Jobb 29-30 / 8

Helgen har bestått av jobb på "djurhuset". Vissa av er har kanske missat att jag jobbar extra på helgerna som djurvårdare på skolan. Det är riktigt kul och tiden rinner iväg supersnabbt. Jag bara älskar att vara där, sköta om djuren, speciellt umgås med illrarna. Jag och Älsk planerar på att köpa två illrar till hemmet. Men det lär väl bli någon gång framöver. Min pojkvän har även lite planer på andra lägenheter, jag får inte veta ett knyst ! Men men så ligger det till..  Nu är jag iallafall HEMMA hos oss, har planer att gå o lägga mig i sängen, är rejält frusen utav mig, men jag ska nog diska lite innan. Min älskling har också jobbat denna helg, men han kommer hem lite senare, åhh vad mys vi ska ha ! Älskar älskar älskar dig <3



Det är så fascinerande med dessa små djur. Idag när jag skulle spola ena terrariet så hoppade ena ödlan upp på fönstret, snacka om att jag blev skraj.. Det har faktiskt hänt en massa skräckinslagna händelser denna helg. Igår gick till exempel brandalarmet och på själva skärmen står det "brand" ringde direkt min handledare, men hon sa bara att det är ett tekniskt fel.. har även fått se möss utan huvud. Ja, de är förmodligen väldigt stressade nu när de har fått pinkisar, så i ,morse när jag skulle utfodra hos tammössen så låg det en vuxen död i ena hörnet.. Men men det är sådant man får vara med om också..


BRUNETTTESSAN





Ni ville se bilder vah ? xD
Noo blond brud no more, jag gillart =D

pusss <3

färgat håret + köpt schampoo o balsam

Hallååå alla söta små och stora bloggläsare !! =)
Har precis kommit hem ifrån frisörstolen. Javisst har jag blivit brunett xD.. Det blev största katastrofen kan jag lova, kom hem igår kväll till oss, slänger mig mot sebbans famn och börjar gråta. Fan så hemskt det såg ut och urs vad jag hatade mitt nya hår.. Min underbara bästa pojkvän ringde upp dit idag och berättade som det var och jag drog dit idag och fick håret fixat.. Ni får veta mer i nästa inlägg om håret och den mystiska "transvestiten" .. Hmm har också köpt balsam och schampoo för 500 kronor .. Känner mig helt pank nu direkt sådär efter löning men har även lagt undan lite pengar på mitt sparkonto.. Jajjamensan, nu ska jag steka lite köttbullar och koka mackaroner till mig själv. Sedan blir det plugg (fysik, engelska B och projektarbete-loggbok)..


Älskar deras sortiment, hade deras schampoo och balsam till mitt blonda hår, och nu köpte jag detta till mitt fina färgade hår. Jag måste ta väl hand om håret nu med tanke på att de fick bleka det en extra gång..
Min pojkvän tyckte nog mest att jag var knäpp som köpte detta dyra balsam xD. Men om man tänker såhär gullet.. Den lilla flaskan kostar 100:- då det är 250 ml i. Denna flaska är det 1500 ml i och kostar 250. Om jag hade köpt sex små skulle det kosta 600 och ta det gånger två då resultatet blir 1200 alltså fick jag 700 kronor i rabatt ;) snyggt kap vah !!

hoppas ni hängde med..

Kurr sa magen.
Pusspuss

23.15

Sitter här ensam i en säng för två och snyftar lite lätt av obekvämhet i sig själv. Jag snyftar inte av sorgsenhet utan av den dumma förkylningen som kom för några dagar sen. Sitter här med en tallrik i handen där jag nyss hällde upp yougurt och kornflakes, dock känner jag ingen smak och det känns onödigt att äta upp. Jag sitter här med nytvättat hår och ren kropp och funderar på att börja läsa min bok " Intimate kill" , en bok vi fick till uppgift att läsa i engelskan. Men det känns även lite tungt när ögonlocken inte vill vara på sin plats. hmmm..
Nåt som glädje mig idag när jag var på willys och handlade saker och ting till hemmet var de där TAMPONGERNA som har blivit fyra kronor billigare WEEEII !!  or something hahha.

Djurvårdare


Mina vänner pati och Emme..


Underbara Tina som fyller 17 idag, grattis till henne.. Och Tessan till höger som fyllde 18 igår !! Grattis brudar..


