odense

ohh ja, nu fick jag tillgång till en dator, ni vet inte hur glad jag är :D jag som har tjatat och väntat över att få skriva blogg.
som ni vet är jag i danmark/odense, kommer hem på lördag. vi har haft det jätte roligt  hitills. i måndags då jag och 16 till begav oss till malmö med tåg.. Det tog ca tre timmar. När vi var framme i malmö bytte vi tåg som gick till köpenhamn. Där åt vi mat tillsammans och sedan fick vi fem timmars fri gång på stan. Jag köpte en tjöja, jätte sööt tycker då jag.. jag  köpte också ett par gröna bakllerina skor. mycket nice faktiskt :D (ni kommer att få se bilder när jag kommer hem på lördag !! ahh, de hade jätte mycket fint.
sedan åkte vi till fritisgården här i Odense, denna färdtid tog ca två timmar. det började spöregna dessutom, inte så kul. ahh jag kan ju säga att det har varit hur dålig väder som hellst här i odense, bara regnat varje dag hitills, och i morgon kommer det bli ännu dåligare väder. TYVÄRR!!

i tisdags

oj nu blev jag tvungen att dra mig, hör av mig SENST på lördag !!

Snabba ryck..

TJing tjing, nu sitter jag hos patricia. Det var hos henne alla samlades, alltså de som skulle hänga med i våran bil. DVS Patricia, kevin och Jocke. När vi väl skulle packa in packningen insåg vi att det inte skulle gå att köra bilen om vi också skulle sitta i den, så snälla kevin tog sig an att hänga med till stationen med bara packning och stå där ett tag. Vi andra alltså jocke, jag och Pati ska däremot hinna o handla innan vi ska samlas där vid kvart i tio.  Så nu när mamma kommer tillbka blir det snabba ryck..

Jao, nu ska jag bara ta och vänta tills mamma kommer, sedan är vi borta tills på lördag, hoppas ni får jätte trevliga dagar här hemma i Sverige!!.

Tur
Det verkar som om du har litet tur idag och det kan märkas på flera plan. Ett svårt beslut kan bli lätt om du litar på din intuition.

Hälsa
Du har tidigare fått ut väldigt mycket av motion och idrott. Men just nu tycks du ha svårt att komma igång.

Ekonomi
Kanske är det dags att kräva tillbaka alla de pengar som du varit snäll och lånat ut till folk. Du råkar faktiskt behöva dem idag.

Kärlek
Detta ser ut att bli ytterligare en händelselös dag. Det är inte lönt att lägga ner någon extra energi på att försöka få någon intresserad av dig.

Relationer
Vänner växer inte på trän! Tänk på att varaktig vänskap måste underhållas.

Hade bra allesammen !! ♥

what a day *-)

Försvinn, dra härifrån, kom aldrig tillbaka - den som strider mot kan följa hans spår.
HATA - HATA -BESVIKEN !!

Har inte gjort så mycket i dag, mest tråkat faktiskt. tyvärr, jag har solat, ätit jätte god mat och sen varit ute i kimstad och hämtat min jacka bland annat. Träffade dessutom Rickhard när jag väl var ute i Kimstad..  <3
Nu ska jag strax ta och lägga mig, ska bara packa ned det sista till i morgon, det är inte alls så mycket faktiskt. Äntligen blir dagarna lite annourlunda nu i en vecka. Danmark, där ska jag träffa en massa danska ungdomar, shoppa massa, tivoli, stränderna och bara ta det lugnt med vännerna Patricia, Nina, Jenna, Malin, Steffi och K :)
Det kommer säkert bli jätte kul hoppas jag ^. Men jag kommer verkligen sakna att blogga, det är nog det värsta faktiskt. jag älskar verkligen att blogga. Men ni kan ju kolla in min bildagbok och kommentera lite bilder om ni har lust:
Ainariel söker ni på där och så klickar ni er vidare.. Ainariel.bilddagboken.se Mee looove :)

Nu ska jag dra mig i allafall, kanske blir en avskedes blogginlägg i morgon thihi^
Hade bra allesammen, big loove <3

Horoskop^ 24 juni.

Ohh det kommer bli ännu en otursdag i dag ser jag. Om det nu stämmer ;( urs vad hemskt..
Man kanske ska ta en sväng till ensjön och bada med Salli, efterssom horoskopet säger så :)
Lite småpirrigt det där med kärleken, inget jag velat ha i dag ;/
Ska inte berätta något privat i dag till någon så det får ni ta !! xD

Tur
Idag är inte några vinster i spel att vänta och inte heller övriga saker som har med tur att göra går din väg.

Hälsa
Du behöver kanske nya krafter. Då passar mjuk motion väldigt bra, gärna i vatten, om du vill komma i bättre form

Ekonomi
Kanske gör din nya sparsamhet att pengarna nu räcker längre än tidigare.

Kärlek
Lite onödigt trassel kan ställa till det för dig idag. Du bör tänka på vad du sänder ut för signaler, en viss person kan misstolka dem.

Relationer
Undvik att berätta något privat för någon idag. Det kan hända att det du berättar sprids vidare till personer som du absolut inte vill ska höra det.

Om du är född 1991 - 11 - 26 kan du också följa detta horoskop men annars äre inget bra !! ;D
www.ditthoroskop.nu

image139

Kolla vad några besökare jag har, nu fåre bli skärpning med dethär och lite kommentare vore mycket trevligare !! :)

Vad ska du hitta på idag?

Guten morgen !! :)

Godmorgon allesammen !! :)

Kolla vad fint väder vi bjuds på idag, vad glad jag blir !! :)
Ska väl ut o sola lite grand nu innan familjen drar iväg till Kimstad. Där ska vi träffa Mormor och morfar. Trevligt ^
Vet inet vad jag ska göra sen alltså, men det blir nog skönt att bara slappa. jag måste lägga mig lite tidigare i dag än vanligt. Ska ju till Danmark i morgon. Vi åker tåg dit btw. Tåget går från stationen vid 10 på morgonen, så det blir inte jätte tidigt men en anning tidigare än annars. Jag har nästan packat klart allting nu. Måste bara packa ned lite jeans och underkläder men annars är det klart.. :)
Patis pappa ska förmodligen också komma och lämna min jacka som jag glömde i Kimstad.
Jag hade verkligen en otursdag igår.
♦Glömma jacka i Kimstad
♦ Hoppa över diket med sprättade byxor till resultat
♦ Glömma pengar '
♦ Missa sista bussen för kvällen
♦ Glömma råttan i mitt rum
Hela fem olika saker.. URSANBUSSAN!!Nu ska jag ta och äta lite frukost hade bra ellesammen !! :)

fillan, Tess & Pati!!

Jag måste bara berätta lite om gårdagen innan jag påbörjar denna dag med att säga godmorgon..
Ja igår, eftre att jag klätt om och så sprang jag till bussen. Klockan var 57 på denna data och bussen gick 02 och det tar 7 min att gå till busshållsplatsen så jag sprang gärnet. Bussarna går ju bara varje halvtimma på kvällarna och helger, så jag tog mig an o springa. Bussen står redan vid busshållsplatsen men föraren var urhygglig att vänta på mig. SKÖNT!
Väl nere på stan kom Patricia och Fillan med en annan buss, vi traskade ner mot mc donalds. Jag var hungrig.
Som vanligt satt vi där i någon timma/några timmar. Vi tog lite pics men det blev ingen bild som alla tycktes var bra på så vi sparade en som JAG verkligen ser dyngful ut .. Ahja.Sedan drog vi vidare hem. Pati som ville till Hageby och träffa Pablo o dem gick inte vi med på, vi orkade helt enkelt inte.  Så vi åkte hem till Fillan, där vi gjordee... Kommer inte ihåg, satt lite på msn och sådär.


