Koppling och STÖTNING =D

Ännu en seg dag, lika seg som hela månaden med internet har varit. Min frånvaro har berott på internet uppkopplingen som inte fungerat. Ihela två veckor har jag suttit framför datorn utan inverkan. Kanon!
Mycket har hänt och jag har verkligen velat skriva alla händelser. och nu när jag väl kan det kommer jag inte på någonting, typ. Men det är väl som vanligt.

Mina händer darrar, själen fryser och jag mår inte där bättre. Revolutionen kom snabbt, från medelvärme till många minusgrader. Det förekom många förändringar så som strumpbyxor under jeansen, halsduk och inte minst kroppen. Bakterierna blev inflamerade i halsen, vilken halsbränna. Febern började komma, och nu sitter jag här med 39 grader.
Träning varje dag förrutom torsdagen, då jag är tränare i stället. utsliten och stressad, hinner inte med skolan. Dubbelt med matte, dubbelt med so och inte minst idrotten där både teori och praktiska övningar utförs. Stressen gör att jag inte orkar plugga eller träna. Jag är bara helt förslappad och det gör mig nere--

köttbullar med spagetti är äkta svensk mat, och det är riktigt gott dessutom. Ja men i alla fall nu ska vi inte prata om vad jag äter utan gå vidare till förklaringen med Koppling och stötning. Ja det säger sig självt, spenderade dagen med Patricia då koppling och stötning förekom. Det var, hmm en vecka sedan på ett ungefär. Dagen innan, eller kl: 03 på natten satt vi uppe och åt chokladpudding med glass. Patricia åt självklart upp allting men jag orkade inte mitt och dessutom hade jag ett glas som var hälften så stort som Patricias. Efter vi var klara med mumseriet bestämde vi att vi skulle sova länge, över tolv nästa dag. Och det gick genom, vi sov ända till 14. Klockrent. Sedan låg vi i sängen ok snackade och lite sådant som vi tjejer gör.. Jag drömde en massa olika drömmar den natten, kommer inte ihåg en enda i nuläget men då kom jga på alla och vi skrattade åt dem alla också, våran humor är inte speciellt den normala men för oss fungerar det i alla fall. det var kopplingen jag tog upp. Inte kopplingen med det hela utan avkoppling som jag ansåg hela dagen var.
Och sedan framför tv fick vi vårat damp och där förekom stötningen =P, mer i detalj går vi inte in på.

Nu har jag ätit upp köttbullarna och är mätt och belåten. Ska ta mig en titt på tekniken nu och göra 20-40 matte tal, ligger lite efter.  Hade bra allesammen.


Valet och skolan*

Kollade på nyheterna nyss, bara att se hur hela växhuseffekten försämras gör mig på dåligt humör. Sedan är det tankarna runt nationella proven. Jag kan inte sluta tänka på proven. Eller när jag väl gjort det blir jag påmind igen. Jag tror jag börjar bli skoltrött, tyvärr. Jag planerade för hela veckan i går kväll. Och jag har redan brutit det. Den första punkten är bruten, katastrof, jag som hade noterat in en bra läxläsning när jag skulle sitta barnvakt efter skolan idag. Jag spenderade tiden framför datorn. Bra gjort!
Och det här med den preliminära ansökningen, jag var verkligen helt säker innan jag satte mig vid datan för att utföra alla val och inriktningar. Patricia gjorde inte stunden bättre heller när hon slog en pling och läste upp en tidningsartikel ur dagens nyheter, där var det en tjej som inte kommit in på veterinärhögskolan i uppsala med hennes tre försök varje år och hade därför flyttat till Bagdad för att utföra sin utbildning. och så stod det en massa om hennes liv i Bagdad och hur bra utbildningen var osv. Man är verkligen tvungen att ha 20.0 i poäng när man går ut gymnasiet och det är mvg i alla ämnen. Sedan när man kämpat för att få alla mvg så är det en chans på 6% att man kommer in. Det känns inte så bra det här helt enkelt. Kämpa på Tessan, håll kvar betygen och höj resten, Bra ordspråk.