Jag älskar dig Sebban <3 min sambo =)



Det gick bra på jobbet idag faktiskt..Men var sjukt stressad för jag gjorde fel till en början.. gjorde städrutiner hos smågnagarna som jag inte skulle ha gjort.. Otroligt irriterande =O, så kom efter i schemat en aning mycket. Men sen gick det på räls.. Fick mata de flesta reptilerna med sophobas idag, äckliga mjölmaskar som ödlorna älskade.. kelade dessutom med illrarna när jag var inne hos dem , otroligt sööta.. hahah dumma get som stånga mig =O hahh men otroligt glada.. När jag kom in med mat så såg man svansen gå fram och tillbaka av lycka xD.. AW det ska jag iallafall jobba med i framtiden ! DJUR!

Ikväll blir det hem till Tina där de blir fest, dock ska jag inte dricka så mycket, har jobb att sköta i morgon också!!

Hoppas allt e bra med er ?!

Godmorgon underbaringar, jag vet att jag är otroligt osocial med er. Ber så mycket om ursäkt. Jag har varit fruktansvärt trött dessa dagar när jag gått i skolan. Man har ingen ork till att blogga. Men självklart kommer jag inte sluta blogga !!
Igår var jag på 18-års fest hos TESSAN LOVE grattis så mycket till dig igen <3.. Och vad har jag gjort annars, varit på rix-fm festivalen under dessa dagar.. Har helt enkelt varit med min sambo <3

Nee nu väntar första jobbdagen på mig.. Jag ska nämligen börja jobba som djurvårdare vissa helger nu.. Och denna helg är min, och jag är supernervös inför larmet. hahaha .. Kommer skita på mig om larmet inte stängs av, eller jag, tänk er djuren =O .. Jag praktiserade där, då hade jag en avdelning, MEN NU SKA JAG HA SEX AVDELNINGAR  på 7 timmar.. Jaaa ni förstår själva vilket jävla tempo jag måste ha.. jaa urs jaaa, lycka till för  mig..



Rix fm festival..
Nu måste jag sätta upp håret i n snodd, ta på mjukisbyxor och knalla iväg till bussen.. PUSS

15 mvg, 7 vg, 1g

Tja bloggen !!
Jag vet, dålig uppdatering, men så blir det ibland när man inte känner den där speciella blogglusten. Men men, hur är läget med mig då? joo jag mår bra helt enkelt, är lite trött nu när skolan har satt igång igen. Känns underbart sköönt att komma igång igen med sitt "vanliga" liv men det är då stressen kommer också. Nu till höst gäller det att priroritera för att överleva!
Men jag har ju min pojkvän och då känns livet sådär lite enklare..
Just nu sitter jag och dricker Frappuccino med melon och gurka. Måste ju börja lära mig o dricka kaffe men det går inte så bra men denna dryck som min pojkvän gjorde smakade helt okej iaf.. Jag närmar mig målet tills jag får använda våran kaffe mugg hemma ;)



Min dryck och mina betyg..
Vist är jag nöjd men jag kunde ha fått ytterligare fyra mvg om jag bara hade kämpat och haft orken till det i slutet..
Nu ska jag och älsk äta kvällsmat och se på film. Hörs i morgon ! =)

Det här med kärlek

Visste du att...

- Sex kan lugna nerverna innan man till exempel ska hålla ett tal, eller n redovisning för klassen..
- När kvinnan och mannen jobbar på med karriären till max, desto mer tillfredställda är de till sexlivet..
- Sexfantasier kan ha en kraftig dämpande effekt på smärta..
- Ordet öl väcker lust!


Vill bara säga att kärlek är det bästa som finns, och jag är så otroligt glad att jag har träffat min pojkvän Sebastian. Han tar hand om mig som ingen annan gjort innan. Han förstår sig på mig på ett unikt sätt, han vet hur man ska behandla en tjej. Jag älskar honom. Nu har vi faktiskt varit tillsammans i 3 månader.. Nytt som fräscht, underbart som nykärt.. Jaa livet leker bra med dig..


- jaa precis, mina 95 kort har kommit som jag beställde för 29:- från FUJIDIREKT.SE

Hurryy up !