Sedan sprang jag ut själv för att ta bussen som gick 58 men jag kom ned dit 59 tror jag, ingen buss i sikte. Väntar i någon minut men sen drog jag mig tillbaka till Fillan igen.
Ännu en gång sprang jag ned och Fillan o Pati någon minut efter. Ingen buss kom. Vi kom ju sedan på att det var helgdag och sista bussen avick från resecentrum halv tolv. SMARTA VI ÄR.. klockan var ju då halv ett.
Pati och Fillan var jätte snälla och följde mig hem :) Nästan hem iaf, vi stannade vid ett kors där jag o pati liftade. Men innan korset kom det en bil och tutade värsta och vi hoppade till som största idioterna för pati snackade om en skräckhistoria som är sann. Vi sket på oss typ. Men ahh första gången vi skulle lifta så pekade de bara fuck U andra gången SÅ JÄVLA SKEMMIGT, det var fillans brorsa (modell) som kom i bilen, och vi började as garva. Och sista gången då jag äntligen fick lift hem så kom de som hade tutat på oss HA! De var verkligen asschyssta :) hi.
Fillan jag skulle hälsa från micho !! :DNär jag välvar hemma släppte jag ut min Råtta så hon fick gå fritt i min säng. (hon brukar inte klättra ner från den) jag gick till köket, var inte allas sugen på kvällsmat så jag stod o stekte wook grönsaker, spagetthi och köttbullar !! :) Det var gottigt. Sätter mig i vardagsrummet, äter upp och sedan somnar där. Vaknar halv fem. Går lugnt och sansat in i mitt rum sen bara shiiit min Råtta. Hon låg inte imin säng eller någonting jag blev Skitorolig. Men jag ropade på henne (du kanske inte vet vad jag menar men ttttt, typ så) ahh och så hör jag massa prassel i hörnet av rummet, där jag har alla mina väskor. Kollade ígenom dem alla men hittade inte min Råtta Rita.  Jag opade ennu en gång på henne och då sticker stackars huvudet upp från en påse i väskhögen. SÅ SÖÖÖT


Jag har inte alls haft tur denna dag som horoskopet sade. Men ähh !! :)

Never short cut again!!

Jaa, som ordspråket säger, (genväg är Senväg)
Det kan jag verkligen hålla med om. HA!! skrattretande nästan.
Ahh men i allafall skulle jag dra mig mot Smedby där Fillan bor. Jag genade över motorvägen och fältet för att jag inte hade så mkt tidpå mig, vi skulle ta nio bussen som går mot stan. Framför mig ser jag ett ganska brett dike, jag bara nej fan typ. Men jag hoppar och det och samtidigt hör jag värsta braket. Jag bara NEJ. och så kollade jag ned på mina byxor, de hade sprättats upp vid skrevet å hela baken. Fyfan vad skämmit. Jag som hade kommit fem minuter på vägen till Fillan. Nu vare bara att ta sig tillbaka hem igen. När jag skulle dra mig över motorvägen igen så tutade sex bilar på mig. FAN VAD PÅINSAMT!!
Ahh, jag klarade mig över motorvägen i allafall och så skulle jag gena fältet och det gick kanon, jag sprang, urs läskigt, finns ormar. Väl ute på stigen kollar jag ned på byxorna igen, emn mina ögon fastnade på marken istället där det kryllade av SNIGLAR. Har aldrig sett nåt värre, och fyfan vilken panik jag fick. Jag sprang som en dåre kändes det som. MEn vad tror ni inte händer då ?. Joo jag halkar på sniglarna och sätter mig på ändan. Säger bara en sak, Never short cut again !!!Nu gör jag ett nytttförsök att dra mig mot bussen iståället.

'Packa, gå, Stan ^

Så jävla oduglig är du, går inte att förklara hur mycket jag hatar dig. Det går att förklara men den tiden för alla skitfula & slammiga ord som finns har jag inte tid att lägga ner på dig, att finna de exakta orden. Om jag skulle få tillåtelse att mörda någon, så skulle jag inte tveka över den saken. Det skulle ha varit gjort för länge sedan. DU BARA FÖRSTÖR OCH TROR ATT ALLT ÄR BRA OCH ÖVER NU, MEN FAN I MEJ. DRA ÅT HELVETE!

Över till dagen. Nu ska jag ta och packa ned lite kläder som jag ska ha med mig till Danmark. Vet inte riktigft än vd jag ska packa ned, det finns lite marginaler iaf :)
Det ska jag väl läga ned tid på nu i allafall, senare ska jag dra ned på stan med Fillan Och Pati L) Vi ska äta glass på Halvars, om de nu är öppet. Annars blire mcflurry på mc Donken ^ Härligt ;D

Seee ya later :) '

hade bra allesammen!!

Godmorgon :)

Idag sov jag väldigt länge till skillnad från resterande dagar. jag sov tills Ingela, pattis styvmamma kommer in och vinklar persiennerna så ljusstrålarna når våra trötta ögon. Vi alla ligger kvar ett bra tag, ingen orkar möta det regniga och trista dagen riktigt faktiskt.
jag sov med Rickard, pattis brorsa, göll göll.  Men när jag vaknade så låg ahn tydligen i vardagsrummet i soffan, Säg bara inte att jag har knuffat ner han från sängen igen, pinsamt ju ^
Men han gick tydligen upp för att se på tv, det blev en skarp lättnad, på ett ungefär ;D

Nu ska vi, hela gänget på 9 personer tror jag ätaa lite frukost. jag måste vänta ett tag annars mår jag inte så riktigt bra. Men någonting kommer jag allt stoppa i mig :)

idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag som hade planerat o bada men det vet jag inte om  jag har lust med i detta väder. Nä man ska bada ska man ju också sola, det är ju en självklarhet, inte sant ?!
men jag ska väl förmodligen vara med patti, får se vad vi hittar på. jag ska dock ringa Mikaela för att höra om vi skulle vara i morgon, ni får påminna mig !!

jag älskar verkligen kläderna på sidan www.forever21.com De är enormt snygga.
Men det dåliga är att man inte kan beställa hem kläderna till sverige. Fy skääms !!
Man kan ju i allafall få fantisera om att få bestäälla där ifrån :) Namii ^

idag åker en av mina bra kompisar iväg till Bosnien/kroatien, hon ska var borta i över en månad så henne kommer man inte se under sommaren, trist.  Vi kommer ju dock inte hamna på samma gymnasie nu till höst heller så det blir lite tragiskt!