Patricia skulle komma förbi på morgonen men när jag ringer henne tio minuter efter den sagda tiden är hon fortfarande hemma. Blev lite tjurig så jag sa åt henne på skarpen. Vandrde till skolan med småsykonen idag och höll dem sällskap istället. Stackars liten som halkade på geggan och satte sig ned på rumpan. Och den andre som går i snigelfart. Och jag som alltid kommer i tid men hade redan missat tio minuter när jag stod utanför gymnastiksalen. Äntligen någonting roligt på idrottstimmen, basket. jag var visst lite för mycket på denna gång. Trampade sönder Ninas lilltå, smällde till Helena rakt i ansiktet och knuffade o stökade bort de andra under spelets gång. Men där kom det iaf, min poäng, och vårt lag van! Yes ^^.
Den trögaste lektionen i dag var väl nog NO lektionen, då vi skulle komma på någonting man skulle förbättra och göra en bra design utav. Där satt jag som ett fån hela lektionen och fick inget gjort. Kom verkligen inte på vad jag skulle designa. fick massor utav hjälp men ingenting gick an.
Över till fritiden, slutade skolan vid halv tre. Förslappat lade jag mig ned i soffan, tröck på knappen till tv och tog djupa andetag. Frid, typ i alla fall ända tills min lillasyrra kom och fråga om jag ville läsa en bok för henne. Och det var en självklarhet att jag hjälpte henne. Eller inte, hon fick däremot läsa för mig..
Drog sedan till Showgruppen som jag gick med i idag. Kunde inte vara med och träna intensivt för mitt knä har gjort ont hela dagen, men jag stod och gjorde små rörelser i princip.

Nu hade jag tänkt och plugga tjugo i 11 på kvällen, ännu en grej som blev misslyckad.
Ni får ha det bra allesammen!!


Fet stank i en mikro.

I går kväll kunde jag verkligen inte somna in i min säng. Tänkte på det jag skrev till Adnan och hur reaktionen skulle vara i dag. Tänkte också på allting som kommer kretsa runt mig. Nationella prov och de övriga proven och läxförhören man har varje vecka. Bara se när man blundar hur skolan kommer bli denna termin. Jag kommer bara kunna sitta hemma och plugga, vilket liv.
Tog någon timme vid midnatt i karet. såg de fina färgerna som brusade ifrån luktbomben i badet. Lukten av lavendel som sippra genom näsan och vidare. Härligt och sömnigt. Passade ritkigt bra med att kolla igenom musikprovet. Och det sköna lugnet och bara kunna höra dropparna strimla ned från taket. Underbart!
När jag väl smörjt in mig med min jordgubbskräm och lagt sig till sängs blev jag pigg igen. Kunde inte somna in, allt struul bara fanns där, i mitt huvud. Jävla skit gubbe som har förstört, och den andra konstiga personen som går mig på nerverna, han beter sig som en bög, man börjar undra. Och den stora kartongpåsen som jag skulle kolla igenom, som aldrig blev av. Kasst.

Satte klockan tjugo minuter innan sju i morse. Stänger av den och upprepar det några gånger. Stiger upp väldigt kry och mån om dagen. Sminkar mig som vanligt först och tar någon macka innan jag vanligtvis drar iväg. Patricia skulel komma Tio minuter i åtta, men som vanligt blir det några minuter efter den sagda tiden. Hon ringer fem i åtta och frågar sig lite små dumt om hon kunde komma nu, det hon hade i huvudet var om jag fortfarande var hemme. Troget =).
I alla fall går vi runt hela det gröna området för min skull, eller rättare sagt mina skors skull.
Dagen börjar underligt med att komma en timma tidigare än vad som hade beräknats. Och man fick då sitta i cafeterian. Sedan var det full gång med arbetet.  no hit och matte dit. Ja ni förstår.
Slutade vid tre i dag, kom hem och tänkte vara förnuftig med en ny strategi att få i min hund lite mat i magen. Hällde några skoppor mat i en djup tallrik och fyllde på med varmvatten och direkt in i mikron. Tänkte inte så mycket på vilken tid jag ställde in. Gick in i badrummet och fixa mig lite och öppnar sedan dörren ut till korridoren i hallen och känner lukten. Hade självklart glömt bort hundmaten som stod inne i mikron helt geggig. Så småningom kände man lukten i hela huset. Trevligt.

Nu är jag väldigt trött efter träningen. Vi började med styrka och fortsatte träningen med matta och trampett. Mattan gick väl inte jätte bra idag men där emot trampetten. Äntligen försvann min spärr för skruv. körde hel skruv, emn den blev väldigt seg. Det som var roligt i det hela var när Åsa kommenterade "nu visar du allt du går för när killen ser på". Lite små fniss här och där ^^,

Nu hade jag tänkt plugga lite matte och svara på frågor till hinduism och buddism. Hade bra allesammen!