En brådskande Tessan pratar..
JAg ska iväg och jobba, måste passa en buss så jag har det väldigt stressigt just nu. Men jag tänkte bara önska er alla en bra dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem ifrån jobbet.. Då ska jag och Sebban äntligen fixa min dator, hoppas det går som planerat.. Nee nu måste jag kila, hade super super sålänge..

Outfit




Okej halsbandet tog jag bort, för mycket...
Nu måste jag kila till bussen, ska möta upp emsedge !

Godmorgon på er ; )

Hej mina söta godingar..
Har sovit väldigt bra inatt faktiskt, här hemma hos "oss". Har sovit helt själv utan min Sebban men klart jag klarar de.. Nu är klockan snart tio och jag tänkte ta o äta lite frulle på balkisen i det underbara vädret. Funderar på att ringa min mor för lite sol o bad, men vet inte ifall jag hinner. Ska träffa min UNDERBARA VÄN Emme vid tolvslaget idag, otroligt länge sen vi sågs.

Jag sitter och läser Paows blogg, hon är verkligen en super trevlig tjej men sen när man loggar in på GAYBLOGGEN.COM så får man se en annan del av henne, visar tuttar i videoinlägg och tar kort som hon aldrig skulle göra i sin blogg.. Hmm jaa, fick bara en funderare.. Men men, inget man ska slösa tid på o hak upp sig på, de får ju pengar för de =D


Smått panik över skolan



Nu har jag badat och duschat, helt enkelt fräschat upp mig.. Ritkigt köönt =)
Var nyss inne och kollade på min kompis blogg och hon hade laddat upp schemat - skolschemat.. Och jag fick lite smått panik.. Så jag loggade in på sidan och kollade mitt schema, o herregud vad ont i magen jag får. Vilket jävla schema, denna termin kommer absolut inte bli lätt, jag längtar inte..
Nu blir vi en klass på fem elever som ska läsa NV sista året..  Så våran klass kommer heta H07N ( om ni ens är intresserade) bara det kommer kännas konstigt..

Nee nu måste jag sova på saken


Är du nervös inför skolan ?


Det är bra att kunna vara flumm



Åhhh vad trött jag är efter jobbet !!
Jag har fått många frågor om mitt jobb på kolmården.. Jag jobbar på farmors kök som kassabiträde =) Det är jätte trevligt där och vi har et super kul verkligen =D Som idag, då det har varit super lite folk i parken, kan man skojja till det lite extra.. Som exempel ena gurkan  - as liten, men vi garva och hade oss med den lilla "penisen" hahaha .. Visst är mina kollegor snygga ?? :D shortsen/byxorna över naveln och plastfolie till skärp xD. hahaha faan vad kul vi har !! Och våra historier som vi läste upp för varandra från mobilerna, GAAAH så vi garvade.. Och jag måste bara berätta, när anny (2:a till vänster) skulle kasta all mat fick hon dampet och raseriutbrott typ :P och ännu en gång as flumma

På tal om penisar haha eller snoppar med andra ord xD.

Detta träd är ju ett måste att påpeka xD..
hahahahha , känner mig som en tolv åring !!

Godmorgon

Hej alla underbara söta små läsare xD
har precis gjort klart mina mackor som jag ska äta på bussen, och så förbereder jag min mobil på laddning för lite musik i öronen. Men herregud vad trist det kommer att vara utan min lilla bloggdator. Kom även på att jag bara har min datorväska här hos Sebban. hahah Så jag ska gå väsklös på axeln..
Jooo så är det, jag var lite nere/ledsen igår kväll, saknade min sebban och ah var allmänt uttråkad. Då säger sebban i tele att han kan komma hem, och det gjorde han o han var här strax över nio.. Blir tokkär på honom.. Så då sov vi här med andra ord.. Mamma kom även i morse vid halv sju och lämnade mina jobbar kläder, så snällt av dig <3



Vi hörs när jag kommer hem sen ikväll, slutar jobbet vid halv sex, är i tan strax innan sju. Och så ska jag bara handla lite men sen hörs vi =) puss på er gullungar..

Prenumerera på bloglovin

Nu kan även ni följa mig på BLOGLOVIN =)
klicka på länken till vänster högst upp i menyn !