Men nu ska ag ta o äta lite frukost, I´ll be right back. :)

Härlig dag !! :)

Hellu, hoppas ni alla har haft en jätte bra dagi dag, själv har jag haft det underbart bra :)
Vi har ätit lite midsommarmat hos patricias pappa och sen drog vi ned till en kompis till dem och spelade kub och grillade lite mat. Det var verkligen jätte gott. Sedan såg vi på en film, hills of eyes och så myste jag lite med Rickard Thihi ^ så göölll..
Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen, hoppas ni har fått en lika bra dag som jag har haft !! :)
Ses i morgon då jag drar mig in mot navestad igen :)

Sov så gott :)

Glad midsommar!! :)

Jaa då har man vaknat upp i mörkret runt 10 tiden. Kollar ut genom fönstret och ser moln, mörka moln. Ähh tänkte jag, jag ska ha det roligt i dag. Gick till garderoben, kunde inte välja bland klänningarna vilken jag skulle ha i dag, men det blev en vit klänning som är några månader gammal, ändå underbart skön att bära. När jag väl satte på mig klänningen så var ena spännet på sidan sönder. Ahopp, men mamma kunde fixa det.
Fixa frukost, det orkar jag inte just nu, får äta det om ett tag. Ut med hunden i detta väder, är inget vidare men det måste bli av, självklart ! :)

Jag var ju på forex igår och så vare sådanna människor som hade jätte konstiga kjolar, like this↓

Ni har säkert tidgare sett dessa människor som bär sådanna kjolar. Tycks?
Jag tycker inte att det ser något vidare ut. Har hört desto storre kjol de har desto "mäktigare" blir dem.
Hm, plus att hela hennes kjol var söndrig, går dem med dessa kjolar varje dag elelr? ahh du man måste ju frågesätta sig lite ;D

Patricias pappa kommer och hämtar mig vid 13-14 tiden i dag, sen bär det av till Kimstad förmodligen, I regnet ? ;D

Hur ser vädret ut hos er?
Gör ni egna kransar med blommor från naturen, köper ni blommor och gör kramsar eller öper ni fördigjorda kransar? :)

Hade bra allesammen, och god midsommar på er !!


Planer för i morgon `

→ Har då inget att göra så det får bli att berätta om vad som händer i morgon - Midsommarafton ^ Trevligt värre ;D
Först måste jag vakna jätte tidigt, gå en låång promenad med salli innan jag tar och äter frukost. Jag kan redan planera i förväg vad jag ska äta, Lustigt ?! nee eftressom jag bara äter mackor på morgonen dock kan det bli variation med drycken men det får väl bli Oboy. Sedan ska jag, mamma och lillsyrran Linda göra något trevligt på förmiddagen för efter kl tolv kommer Patricias pappa och hämtar upp mig. Trevligt kommer vi att ha det. Vi drar ut till kimstad där de bor. Sen blir det väl middag och lite så. och senare på kvällen blire o "festa" med patricias vänenr där neere i kimstad ^ Trevligt värre. Jag sover också över hos Patricias pappa. Det kommer bli mysmys.
Vi får hoppas på det bästa.

Vad serveras på erat middagsbord i morgon då ? :)

Nu ska jag väl ta och se på någon bra film om det går en sådan. ^
Hade bra allesammen :)

Helvete då !

Har inte gjort så mkt mer i dag än att dra till Forex två gånger. Första gången satt jag och väntade i en timma drygt. Skulle växla in till danska pengar. Andra gången jag var nere växlade jag in 50 dollar och 300 polska pengar till danska pengar, det tog också sin tid. Vi har också ätit jordgubbar med glass o grädde i dag också.
Men det har varit jätte dystert hemma i dag. Alla tankar som spridit sig över dagen fick jag nyss reda på. Jag blir så ledsen inombords. Tycker så synd om dig vännen men just nu fattar jag bara inte vad du håller på med. Vad är det som gör att du säger som du åstadkommit?! Det sätter våra tankar på spel. Det är allvar ingen lek, men det förstår inte du tror vi. Men innerst inne vet du vad som är sant och jag förstå hur illa du mår, men skit i pressen du får, du kommer ändå inte få det bra hos han. Var modig och säg som det är istället. Vi vet ju att du kan!

Blir STRONGT besviken, ledsen och hatfull när detta kommer omkring. JAG HATAR DIG!!
Förstör inte mer liv än vad du har gjort. 'Fy faan.

Morgontrött ^

Ska jag klippa av mina naglar eller inte, vilket slutångest jag har.. Jag som trodde att jag hittade borttagningsgrejset för nagellack emn så vare alsolsprit eller vad det nu heter. Jag hällde på alsolspriten på en duss och skulle försöka ta bort. Det gick inget vidare. Hm, tänka om på nytt vart jag har min borttagning av nageliss.  För jag tänker ju inte gå med utslitna naglar och halverat med nagellack på varje topp av finger. Hellre klipper jag av dem. Men det som gör att jag inte vill klippa av mina naglar är att jag VET att jag har borttagningsgrejset här hemma =/
Målar du naglarna?

Vad är det för väder vi bjuds på? Urs, det är verkligen grått här i Norrköping. Vilket väder har ni?
Jag har nyligen ätit frukost och ska snart kila ut med hunden en långispromenad. Idag ska jag egentluigen vara med Jimmie men jag vet inte hur den fronten blir. Jag känner mig inte alls pigg för att dra ut.
Vi har så många kanaler på tv nu så tanken finns ju att bara sitta där framför tvn och svulla lite jordgubbar med grädde och glass. Gottigt, men jag får ju inte bli slö redan nu på sommarlovet. Fy skäms.. Jag aknske drar ner till Stan och växlar lite pengar sedan. Orkar inte ta bussen får nog be mamma om skjuts..
Jag ska baraTill Danmark på måndag och kommer hem på lördagen där. Det kommer vara jätte kul. Jag åker ju med bara kompisar, Patricia, Nina, Jenna, Malin och Steffie . Nicee. Vi kommer träffa en massa ungdomar där nere också. Kanske finns nån man kan ragga på xD !!

Kan bjussa på någon morgonbild faktiskt ^

Hade inget o göra, då blev knappen tillsatt på tröjan !
Ähh jag bryr mig inte hur knas det blev.
Ser mycket smalare ut på sista bilden än vad jag är dock ^

Nu ska jag väl ta en promenad men Salli, Ni får ha en jätte trevlig dag ^

Någon som kan låna ut en digitalkamera nästa vecka?
Min blev ju stulen som jag nämt ett antal gånger =/

Sola, bada, Köpa.. :)

Jag har som sagt varit på badet i dag. Det var jätte skönt o bara slippa själva stressen som föekommer dagligen.
Det typiska var vädret som inte alls var bra i dag. Ok hela morgonen var kanonfin från 8-11 med skinande sol men när vi kom till badet så kom solen när den väl ville. Inte alls ofta med andra ord. MASSOR med moln överallt. SKetans helt enkelt. Menroligt hade vi, och Lillsyyrran lind som annars är väldigt rädd för vatten var jätte duktig. Vi trodde inte att hon kunde simma men joo minsann det kunde hon också. Hon var verkligen välkänd med vattnet i dag. det kändes skönt inom mig o mitt hjärta ! LOVE SIS.

Jag tappade min mobil i vattnet och hela mobilen dog och slocknade. Jag blev ganska ledsen, den är ju trots allt bara två månader gammal. Men nu på kvällen "försökte" jag sätta på den då jag såg att den redan var på. VILKEEN TUR, den hade inte dött. !!  YEah !