Therése

Therése

Hejsan..

Nu får man se hur det går med denna sida. Det är alltid lite spännande att skriva det första inlägget. Hur blir intrycket lixom. Nae men i alla fall.
Jag brukar mest skriva om mitt liv och hur jag ser på det. Jag skrev mycket om det förflutna men har insett att jag inte kommer så långt med det. Fortsättningen förbättrar inte den nuvarande situationen. Ett tragiskt liv som skuggar sig över det nuvarande. Nej.
Jag skrev mycket på Lunarstorm i dess blogg innan, men tänkte att det var bättre att skapa denna sida. Ni kan gå in där och läsa, heter Cutii.

Livet, det mörknar och tystnaden blir förgäves. Gläntan som väntar på mig förblir mindre. Tillbringa dagen i ljuset inte i stillheten, använd allt du får!

Jag tänker hela tiden på det du berättade i fredags då vi hade trupp läger. Erika gjorde det med spänning, sedan var det sanning det handlade om. - Det var en kväll då min kompis satt själv inne i vardagsrummet och såg på tv. Ensam hemma. Väggarna framför henne och väggen bakom henne var utav fönster Helt plötsligt ser hon en mann i fönstret framför henne, men det speglade sig och hon såg att det var fönstret bakom henne denna mann stod vid. Snabbt rycker hon tag i telefonen som låg strax intill henne och ringer polisen. När polisen var där såg de ingenting som antydde på att det varit nån utomhus. Men bakom soffan såg de två blöta fotspår.
Gud vad alla rös till när vi satt på tjockmadrassen i gymnastiksalen. vi satt alla tysta och vi hade nog en gnista av räddhet innombords. Men den rädslan försvann nog lika fort när vi började dansa som galningar. Disco dance och alla hoppade runt. Vi bara släppte loss då klockan blev midnatt. det varade ungefär i en timma, alla skrattade och skrek av glädje. Åsa våran andra tränare lärde oss en uppvärmningsdans, den dansen som var så ansträngande men alla fortsatte att dansa på klockan 1-2 på natten. På morgonen vaknar Ollie av att Elin hade väckt henne. trött som alla vi var väckte Ollie mig. Men det var tydligen bara jag och Ollie som inte hade blivit tillsagda att gå upp och äta frukost. Deras förklaring var att en av gymnasterna hade gått och visslat lite runt oss som skulle antyda till att vi skulle gå upp. Eller denna förklaring att vi tände ju också lyset. JA-JA ok. Ollie står på sig, tar sitt lugna ja och går sansat upp och äter sin frukost. Jag dessvärre skippar frukosten och sätter igång med uppvärmning. Jag kände verkligen hur magen kurrade och hur ögona inte han med i volterna. Vatten, vatten och ännu mer vatten - ont i magen.

Hur trött man än var tjatade Patti på mig senare på dagen att jag skulle hänga med till Toll för att umgås med honom. Patti hade tydligen sagt innan att vi skulle vara med honom, men de orden fanns inte i mitt huvud. Eller rättare sagt, inget fanns i mitt huvud, bara msn och själva internet fanns där. Jag bestämde sedan att jag skulle dra till patti för att göra oss i ordning. Det slutade med att patti fick komma till mig då jag redan var i orning, Ja, som sagt innan jag hade ingenting i huvudet. Vi skulle vara hos Toll vid 18 den kvällen men vi kom dit 19.30, lyckat. Sedan var det fest. vi hade det trevligt, eller rättare sagt jag som var väldigt social och hälsade på allt folk, flera gånger också.. Hmm
Den natten sov jag ingenting, spyan var försummad över hela rummet och syret fanns det inte mycket utav. Morgonen därpå vaknar jag riktigt tidigt, kylskåpet visste jag var det befann sig, och resterande förråd till alla goda frukter.  några timmar sedan, var det kylskåpet som gällde igen. och ännu några timmar senare var det mat. Riktig mat - gott.

Denna söndag sov jag sammanlagt 17 timmar, riktigt skönt. Och nu sitter jag här, väldigt lat. Väntar på att Patricia ska komma, eller rättare sagt ringa, emn det får nog jag göra.
Vi kommer säkert hitta på något skojsigt. Hade bra allesammen!!


RSS 2.0