Stööörd dator

Nu har jag farit med buss till andra sidan stan, nämligen MAXI.. Där besökte jag Media Markt, själva servisen för att min lilla mini pc är störd. Fick förklara för tre personer om problemet att jag inte kan skriva något i olika rutor på webben. så himla svårt att förklara.. Jag kan inte ens blogga, så sjukt är det.. Så nu sitter jag hemma hos Sebban vid hans dator och tänkte vara lite bloggnörd utav mig resten av kvällen.. Mamma slutar vid klockan nio så då får hon hämta mig om jag inte sover här själv.. Sebban åker nog hem till sina föräldrar igen för att han börjar tidigt i morgon igen.. Åhh saknar honom så himla mycket.. Läste nyss hans inlägg om mig, åhh vad glad jag blir ! fick verkligen ett leende på läpparna, blir typ gråtfärdig också - men det är för att jag saknar honom så mycket.. Åhh <3



SVARA GÄRNA PÅ FRÅGAN I DETTA INLÄGG GENOM ATT KLICKA !!!


Min böna..

Hitta på 10 egenskaper hos Therese som gör henne så speciell för mig är inte särskilt svårt.
Men jag vill ha med motivering.
Nu blir det svårt, jag måste pressa fram 10 olika saker att förklara om. Det blir inte känslor jag förmedlar, jag måste komma på 10 saker. Det blir inte äkta. Det blir påhittat! Inte alls så som jag hade tänkt.

Men nånting, som jag tänker lite extra på. Är att: Det spelar ingen roll om hon är nyvaken, nysminkad, nyduschad eller helt insjunken i vardagen. Hon är alltid lika vacker. Ungen är född vacker. Naturlig skönhet. Det finns inte många, men det finns. Men hon är helt solklart ett utställnings exemplar. Det finns ingen stund på dagen då jag tycker min tjej ser "ofräsch" ut. Alltid lika söt & glad. Hon har goda gener från sin mor (smörig svärson). Min böna är alltid läcker! Punkt slut!



<3

Hård arbetsvecka som vanligt med långa pass och mycke täcka upp för "bortkommen" personal. Bara att bita ihop.
Det är när dom svaga faller som dom starka reser sig. Även om hjärnan känns som tomatpuré imellanåt.
Har fått in mycke varor under veckan som ska packas upp & prismärkas och läggas in i diverse system
så dagarna går fort.
Gäller att hålla sig sysselsatt... Eurostore / over and out.



<3

Sebastian, världens långsammaste när det gäller att ta belsut. Mästaren på att skjuta upp. Jag har inte införskaffat någon ny bil ännu. Det ligger högt på prio listan. Men jag når inte riktigt dit. Var högt insatt i en budgivning på en mycket trevligt bostadsrätt nu i dagarna. Men efter kloka beslut och övervägning så fick det vara. That´s life! Bilköp sker nog inom kort, måste bara ta avstamp och ta ett beslut.

Det får räcka för denhär gången.. Vi får se när jag återkommer. Känns fortfarande som att det är Tess som drar alla blogg läsare. Jag måste hitta min egen fan-skara. Vart är min flock?

Szia

Blond vs Brunett - Din åsikt tack !

Nu sitter jag med lite grejer här på datan.. Jag håller på och beställer lite bilder till riktigt fotopapper på FUJIDIREKT där jag bara betalar 29:- för portot.. Om man beställer fler än 100 bilder tillkommer även en avgift på 75 öre så med andra ord SUPERBILLIGT.. Sen ska jag skicka in ett cv till Fjällen, som har blivit uppskjutet.. Kolla mailen, maila ut om att träningen börjar för mina gymnaster nästa vecka. O även ladda hem lite springa låtar till träningen .. =)

Men nu är frågan:
Vad ska jag göra med mitt hår ? vad tycker du jag passar bäst i ??



Ska jag vara blond?
isådant fall korthårig eller långhårig  `?

Ska jag vara brunett?
isådant fall långhårig eller korthårig ?

väskan packad



Godmorgon..
Har packat klart min väska med träningskläder inför kvällen.. Jag och mor min ska träna, jag ska nog köra lite kondition innan för att få upp flåset, sen vet jag inte vad vi ska köra ¨.. Men redo är jag iallafall. Nästa vecka sätter jag igång som vanligt med träningen på Nautilus, bara att höra av er när ni vill träna tjejeor, jag ställer gärna upp xD..

