAg tog upp ett ämne i skolan i dag angående graviditet.
Nu tänkte jag diskutera det med er..

Om det är så att du är gravid i nästan andra månaden men kan fortfarande utföra en abort och får två dagar senare ett resultat/besked över att din klamydia och mykoplasma har gjort dig steril i efterhand. Du har planer att gå ut gymnasieskolan och är starkt inriktad på att läsa vidare i ett annat land till en Veterinär. det vill säga att du slutar skolan vid 25 år ålder. Du kommer alltså inte kunna föda ett barn i hela ditt liv förrutom vid denna ålder, 16 år

image1784

Det handlar inte om mig, troligtviss..



dagens utstyrsel..

Hej alla underbara söta bloggare. Hoppas ni sovit gott för det har jag..
Sitter nu för första gången och äter frukost hemma, det är ju framsteg.. hehe =D brukar du också skippa frukosten eller är du en duktig frukost ätare?? =D

image1782 image1783

Jag utgick från halsbandet sen blev det bara lite kläder upphasat xD
tilld et där linnet skulle jag ha mina dröm jeans till, de med hög midja. Då skulle det vara klockrent. JAJA
Tack för mig ses sen..

OBS; en ny oriflame katalog kommer ut snart så ta chansen !! =)
skriver inlägg om dem senare..

Shoppa julklappar på ORIFLAME?? :)

Hejsan alla glada där ute i kylan.. =/
BRRRRR så kallt, urs urs, ändå har jag massa ljus framme.. jag hade planerat kinamat på resurang idag med killen, emn han verkar inte komma så den planen gick i diket..

Jag ska nu börja sälja för ORIFLAME, ta en titt i deras katalog som de har nu till i morgon, om du vill ha någonting där ifrån så hör av dig med nummer på produkten och antal som du vill ha...

http://www.oriflame.se/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml

image1781

Om ni hittat nåt fint i katalogen så kan ni adda mig på msn så kan vi snacka mer där igenom ..
[email protected]

Home home, ljuva hem ^

image1778




Nu är jag hemma från skolan igen...

Väntar på att älskling ska höra av sig. Sen får vi se vad som kommer att hända..
jag behöver egentligen plugga till i morgon, men får se vad som blir gjort egentligen.. Jag har ju så höga krav så jag kommer nog få ångest tyvärr.. Men men..

Tog lite bilder, på dagens outfit som inte alls är något vackert. Jag försov mig i dag och han inte sminka mig eller någonting, jag ser ut som en barnrumpa =P helt jädrans liten haha xD






SER JAG INTE LITEN UT ELLER ? XD






image1775image1776image1777
 

Vad tycks om designen då ? xD xD xD ( HAHA )

image1774

städat i rummet ^

det rä lite skrämmande att se hur mycket amn sjunker i statestiken xD. ahha Ähh ^
Nu har jag städat rummet, glad för det. Här hemma är det full gång, kalas och massa snorungar här. Urs, huvudvärk.. Nu ska ag göra mig i ordning, ska dra ner på stan och träffa sofie och hennes två kompisar sen blir det lokalfest, babas tror jag, emn vart rä den egentligen ?? HAMNEN ELLER BRÅVALLA?

FÖRE

image1766

EFTER

image1767
dock ligger damsugaen på golvet :P haha ^ och en liten mugg xD
Nu måste jag rusa..

HUVUDVÄRK
/ Thess

Lite gårdagens..

'GODMORGON`
Ja, jag har sovit riktigt gott faktiskt. Men är ändå trött. I går var jag och tjejgänget på en thaifest och på nedervåningen var en lokalfest som vi i efter hand drog till. Det var väll ganska dött men kul hade vi ändå för bra musik spelades och vi hade kul .. Sedan drog vi till DONKEN och åt mat, dock gjorde inte jag det för ag har redan ätit MC mat i fem dagar i rad så jag tog bara en glass..

Lite gårdagens:
image1763 image1764
image1765

Nu ska jag göra mig i ordning och kila ned mot stan och träffa Ollie..
Pusspusshej <3 /thess

RSS 2.0