Efter badet skjutsade mamma ner mig till stan där jag inhandlade en återfuktningskräm. Strawberry body butter heter den, köpt på the body shop. UNDERBAR AFFÄR. köper alla min produkter till huden där. Något o rekomendera, EJ djurtestat och så är produkterna gjorde av örter och andra kosmetiska ingredienser. Det luktar verkligen jätte gott DEssutom ;D

Kostnad ; 165:-

När vi kom hem blev det bara lite pannkakor och efterrätt jordgubbar med glass och grädde. MUMS!
jätte gott faktiskt. Mamma hade tydligen handlat 4 kg potatis för 0.85:- i dag. Jag bara öhm va ? skämtaru typ. Hon bara nee, det var massor med folk som stod där och köpte potatis i dag, värsta kön. För detmseta utlänningar, så började vi garva ^ Det var lite småkulit ;D

Efter det tog vi det lilla lugna. Kollade på en film på Showtime kanalen. filmen handlde om kineser, var en skräckfilm, inte alls sKRÄCKIG =P men lite äcklig dock. Men det dåliga var att amn inte kände igen barnen som hade huvudrollerna. så amn fattarde knappt någonting av filmen Ha ;) Alla var ju ENORMT lika.

Vart handlar du dina hudprodukter?
Är det någon som har en digitalkamera att låna ut i fem dagar nästa vecka?
Centralbadet..

Godmorgon allt folk! :)
Hela familjen ska iväg till centralbadet nu och mamma tvingade med mig.
- Vi gör ju aldrig någonting tillsammans, nu får du allt hänga med. Det är ju trots allt bara en halv dag.
OKOK jag hänger med. Tanken var ju att få ytterligare en solbränna, jag har redan börjat flaga. Äsch ;/
Jätte vacker väder, nu på morgonen i alla fall. Vad ska du göra i dag?
Jenny om du ser det här så kan du väl ringa mig? vi som skulle vara i dag, du kanse kan komma ned till badet..

Nu ska jag bara packa ned lite tidningar och badlakan till badet. Ni andra får ha en jätte mysig dag !

Hade bra allesammen :)

Hostel..

GOD kväll mina damer och herrar och undommar o barn! hjärtlig välkomna till min sida.
Ähh nu ska jag inte tramsa ;/

Kom nyligen hem från stan. jag har varit och sett på bio ^
Vi såg Hostel part 2, den var verkligen inte bra, tycker då inte jag. Verkligen inte skrämmande ;S. Lite äcklig då o då emn annars inte så märkvärdig. Fillan, Emme Och jassie så filmen med mig ^ och vi hoppade till en gång under filmen men annars satt vi bara där och åt våran mat, godis och SKrattade åt filmens scener ;D
HAHA

Jag beställde en lilla meny med fanta och cheese och en mc chicken junior ^ JAssie jag sa rätt nu juu ! ;D
Det var gottigt..

Men innan mc donaldsbesöket och bion var jag på träning. det var verkligen jätte skönt o träna. Har ju inte gjort det på flera veckor så ! :) ni förstår..  

SKa sova nu orkar inte vara uppe längre. Kolla in min bilddagbok btw Ainariel.bilddagkboken.se :)
SussipussiNatt


Lindöbadet^

Tjing tjing, Vad vädret bjöd på dåliga skiffningar när jag hade tänkt att ta en utflykt med hunden. Urs vad kallt det blev. Men min söta hund gjorde mig varm. Blir så glad över att se henne ha roligt. Hon gör mitt liv tillgodo!
LOveli Salli ♥

Först tog vi bussen till stan, salli var verkligen jätte nyfiken på alla möjliga folk. Hon ville verkligen inte sitta på golvet så hon satt på sätet bredvid mig ^ Göllgööl hehe, Urs vad det hårade ;D.. Sen tog vi en annan buss som gick direkt till Lindö och det var då hon började gnälla. Men det var inte alls farligt utan hon var verkligen jätte duktig ^

När vi väl var framme drog vi ned till båtarna. också vidare till badplatsen. Det var två hunda där och hon hälsade glatt på dem. Jag träffade K och Lina där vid badplatsen också. Men vidare gick jag o salli. Kastade frispy (stavning?), boll och nån annan leksak. Plopp sa det i vattnet och hunden efter. Wipps så var bollen borta OCH hunden. Bland vassen kommer salli upp med en tshirt istället för sin boll. Vi drog direkt därifrån, tänk om det fanns ett lik där. Ahh Men iaf, vi åt till sist en mumsig glass zusammen ;D !!
Mamma kom dessutom och hämtade mig o salli! härligt..
Godmorgon..

Godmorgon alla läsare, hoppas ni får en riktigt bra dag. Titta - Solen är ju framme !! :)
Hos mig iaf...

Har nyligen ätit frukost, det blev en knäckemacka med ost o gurka och juice till. Gottigt.
Idag har jag tänkt att åka ut till Lindö med min Hund. Bada lite i bråviken bland alla gulliga fiskar AW så fint. Needå, emn så är planerna iaf. Jag kan ju inte bada med min hund Salli på badplatsen heller. Stackars alla barn som leker och har det kul och så kommer en springandes hund och tar upp hla platsen . Nej nej.
Vi ska faktiskt ta bussen, vet inte hur min hund reagerar på det, hon har aldrig åkt buss, men det går skert bra. Hon är mycket bättre nu på att åka bil så hoppas bussen går lika bra :)

Senare blir det träning, ÄNTLIGEN. Har inte tränat på över två veckor. det känns som en evighet faktiskt.
Tränar du någonting?

Kanske bio ikväll också, ska se nån skräckis. Men nu måste jag kila, hade bra allesammen ! :)


Massa folk ^

Nu ännu en gång hann jag inte att skriva om dagen. Elller när jag kom hem ca 10.30 satte jag mig vid tv och där somnade jag efter ett tag. Inte så lyckat. Sedan orkade bara inte jag skriva blogg. Lixom sätta in USB kabeln, vänta tills laddningen har utförts. Sedan kolla på bilderna, använda tangentbordet, få fram blogg sidan. JAa allt detta när man är som tröttast. NEVER!! ^

Jag fick vänta till fyra igår då maten skulle bli färdig. Vi hade kyckling i ugnen så det tog sin tid. Efter det drog jag ned på stan. Måste tipsa om det praktiska med mobilen igen, köpa biljett genom sms. Jätte bra, dock tar de två kr mer. Men ähh !
jag träffade jossan och nivvan och vi drog till Fräcka frökens och fikade. Jag drack bara lite citronvatten och åt en kockosboll ( man får säga så va? ). Nivvan likadant som mig och Jossan tog en blåbärspaj.

på Tal om pajer, de ser verkligen jätte goda ut och luktar underbart gott men sen när man smakar på krippset så blir jag äcklad. Tycker du om paj? bästa sorten?

Ingen av dem ville vara med på kort! Men äsch ;D

Sedan gick vi en liten runda på stan, jag hittade mina mjukisshorts men jag hade inga pengar med mig så det får jag köpa i morgon då jag ska ned på stan. Kul! :)

Nivvan och Jossan skulle hem till sig o äta då jag tog bussen hem till mig. Påvägen hem träffade jag Jassie och Fillan. Vi snackade skitlänge och sen beslutade vi att gå o äta på mc donalds. GOTT..
Jag hade inga pengar men fick av Jassie. Köpte mig bara en sådan där, kommer inte ihåg vad de heter. Nu skulle jag haft Jassie här. Ohh nån sådan junior och så äre en hamburgare med kyckling i. VAD BUBBLAN heter den ?
Ahh men iaf så satt vi där, vi handlade också lite godis inne på Willys straxt intill.Hemfärd! vi gick faktiskt från Hageby till Navestad, det varlite kyligt ute men det gick an. Jossan och Nivvan träffade vi senare också. De girlsen och Juli kom när vi satt i en av parkena till ringarna som ni kanske vet. Där satt också David, Arlind och Vicky. =) David med sin underbara vovvsing..Det var en slappis dag men ändå riktigt härlig tycker jag :) Träffade massa roligt folk och skratten flödade hela kvällen. Jag o mitt skratt HAHA !