Nu sitter jag på bussen till Kolmården igen, ska jobba idag.. bytte pass med Evelina för att hons ka till tandläkaren. Så idag jobbar jag mellan halv tio till halv fem, väldigt sköönt må jag säga..
Sen har man väldigt mycket nerver i kroppen, inför skolan, inför jobb i höst och ännu en planerad hemlis, om det går vägen...

När börjar du skolan ??

shorts + RandigMonkiTröja



Älsklings godisskål..

Jag och min skönhet har tagit det lugnt hela dagen. Vi har varit ute på maxi men hittade inget vettigt till pris, bara ett par supersnygga snygga converse skor i "läder" bara för 1000 kronor, ingenting juhh... Joo för min plånka är det en del just nu,, Ikväll ska jag hänga med tjejerna  ut till trädgården hade jag tänkt, men nu vet jag inte, är sådär trött och orkar inte klä och sminka upp mig lixom.. Nee inte min dag helt enkelt !!

Nu kanske det blir en beställning från FOREVER21 istället..
vi hörs senare skönheter..

Det här med rubrik ja...





Underbart väder, underbar vän, underbar ledighet, underbar bränna !!
ahhah blev väldigt röd om man säger så men ocks¨brun.. Fyra och en halv timma i solen, de e nice de! hihi
Snart kommer Sebban hem, och det är på tiden, sjukt sjukt sjukt pinsamt här hemma helt själv.. Dessutom är hans mormor och Micko här, ännu mer pinsamt. Bit ihop och se glad ut  xD


Ollie + sola

Tjabbba på er alla underbara bästa läsare !
Såhär är det, som Sebban beskrev i förrgår så skulle jag tillbringa min helg i STHLM men av vissa skäl så blir det uppskjutet.. Med all packning begav jag mig till stavsjö, där killens föräldrar bor och har nu varit här sen fredags.. Det är underbart väder och idag är jag ledig.. Sebban har dragit till jobbet och olivia ( Ollie) är påväg ut hit så ska vi lägga oss på ett berg o sola och bada ifall et tillåter.. Joo jag är ganska skraj i mörka vatten, hur töntigt ddet än låter hhaha !! :D

Shiiiet, nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar.. tills jag sitter där med fysik B böcker, MatteD tal och lektioner i engelska B.. Hmmmm nervös..



Känner du någon som är Lattja?
- Såklart min CARRO BRUD

Känner du någon som är ovanlig?
- Min Fillan är ovanlig, hon är ovanligt snygg !!

Känner du någon som är tjatig?
- såååklart min mammaa.. Men det är ju de flesta ..

Känner du någon som är konstig?
- Konstig är väl MARTIN, konstig att förstå men det är ju de som gör personligheten xD

Känner du någon som är stark?
- UTAN TVEKAN, pati xD

Känner du någon som är modig?
- Inte Sebban iaf (badkruka) haha.. modig är väl PATI också

Känner du någon som är våghalsig?
- Det måste vara jimmie...

Känner du någon som är ball?
- MIn älskade sebban är ball :D

Känner du någon som är envis?
- Självklart Emme.. !! ;D

bild, tagen från toaletten på jobbet xD

Lite jobbar update ! ; )



Denna video spelade jag och min kärlek in när vi var i Halmstad hihi, Busiga vi är xD--
Nu är jag på jobbet, står i café kassan, men det är inte en endaste kotte här ute på gården.. Det är sinnesjukt, alla är väl o badar, och det förstår man ju i detta underbara väder.. Jaha nu blev jag ensam här, de andra två - Louise och Anny är ute på gården och dricker kaffe =O

Jag lär väl få tid att blogga lite under dagen också, jag ser fram emot sebbans tio saker om mig, hihi vad kuul !
Nu ska jag skicka in en ansökan om att jobba i fjällen nu till vinter, jag fick en inbjudan ! =D

10 things i love about you!

Glömde berätta, imorron ska jag berätta 10 saker om Therese som gör att hon är så speciell för mig.
Har funderat lite på det idag.
Men det får ni läsa om imorron.

Szia

Spik - panik.. fyndigt!

OJJ! Nu har jag varit dålig på att uppdatera.. som att vorre min blogg typ! (a)
Tess har fått berätta det mesta om våra äventyr. Halmstad var helmys med marinmässa, strand, ullared osv.