Stanhniiis

Ska nu strax iväg till stan med Nivvan och Jossan. Mycket trevligt. Ska nog kolla lite på mjukis shorts, det saknar min garderob. Det bluir säkert någon god fika idag med :) Hade bra allesammen

Min outfit today!! :)Observera - Hatar denna min men orkade verkligen inte ta några bilder i dag, men vad är en blogg utan bilder? Inget, tycker då inte jag..

♣Gul tunika - VILA ca
♣ Lee jeans  - D & company
♣ Soolbrills - Jasminas (bara låna) ^
♣ Rosa haltaneck linne - gina tricot

Vad tycks?
Någon som vet vart jag kan hitta snygga/korta mjukisshorts?

Hade bra allesammen :)

Hämtat betyget

Har redan börjat dagen med att hämta betyget på skolan. Nu fick jag äntligen rätt betyg i alla ämnen så det känns jätte sköönt. Om jag skulle haft min andra lärare i matte skulle jag gått ut med potten, men ähh nu får jag tänka positivt egentligen .. Heh!

Ska ta mig o rosta några mackor, klä på mig och städa mitt rum en aning innan jag ringer Nivvan. vet inte alls när hon vaknar men ähh, kan väl ringa o väcka henne. xD !

Vi får helt enkelt se vad som kan hittas på idag :) Vad ska du göra i dag?
Bloggar mer ikväll

Hade bra allesammen! :)

Godnatt .

Jag var nog lite otydlig där om dessa voo dockorna. Dockorna är 8 cm långa typ och man kan ha den på väskan, nyckelringen eller hängandes i byxorna om man nu vill det. De ska följa med var man än går för att få den lycka som dockan ger. Framgång finns, det är bara att läsa om voo dockorna på sidan på vänster spalten.
Löjligt nog tycker jag de är AS bra hih.. Inhandla en sådan gullig docka ENDAST 89 kr!! =O

Ritualer:

♦ placera dockan i vänster hand och håll en nål i höger hand. 
♦ stäng munnen och andas enbart med näsan. Ta djupa och långsamma andetag.
♦ Genomborra dockan med nålen
♦ Upprepa följande fras fyra gånger.
Jaagrata Ugra ojasaa

skriv ner din målsättning med en svart penna på ett vitt papper
◊ Vik pappret på mitten fyra gånger.
◊ Tryck in en nål på din voodoll och placera den på pappret
◊ Upprepa följande fras fyra gånger.
sevate maam idaaniimJag har sovit från fem till åtta i dag, sedan har man bara suttit vid datan. Men det är ändå härligt med så många snälla och omtänksamma personer ^

Nu Har också Syrran beställt några voodolls, Perfekt !! (Till alla åldrar)

Jag sitter förfasen och lipar nrä jag hör denna vackra låt!
◊ Rascal Flatts - (What Hurts the Most)

Den är så underbart vacker, den får mig o tänka på allt som blivet en skymt över, just nu. Faen!

Kolla lite på Tv nu, sen sussa. Sov gott allesammen :)

( Jag vet att det är många för min del som läser min blogg, runt 100 st dagligen så då tycker jag att ni kunde tillägga en lite kommentar på inläggen. skulle vara mycket trevligare. Klicka bara på kommentarer längst ner på inlägget och kommentera )

Voodolls ^

Jag måste bara inhandla en sådan docka.
De är fyllda med omsorg och mycket magi. LOVE

Ni måste verkligen kolla in sidan, så gulligt ^
http://www.voodolls.se/

Sedusa

Sedusa är tjejen alla killar drömmer om. Hon är självsäker, vacker, utåtriktad, smart och totalt oemotståndlig.

Sedusa är en otålig själ och låter inget stå i vägen för hennes önskningar. Hon ser alltid till att få det hon vill ha. Sedusa kan gjuta liv och få passionen att flöda i vilket förhållande som helst.


Sedusa kan få din pojkvän att åtrå dig mer än någonsin och hon tar itu med de som försöker stjäla hans hjärta ifrån dig.

→ Måste inhandla denna gölliga docka :)image77

Ingen nyckel ;/

Halv tio väckte mamma mig i morse. Jag som skulle sitta barnvakt och komma hem till 11. Hon uppmanade mig att gå upp, efterssom jag sov hos min kompis så tar det ju sin tid att komma hem xD.
Jag vaknade upp vid 20 över 10 utav att mamma ringer mig. Ouups, jag hade tydligen somnat om. Jag tog snabbt på mig ytterkläderna, tog bort lite utsmetat smink och sprang till bussen. Typiskt mig att missa den, som alltid.

↔ Mitt huvud värker bara lite ! ;(Nu sitter jag barnvakt åt mina två småsyskon. Min lillsyrra har dock sin kompis här, ännu mer liv ;/
Sitter cokså hundvakt åt min lilla sötis hund Salli :)
♦ Jag har ännu en gång slarvat bort hemma nyckeln. Shiiet, jag slarvade bort min nyckel för en månad sen, den hittade vi aldrig. Och nu är det andra nyckeln jag inte vet var den e. Och ännu en sak, jag sitter inlåst. hittar int reservnyckeln som brukar sitta i vårat lilla nyckelskååp, så jag har ingen nyckel hemma. Det är hemskt, vet inte vad jag ska göra ;S. Jag måste ut med hunden också ..Nu ska jag ta mig an och laga lite mat, hörs senare !! :)

Gubbar ^

Blev så irrterad när jag igår natt eller kl 5 nu i natt kom hem till Patricias pappa, jag hade glömt USB kabeln till mobilen. Vill inte blogga utan bilder, det blir så livlöst så jag spenderade min tid vid matbordet. Skar upp två skivor med bröd, smörade, på med ost och in i mikron. Det blev den perfekta natt-maten. ^ Och så får jag inte glömma mjölken som jag hällde upp i ett keramik glas ^

Jag har fortfarande vinsmaken i munnen, rött vin - romantiskt men inte nåt för en 15 åring.
Jag börjar från början ^

Jag blev upphämtad av patricias pappa 18.15, då patti satt i bilen. Vi körde till OK för att patti skulle ladda på sitt kontantkort. Det blev klart och så kom jag på att jag hade glömt tamponger, Tillbaka till mitt hem igen.
Vi blev sedan hemkörda till Patricias pappas lägenhet i ljura. Där åt patricia och kevin, hennes lillbror. Jag åt chips!! Jaa och så blev jag o pati upphämtade av 'Emmes mammas kompis, och emme var med i bilen ^
Vi åkte till Emme i Haga och där gjorde vi oss i ordning i ungefär 3 timmar. Emme lockade hela hennes långa och tjocka hår. Jag plattade mitt och sminkade mig inte så enormt mycket men det var synligt. Patti gjorde densamma som mii.Tollen skulle sova, han hade tydligen festat sönder så honom kunde man inte hänga på någon fest med. Jag fick Viktors nummer då han skulle på någon fest i bronnestad (stavning?!) och han skulle ringa mig om de själva kom in på festen.. Vi började dra oss in mot stan, vi fick sedan skjuts till Navestad där vi gick på "fest". Vi träffade K, Sälen, Matte, Macke och några till. efter tjugo min drog vi. Det var verkligen uselt där. Jag fick mig iaf en pratstund med sälen, det var lite oroande, men ändå skönt! :)
Vi lånade också tre jätte stora svarta soppåsar för det regnade ganska mycket tyckte jag. Tillräckligt för att håret skulle förstöras. Ja som sagt de hade inget paraply så vi fick gå runt med påsarna på huvudet. Det var lite smågulligt eller hur Emme O Pati ? ;DHih, sedan ringde jag Viktor för han ringde aldrig upp mig men vi tre tjejer och sälen marskerade mot de nybygda husen i bronnestad. Precis när vi var framme så stängdes festen ihop. Det var riktigt typiskt ;/
Vi gick mot busshållplatsen men sprang den sista minuten, bussen går ju trots allt bara varje timma efter tolv, Inget kul o missa den bussen då. Ja köpte en sms- biljett. Ni har väl hört talas om detta system emd att amn kan köpa sin bussbiljett genom mobilen ?. Det är jätte praktiskt iaf!

Efteråt beställde vi mat på Mcdonalds. Pati en mc tasty meny elelr vad den heter, jag en lillameny och emme nåt annat. Det fick bliva ^ en mcflurry daim efetråt, det är ju verkligen dunder gott ^
Sedan kom alla gubbar från Harrys och två satte sig bredvid oss. Pati var helt knas, "jag kände inte henne" typ så kändes det. Mer i detalj skippar vi. Nummer hit och dit, Efterfest dit och hit. Men jag var skarp. NEJ! hänger inte med på nån efterfest med de dära gubbarna, ÄCKLEN!


Bilderna är lite småfula xD. Vi spelde spel på moobilen (vi var verkligen uttråkade) sedan hade emme nåt konstigt prgram som omvandlade våra ansikten till fula missfostren TYP! :D AS GARVADE SÅ ALLA HÖRDE!! :)

Dag att gå hem tänkte vi alla tre. Nej nej det kom en kille som började snacka med emme. Han var hygglig och vi hängde med han hem. Vi väckte hans kompis som denna kille skulle till. Det var lite småkul. Han som bodde på stället var Advokat och han som vi träffade var jurist. HAh lite småkul.
Vi blev några år äldre än vad vi egentligen är. Pati 18 År och jag o Emme blev tillsagda 17 år. De gick ju på det också.. Hööm, spela vuxna förstår ni. Advokaten frågade om vi skulle ha vin. Emme o pati bara njae naa vet inte riktigt typ och jag bara absolut det som är så utsökt! HA

Så satt vi där och snackade drack massa glas RÖTT vin. Det var ett dyrt vin och advokaten sa hela tiden att det smakade perfekt och att det precis kommer från italien o allt. Jag bara MM Utsökt alltså, denna smak var verkligen god. OCH JAG VERKADE SÅ INTRESERAD! Urs vd det smakade äckligt. Tredje glaset som jag skulle få i var verkligen för mkt.
Vi drog in studetnten, allt firande nu i dessa studentveckor efteråt, vilka betyg vi hade, vad vil skulel söka för högskola, Pojkvänner. (jag hade tydligen en pojkvän sen två år tillbaka) HA JA allt möjligt i princip.. ^Jag får helelr inte glömam o säg att jag fastnade på toan där. Skickade sms till Patricia men hon trode jag drev så på toan satt amn ett tag. Och fy vad vi GARVADE när jag skickade andra sms:et HAHA !!!

Oj vad mycket jag skrev idag, hoppas att ni inte blev så uttråkade ^


Eftermiddag god! :)

God eftermiddag!
Nu är jag Proppismätt, har ätit middag nyligen, det blev nån fin fiskt, potatis och Mammas speciella sås. Det var kanongott. Och nu blir jag tvungen och pressa ne lite jordgubbar, melonglass och grädde. GOttigt, men jag tror inte att min mage orkar så mkt mer ^

Ska snart om 20 min traska iväg till Patricia,  min allra bästa vän.  Jag ska sova hos henne idag så det blir säkert att jag bloggar ikväll/natt Så ni får reda på vad jag har gjort under den tiden.
Vi ska sedan till Emme, vi hittar alltid på något roligt så kvällen kommer nog bjuda på mycket skratt , Heh!

Tog lite Egoistiska bilder men ibland får man väl lov till det ?! ^

                 

Hade bra allesammen !! :)

Fotograf o allt ^

Weei, jag kom hem ritkigt sent igår, eller runt två i allafall men Emme stannade kvar i typ en timma. Därför kunde jag inte blogga. Jag som verkligen satt på bussen från Himmelstalund och längtade efter datorn - att blogga.

Jag tog mig en sväng till Nina i går vid 18 och där hemma gjorde jag mig i ordning. Jenna var redan där och sedan kom Madde. Vi alla sminkade oss, plattade hår och letade efter kläder o väskor ^
Kvart över 19 skjutsade Ninas pappa iväg oss till himmelstalunds badet. Där jobbade vi tjejer plus 6 till drygt.
Massa bra musik, massa blött, massa mat och massa godis . Värsta perfekt! ^
Men jag var nog ganska tråkig denna kväll. Jag ville verkligen inte vara i det dära äckliga skummet. För det första stank det enormt plus att det var svinkallt ute. Skönt var att man själv fick skippa det men man fick några händer i ansiktet ändå. Snälla David kunde stå o hålla om mig emellan åt ! ;D

                                

       

När vi var påväg hem skulle jag tillslut åka bussen som gick till en massa stadsdelar i Norrköping. De flesta gick av vid Hageby xD !! Men innan det kommer en piercad man som jag förstod var Fotograf  fram och ger mig ett kort. Han bara du kan väl höra av dig så vi kan ta några porträtt tillsammans och sen får vi se vad det leder till. Jag bara What typ?
Men det var jätte länge sedan jag tog porträtt / modell bilder på mig så det var ju ett riktigt sammanträffande att man fick den chansen igen. Jätte kul! Men snopet, just jag av alla människor som fanns ^ Glad jag är :)
Så nu ska jag prata med mamma igen och så måste vi bestämma ett datum. Jag e redan lite nervös ^

Horoskop för dagen!

   
 Hälsa
Om du ökar träningsdosen ger det ett bättre resultat och du når ditt uppsatta mål tidigare. Det mesta beror på din egen disciplin.
  
 Ekonomi
Du tycks ha skött din ekonomi väl på senaste tid. Kanske behöver du nu inte bry dig så mycket om pengaproblem.
  
 Arbete
Dagen kan bjuda på extra många arbetsuppgifter. Gör så mycket du hinner men det finns ingen anledning att du sliter ut dig.
  
 Kärlek
Dagen är inte en av de bättre när det kommer till kärlek. Romantiken verkar vara långt borta och det finns inte så mycket du kan göra åt det.
  
 Relationer
Dagen ser ut att bli livlig. Det är många som vill ha med dig på olika evenemang.

Sommarlooov!