Igår besökta jag och Tess Norrköpings svar på Augustifetivalen i Nyköping. Det va rent utav sagt tråkigt! Mysigt med Tess såklart. Men man saknade alla stånd & bodar, själva marknaden lixom. Så fick jag höra idag att det va inatt dom packa upp allt sånt och ska hålla öppet lördag & söndag. Typiskt! Plus att dom har slagit upp flera scener. Så det är ju nu det är ös. Kommer att svenskt coverband imorron som heter KYSS.. och är ett coverband som sjunger just KISS låter såklart. Vorre kul att se med sweetheart. Men hon ska åka på helgbesök till sina syrror i Stockholm imorron. Det är Augustifest i Norrköping snart. Det dyker alltid upp något kul. Jag är ledig hela den veckan dessutom. Inte för att jag ska hänga på festivalen varje dag, men skönt att bara glida omkring.

Bättre sent än aldrig, vi har fått in "spikmattor" här på Eurostore, nån månad efter alla andra butiker bara men mnnjaaa.. Och jag prylkåt som jag är. Köpte med mig en hem på prov såklart. La mig på den i sängen imorse i bar överkropp, jag va rentutav naken kan jag erkänna. Och smärtan, det gjorde så ont. Vi pratar riktig Rambo-smärta. Tessan drog till jobbet och jag låg kvar, efter kanske 15 minuter när värken hade sjunkit in så somnade jag. Helt otroligt! Är mattan så bra att man blir så avslappnad så man faktiskt somnar. Jag trodde inte på det när jag vaknade, kollade på klockan. 35 minuter hade jag legat där. Satt mig vid datorn och ringde till älsk, med gråt i halsen. Det stramade så hårt, kändes som huden skulle spricka. Det va en speciell upplevelse, att något som gör så ont kan relatera till avslappning. Jag ska prova mer när jag kommer hem. Man ska ju kunna lägga hela kroppen på mattan. Somna med ansiktet på en såndär dödsfälla. Råkar rulla lite i sömnen. Vadå borde ha varningstext med "risk för att man kan bli blind av att få spikjäklarna i ögonen." Är man dum nog att somna med huvudet på får man nog skylla sig själv! 349 spänn tar vi för våra Spikmattor, jag har iaf inte sätt dom billigare på något annat ställe. Dom va t.o.m dyrare på Ullared.



Helgen består av enbart jobb, vi har två man på semester och en annan kollega åkte på ett epelepsi-anfall här i butiken i förrgår. Tur att jag inte va ensam med henne då. Jag fick göra den enkla biten, ringa 112. Men hon fick iaf åka hem samma kväll. Men hon blir borta ett tag, hon får rent utav inte komma tillbaka. Tänk om hon hade varit här själv, vad hade hänt då? Klart det är synd om henne, men det går inte att den sortens sjukfall här när vi jobbar i skift. Så det blir mycke arbete här nu tills resten av manskapet är på plats.


Älskling åker till Stockholm, kommer hem på Måndag, då är jag ledig förhoppningsvis! Hoppas på sol!

Hoppas alla bloggläsare får en bra helg & mycke sol på era bleka ansikten. Puss&kram från Sebastian.

Szia!

Tandläkartid 07.40

Gud vad glad jag blir varje morgon när jag loggar in på bloggen, ni ska vetaa aatt jag läser era kommentarer men är väldigt upptagen med att svara tillbaka och vara aktiv.. I helgen har jag mer tid för bloggen =)

I morse satte jag klockan på sex men sznooosa till sju tiden ¨då jag gick upp och sminkade mig, klädde mig och åt frukost.. Sen begav jag mig iväg till tandläkaren där jag fick vänta i ca en kvart. Men när jag väl kom in i rummet blev jag lite skraj. Jag skulle borra ett hål som de ansåg var litet (från början) men icke,! själva ingången var liten men hålet var ganska stort. Först borra de utan bedövning men sen sa jag till. Så de sprutade in något i min underkääke och fortsatte.. De fick spruta in bedövning ännu en gång för att jag kände men dsen var de lugna puckar.. =D
Sen gick jag hem till älskling, men gud vad jobbigt det kändes när man skulle pussas, hahahah. Ena sidan bedövad och andra helt normalt, haha, kuul !