Nu ska jag iväg och lämna mina skolböcker, jag hade fem på listan xD men jag hittade nog tio st hemma eller nåt liknande heh..
Solen skiner, myggorna biter men också molnen finns, Säkert också skurarna idag ;/ Blää ^


SuperDuper GLAAA ^

Vi hade skolavslutning i går som sagt. Natta (naatta.blogg.se) sjööng enormt bra. Man fick verkligen gåshud. Det gjorde du bra ! Lite synd bara att du tappa bort dig på andra versen =/
Men men, Sen fick alla niorna gå upp på scen och ta emot våra betyg. Jag blev jätte besviken över mitt betyg. 13 MVG resten VG,  jag som hade planerat att få 15 MVG. Jag klagade såklart på min lärare och frågade vad jag hade gjort för fel. Och hon sa att jag skulle komma i dag till skolan för o snacka med Janne, våran SO lärare.
Självklart tänkte jag! var ju ändå tvungen o lämna in pengar för skåpsnyckeln som blev snodd och böckerna som jag har lånat.

Nu till det ljusa =D, jag blev väckt i dag av min lillesyrra. Hon hade telefonen i handen och berättade att det var min lärare som var i luren. Ringrostlig röst tar jag i telefonen och det är Maria, min lärare. Efetr fem min kom hon fram till den huvudsakliga punkten. Hon hade skrivit fel i betyget både på Samhällskunspak och Geografi som jag bara "hade" VG i.
- Jag ber så mkt om ursäkt, du förstår väl hur mycket stress det är nu de senaste veckorna med all betygsättning. Kom på måndag och ta med dig ditt slutbetyg så byter vi ut det mot ett nytt som jag har ordnat med (nån kommunal grej) självklart så har du ju MVG i samhällskunskap och Geografi .

Förstår ni hur glad jag blev eller ? =D HAH. nu har jag trots allt mina 15 MVG resten VG, jag är SUPERNÖJD!!

VG;
Matte  - nöjd men jag borde inte ha slarvat så mkt..
Engelska - Jätte nöjd, är inte värd mer än VG !!

315 poäng !! Härligt ^

Ahh nu är ju min dag påbörjad iallafall.  På ett riktigt gott sätt med STORT leende på läpparna ;D

Jag ska förmodligen till skummpartyt i dag på himpa badet. Vet inte hur det kommer att vara men hoppas det blir roligt. Vet ännu inte vem jag ska gå med men det ordnar sig.
Ska du dit ? :)
Sitter också barnvakt just nu, men efteråt får jag väl ta och hitta på någonting med nån person, har inte orkat höra runt än om vad folk ska göra .. Men men ^

ainariel.bilddagboken.se

Hade bra allesammen !! :)

- Vadå skärpning?!

Tillbaka till bitterheten, men ge mig lov till o vara sur också!
Jag lovar. Jag är inte beroende utav dig utan det jag vill framhäva är att jag bryr mig om dig.
Det känns bara så surt att veta att jag gör så mycket för din del, men själv få man inte mycket tillbaka.
Bara för dumhetens skull ska jag sluta o höra av mig. Vill se hur länge det kan dröja innan dina tankar sätts på spel. Eller helt enkelt den tiden du vill tillängna dina andra "vänner"  utan att ens låta överföra några trovärdiga ord med mig. Bara det skulle kännas jätte bra. Att du kunde höra av dig utan att jag ska behöva säga till dig att ringa mig i kväll. Bara ett irreterande påstående!

- jag är förvirrad. Vet helt enkelt inte hur jag ska göra. Jag är kär, men är det rätt person?. Kommer personen vilja ha med mig o göra nu efter skolans slut. Jag känner mig så bra med dig. Men samtidigt vet jag inte om det kommer att funka. Vet inte så mycket om "reglerna" , hur ska jag göra.
Frusterad, Förvirrad - Ord som gillar mig.

Jag vill vara med dig utan att känna oro över din nervositet. Men jag förstår dig! Jobbigt..

↔♦ Jag har inte orkat skriva någonting i denna blogg nu i en veckas tid. Känner inte att det ger så mycket som jag trodde. Men nu, idag längtade jag verkligen till o skriva blogg. Kändes bara helt fantastiskt att få skriva av sig igen. Det lilla jag har skrivit gav mig en lättnad innombords. Jag som vill berätta för dig, som jag alltid gör om allt. Men nu kan jag inte det så det fick bli på denna sida så alla kunde läsa mina tankar om allt eller ingenting. Det känns jobbigt att du inte förstår trots mina förklaringar!

Jag har varit på läger med klassen nu i tre dagar och två nätter. Det förblev som jag torde. Vi spelade kubb för det mesta.  Vi spelade också kort och såg på en massa filmer. Jag gjorde bort mig men fick fram det jag allra mest velat veta. Inte om min dumhet utan mina känslor. Jag vet exakt nu, jädrans skönt att kunna säga att jag exakt vet vart jag står. Men ändå finns problemen.

Skolavslutning i morgon. Vad hemskt. Jag kommer verkligen att tjuta ihjäl mig. Kommer verkligen inte sakna många i min klass men de som har betytt för mig under våran tid, fyra år kommer sänka mig rejält. Vi alla säger att vi inte kommer att tappa kontakten men det e ju bevisat att nu börjar det riktiga livet. Gymnasiet.
De nya kompisarna man får kommer att veta mer om sig själv och livet. De andra, de som finn nu för min del kommer säkert sina bort. Vilka onda aningar jag har. Men det kommer bli så, jag känner på mig det.
Tur att Nina och Patricia kommer att stanna vid min sida på gymnasiet. Några som kommer gå min väg.
Vänner för livet ?

image45
Avslutningsklänningen 600:-

Hade bra allesammen!!

4/6 - Skooola ^

Nu sitter jag i Bibloteket i skolan. Vi som skulle haft gympalektion i dag på morgonen vid 8.00 men ingen Bosse fanns vid idrottsplatsen så vi blev tvunga och dra hem. Vi har heller ingen NO lektion nu efter gympalektionen så det blir och sitta i skolan utan o göra någonting till tjugo i elva. Kuul !

Nae nu ska jag kila uppåt mot min väntande Patricia L) vi hörs senare, hade bra allesammen !! :)

Äschh!

Ska väl lägga av o blogga, ändå inget roligt när ingen kommenterar men men !.

Titta i tidning, stänga av datan, pussa Salli och sleepa ^

Hade bra allesammen!! ♥


3/3 - VärmeSommar ^

→ Sommarvärme, helt otroligt bra ! jag är jätte glad, har fått sola en stund i dag i alla fall. Vaknade halv tolv och sen åt jag frukost. Äggmacka, det kan vara gott ibland elelr hur ?! och juice till, gott gott.
Samtidigt som man solar har man nuttat på lite läsk, tomater och lyssnat på älsko musik. Har också läst tre kapitel ur En doft av Jasmine. Den är verkligen jätte bra än så länge ! :)
Jag har ävän ätit lunch ^ det var väl helt ok..

Tror att jag ska ringa jasmina sen, finns inte så mkt o göra. Jag orkade inte åka till träningen idag, behövde lugn runt om mig. Är så otroligt trött efter dagarna i skolan. Stressen bara flödar. ;/

    

2/6 - Dont say a word !

Såg nyligen en film på tv, handlade om en psykisk tjej som inte litade på någon på hemmet hon hade färdats till. Men sedan kunde hon lita på just en man som behövde hennes hjälp av hela hans liv. Mannens dotter hade blivit kidnappad och kidnapparna ville få ett nummer som den psykiske tjejen viste om. Då gick de genom mannen och hans familj eftersom mannen Nathan var spykiat som hjälper dessa människor som har ett psykiskt fel. Den var hur sorlig som hellst, jag tjöt vid två tillfällen Och jag vill verkligen rekomendera denna film!