Åhh herregud vad jag har klätt mig fel idag, det är svinvarm ute och jag går i jeans, tygskor och skjorta.. Nee jag spyyyyr haah !! Slutar jobbet halv sju, vi hörs efter det någongång , PUSS =)


T.O @ Ainariel


Nyköpings stad




Älskling kom och hämtade mig på kolmården, sen drog vi till Nyköping för o kolla på karnevalen... Vi som hade hoppats på att det skulle finnas massa stånd att gå på.. Men icke, där fanns inte ett ända.. Så vi drog snabbt hem igen. Otroligt trött är jag också, men nu är det bara en och en halv vecka kvar tills jag slutar jobba på kolmården. Nästa vecka jobbar jag varannan dag men ska höra med chefen ifall jag kan hoppa in och jobba på ett något annat ställe  på kolmården så jag har en fullspäckad vecka på jobbet..

Nee nu blir jag åksjuk, vi ska åka och äta något nu..
PUSS

Stora kottletter och feta efterrätter...



Yeah, poser xD..
Sitter nu inne i Bamses värld på en liten bänk i solen.. Underbart väder idag, himla synd att man jobbar hela dagen !! Vill inte mer alltså, har ingen ork längre, vill bara börja skolan.. Sjuk är jag.. Efter en vecka i skolan så blir jag ju trött på den också.. Men så känner jag just nu alltså.. Idag jobbar jag från halv tio till halv fem,  Ganska långt pass, men det är mycket skönare än dedär korta xD.. HAHAH nu gick musiken igång hhahah, lyssnar på Skalmans låt xD, fyfan vad trött amn är på den då lixom. "Stora kottletter och feta efterrätter...."  "sallads blad gör dig också glad ".... TRALALALALALAL hahaha

Vill passa på och tacka alla er godingar för era kommentarer, underbart kul att se statistiken öka. Underbart o se hur aktiva ni är överhuvudtaget..
Nu måste jag dra och byta om, viii hörs på lunchen <3

T.O @ Ainariel

Sol och bad




Det var supertrevligt att sitta där i stekheta solen med Olivia.. Vi svettades nästan ihjäl, och tur hade vi med vädret.. Molnen gick lixom runt solen flera gånger så det var sol nästintill hela tiden =D

Snart ska jag till Trädgårn och träffa Tjejerna, det var över en månad sedan.. Kommer bli superkuul, men måste hem tidigt för jag ska jobba i morgon, börjar 9.30 och slutar 16.30
vi hörs ikväll..

Dagens Therése Marie




Spetskjol Gina tricot, Linne Monki, Väska Åhléns

Nu drar jag med Ollie till Lindö badstrand.
sen träffar jag Nivvan för fika

vi hörs ikväll
T.O @ Ainariel

Nytt i garderoben



Jag älskar min nya skinnväska från Åhléns
Jag älskar mina nya shooes från Scorette


Nu har jag ätit frulle, diskat, torkat rent ytor, dammsugit vissa delar i hemmet o bäddat sängen. Undrar bara vad som har hänt med mig egentligen. Jag börjar nog insé hur skönt det är o ha de städat ...

Tralalalalaaaaa...

Tjaa allihoppa ; )
Hur mår ni i dagens början ? Själv mår jag bara bra och jag har sovit så himla skönt i natt. Sovit alldeles själv i en 180 säng, snacka om att breda ut sig hihi =D.. Har sovit hemma hos min Sebban såklart, eller hemma hos oss om man kan kalla det så. Bor typ här, sover här varje dag och älskar att vara här oavsett om han är hemma eller inte.. Och att kunna ta hem folk hit är också supertrevligt och jaa det känns verkligen som att jag bor här, flytatt in här. Till och med Olivia sa till sin pojkvän i tele igår "jag är hemma hos Tessan" hihi kändes lite lustigt, men ändå bra =D..

Jag tänkte demostrera lite här på morgonkvisten....
Bara för att jag älskar min kropp i vissa lägen ; )
och om jag vore gravid, vad fan ska ni bry er för då ? xD shiiiet shiiiet


T.O @ Ainariel

En dag i kolmårdens djurpark

statistiken bara ökar och ökar, vet inte vad det beror på med tanke på att jag inte är så aktiv i era kommentarer och bloggar, men om det ska se ut såhär får det bli ändring =D.. Riktigt roligt faktiskt..

Idag har jag varit med min underbara Elin. Vi träffades hemma hos oss / mig ( sebbans lägenhet) och gjorde oss i ordning, eller rättare sagt så gjorde jag det. Vi drog sedan vidare till kolmården och gick där under fem timmar.. Vi åt en massa, kollade på delfin showen, åkte i safariparken med en buss och åt lite till.. Det var supertrevligt oavsett att jag åker kolmårdsbussen nästintill dagligen xD och jobbar där.. Snacka om vilka rabatter jag fick hihi.. jag o Elin åkte DELFINEXPRESSEN xD helt gratis, jag åkte i safari helt gratis det med och även gratis inträde samt mat osv.. KANONERS!!!





Riktigt coolt när man fick se tigern på ett sådant nära håll. Det var världens samling runt om och alla ville ta kort lixom.. Sen när tigern rörde på sig lite så blev alla helt galna och blixtrar överallt. =D det var superkul o se hihi..

Efter denna vistelse så träffade jag Olli vid kvart i åtta. vi drog till Willys och handlade hem lite gottigt till kvällen framför tv.. Vi snackade hela tiden, våra munnar gick i ett hela tiden, så otroligt kuul.. Där satt vi med ostbågar & Ballerina med öl upphällda i två glas. En jätte trevlig helg helt enkelt !! <3



SKor scorette, övertröja Cubus, Väska Åhlens

Gränna - Det nerbrunna slottet









Älskar dig Sebban <3


SVAR TILL ANONYM:
jag är inte gravid, så få inte för dig någonting.. Folk säger att jag fått större bröst och blivit rundare om magen, men saken är ju den att jag äter som en gris, tränar mindre nu under sommaren , det här med brösten, de slutar inte växa förens jag blir vuxen = 20+ ;) ni får inte glömma att jag är 17 HAH !!
det är så skrattretande att vissa trodde på mitt inlägg nedan, "jag är gravid". I fortsättningen får jag ta det lite extra lugnt med sådana inlägg så det inte uppstår några problem.
känns lite kul ändå, när man får hatkommentarer som att "du har blivit fet"  - "du bara härmar kenza med tatueringen", det måste ju betyda att bloggen bara blir större och större och kritiska folk kommer in i bilden.. Nu är det ju inte bara denna "vanliga" bloggvärlden jag lever i..

PUUUSSSSS
T.O @ Ainariel

Bilder från Ullared-dagen

Skulle precis ladda upp en ny film på videofy.me men nu funkar själva hemsidan inte. Förstår inte hmmm blev jag lite besviken, säg inte att de har stängt ner sidan, så som de gjorde med woopa.se.. GAH irriterad..

BTW, är supertrött just nu, höll på att somna på bussen som vanligt. Ska äta lite hamburgare nu, hemlagade  - mummaa !! sen ska jag hem till min underbara sebban =)



Min snygga sebban <3<3 ↑

Halmstad city

Hej mina kära läsare, dålig uppdatering, jag vet !!
Men det tycker jag att jag har förtjänat, min lediga helg, då ska jag ha lite ledigt från bloggen =).. Det var underbart igår.. Vi cheeckaed ut vid tolv, drog ner till Halmstad stad och gick där, shoppade lite och sen far vi vidare till jönköping och gränna och kollade på slottet, det ner brunna, vad de nu heter xD.. Det har varit sjukt fint väder i helgen, och otroligt underbart med min pojkvän. Jag bara älskar att vara med dig, du är otroligt underbar ! <3

bilder ifrån halmstad stad:





Det var någon båtmässa där i helgen och en liten festival kan man säga..
Otroligt mycket folk och trevligt var de allt..

Nu blir jag åksjuk, ska stänga av datan, jobb väntar 12-16
puss påer

Nu ska vi till Ullared




Nu har vi ätit frukost, det var supergott. En riktig buffé med massa valmöjligheter, riktigt gott =D
vi steg up vid sex i morse, var klara strax över halv sju så tog vi hissen ner och åt den efterlänktade frukosten, hihi.. Oc nu är vi påväg till ULLARED. Har aldrig varit där innan så det ska bli jätte kul. Jag ska obligatoriskt ha med mig en väska och underkläder där ifrån, får se vad man hittar där ^^, är det mycket bra där, eller bara massa skit ?
Det ska bli superkul, vi hörs senare mot kv'ällen <3<3

RSS 2.0