Den var super bra, och verkligen ledsamt ^ Ohh i slutet så vackert. Mina tårar bara vällde !
Filmen: Dont say a word

Nu ska jag sova^ hade bra allesammen !!

2/6 - Digitalkamera

Funderar på att köpa denna digitalkamera, vad tycks?

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h00002C3TtCfK?ProductID=LzfD4QFH654AAAEStccRVXVD&CatalogCategoryID=6h7D4QFHnVYAAAEOjLpZtSy8

2/6 - Kolmården ^

Vaknade jätte tidigt i morse, vid 8a. Då gick jag upp, åt frukost och sminkade mig, sen bar det väg till Kolmården. Vi åkte buss. Mamma orkade inte köra, på nåt vänster. Hm ^

Ah emn i allafall vi hade en perfekt dag, solen sken hela tiden, och djuren var framme. Men vart är isbjörnarna då ? Såg inga på kolmården :O ;/

Värsta fina killen satt och småsnegla på mig under en timma i en park där mina småsyskon lekte. xD han var ursnygg. Men harn var tydligen förlovad, såg ju ringen xP Ahh men ialafall.
orkar inte skriva, är jätte trött.

Schysst av dig då Becka, jag som skulle hänga med på fest, men men, skitsamma då ! Du som skulle ringa och när jag ringer så svarar du inte ;( ringde hem till dig och du hade åkt te festen utan mig. :S Tack!

Men men, någon som vill hitta på någonting ikväll eller? Orkar inte bara sitta här hemma och tråka !

image32
Dagens Outfit! xD ↑   Kolmårdsbilder :) ↓

                                  

Beställa kläder*

Småttungarna sover nu, eller de somnade för ett bra tag sedan xD härligt :D

Om det blir ordning på det här med beställningen av kläderna och så så ska jag beställa dessa kläder !! Fin fint :D

image30

Nu ska jag sussa ^ Hade bra allesammen L)

Grymt snygga kläder!!

De har verkligen grymmt snygga kläder på denna sida http://www.forever21.com/ ..
Måste kolla om man kan skicka kläderna till sverige, om inte blir jag skit ledsen. SKITSNYGGA kläder verkligen !! LOVE ^

Ohh de kunde inte skicka till sverige. Men en livräddare i nöden var Jasmina, hon gillade också kläderna skarpt där ifrån och hon har släktningar i USA så vi kan be dem beställa till oss. så skickar hennes släktningar kläderna till oss. ÖVERLYCKLIG!! :D fyfan vad glad jag är!! hihi

Har nyligen snackat med Patti, Fyfan vad kul ni har haft det på lägret !! Längtar tills vi har vårat läger om en vecka.. Ohh, hoppas vi har det lika roligt xD

Hade bra allesammen :)

       

Mumsigt :))


Horoskop 1/6

Tur : Det mesta tycks gå snett i dag. En klassisk otursdag.

Hälsa : Vad jag nu behöver är avskildhet och lugn. Det finns knappst skäl till oro över personlig ohälsa.

Ekonomi : Om du finner en plånbok som inte är din bör du vara ärlig. Det kommer i sådant fall att löna sig

Arbete : Trots uppbackning från kollegor känner du dig inte beredd att anta en ny utmaning. Du vill stanna kvar på din plats ett tag till.

Kärlek : Du kan inte helt styra dina känslor. Det är lika bra att du inser att du inte kan påverka dem nämnvärt.

Relationer : Ibland är du väl feg i dina beslut. Relationerna till dina vänner kan bli lidande av ditt vankelmod.

Det lät inte så bra idag =/ blir lite orolig över hur jag gör mina beslut nu för tiden. Mycket har verkligen gått snett idag. Ramlat omkull två gånger, förlorat i spel och så hade ag bestämt att sitta barnvakt när neverstore spelar här i norrköping i dag. Fasen ! men som sagt jag får ju mina 400:- . Jag säger ju det att min plånbok är tom :/.
Kärleken stämmer jätte bra, vet inte vart jag har mina känslor längre ;/
Relationerna kan också stämma, men jag har inte kommit på att det just är fegheten i mig som gör att jag blir lidande av mitt vankelmod. Sorlig och otur idag !! =/


Mitt veckohoroskop är följande ↓
En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.


1/6 - TråkmånsSkola =/

Ännu en dag som har variiit riktigt seeg. Då menar jag bara o sitta och glo häpet på ALLA lektioner. Jag har inget kvar att göra i skolan, blir helt galen !! Och ändå måste jag till skolan, men vad ska jag göra där lixom ? =/

Jag har spelat kort med killarna i klassen, köpt en halv fralla i kafeterian, suttit ute i regnet, ätit lunch, Varit nere på slöjden och hämtat min tröja och så har jag gått fram och tillbaka från cafeterian till våran studiehall och från våran studiehall till den andra studiehallen på andra sidan. Visst var min dag intressant ? :D

Eller inte ;/

♣ Kom nyss hem utifrån regnet, har varit ute med min söta hund Salli ^ och hon drog till ett tag och jag halkade i leran och satte mig på ändan i en vattenpöl, Lyckat !! :D

♣ Nu kan jag ta kort igen , nästan helt överlycklig, kan verkligen inte vara utan kamera. Det funkar bara inte ^ men fasen, måste köpa en ny digitalkamera. Min blev ju tulen *snyfft* men jag har verkligen inte råd nu. Eller ok, jag kan inte spara pengar ! :P

På tal om att inte spara pengar, jag köpte en skjorta i går på marknadsrean för 50:- det var jätte billigt ju. Sen köpte jag ett halsband för 20:- och sen ett par flippfloppsar xD för bara 80:- BILLIGT!!! Men ajg vill kunna spara,

♣ Tänk er. Jag missar neverstore som kommer till parken i Norrköping i dag. Fy skäms på mig alltså. Men ok, jag sitter barnvakt i stället och tjänar ihop 400:- kr. Yeah ! jag ska verkligen försöka o spara. Måste ju ha lite till sommaren. En positiv grej är ju att jag får barnbidrag i sommar också, en fördel ju att fylla sent. Om jag skulle ha fyllt från januari- juni så skulle jag inte få några pengar .. Men tur i oturen, vem vill fylla sennt lixom.
26 November, då är det min dag. Lägg det på minnet xD

♣ Jag är inte beroende av att festa och hitta på nåt med vännerna, men asså det är så mkt roligare än o sitta och läsa godnattsaga och leka kurragömma hemma. haha ^ saknar dig Patricia ju, Ohh speciellt Olivia, Fyskäms så mkt jag saknar dig. Och Micka också.. Och Elin, jag saknar ju alla. Herre guuu. !!!! Och så saknar jag min söta Paulina. Asså jag har knappt någon tid längre, får inte träna så mkt. Kolla så smal jag är trots att jag äter som en gris !!

Men ni får inte glömma, Jag älskar verkligen er mina trogna vänner. !!

? Har ätit pizza idag, riktigt gott ! :D men nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken.se
Om ni har tid så kan ni ju kolla in den xD Ainariel heter jag där med.

Just det! det e ju ,många som frågar varför jag heter Ainariel. För det första måste jag bara säga att det uttalas Äinariel inte Ainariel xD en viktig punkt!
Men det namnet betyder Therese på älvspråket :) Riktigt fint..

                 


* Regnigt väder
*Jenna slappar lika mkt som jag
*Våran "fina" skola ^
* Min outfit!! :)

Hade bra allesammen !! :)

RSS 2.0